Biedronka - produkty godne polecenia cz. XVI - Strona 127 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-29, 19:17   #3781
carolyna86
Zakorzenienie

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XVI

Cytat:
Napisane przez klaudens Pokaż wiadomość
Dziewczyny, który płyn do płukania/zmiękczania jest dobry? Kupiliśmy niebieski ale kompletnie mi ten zapach nie pasuje
u mnie są jeszcze pozostałości płynów E w dwupaku, także jeśli znajdziesz go jeszcze u siebie to polecam różowy

carolyna86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 19:21   #3782
krewka
Rozeznanie

Pierogi są dobre. Ja kiedyś ich trochę jadłam, o uszkasz nie wiem. Co do pierogów, nie lubię jednak z kapustą i mięsem -kwestia smaku
Moi znajomi mówili, że lepsze od tych 400g są takie w większych opakowaniach, ale ona nie są na "lodówce szafie" tylko w tych "lodówkach skrzyniach". Ruskie mi np. bardzo smakują Z truskawkami kiedyś jadłam i też były ok.
krewka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 19:37   #3783
Rodzynka1989
Zakorzenienie

GG do Rodzynka1989

faktycznie dorwałam dziś świeczkę z gazetki azjatyckiej za 3,99zł. jutro idę po kolejną! toć to prawie jak za darmo
i u mnie kaki są, nawet kupiłam na wypróbowanie - jeszcze nigdy nie jadłam
Stary 2012-10-29, 19:41   #3784
4Cats
Lucid dream

Cytat:
Napisane przez monikaw7 Pokaż wiadomość
Ja dziś zauważyłam nowe perfumy - były 3 rodzaje 50 ml za 11,99 zł.
Są też nowe cukierki mleczne z firmy Argo - mleczne z nadzieniem kawowym, czekoladowym i mlecznym za 2,99 200g. Jadłam już kawowe i bardzo mi smakują, mają takie płynne nadzienie
Rozglądałam się też za płynem micelarnym, ale go jeszcze nie było. Jakby się pojawił u Was, to dajcie znać
tak, też była reklama w Kropce TV ale perfum mam aż za dużo więc nie mogę już naprawdę kupić kolejnych.
to są wody perfumowane Laura Castelo, zapachy: cytrynowo-kwiatowy Blue Dream (niebieskie pudełko), owocowo-kwiatowy Lovers (różowe) i orientalne Marie Isabel (białe). W sklepie na razie nie widziałam, a nawet jak zobaczę to ominę z daleka bo jeszcze do koszyka same wskoczą
4Cats jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 19:45   #3785
karolina_zb
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monikaw7 Pokaż wiadomość
Ja dziś zauważyłam nowe perfumy - były 3 rodzaje 50 ml za 11,99 zł.
Są też nowe cukierki mleczne z firmy Argo - mleczne z nadzieniem kawowym, czekoladowym i mlecznym za 2,99 200g. Jadłam już kawowe i bardzo mi smakują, mają takie płynne nadzienie
Rozglądałam się też za płynem micelarnym, ale go jeszcze nie było. Jakby się pojawił u Was, to dajcie znać
Oj, nie widziałam dziś tych cukierków A kawowe bym zjadła
Cytat:
Napisane przez laisla Pokaż wiadomość
Powinny. Ja moje postawiłam już na grobie, widziałam już, że ludzie postawili na cmentarzach
Kupiłyśmy z mamą 2 duże doniczki za 7,99 i 2 małe za 5,99 Bardzo ładne te chryzantemy. Mają dużo kwiatków i pączków Stoją sobie teraz na schodach na klatce schodowej

Poza tym wzięłyśmy codzienną spożywkę oraz prażynki krewetkowe, desery Satino (u mnie już były i mało ich zostało), troszkę Lionów i Bonitki zbożowe z czekoladą
karolina_zb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 19:49   #3786
houserka
Rozeznanie

ja jadałam tylko z truskawkami i nie smakowały mi
houserka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 20:08   #3787
whenee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
u mnie są kaki
u mnie tez ale 9 zl/kg
Stary 2012-10-29, 20:26   #3788
BioIvO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lilianna90 Pokaż wiadomość
Zobacz ostatnie 3 strony wątku. Ktoś wklejał gazetkę.
Cytat:
Napisane przez bazylia31 Pokaż wiadomość
Ja wklejałam, jest na stronie 121.
Dzięki! Po kilka rzeczy można sie przejść ale pewnie ceny z tej gazetki będą obowiązywać przez kilka dni po otwarciu.

Nikt nie śledzi tak bacznie postępowania innych jak ten, komu nic do tego. (V.Hugo)

Kobieta nigdy nie wie czego chce, ale nie spocznie, dopóki nie osiągnie celu.
BioIvO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 21:00   #3789
abz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lilly22 Pokaż wiadomość
Dziewczyny polecacie pierogi bądź uszka z Biedronki? Zrobiłam barszcz ale nie chce mi się kleić uszek bo zawsze cos mi nie wyjdzie i zastanawiam sie nad kupnymi. Lepsze z Biedry czy może innego sklepu?
Ja bardzo lubię pierogi i krokiety, ale te świeże pierogi, nie mrożone.

Kupiłam dzis przecenione prażynki krewetkowe - 1,99 i batoniki duplo - 6,99, też chyba były droższe no i jeszcze serek president, zrobię leniwe jakoś pod koniec tygodnia, akurat na styku daty ważności.

Jadłyście takie konserwy mięsne w słoikach w galaretce? Maja dużą zawartość mięsa, wyglądają smakowicie. Za 5,99, chcę wypróbować, ale sa chyba 4 rodzaje i nie wiem, którą wybrać...

U mnie tez są kaki. To sie normalnie na surowo je? Bo w zasadzie nigdy nie kupowałam

abz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 21:02   #3790
karolina_zb
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez abz Pokaż wiadomość
Jadłyście takie konserwy mięsne w słoikach w galaretce? Maja dużą zawartość mięsa, wyglądają smakowicie. Za 5,99, chcę wypróbować, ale sa chyba 4 rodzaje i nie wiem, którą wybrać...

U mnie tez są kaki. To sie normalnie na surowo je? Bo w zasadzie nigdy nie kupowałam
Mówisz o mięsiwie? Mój tata je uwielbia Kiedyś spróbowałam i było naprawdę dobre. Nie pamiętam niestety, którego rodzaju wtedy próbowałam.

Tak, kaki się je na surowo Jest bardzo słodziutkie
Stary 2012-10-29, 21:16   #3791
lilianna90
Kocia i psia mama :)

Cytat:
Napisane przez BioIvO Pokaż wiadomość
Dzięki! Po kilka rzeczy można sie przejść ale pewnie ceny z tej gazetki będą obowiązywać przez kilka dni po otwarciu.
Przez tydzień.
lilianna90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 21:50   #3792
StarFromHell
Rozeznanie

Cytat:
Powinny. Ja moje postawiłam już na grobie, widziałam już, że ludzie postawili na cmentarzach

Tam jest zawsze sporo towaru

A mnie się dzisiaj udało kupić dyfuzor i świeczkę liczi po obniżce ceny Właśnie się uruchamia w salonie..nawet czuję dość mocno ten kwiat lotosu Dokupiłam także jeszcze trochę herbatek z oferty bo u nas się kończą i serki president, te naturalne (szukałam ich w innych biedronkach ale już nie było, a w mojej niedużej, na przedmieściu ciągle sporo)..
Ktoś pytał o kwiaty kawowca, u nas wciąż są. Chryzantem także sporo stoi.
Zastanawiałam się nad zestawem sushi bo także obniżyli cenę, ale nie za dużo, 16,99 teraz kosztuje.
no faktcznie w niej zawsze duzo rzecz a z ciekawosci zajechałam do tej biedronki na turstcznej bo mialam po drodze w strone Zlotorii i OSTATNIE garnki wziełam przecenione i nieuszkodzone radosc byla mega
StarFromHell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 22:10   #3793
bazylia31
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lilly22 Pokaż wiadomość
Dziewczyny polecacie pierogi bądź uszka z Biedronki?
Jadłam raz z kapustą i grzybami i mi nie smakowały, jakieś nie bardzo to nadzienie.
bazylia31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 22:30   #3794
madeline26
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez BioIvO Pokaż wiadomość
Szkoda, że nadal nie ma mięty
Jutro otwierają kolejny sklep i zastanawiam sie, czy warto tam sie pchać. Czego można spodziewać sie na otwarciu nowej Biedronki?
Ooo a w jakim mieście?? Jak w Wawie to gdzie?
Cytat:
Napisane przez lilianna90 Pokaż wiadomość
Zobacz ostatnie 3 strony wątku. Ktoś wklejał gazetkę.
Cytat:
Napisane przez bazylia31 Pokaż wiadomość
Ja wklejałam, jest na stronie 121.
Oj dziewczyny ale niekoniecznie musi byc to ta sama gazetka, bo u mnie otwierali ostatnio 2 Biedronki z 2tygodniowym odstępem i były dwie podobne (jeśli chodzi o produkty ze stalej oferty przecenione) i jednocześnie różne (jesli chodzi o produkty przemyslowe przecenione) gazetki

Dziewczyny czy u Was tez byl tylko jeden karton z tymi szklankami do kawy?? Kupilam tylko 3 szklanki do Latte, te tulipany wydaly mi sie nie praktyczne, a tych trzecich wogole juz nie bylo. Chetnie bym je zobaczyla na zywo, albo dokupila jeszcze trzy do Latte, ale u mnie juz nie ma bo wzielam 3 ostatnie sztuki.
Pytanie do Was: gdzie jeszcze sa w Wawie te szklanki? Najlepiej wieksze ilosci w sensie potrzebne mi ok.6 jednakowych sztuk
Fajnie byloby gdyby gdzies na Pradze Pld albo Pln., w Śródmieściu znalazly sie wieksze ilosci
Z gory dziekuje za wszelkie podpowiedzi
madeline26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 22:36   #3795
Synthesthesia
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°

Cytat:
Napisane przez whenee Pokaż wiadomość
u mnie tez ale 9 zl/kg
i właśnie dlatego się powstrzymałam z kupnem

Synthesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 22:41   #3796
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rodzynka1989 Pokaż wiadomość
faktycznie dorwałam dziś świeczkę z gazetki azjatyckiej za 3,99zł. jutro idę po kolejną! toć to prawie jak za darmo
i u mnie kaki są, nawet kupiłam na wypróbowanie - jeszcze nigdy nie jadłam
Dopiero co (no niedawno w każdym razie) były po 3,29 czy jakoś tak i to była ich zwykła a nie wyprzedażowa cena..
Cytat:

Kupiłam dzis przecenione prażynki krewetkowe - 1,99 i batoniki duplo - 6,99, też chyba były droższe no i jeszcze serek president, zrobię leniwe jakoś pod koniec tygodnia, akurat na styku daty ważności.

Pamiętam, że kilka osób w poprzednich częściach wątku chwaliło bardzo to mięso, jakoś do tej pory nie pamiętałam aby je wypróbować. Choć nie..kiedyś oglądałam tylko ilość tłuszczu mnie odstraszyła

Star także czasami zahaczam o tę biedronkę po drodze do Złotorii W samej Złotorii też jest jedna, nieźle zaopatrzona.
laisla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 23:00   #3797
Irisfeal
Wtajemniczenie

Pobiegłam dziś rano do Biedronki po dwie rzeczy - zapas Tofinków na miesiąc i mleko kokosowe przecenione- oczywiście w mojej biedronce Tofinków brak a mleko po starej cenie Pojechałam do innej po mleko ale Tofinków nie znalazłam już A taką miałam na nie ochotę.. Widziała je może któraś z Was gdzieś w Krakowie jeszcze?
Kupiłam też dziś podgrzewacze LaRissa pomarańcza-wanilia -pachną obłędniejutro wieczorem poobstawiam nimi cały pokój na randkę nie mogę przestać ich wąchać^^

Przepraszam za ewentualny brak polskich znaków - kwestia pisania na urządzeniach przenośnych
Irisfeal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 23:04   #3798
karolina_zb
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Irisfeal Pokaż wiadomość
Pobiegłam dziś rano do Biedronki po dwie rzeczy - zapas Tofinków na miesiąc i mleko kokosowe przecenione- oczywiście w mojej biedronce Tofinków brak a mleko po starej cenie Pojechałam do innej po mleko ale Tofinków nie znalazłam już A taką miałam na nie ochotę.. Widziała je może któraś z Was gdzieś w Krakowie jeszcze?
Kupiłam też dziś podgrzewacze LaRissa pomarańcza-wanilia -pachną obłędniejutro wieczorem poobstawiam nimi cały pokój na randkę nie mogę przestać ich wąchać^^
Też dziś chciałam kupić Toffinki na zapas, ale już nie było W sumie nie ma się co dziwić - dobre i tanie
Stary 2012-10-29, 23:06   #3799
laisla
Zakorzenienie

Już dziewczyny pisały że tofinki są w lidlu na stałe tak więc nie załamujcie się I w aldim oryginalne No chyba, że nie macie ani lidka ani aldiego..
laisla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 23:08   #3800
Irisfeal
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karolina_zb Pokaż wiadomość
Też dziś chciałam kupić Toffinki na zapas, ale już nie było W sumie nie ma się co dziwić - dobre i tanie
Ale aż nie wierzę, w piątek stał cały karton W razie czego kiedyś kupowałam je w jednym Lewiatanie za złotówkę może w innych też są.. Ale tu od razu pomyślałam że parę zł by się oszczędziło jakbym zrobiła większy zapas:p

Przepraszam za ewentualny brak polskich znaków - kwestia pisania na urządzeniach przenośnych
Irisfeal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 23:25   #3801
bazylia31
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez madeline26 Pokaż wiadomość

Oj dziewczyny ale niekoniecznie musi byc to ta sama gazetka, bo u mnie otwierali ostatnio 2 Biedronki z 2tygodniowym odstępem i były dwie podobne (jeśli chodzi o produkty ze stalej oferty przecenione) i jednocześnie różne (jesli chodzi o produkty przemyslowe przecenione) gazetki
Zależy, który sklep ma na myśli BioIvO. Pisze,że otwarcie sklepu jutro to tak jak w Łodzi, no chyba że jeszcze w innym mieście też otwierają jutro sklep.
bazylia31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 23:31   #3802
Madzik_2905
Raczkowanie

Jest już u Was to naczynie do founde? byłam dzisiaj u siebie i nie ma :/
Madzik_2905 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 23:31   #3803
2016070150903
Konto usunięte

dostanę w B. migdały całe (nie w płatkach)?
2016070150903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 23:36   #3804
anula3333
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Umbra Pokaż wiadomość
dostanę w B. migdały całe (nie w płatkach)?
Z tego co pamiętam to TAK, nawet chyba ostatnio widziałam, z takim zielonym motywem albo pomarańczowym (nie pamiętam). Poszukaj tam, gdzie składniki do pieczenia.

Edytowane przez anula3333
Czas edycji: 2012-10-29 o 23:45
anula3333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 23:37   #3805
MalaMalaMi
Zadomowienie

Cytat:

Mięsiwo polecam. U mnie w domu często używa się "na kanapki", również idealnie sprawdza się na wypadach. Ja nie pamiętam które zazwyczaj kupuję, ale zawsze sprawdzam które ma najwięcej mięsa w składzie (procentowo jest podane) i to biorę, bo nie zawsze u mnie wszystkie rodzaje są. Naprawdę mogę je polecić.

CO do khaki, w Lidlu teraz są chyba tańsze. Je się to, to na surowo, ale w sklepie zazwyczaj są "niedojrzałe" takie twardawe, a ono jest najlepsze takie mięciutkie jak morela/brzoskwinia, takie uginające się pod palcem. Jeżeli kupisz, wystarczy włożyć na kilka dni do szafki (nie wiem czy owinięcie w gazetę nie pomaga-coś mi się skojarzyło, ale mogłam coś pomieszać). Moje pierwsze khaki nie doczekało się swojego i zjadłam je takie prosto ze sklepu i było średnie, takie bez smaku, dlatego polecam odstawić, bo wtedy jest słodziutkie.

MalaMalaMi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-30, 00:15   #3806
yes
Zakorzenienie

Cytat:

ja też pierogi ruskie są moim obiadem średnio raz na 1,5 tygodnia

Edytowane przez yes
Czas edycji: 2012-10-30 o 00:18
yes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-30, 00:31   #3807
gabs
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez MSN do gabs

Cytat:
Napisane przez yes Pokaż wiadomość
ja też pierogi ruskie są moim obiadem średnio raz na 1,5 tygodnia
Przed pierwszą wypłatą żylam głównie pierogami biedronkowymi - poza tymi z mięsem, jakos nie mam przekonania... A poza tym cały pozostały asortyment zjadałam, czasem tylko przerzucając sie na naleśniki. Taniocha, smacznie i wygodnie w pracy jak ma sie mikrofalę do dyspozycji

/Girigiri de itsumo ikite itai kara.../
/Bo zawsze chciałam żyć na krawędzi.../

<Real Face by KAT-TUN>

1. Oszczędzam
2. Nie wydaję
3. Odkładam
4. I pojadę, zobaczycie!
gabs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-30, 07:27   #3808
Kfiatuszek1987
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pinaplesss Pokaż wiadomość
Z kolei ja mam ten pojemnik fioletowy z różową pokrywą i bardzo go sobie chwalę. Kupiłam na allegro za 35zł + wysyłka. Nic mu nie jest, a dziecko skacze po pokrywie Ale może tylko tak samo wyglądają, a są innych producentów? Na pewno sprawdzę te w Biedronie za jakiś czas i dam znać.
Ja chyba 2 lata temu kupiłam też różowo fioletowy w biedronce i do dziś wygląda jak nowy. Ten plastik wydaje mi się raczej taki solidny. Córka trzyma w nim zabawki, czasami siada na nim, no różnie kombinuje jak to dziecko, ale pojemnikowi nic nie jest tak więc ja polecam.
Stary 2012-10-30, 07:43   #3809
Rodzynka1989
Zakorzenienie

GG do Rodzynka1989

Cytat:
Dopiero co (no niedawno w każdym razie) były po 3,29 czy jakoś tak i to była ich zwykła a nie wyprzedażowa cena..
No ale niestety... ceny idą niepokojąco w górę :/

Cytat:
Napisane przez karolina_zb Pokaż wiadomość
Nawet nie straszcie, ja dziś idę na nie zapolować

Cytat:
Napisane przez Madzik_2905 Pokaż wiadomość
Jest już u Was to naczynie do founde? byłam dzisiaj u siebie i nie ma :/
Jeśli mnie pamięć nie myli, to ono ma się pojawić od 02.11 ?

Cytat:
Napisane przez MalaMalaMi Pokaż wiadomość
CO do khaki, w Lidlu teraz są chyba tańsze. Je się to, to na surowo, ale w sklepie zazwyczaj są "niedojrzałe" takie twardawe, a ono jest najlepsze takie mięciutkie jak morela/brzoskwinia, takie uginające się pod palcem. Jeżeli kupisz, wystarczy włożyć na kilka dni do szafki (nie wiem czy owinięcie w gazetę nie pomaga-coś mi się skojarzyło, ale mogłam coś pomieszać). Moje pierwsze khaki nie doczekało się swojego i zjadłam je takie prosto ze sklepu i było średnie, takie bez smaku, dlatego polecam odstawić, bo wtedy jest słodziutkie.
Kaki
Też jak szukałam o nim informacji, to natknęłam się na wzmiankę, że jak kaki jest jeszcze twarde to jest niedojrzałe i może być cierpkie w smaku. Toteż czekam ze dwa dni, żeby go skosztować
Stary 2012-10-30, 07:52   #3810
2016070150903
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez anula3333 Pokaż wiadomość
Z tego co pamiętam to TAK, nawet chyba ostatnio widziałam, z takim zielonym motywem albo pomarańczowym (nie pamiętam). Poszukaj tam, gdzie składniki do pieczenia.
super, dzięki.
2016070150903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości