|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#541 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XV
Cześć,
Ja musiałam zrobić tosty, bo wczoraj po pracy nie umiałam już dostać innego chleba, tylko tostowy... :/ A tak w ogóle to dziękuję Wam dziewczyny Wiem, że tu mam wsparcie.. Tymczasem nowy, brzydki dzień za oknem Niestety przez całą zimę będę marudzić, więc jeśli ktoś nie chce czytać marudzenia, to polecam dać ignora na moje posty w okresie listopad-marzec
|
|
|
|
|
#542 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XV
Cytat:
![]() Nic specjalnego, wyjechaliśmy w czwartek wieczorem, w piątek rano byliśmy na miejscu u siostry, wzięłam kąpiel, poszłam wykończona spać, potem mój TŻ poleciał robić biznes, wieczorem usiedliśmy przy drinku i przybiliśmy gwoździa, w sobotę od rana robiliśmy szeroko rozumiany biznes, wieczorem się spakowaliśmy i przed północą wyjechaliśmy do domu. Na miejscu byliśmy przed 17:00 wyczerpani i niewyspani... makabra... Cytat:
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37321794]Nieśmiało zaczęliśmy.... [/QUOTE] ![]() ![]() Agatko, Medi jak was czytam to od razu przypominają mi się moje jazdy... Matko to było 14 lat temu!! Prawko zdawałam w czasach największej korupcji w naszym wordzie (3 miesiące później go zamknęli z powodu korupcji), wtedy zmienili maluchy i unoki na punta i fiesty, ja przez całe wakacje uczyłam się jeżdżąc na uno, a egzamin był na punto i fieście... wtedy też zdawało się cały plac manewrowy, wszystkie elementy... jak se przypomnę, to mnie ciarki przechodzą... ale zdałam za pierwszym razem ![]() Poza tym aura za oknem nie nastraja do pracy... |
||
|
|
|
|
#543 | |
|
Zakorzenienie
|
BRY...
Cytat:
A no tak własnie .... pewnie dużo zdało hihi No i Kochana [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37327214]Cześć, Ja musiałam zrobić tosty, bo wczoraj po pracy nie umiałam już dostać innego chleba, tylko tostowy... :/ A tak w ogóle to dziękuję Wam dziewczyny Wiem, że tu mam wsparcie.. Tymczasem nowy, brzydki dzień za oknem Niestety przez całą zimę będę marudzić, więc jeśli ktoś nie chce czytać marudzenia, to polecam dać ignora na moje posty w okresie listopad-marzec [/QUOTE]hej, hej.....ja też zawsze narzekam ale teraz jest ok....jak zobaczyłam pierwszy śnieg to miałam banana na twarzy....
|
|
|
#544 |
|
Zakorzenienie
|
alez mam ziewawke....
kawe bym prosila, ale dozylnie, bo zapach mnie odrzuca....
|
|
|
#545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
heh....chyba coś wisi nad nami....pół nocy się walałam z boku na bok....
|
|
|
#546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Agatka za kolkiem
|
|
|
|
#547 |
|
Zadomowienie
|
Hejka
![]() Kochane w tym tygodniu może mnie nie być, tzn. postaram się czytać, ale chyba nie będę miała czasu na pisanie za kilka godzin zjeżdza rodzinka, więc właśnie ogarniam dom i biorę się za obiad i deser i tak do przyszłego wtorku Trzymajcie się ciepło babeczki bo zimno jak fix u mnie dzisiaj rano było minus 6 ![]() Perse ![]() Lunka Ty leż i się oszczędzaj a wyjście na cmentarz sobie odpuść!!! papa idę będą m.in kluski śląskie tylko oby mi gluty nie wyszły
|
|
|
|
|
#548 |
|
Zakorzenienie
|
nie
|
|
#549 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37327214]Cześć, Ja musiałam zrobić tosty, bo wczoraj po pracy nie umiałam już dostać innego chleba, tylko tostowy... :/ A tak w ogóle to dziękuję Wam dziewczyny Wiem, że tu mam wsparcie.. Tymczasem nowy, brzydki dzień za oknem Niestety przez całą zimę będę marudzić, więc jeśli ktoś nie chce czytać marudzenia, to polecam dać ignora na moje posty w okresie listopad-marzec [/QUOTE]Ja będę z Tobą marudzić Cytat:
Ja już bym chciała mieć to za sobą. Chociaż jestem tak roztargnionym człowiekiem, że nie nastawiam się na zdanie za pierwszym razem.Agatko, my się nie staramy. Cykl mi się jeszcze nie unormował po #. Cytat:
Kluseczki... Mniam! A ja się dzisiaj wyspałam, o dziwo. Po raz pierwszy od dawna ![]() Idę coś na sobie na śniadanie skombinować. |
|||
|
|
|
|
#550 |
|
Zakorzenienie
|
Medi nie staracie się ale nigdy nic nie wiadomo
|
|
#551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Iza tak, e wszystkie badania w 3-5dc, gin nawet mówił że najlepiej w 3dc dziś przyjeżdżają rodzice z Niemiec, mamy 3 miesiące nie było, tata pojechał po nią tydzień temu i tak ten cały cyrk prowadziłam przez tydzień, codziennnie rano pobudka 6-7.30 brata do szkoły naszykować, nakarmić psy, kota, kury i babke nic nie zdechło także ok jest ![]() dlatego tak rzedko odzywam się dziś obiad mam z wczoraj to pojadę sobie do koleżanki na malowanie na rrrudo bo malowałam w połowie sierpnia i już troszkę odrosty mam (zdejmowała mi kolor a tak to nie mam odrostów) i w ogóle rudy zmył mi się na taki miodowy
|
|
|
#552 |
|
Wtajemniczenie
|
zrobilam test, ale chyba za malo moczu dalam bo wlasciwa kreska jest blada a ta druga widac, ale jest bladziutka
wiec test zepsulam ;/ |
|
|
|
|
#553 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak to pierwszą widać i drugą też?? to test ciążowy czy owu? |
|
|
|
|
|
#554 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37327214]Wiem, że tu mam wsparcie.. [/QUOTE] Perse masz i to ogromne Ja też zaciskam kciuki Też się uczyłam na uno, a zdawałam na punto ![]() Cytat:
ja bym powtórzyła test jutro
|
|
|
#555 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#556 |
|
Zakorzenienie
|
Alonka
Kathe a to test ciążowy?? jak są II kreski to już wiadomo ![]() Monika gratulacje no i ale ja mogę dopiero wieczorem...
|
|
#557 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Agatko, to by musiało być chyba niepokalane poczęcie
Ale oczywiście zaczynam się nakręcać niepotrzebnie... Tak sobie myślę, że jeśli będą II, to znaczyłoby, że moje życie dzieje się totalnie poza moją kontrolą i że los z moim zdaniem i planami to się kompletnie nie liczy ![]() Cytat:
![]() No, toś się wykazała jako dobra "Gospodarka" ![]() Rrrudy... Mmm, moje marzenie! Cytat:
Aaa... Monia, Pani- gratuluję półmetków! |
||
|
|
|
|
#558 |
|
Wtajemniczenie
|
to moj 30 dc, blada jest kontrolna a jeszcze bledsza ta druga ciazowa, wiec albo za malo moczu dalam bo tak mi sie cos zdawalo, albo nie wiem ;/
|
|
|
|
|
#559 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() moglby mnie Torresik polowkowo skopac. takie Euro-dziecie, po finale poczete i nic nie fauluje mamy ![]() ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Cytat:
ale... gratuluje! wierze w blade kreski
|
|
|
|
#560 | |
|
Zakorzenienie
|
taaa, nie wiem co
ale piersi to serio już od 7d fl bolą, może to przez dupka, bo w sumie nigdy na tym etapie nie bolały w każdym razie absolutnie nie nastawiam się na żadną ciążę ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Cytat:
hahaha Pani, chyba ja biedna że babcią zajmować się muszę, to wyjątkowo antyspołeczna osoba, ale póki co je wszystko co jej dam i nie drze się że ją coś boli cz strzyka - wie, że ja nie jestem ojcem i nie latałabym wkoło niej tylko olałabym ją
|
|
|
#561 |
|
Wtajemniczenie
|
hehe to mnie rozbawilo
dobra nie bede zalowac sikow ![]() dzis pojade kupic nastepny i zrobie go, kurcze jest to faktycznie ciaza to juz sie boje ;/ nie chce tego samego przezywac co dwa miesiace temu |
|
|
|
|
#562 |
|
Zakorzenienie
|
kup drugi i zrób jeszcze raz!!
|
|
#563 |
|
Zakorzenienie
|
tylko bez stresu, powtarzaj jak mantrę: "wszystko będzie dobrze" a masz jak coś lutkę albo dupka??
|
|
#565 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#567 |
|
Zakorzenienie
|
nawet mi tak nie pisz, wolę myśleć NIE, żeby rozczarowania nie było
|
|
#568 |
|
Zakorzenienie
|
możesz brać ale jaką masz? dowcipną?? jak tak to weź 2tabletki przed spaniem
nie zaszkodzisz ewentualnie jak zrobisz test i zobaczysz jaki wynik.... ![]() oj tam oj tam ja nic nie mówię/piszę tylko że mi się ten ból podoba
|
|
#569 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:28.

Wiem, że tu mam wsparcie..
Niestety przez całą zimę będę marudzić, więc jeśli ktoś nie chce czytać marudzenia, to polecam dać ignora na moje posty w okresie listopad-marzec

Prawko zdawałam w czasach największej korupcji w naszym wordzie (3 miesiące później go zamknęli z powodu korupcji), wtedy zmienili maluchy i unoki na punta i fiesty, ja przez całe wakacje uczyłam się jeżdżąc na uno, a egzamin był na punto i fieście... wtedy też zdawało się cały plac manewrowy, wszystkie elementy... jak se przypomnę, to mnie ciarki przechodzą... ale zdałam za pierwszym razem 

za kilka godzin zjeżdza rodzinka, więc właśnie ogarniam dom i biorę się za obiad i deser i tak do przyszłego wtorku
będą m.in kluski śląskie tylko oby mi gluty nie wyszły