![]() |
#151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz. III
witam was KOCHANIUTKIE
![]() wiedzialam ze moge na was liczyc - godzine same nadrabianie mi zajelo. lecz wybaczcie odpisze ogolnikowo, bom spiaca jak olera ![]() ![]() ![]() wiec - STRIPII moze i powinnam sie cieszyc, ale jakos z ta waga nie jest mi do smiechu, sama nie wiem co sadzic ![]() - MEGI-MEG to nie tajemica, zawsze waze sie w niedziele z rana co tydzien, testa robialam w pon, wiec bylo 88,7. a mialam juz 81,5 potem troche przybralam i teraz znowu spadlam ![]() jakas jeszcze dziewczyna o wannie pisala, chyna monica - testnie za nia, mam juz dosyc prysznica, no ale juz niedlugo sobie wyleze w domku u rodzicow ![]() ![]() a tak poza tym jak sie juz tatto chwalicie , dodam i swojego, na lewej lopatce, 8 DLUGICH lat zbieralam mysli co chce miec i gdzie, i w koncu udalo sie go zrobic ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Fajnie tak Was chwilkę podczytałam,aż mi łezka się zakręciła,nie tak dawno sama to przeżywałam.Właśnie dziś na naszym wątku wspominałyśmy... Moja przyjaciółka chciała do Was dołączyć i jej szukam,ale chyba nie znalazła jeszcze czasu na wizaż. Zdrówka życzę wszystkim Mamusiom,dbajcie o siebie ![]()
Często, aby stało się to, czego pragniemy, trzeba tylko przestać robić to, co robimy... Edytowane przez Katee27 Czas edycji: 2012-10-29 o 22:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 | ||
Zadomowienie
|
Wczoraj już nie dałam rady nadrobić. Doszłam do drugiej strony i znowu strasznie zaczął boleć ten dół pleców
![]() odpiszę tak, bo ciągle ucina mi cytaty: krecha- ja póki co nie mam (odpukać) ale mam gorszy problem w tym miejscu, przez cały środek wzdłuż brzucha strasznie ściemniały mi włoski i mam wrażenie że się wydłużyły. No wcześniej też miałam włoski na brzuchu, z resztą każdy ma ale nie były one widoczne a teraz jak u chłopa ![]() ![]() ![]() ![]() badania- u mnie z tym różnie, od początku krew miałam tylko raz (wczoraj drugi-ale to sama dla siebie robiłam, nie z zalecenia lekarza) a mocz 2 razy... pojemników na mocz nakupiłam na całą ciążę, bo koleżanka, która chodzi do tego samego gina ma i krew i mocz przed każdą wizytą, więc nie wiem w sumie czemu ja nie ![]() Cytat:
Agateczka* bardzo Ci współczuję ![]() i ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#154 | ||
Zadomowienie
|
Sliczne
Cytat:
![]() ![]() ale słodziaki tak tu cały czas pokazujecie i pokazujecie az mnie ochota na zakupy naszła dla malucha ![]() Cytat:
a wogole to dzień dobry mąz juz pojechał a ja siedze z tropikalna herbatka i was nadrabiam ale mam lenia...
You must have known that I was lonely Because you came to my rescue And though I know that this is heaven How could so much love be inside of you ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 | |||||
Zadomowienie
|
mój też uwielbia ale staram się nie pić a nie jest to łatwe bo cola to mój nałóg od zawsze
![]() Cytat:
![]() też wczoraj byłam na pobraniu i aż mnie zmroziło. pielęgniarce coś poszło nie tak... szczerze to nawet nie chcę wiedzieć co i nie miałam odwagi spojrzeć (zawsze odwracam się w drugą stronę i cała się napinam żeby nie czuć), ale jak pobierała to wykrzyknęła: oj przepraszam i coś tam dalej mówiła ale do mnie już nie docierało ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() W sobotę mi się to zaczęło ![]() ![]() Cytat:
strippi a to jest bezpieczne? Cytat:
![]() ![]() ![]() Ptaszysko i bmma świetne zdobycze ![]() kasia86bgo motylek ![]() co do kąpieli to ja mam wannę, ale biorę w niej tylko bardzo ciepły prysznic. Jak studiowałam, miałam na stancji wannę i kiedyś zrobiłam sobie taka gorącą kąpiel i mało nie zemdlałam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 06:45 ---------- Poprzedni post napisano o 06:41 ---------- a gdzie na stronie bebilona zamawia się próbki? nie mogę znaleźć ![]()
![]() |
![]() |
#156 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
You must have known that I was lonely Because you came to my rescue And though I know that this is heaven How could so much love be inside of you ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Zadomowienie
|
Ptaszysko. bmma świetne ciuszki
![]() Kasia fajny tatuaż ![]() Za godzinkę połówkowe, po pracy napisze Wam czy wszystko okej... (stresuję się jak ho- hoo) Aaa i dzisiaj równo 20 tydzień! To już połowa (: A. i mój telefon przyszedł... w skrzynce go znalazłam ![]() ![]() Na szczęście działa...
![]() |
#158 |
Wtajemniczenie
|
Super ciuchy Ptaszysko w niezłej cenie
![]() Agnjeska: ![]() ![]() ![]() Co do rożka to chyba po prostu zależy od dziecka wszystko, heh jak zwykle, dzieci moich znajomych uwielbiały, ponoć taki ściśnięty maluszek czuje się bezpieczniej bo mu się to z brzuchem mamy kojarzy :P A poza tym bryyyy ![]()
![]() |
#159 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jej - gdzie Ty mieszkasz, że ma być +17C?
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#162 |
Zadomowienie
|
dziewczyny co do pezpłatynych próbek to z musteli trzeba zapisac sie do klubu tak?? i to tylko wystarczy czy trzeba do nich napisac o próbki czy sami przysla???
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Zadomowienie
|
Wstałam rano z myślą, że pójdę na mężem i maluchem na zwykłe USG prywatnie. Cieszę się, że decyzja została w końcu podjęta
![]() Oglądam sobie Perfekcyjną Panią Domu i planuję jak zacznę ogarniać mieszkanie gdy w końcu wygrzebiemy się z kuchni. Ach, tyle do roboty i wszystko dla mnie! ![]() ![]() ![]() Byłam wczoraj w pracy w spodniach jeansowych. Ciężko mi sie do nich przyzwyczaic, bo same jeansy są dość niskie i mam wrażenie, że spadną mi z tyłka, ale jakoś dałam radę ![]()
![]() |
![]() |
#164 | ||||
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() ![]() Cytat:
![]() Ptaszysko super zakupy ![]() Możesz zapisać się do klubu Musteli na ich stronie i poprosić e-mailem o próbki ja dostałam 4 takie większe w mini buteleczkach i tubkach zapakowane w kosmetyczkę. Cytat:
Cytat:
A jeszcze co do włosków na brzuchu mam ten sam problem ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Zakorzenienie
|
my tez, my tez! I Monika!!!
szok. od jutra z gorki ![]()
![]() |
![]() |
#166 |
Zadomowienie
|
a w mailu podawalas które chcesz dla siebie czy dziecka?? i czy pisłas jakie masz problemy skórne czy poprostu przysyłaja to co uwazaja??
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a ja sie witam z rana obudzona przez małego rozpychacza w brzuchu. tak się rozpychał że mnie obudził a jak już obudził to poszedł spać ![]() złośnik mały rośnie. trzeba się szykować i lecieć na badania. ale standardowo nie chce mi sie tyłka ruszyć z domu ![]()
![]() |
![]() |
#168 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- Napisałam, że chciałabym wypróbować ich produkty przed zakupem ponieważ są bardzo drogie i chciałabym się zdecydować na 1 czy 2 i przysłali mi 3 dla dziecka i 1 na rozstępy dla mnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#170 | ||||
Zakorzenienie
|
witam sie z rana
![]() kiedy w koncu przestanie to gardło bolec na tyle zebym mogła coś zjeść ![]() ![]() A wszystkie mięśnie tak mnie bolą że nie mam siły się zwlec z łóżka ![]() No to wam pomarudziłam z rana ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() witaj ![]()
![]() |
![]() |
#171 | ||
Zadomowienie
|
Odebrałam wyniki i wpadłam pochwalić się swoją głupotą
![]() ![]() Zaczynam mieć wątpliwości co do tego mojego ginekologa ![]() Poza tym wyszło mi parę rzeczy niemieszczących się w normie: - Leukocyty - 11,2 (norma 4-10) - Hematokryt- 36 (norma 37-47) - Neutrofile-za wysokie - eozynyfoile- za niskie - limfocyty - za niskie Ktoś wie co to oznacza? Jest się czym przejmować? dziś wizyta i połówkowe ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#172 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a z tym telefonem to nieźle ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#174 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witaj ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() NORMY DLA CIĘŻARNYCH Erytrocyty (E,RBC) - Norma dla kobiet: 4,2 - 5,4 mln/mikrolitr Norma dla kobiet w ciąży: 3,5 - 4,5 mln/mikrolitr Hemoglobina (Hb,HGB) - Norma dla kobiet: 11,5 - 15,5 g/dl Norma dla kobiet w ciąży: 10,5 - 13,5 g/dl Leukocyty (L,WBC) - Norma dla kobiet: 4 - 10 tys./mikrolitr Norma dla kobiet w ciąży: 10 - 15 tys./mikrolitr (!!!) Trombocyty- płytki krwi (PLT) - Norma dla kobiet: 150 - 440 tys./mikrolitr Norma dla kobiet w ciąży: 100 - 300 tys./mikrolitr Hematokryt (HCT) - Norma dla kobiet: 37 - 47% Norma dla kobiet w ciąży: spadek o 4-7% Średnia obj, krwinki czerwonej (MCV) - Norma dla dorosłych: 82 - 92 fl Norma dla kobiet w ciąży: 81 - 99 fl Średnia masa hemoglobiny w krwince (MCH) - Norma dla kobiet: 27 - 31 pg Norma dla kobiet w ciąży: brak normy Średnie stężenie hemoglobiny w krwince (MCHC) - Norma dla kobiet: 33 - 37 g/dl Norma dla kobiet w ciąży: brak normy Rozkład objętości krwinek czerwonych (RDW) - Norma dla kobiet: 11,5 - 14,5% Norma dla kobiet w ciąży: brak normy Retykulocyty (RET) - Norma dla kobiet: 5-15 Norma dla kobiet w ciąży: brak normy Zapomniałam jeszcze Luna0 ![]()
Dziedzic ![]() ![]() Edytowane przez ObserwujeCie Czas edycji: 2012-10-30 o 08:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Około 70% żelaza jest związane w krwi, głównie w postaci hemoglobiny |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#178 |
Zakorzenienie
|
aaa i musze zaraz do prqacy wychodzic bleeee, a tak mi sie nie chce,
yhmmm Dragusia jak sie dobrze przyzrzysz to zobaczysz, ja sie urodzilam 04.04. i naprawde jestem 100 '% baranem ![]() ![]() ![]() eh lece do juz sisotra krzyczy WSTAJESZ JUZ CZY NIE !!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Zadomowienie
|
hemoglobina 12,6 czyli mieści się w normie i dla "normalnych" i dla ciężarnych. Co prawda troszkę mi spadła, bo ostatnio (czyli 2,5 miesiąca temu) miałam 13,5
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:30.