Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż, rurki z Biedry jemy wciąż - część 15 - Strona 51 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-29, 21:45   #1501
kotekk81
Zakorzenienie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż, rurki z Biedry jemy wciąż - cz

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość
http://allegro.pl/czarne-kozaki-na-w...752348977.html ja zamawiam takie i zastanawiam sie czy z prawdziwej skory czy z eko... ale chyba zainwestuje i jak maja byc na dluzej to wezme z prawdziwej... Dzis tam dzownilam, babka mi wszystko wyjasnila, musze porobic wymiary
dziekuje bardzo niestety u mnie nawet taki obcas odpada ale znalazlam inne musze sie im dokladnie przyjzec

1. http://allegro.pl/czarne-kozaki-na-w...722491591.html nie wiem czy jestem przekonana do takiej wysokiej cholewki
2. http://allegro.pl/szeroka-cholewka-c...702102560.html nie moj rozmiar i wolalabym z tym lepszym ociepleniem (moze jakbym zadzwonila to bym sie dogadala bo te chyba podobaja mi sie najbardziej)
3. http://allegro.pl/czarne-kozaki-na-t...690576825.html nieglupie
Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Jak Twoje kolano?
o rany to jest straszne co piszesz normalnie az mi pikawa wali jakby to u nas mial byc ten huragan

mam nadzieje ze szybko i bezbolesnie przejdzie

kolano..........hmmm w kolorze sliwki wegierki przechodzace w zielen
Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
My po wyżerce! Dziewczyny..nieskormnie mówiąc...było pyszne!!!
I całe danie nachos...i sosy..i guacamole!! Prawie jak z restauracji...a gucamole to już w ogóle...ale skubane syte to danie i połowa została
no tak!!! dzis Malensstfo sie msci kulinarnie za wczoraj
Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Maja dziś mi plunęła dynią w twarz
hahahaha mojej do tej pory czasami uda sie trafic w moja twarz...chociaz ona nie pluje tylko kicha haha najczesciej jak ma pelna buzie

Cytat:
Moja koleżanka ostatnio ugotowała zupkę z dyni swoim dziewczynom...naobierała się, nagotowała, a one po 2 łyżeczkach się na zupkę wypięły.. Ale była zła...
no to moja uwielbia zupke......ostatnio zrobilam i do dzis jak sie jej pytam co by zjadla na sniadanie/obiad/kolacje odpowiada "ziupe z gyni"

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 21:48   #1502
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż, rurki z Biedry jemy wciąż - cz

Kotku hehe Ale wiesz, dyniową to i ja bym zjadła. Mój tata robi dobrą, taką na pikanto.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 21:51   #1503
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość

no to moja uwielbia zupke......ostatnio zrobilam i do dzis jak sie jej pytam co by zjadla na sniadanie/obiad/kolacje odpowiada "ziupe z gyni"
Dokładnie tak!!!!

A ja nigdy nie jadłam zupy dyniowej
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 21:53   #1504
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malamaluczka87 Pokaż wiadomość
Halo dziewczyny!!
Newsy od Tomalinki <sama nie miała kiedy wejść by napisać>
Beta: przyrost do 466,85 ;D;D;D;D
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 21:53   #1505
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:

no widzisz kolejny powod by isc po dynie
Stary 2012-10-29, 21:55   #1506
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
no widzisz kolejny powod by isc po dynie
hehe

A kto mi ją ugotuje?
Stary 2012-10-29, 21:57   #1507
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość
Szczerze mówiąc trochę się bałam tej wizyty, bo nie wiedziałam czy lekarz nie powie, że przyszłam za wcześnie. Jak zobaczył betę to się spytał czy czuję się ciążowo. Powiedziałam mu, że w ogóle. I tu trochę się zaczęłam bać, że coś jest nie tak. Przeszłam na usg (ale przez brzuch) i długo szukał i szukał (znowu miałam strach w oczach). Aż w końcu zauważył ciążę ale mówi, że to jest baaaardzo wczesna ciąża. Dopiero 3 tydzień i teraz następuje zagnieżdżenie. Także kazał mi brać luteinę i mam przyjść w przyszłym tygodniu na kontrolę. Chyba, żeby sie cokolwiek działo jakieś silniejsze bóle bądź plamienia.

Także chyba dobrze, że poszłam. Przynajmniej wiem, że jak coś to zrobilam wszystko co w mojej mocy.

No i w związku z tym, że to dopiero 3 tydzień to nie muszę się martwić tym alkoholem bo wtedy chyba w ogóle jeszcze w ciąży nie byłam
No i trochę się pomyliliśmy w wyliczeniach, bo chyba owulka była jakieś 10 dni później jak już w sumie się przestaliśmy starać (tylko czysty spontan), bo myslałam, że już owulka dawno temu była. Fajnie tak
super! malutki groszek jeszcze.

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
cześć

Zabciu trzymajcie się sis P. też mieszka niedaleko Was i też się szykują na ten huragan oby wszystko się dobrze skończyło

a my byliśmy u weterynarza z naszą kotką bo ma zapalenie pęcherza-dostała 2 zastrzyki a teraz siedzi przy kaloryferku i się grzeje
zdrowkaa dla kotka

Cytat:
Blonde no właśnie chcę zrobić tak samo, ostatnio przeczytałam taką poradę w gazecie

Maja dziś mi plunęła dynią w twarz
artystka

Cytat:
dziekuje bardzo niestety u mnie nawet taki obcas odpada ale znalazlam inne musze sie im dokladnie przyjzec

1. http://allegro.pl/czarne-kozaki-na-w...722491591.html nie wiem czy jestem przekonana do takiej wysokiej cholewki
2. http://allegro.pl/szeroka-cholewka-c...702102560.html nie moj rozmiar i wolalabym z tym lepszym ociepleniem (moze jakbym zadzwonila to bym sie dogadala bo te chyba podobaja mi sie najbardziej)

o rany to jest straszne co piszesz normalnie az mi pikawa wali jakby to u nas mial byc ten huragan

mam nadzieje ze szybko i bezbolesnie przejdzie

kolano..........hmmm w kolorze sliwki wegierki przechodzace w zielen

hahahaha mojej do tej pory czasami uda sie trafic w moja twarz...chociaz ona nie pluje tylko kicha haha najczesciej jak ma pelna buzie

no te butki interesujace, mi sie w tych moich bardzo ksztalt spodobal. Obcas powinien byc stabilny, mialam juz kiedys kozaki na kaczuszce, a tez sniegow mocnych w usa sie nie spodziewam poki co, kontakt ze sprzedajacym jest ok, babka bardzo sympatyczna zobaczymy jak mi zrobia butki, to zrecenzuje (3 tyg sie czeka)

co do plucia to pamietam jak nasz Maly mial tendencje do kichania zaraz po tym jak mu wlozylam pelna lyzke do buzi oczy mruzyl to ja szybko sliniak do gory odchylalam, ale pare razy nie zdazylam

-26kg

Amani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 22:03   #1508
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Amani hehe i co, oberwałaś w twarz jedzonkiem??

Maleństwo jak mogłaś nie jeść zupy dyniowej, jutro ugotuj, to Twoja misja

Stary 2012-10-29, 22:06   #1509
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie tak!!!!

hahaha a podac przepis
Cytat:
no te butki interesujace, mi sie w tych moich bardzo ksztalt spodobal. Obcas powinien byc stabilny, mialam juz kiedys kozaki na kaczuszce, a tez sniegow mocnych w usa sie nie spodziewam poki co, kontakt ze sprzedajacym jest ok, babka bardzo sympatyczna zobaczymy jak mi zrobia butki, to zrecenzuje (3 tyg sie czeka)
no ja sie wlasnie licze z mega zima a z tych trzech co wrzucilam ktore najfajniejsze?

Stary 2012-10-29, 22:09   #1510
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
Amani hehe i co, oberwałaś w twarz jedzonkiem??
hehe nie raz ale te owocowe musy akurat smaczne a jak mu robilam samolot nad glowa to dostalam slinka prosto do buzi z wysokosci metra

Cytat:
hahaha a podac przepis

no ja sie wlasnie licze z mega zima a z tych trzech co wrzucilam ktore najfajniejsze?
mi sie 1. najbardziej podobaja, bo ja nie lubie zadnych klamer... lubie jak najprostsze buty. A ze sa za kolano to w sumie mi np. nie przeszkadza, byle nie szpila+za kolano bo to troche... ekhm... zle wyglada

-26kg

Edytowane przez Amani
Czas edycji: 2012-10-29 o 22:11
Stary 2012-10-29, 22:10   #1511
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

U mnie jest tylko problem, bo Maja mi łyżeczkę za każdym razem chce wyrywać i sama ją sobie wkłada do buzi. A że nie umie sama jeść to wiecie, jak to się czasami kończy Nie wiem jak ja zająć

Ja zaraz zmykam, bo dziś z mężem mamy mieć miły wieczór hehe

Będzie sushi + film. Szkoda, ze bez winka

Stary 2012-10-29, 22:11   #1512
Malensstfo
Zakorzenienie

Madzia, Kotek mądrale Dałybyście jakiś przepis

Chociaż ja po dzisiejszym dniu, mam narazie dość kuchni i w sumie jest dużo żarcia w lodówce
Stary 2012-10-29, 22:13   #1513
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
mi sie 1. najbardziej podobaja, bo ja nie lubie zadnych klamer... lubie jak najprostsze buty. A ze sa za kolano to w sumie mi np. nie przeszkadza, byle nie szpila+za kolano bo to troche... ekhm... zle wyglada
hahahahaha jak to delikatnie ujelas

myslisz ze z moim 160 cm nie bede smiesznie wygladac w butach prawie do tylka?

Stary 2012-10-29, 22:29   #1514
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

żabciu - mam nadzieję, że u was wszystko ok, przerażająco to wszystko wygląda
Stary 2012-10-29, 22:45   #1515
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
hahahahaha jak to delikatnie ujelas

myslisz ze z moim 160 cm nie bede smiesznie wygladac w butach prawie do tylka?

niieee, borze jak Ci zazdroszcze tych 160cm mi sie podobaja takie malutkie kobietki

-26kg

Stary 2012-10-29, 23:01   #1516
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
ja to bym juz najchetniej robila przeglad rzeczy co zabrac a co nie i powoli sie pakowala jeszcze 44 dni...
Oj, widzę, że już nie możesz się doczekać

Cytat:
Halo dziewczyny!!
Newsy od Tomalinki <sama nie miała kiedy wejść by napisać>
Beta: przyrost do 466,85 ;D;D;D;D

Cytat:
Szczerze mówiąc trochę się bałam tej wizyty, bo nie wiedziałam czy lekarz nie powie, że przyszłam za wcześnie. Jak zobaczył betę to się spytał czy czuję się ciążowo. Powiedziałam mu, że w ogóle. I tu trochę się zaczęłam bać, że coś jest nie tak. Przeszłam na usg (ale przez brzuch) i długo szukał i szukał (znowu miałam strach w oczach). Aż w końcu zauważył ciążę ale mówi, że to jest baaaardzo wczesna ciąża. Dopiero 3 tydzień i teraz następuje zagnieżdżenie. Także kazał mi brać luteinę i mam przyjść w przyszłym tygodniu na kontrolę. Chyba, żeby sie cokolwiek działo jakieś silniejsze bóle bądź plamienia.

Także chyba dobrze, że poszłam. Przynajmniej wiem, że jak coś to zrobilam wszystko co w mojej mocy.

No i w związku z tym, że to dopiero 3 tydzień to nie muszę się martwić tym alkoholem bo wtedy chyba w ogóle jeszcze w ciąży nie byłam
No i trochę się pomyliliśmy w wyliczeniach, bo chyba owulka była jakieś 10 dni później jak już w sumie się przestaliśmy starać (tylko czysty spontan), bo myslałam, że już owulka dawno temu była. Fajnie tak
Super, że wszystko dobrze! I jak widać dobrze, że poszłaś - tak jak piszesz, będziesz wiedziała, że zrobiłaś wszystko
A co do poczęcia - to znów udowodniłaś, że możesz się nie wiadomo jak starać, i , a raz wskoczycie do łóżka na spontanie i voila! Wszystko siedzi w głowie

Cytat:
a my byliśmy u weterynarza z naszą kotką bo ma zapalenie pęcherza-dostała 2 zastrzyki a teraz siedzi przy kaloryferku i się grzeje
Biedna kicia
Uważajcie teraz na nią, bo przy zapaleniu pęcherza kotki lubią załatwiać się poza kuwetą... i niestety często mimo wyleczenia infekcji problem zostaje.

Cytat:
Ja też nie!

zaaabcia, z przerażeniem patrzę na doniesienia z USA. Siedzę i cały czas myślę o Was
Wierzę, że jutro przeczytam, że huragan Was ominął i że wszystko u Was dobrze
Trzymajcie się Kochani!

Czas spać... Popołudnie minęło zdecydowanie zbyt leniwie
Dobrej nocy dziewczynki!

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 23:16   #1517
malamaluczka87
Zadomowienie

Cytat:

Za hasło, które wytłuściłam Ty masz się teraz kochana cieszyć i radować;D Zaszczep w sobie już to uczucie, nie bój się. Ilu rzeczy my pco-wiczki mamy się jeszcze bać? Wystarczy o sam fakt poczęcia. A to jest to- u nas nigdy za chiny nie wiadomo kiedy jest ta owulka. Jaki z tego morał...?;D nie powiem na głos, nie powiem;D

a ....heheheh....chciałam pokazać co będę robić by cię dogonić;D

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Oj, widzę, że już nie możesz się doczekać

Super, że wszystko dobrze! I jak widać dobrze, że poszłaś - tak jak piszesz, będziesz wiedziała, że zrobiłaś wszystko
A co do poczęcia - to znów udowodniłaś, że możesz się nie wiadomo jak starać, i , a raz wskoczycie do łóżka na spontanie i voila! Wszystko siedzi w głowie

Biedna kicia
Uważajcie teraz na nią, bo przy zapaleniu pęcherza kotki lubią załatwiać się poza kuwetą... i niestety często mimo wyleczenia infekcji problem zostaje.

Ja też nie!

zaaabcia, z przerażeniem patrzę na doniesienia z USA. Siedzę i cały czas myślę o Was
Wierzę, że jutro przeczytam, że huragan Was ominął i że wszystko u Was dobrze
Trzymajcie się Kochani!

Czas spać... Popołudnie minęło zdecydowanie zbyt leniwie
Dobrej nocy dziewczynki!

Halo aaby;-) Gdzieś ty mi wogóle po tej obronie zniknęła kobietko;D

Madziu, testowałam, ale tydzień temu, a @ jak nie było tak nie ma. Ale już się nie napalam. Denerwuje mnie tylko to czekanie, szkoda cyklu. Choć hulać hulam;P

Serum na hormonalne wypadanie włosów:
http://www.kkkleopatra.blogspot.com/...wypadanie.html
malamaluczka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 23:19   #1518
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:

niieee, borze jak Ci zazdroszcze tych 160cm mi sie podobaja takie malutkie kobietki
hahaha uwierz mi nie ma czego na takiego karakana wszystkie spodnie sa za dlugie wiec u mnie kupujac spodnie musze do ceny doliczyc krawcowa a poza tym nie dosc ze karakan to jeszcze kluska

i tym humorystycznym akcentem sie ladnie zegnam bo rano trzeba wstac na szczescie jeszcze tylko dwa dni!!!!!!

Stary 2012-10-29, 23:20   #1519
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

Cytat:
I znowu tyle nadrabiania

Bao krzesełko rozkłada się do pozycji prawie jak leżaczek więc luz. W koszu spała chyba 3 miesięce. Bo potem zaczęła sie przekręcać, nogi wystawiać za kosz i sie bałam. Spała w nim potem tylko w dzień pod moim okiem i kosz musiał stac na ziemi. W nocy śpi między nami Potem chce łóżeczko wstawić do nas do sypialni i powoli ją przestawiać aby spała sama. A potem łóżeczko wyniosę do jej pokoju. U nas na szczęście Maja nie ulewa ani nie wymiotuje.
tak, wiem, że się rozkłada jak leżaczek, moje też tak się rozkłada, chodziło mi o to, że już taki kolejny etap w Jej życiu, najpierw marchewka, potem wózek zmieniony i teraz krzesełko, a dopiero co rodziłaś ją Ja z kołyską nie wiem czy dotrwam do 3 mcy ale spać z nami na pewno nie będzie już jednego pasażera na gapę co noc w łóżku mam

Dawno mnie o tej godz na forum nie było, a to dlatego, ze moje bestie jeszcze nie śpią Isia za cały dzień spała może ze 4 godziny co chwilę popłakiwała, nie bolał ją brzuszek, kolki nie miała, a co ja odłożyłam to ryk...po kąpieli jak zwykle cycki wyjadła i znowu się przy nich prężyła i popłąkiwała, w końcu dałam jej Bebiko i 90 ml wypiła duszkiem i dopiero sie uspokoiła ja już nic nie rozumiem co jest z moimi cyckami nie takwzięłam laktator i po 4 podejściach udoiłam UWAGA 20 ml....

Kubuś jak dzisiaj z drzemki 3 godzinnej wstał, to cichaczem poszedł do kuchni i siadł sobie na krześle i tak siedział dopiero po 10 minutach sobie o mnie przypomniał

no nic spadam (piszę teo posta od jakichś 40 minut, kubuś zdążył zasnąć, mała właśnie próbuje dobranoc...

Mam nadzieję, ze u Żabci ok wszystko

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-30, 07:17   #1520
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Jeśli miałabym wybierać spośród tych trzech par, to zdecydowanie pierwsze Raz, że nie lubię klamerek i innych udziwnień, dwa - miałam przez ostatnie 3 sezony bardzo podobne, tylko brązowe. I cały czas nosiłam z wywiniętą górą - więc sięgały mi akurat do kolana. Też mam 160cm, ale wywijałam nie dlatego, że źle wyglądały odwinięte przy moim wzroście, tylko jak odwinęłam, to brzeg wbijał się w moje tłuste udo i nie wyglądało to dobrze

Cytat:
Halo aaby;-) Gdzieś ty mi wogóle po tej obronie zniknęła kobietko;D
Oj ktoś nie nadrabia
A ja zachorowałam, ta obrona i generalnie pośpiech tamtego tygodnia też dały mi ostro w kość i po prostu musiałam parę dni przeleżakować i nabrać sił, żeby zwarta i gotowa do Was wrócić

Bry!
Poranek zdecydowanie dziś na nie. Najpierw musiałam przetrzepać szafę, bo nie mam się w co ubrać Potem w łazience jakoś tak nic mi nie szło, generalnie szykowałam się dziś jak mucha w smole. W dodatku jestem mega nierozciągnięta, wszystko mnie boli, w każdym stawie strzyka, okres rozhulał się na dobre (żeby o.b. super nie dał w nocy rady?! ) i dziś kolejny dzień paszteta. Czyli poprosimy już środę

Wczoraj calutkie popołudnie pod kołdrą Z nudów już nawet Julię na tvn player'ze oglądałam A potem jak przed 20 zasnęłam, tak mąż obudził mnie po 22, zjedliśmy pizzę (idealna pora na pizzę ), kąpiel i spać.

Na dziś planów brak. Poza tym, że już czuję, że nie będzie mi się chciało co najmniej tak bardzo, jak wczoraj Czyli dzień będzie się dłuuużył...

Ciekawe, co u zaaabci
Odezwij się Kochana do nas jak tylko będziesz miała ku temu okazję!

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2012-10-30, 07:21   #1521
kaska87
Zakorzenienie

hello
ja jeszcze w łóżku, ale zaraz trzeba się do pracy szykować

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-30, 07:38   #1522
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
hello
ja jeszcze w łóżku, ale zaraz trzeba się do pracy szykować
Oj zazdroszczę! Też bym sobie jeszcze poleżała
Wczoraj nawet powiedziałam mężowi, że mogłabym iść już na emeryturę - chyba jestem zbyt leniwa, żeby tak codziennie pracować

---------- Dopisano o 07:38 ---------- Poprzedni post napisano o 07:23 ----------

Właśnie przeczytałam, że na wschodnim wybrzeżu od 5 do 6 mln ludzi jest bez prądu... Czyli czekamy na wieści od zaaabci

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2012-10-30, 07:39   #1523
tomalinka
Wtajemniczenie

Czeeeeeeeeeeeeść

Cytat:
Dokładnie tak!!!!

Ja też nie jadłam.. w ogóle chyba dyni nigdy nie jadłam

Cytat:
U mnie jest tylko problem, bo Maja mi łyżeczkę za każdym razem chce wyrywać i sama ją sobie wkłada do buzi. A że nie umie sama jeść to wiecie, jak to się czasami kończy Nie wiem jak ja zająć

Ja zaraz zmykam, bo dziś z mężem mamy mieć miły wieczór hehe

Będzie sushi + film. Szkoda, ze bez winka
Mam nadzieję, że wieczór udany

Cytat:
Za hasło, które wytłuściłam Ty masz się teraz kochana cieszyć i radować;D Zaszczep w sobie już to uczucie, nie bój się. Ilu rzeczy my pco-wiczki mamy się jeszcze bać? Wystarczy o sam fakt poczęcia. A to jest to- u nas nigdy za chiny nie wiadomo kiedy jest ta owulka. Jaki z tego morał...?;D nie powiem na głos, nie powiem;D

a ....heheheh....chciałam pokazać co będę robić by cię dogonić;D
Już jestem jakoś duzo spokojniejsza No właśnie z tą owulką to zabawnie było

Goń mnie goń co razem będziemy z brzuszkami latać

Żabciu odezwij się...

Edytowane przez tomalinka
Czas edycji: 2012-10-30 o 07:41
tomalinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-30, 08:01   #1524
Nikita...
Zakorzenienie

Tylko 2 strony od wczoraj??? No luxus
Dzien doberek!

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki!
Melduję że żyje

Nadal z Dawidkiem się docieramy ale jest coraz lepiej, dziś mały przespał noc tzn. nie marudził tylko spał i jadł, mam nadzieję że mu się w końcu przestawiła noc z dniem.
Poza tym nadal karmimy ale brodawki mnie bolą tak że podczas karmienia zaciskam zęby

Co tam u was?
heeej Mona, na te brodawki to masz jakas masc? bidulko
Wrzuc w wolnym czasie jakies nowe zdjecia synusia.

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Kochane trzymajcie kciuki aby huragan Sandy nas jakos szczesliwie ominal. Jak narazie nie wyglada to za dobrze juz mocno wieje a najgorsze ma byc wieczorem. Maz pojechal po generator nie wyobrazam sobie byc bez pradu z Domino. Wczesniej jakos spokojniej do tego podchodzilam , a teraz przy Domino mam lekkiego stresa jak to bedzie ...
Zabciaaa, i jak tam? Odezwij sie jak to bedzie mozliwe

Cytat:
Szukam wynikow bety a tu juz kropek w podpisie
Gratuluje kochana. No i najlepiej na spontana!

http://cosmeticsblogging.blogspot.com/
Nikita... jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-30, 08:05   #1525
gochaa_p
Zakorzenienie

weszłąm zobaczyć co u ŻABCI ale widze że newsów brak
to ide dalej zdychać , miłego
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-30, 08:22   #1526
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Jeśli miałabym wybierać spośród tych trzech par, to zdecydowanie pierwsze Raz, że nie lubię klamerek i innych udziwnień, dwa - miałam przez ostatnie 3 sezony bardzo podobne, tylko brązowe. I cały czas nosiłam z wywiniętą górą - więc sięgały mi akurat do kolana. Też mam 160cm, ale wywijałam nie dlatego, że źle wyglądały odwinięte przy moim wzroście, tylko jak odwinęłam, to brzeg wbijał się w moje tłuste udo i nie wyglądało to dobrze

dziekowac

Poranek zdecydowanie dziś na nie. Najpierw musiałam przetrzepać szafę, bo nie mam się w co ubrać Potem w łazience jakoś tak nic mi nie szło, generalnie szykowałam się dziś jak mucha w smole. W dodatku jestem mega nierozciągnięta, wszystko mnie boli, w każdym stawie strzyka, okres rozhulał się na dobre (żeby o.b. super nie dał w nocy rady?! ) i dziś kolejny dzień paszteta. Czyli poprosimy już środę
no to widaj w klubie muchow w smole ja tez mam dzis slaby dzien...kawe wylalam, nie mialam sie w co ubrac mimo ze naszykowalam sobie ciuchy wczoraj i jeszcze wstalam ze scierpnieta reka no plus to moje sliwkowe kolano i wygladam jak weteran

kurcze martwie sie o Zabcie nie ma do niej ktoras numeru tel? moze by wyslac esa czy wszystko ok

Stary 2012-10-30, 08:27   #1527
ButterBear
Zakorzenienie

Cześć.

Żabciu, jak tam??Odezwij się Kochana??

Tomalinko, super, bardzo się cieszę, ze beta urosła i że gin twierdzi, że ok. Czyli który to tydzień wg OM? Bo w suwaczku masz 4t 5d a pisałaś, że gin mówi, że 3t. Czy zmienić Ci tp na pierwszej stronie?
To teoretycznie po jakim czasie od zapłodnienia zrobiłaś test? Sorki za tyle pytań

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-30, 08:32   #1528
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
kurcze martwie sie o Zabcie nie ma do niej ktoras numeru tel? moze by wyslac esa czy wszystko ok
Dobry pomysl Kotku, ja tez sie o nia martwie. Czytalam wlasnie, ze pon oraz wt maja byc najgorszymi dniami

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Tomalinko, super, bardzo się cieszę, ze beta urosła i że gin twierdzi, że ok. Czyli który to tydzień wg OM? Bo w suwaczku masz 4t 5d a pisałaś, że gin mówi, że 3t. Czy zmienić Ci tp na pierwszej stronie?
To teoretycznie po jakim czasie od zapłodnienia zrobiłaś test? Sorki za tyle pytań

Wywiad
Z tym liczeniem to sa 2 szkoly, jedna liczy rozpoczete tygodnie a jedna skonczone. Dlatego wyszla ta roznica.

http://cosmeticsblogging.blogspot.com/
Nikita... jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-30, 08:34   #1529
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nikita... Pokaż wiadomość
Wywiad
Z tym liczeniem to sa 2 szkoly, jedna liczy rozpoczete tygodnie a jedna skonczone. Dlatego wyszla ta roznica.
Nie no, wydaje mi się,że ta różnica ma związek z tym, że gin powiedział, że to bardzo wczesna ciąża....
I Tomalinka myślała, że zaszła wcześniej, a okazało się, że później...

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-30, 08:40   #1530
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Amani chyba ma

Cytat:
Napisane przez Nikita... Pokaż wiadomość
Tylko tu nie chodzi raczej o szkołę, bo różnica jest 1,5 tygodnia. Tu bardziej chodzi o to, że tomalinka liczy wg OM, a gin wg USG. Tak myślę

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości