|
|
#181 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Tatuaż!!!
Nie wiem czy sama się kiedykolwiek zdecydują na tatuaż, ale te wzorki bardzo mi się podobają
:
|
|
|
|
#182 |
|
Zadomowienie
|
tan drugi w pasie mi sie podoba, wspominalam juz wczesniej na tym watku,ze gdzies w tamtych okolicach palnuje miec,bo ta takie....hmmm...seksowe
|
|
#183 |
|
Przyczajenie
|
Kilka propozycji motyli i ważek
|
|
|
|
#184 |
|
BAN stały
|
dzieki dziewczyny za pomoc
|
|
|
|
#185 |
|
Raczkowanie
|
http://www.bmezine.com/tattoo/butt001.html tutaj takze znajdziesz wzorki motylków
|
|
|
|
#186 |
|
Rozeznanie
|
jaskolka maaa
Edytowane przez ilovecarrotcake Czas edycji: 2007-06-05 o 14:11 |
|
|
|
#187 |
|
Raczkowanie
|
KASIAK25 Mam prośbe ...mogłabyś podać więcej linkków do stron z tłumaczeniami lub tatuażami "napisami" jesli znasz takie....bardzo chce sobie zrobic jakiś napis wzdłuż kręgosłupa i szukam odpowiedniego. Z góry dziekuję
|
|
#188 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#189 |
|
Raczkowanie
|
ja ostatno poszukuje wzoru tatuaży z motywem aniołów, ale nic konkretnego nie moge znależć
|
|
#190 |
|
Raczkowanie
|
mam parę z motywem anioła, rzeczywiście trudno znaleźć takie, zeby się podobały na pierwszy rzut oka. mój faworyt to anielica z mieczem i nad tym się własnie zastanawiam
|
|
#191 |
|
Raczkowanie
|
cd...
|
|
#192 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
moze akurat cos ci sie spodoba.Cytat:
|
||
|
|
|
#194 |
|
Raczkowanie
|
baaardzo mi sie podobaja tatuaze. fascynowaly mnie juz od malenkosci
zawsze uwazalam ze sa ozdoba i ciagle wymyslalam co i gdzie bym chciala przyprawiajac tym moja mame o mdlosci obecnie co chwile oczy mi sie blyszcza jak widze jakis fantastyczny wzor ale musze byc na 100% pewna ze "to wlasnie ten". poki co mam 2: na stopie i "w majtkach" strasznie podobaja mi sie m-dzy lopatkami i nad pupa wiec ciagle szukam inspiracji
|
|
|
|
#195 |
|
Wtajemniczenie
|
wybieram się do krakowa zna ktoś salon tatuażu godny polecenia??? będę bardzo wdzięczna za info
fotografia wykorzystana dzieki uprzejmości ~kalasznikova http://www.digart.pl/praca/422738/Sl..._portrait.html VIVA! Akcja dla zwierząt! http://www.viva.org.pl/index.php?id=strona_glowna ![]() Malum est in necessitate vivere, sed in necessitate vivere necessitas nulla est. |
|
|
|
#196 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja robiłam tatuaż w krakowie na ul.Grodzkiej 50.pracują tam dwie kobietki, bardzo miłe polecam się zawiodłam!! Chłopak któren miał mi robić tatuaż po obejrzeniu mojego starego stwierdził że to tylko kolorowe kwiatki zakryją!Powiedziałam że nie chcę kwiatków, że chce smoka a on dalej swoje z tymi kwiatkami aż w końcu stwierdził że dzisiaj już nie zdąży i żebym przyszła jutro.Powiedziałam mu że mam 500 km do domu i że zapisywałam się na dzisiaj a on że trudno ale jak nie chce kwiatków a nikt mi nic na tym innego nie zrobi to żebym przyszła jak już wybiorę jakiś konkretny wzorek.Okropnie się zachował i wiem że już więcej na pewno tam nie pójdę! Troszke się rozpisałam ale nie chcę aby kogoś innego to spotkało, bardzo niemiła sytuacja Za to na Grodzkiej wybrałam sobie smoka bez problemu |
|
|
|
|
#197 |
|
Rozeznanie
|
krk to kult
What is love?The need to escape from oneself. Life's simple. You make choices and don't look back. Don't cry because it's over, smile because it happened Edytowane przez ilovecarrotcake Czas edycji: 2007-06-05 o 14:11 |
|
|
|
#198 |
|
Zadomowienie
|
a co sadzicie o moich malutkich tatuazach ?
![]() 1.moje lapki (jeszcze czerwone bo to swierzo po zrobieniu) 2.moje lapki :P 3.moj motylek na kostce
|
#199 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
|
#201 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#202 |
|
Rozeznanie
|
http://images.google.pl/imgres?imgur...%3Dpl%26sa%3DG
ja sie zakochalam w tych chinskich znaczkach......ciagle rozwazam jednak tatuaz na kostce.... ![]() A mam pytanie...czy boli jak sie robi tatuaz i ile moze kosztowac taki maly...wie ktoras? acha i jak dbac i pielegnowac tatuaz?
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
Raczej boli, ale to zależy od miejsca, a cena zależy w znacznym stopniu od umiejętności osoby, która tatuuje
|
#204 |
|
Wtajemniczenie
|
moj tatuaz kosztowal ponad 200zl, myslalam nad nim dosc dlugo bo jakies 21 lat
. Wybralam no i w poczekalni zmienilam zdanie :P az mnie chlopak od tatuazy zapytal czy chce jeszcze sobie pomyslec nad tym tatuazem bo on w polowie roboty nie chce kreslic i robic nowego zalaczam zdjecia tego co mam na plecach, to sa trzy lilie. Przepraszam za jakosc ale zdjecie robione kamerka internetowa.
|
|
|
|
#205 |
|
Wtajemniczenie
|
kittie07
dzięki za wyczerpującą odpowiedz ilovecarrotcake kult znam przebijałam tam nos a moje 2kumpele język ...ale co do ich tatuaży nie byłam pewna...dzięki za info. w krakowie z tego co wiem jest multum salonów ...no i tu jest mój problem komu zaufać??? wiem że na pierwszy raz chce napis ale nie wykluczam kolejnych....
fotografia wykorzystana dzieki uprzejmości ~kalasznikova http://www.digart.pl/praca/422738/Sl..._portrait.html VIVA! Akcja dla zwierząt! http://www.viva.org.pl/index.php?id=strona_glowna ![]() Malum est in necessitate vivere, sed in necessitate vivere necessitas nulla est. |
|
|
|
#206 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a co do kostki to ja mam na niej tatuaz i powiem ci ze boli w miejscach blisko kosci. Widzisz gdzie na fotce mam "czulki" motylka? w tym miejscu baaardzo bolalo. Pozatym bylo ok. A jesli chodzi o dbanie, to mi koles dal specjalna masc,a pozniej to tylko zwykly krem wystarczy. O tatulaz dba sie duzo latwiej niz o kolczyki
|
|
#207 |
|
Zadomowienie
|
a co tauażąmi z henny? co o tym myslicie? czy to szkodliwe dla skóry? poszcie!
|
|
|
|
#208 |
|
Zadomowienie
|
z okolicach kosci boli najbadziej. Ale bol mozna przezyc nie jest az taki straszny mi w pewnym stopniu sprawial nawet przyjemnosc. Ten bol mozna porownac do zadlenia jakiegos owada. Co do cen mysle ze maly tatuaz zmiesci sie miedzy 100-200 zlotych.
Co do tatuazy z henny- mysle ze nie sa szkodliwe dla skory. Ale ja bym sobie takiego nei zrobila poniewaz jego kolor jest nienaturalnie czarny (normalny tatuaz nie ma takiego intensywnego koloru) pozatym gdy tatuaz z henny schodzi robi sie bledszy i tak jakby wyplowialy a potem przypomina plame... moze nie w kazdym przypadku, moze to zalezy od rodzaju tuszu ale moja kolezanka tak miala. Chodzila z taka plama przez dlugi czas
Czuła tak, jakby słońce wschodziło ostatni raz... bo anioły czasem odlatują mimo, że schowasz ich skrzydła pod poduszke... Edytowane przez mtlk Czas edycji: 2007-02-18 o 11:53 Powód: dopisane: |
|
|
|
#209 |
|
Zadomowienie
|
mialam z henny i uwazam to za porazke :P mial sie trzymac 3 tyogdnie a juz po tygodniu go zmylam bo wygladal okropnie
|
#210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale na szczescie mam staly tatu i problem z glowy
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:13.

:

27 lipca 2013

się zawiodłam!! Chłopak któren miał mi robić tatuaż po obejrzeniu mojego starego stwierdził że to tylko kolorowe kwiatki zakryją!Powiedziałam że nie chcę kwiatków, że chce smoka a on dalej swoje z tymi kwiatkami aż w końcu stwierdził że dzisiaj już nie zdąży i żebym przyszła jutro.Powiedziałam mu że mam 500 km do domu i że zapisywałam się na dzisiaj a on że trudno ale jak nie chce kwiatków a nikt mi nic na tym innego nie zrobi to żebym przyszła jak już wybiorę jakiś konkretny wzorek.Okropnie się zachował i wiem że już więcej na pewno tam nie pójdę! Troszke się rozpisałam ale nie chcę aby kogoś innego to spotkało, bardzo niemiła sytuacja