Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż, rurki z Biedry jemy wciąż - część 15 - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-30, 17:47   #1741
blonde_hair
Zakorzenienie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż, rurki z Biedry jemy wciąż - cz

Cytat:
Napisane przez malamaluczka87 Pokaż wiadomość
Kochana!!! Nie myśl o tym. Ja wiem jakie to jest ch.olernie trudne, ale naprawdę wszystko jest możliwe. Przynajmniej wiesz co się dzieje, a nic nie dzieje się bez przyczyny. I wierz mi, będziesz miała swoją dzidzię. I zamartwiaj nas ile zechcesz, tylko bądź aktywnie;-********************Na dobre i na złe- jakoś tak to szło. W dodatku w pracy tak cię terroryzują- przypomina mi to typową korporację. Może bardziej sprzyjające środowiko pomogło by ci w twoich planach?

A ja dziewczyny....NIE MA CIĄŻY;p testowałam. Mam za to mega długi cykl, który bóg wie kiedy się skończy...;/ zastanawiam się czy nie iść po świętach do lekarza na podgląd cyklu i ewentualnie, żeby jakoś mnie wspomógł....ale ja jestem niecierpliwa

Witaj Żabciu;-***

I miałam tyle napisać i straciłam rachubę.......
Przykro mi

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość

Zdjecia jakie wrzucaja moi znajomi ...
straszne.........

Laptop naprawionyOby podzialal
Stary 2012-10-30, 17:48   #1742
mysia1986
Zakorzenienie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż, rurki z Biedry jemy wciąż - cz

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
mysia bo na nas to chyba watek tak dziala, od jednej sie udziela i idzie dalej
U mnie to napewno udzielanie sie na watku wpływa na myslenie o ciazy. I to dosc czeste myslenie... ostatnio meczy mnie to okropnie...
Musze wyluzowac, jak sie nie uda jeszcze 2cykle to chyba bede musiała dac troche na wstrzymanie z udzielaniem sie na watku.. Nie to że wogóle uciec, ale troche odpuscic, wiecie o co mi chodzi??
Chyba jakiegos doła podłapuje
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-30, 17:50   #1743
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Ja piję siemię codziennie, a i tak lipa, czasem 1 x w tyg to sukces
mam to samo ;/ no i hemoroidy

Cytat:
A to my

Cytat:
Napisane przez xxKasiax Pokaż wiadomość
Super ze u Zabci wszystko ok.

Malenstwo ,Onyks widze ze wyprawka pełną parą Dobrze ze macie dużo ciuszkow.U nas akurat jest ulewanie mleczka masakryczne także przebieram małego kilka razy na dzien,a najbardziej potrzebuje bodziakow .

Ja dzisiaj pierwszy raz na Universytecie.Oliverek został z babcia i wlasnie teraz jest jego pora jedzenia... Zostawiam 2 buteleczki mleczka.Cały czas myślę jak on tam beze mnie.Jak będę miała przerwę to zadzwonie jak karmienie
Ach... ciężko tak zostawić swoje malenstwo chociaż to niby tylko na 5 godz.
Kasiu Ty jeszcze studiujesz? ja byłam pewna, że się już broniłaś

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;37335592]Odebrałam wyniki
TSH 1,5, więc ok, nawet lepiej niż ostatnio. LH i estradiol dosyć niskie, ale w normie. Za to FSH... już rok temu miałam wynik 8,1 (przy normie do 9), a teraz mam 13! Zobaczcie:
"Wartość FSH 9-12 mIU/ml oznacza obniżoną rezerwę jajnikową.
Wartość FSH 12-18 mIU/ml oznacza wyczerpującą się rezerwę jajnikową, stymulacja przy takim FSH jest trudna"
[/QUOTE]

jeju tak mi przykro...

fsh to hormon? bada się to z krwi?

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;37336054]Dzięki, dziewczyny...
No co za dzień! Nie dość, że w pracy problemy, to jeszcze te wyniki mnie załamały
Najgorsze, że ten wynik tak się zmienił na niekorzyść w ciągu 10 miesięcy. Na wynikach mam napisane, że od 17 mU/ml jest menopauza [/QUOTE]

kurcze
Mrowinko ja i tak wierzę, że w końcu się uda.
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-30, 17:50   #1744
metkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
Laptop naprawionyOby podzialal
super,

mysia u mnie niestety chyba jest troche podobnie,

dobrze, ja juz moge spadac do domciu (w koncu, dzis byl mega kociol)

milego wieczoru
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-30, 17:58   #1745
stokrotka24
Zakorzenienie

hej
Tomalinko super, że beta rośnie cieszę się że lekarz już coś widział, trzymam kciuki za wizytę za tydzień
Cytat:
Stokrotko, a co tam u Ciebie?
śliczny masz brzuszek a co u mnie? nic nowego, dużo roboty w pracy, wieczorami piszę pracę i nadrabiam zaległości sprzątaniowe. Wczoraj przepłakałam pół wieczoru takiego miałam doła więc nie chciałam wam zasmażać im dłużej się staram tym zaczynam mieć niestety częściej takie humory.

mrowinko bardzo mi przykro z powodu tych wyników, ale jak dziewczyny pisały jeszcze jest szansa, bo rezerwa jeszcze jest, akurat na twojego maluszka, oby ten clo pomógł, Tobie się strasznie ta dzidzia należy. A jak w ogóle się czujesz po clo?

żabciu trzymajcie się tam, cieszę się że wiatr już osłabł

mysia trzymam kciuki aby @ nie przyszła

reszty nie nadrobiłam, ale przesyłam buziaki dla każdej z was

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-30, 18:00   #1746
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez malamaluczka87 Pokaż wiadomość
Kochana!!! Nie myśl o tym. Ja wiem jakie to jest ch.olernie trudne, ale naprawdę wszystko jest możliwe. Przynajmniej wiesz co się dzieje, a nic nie dzieje się bez przyczyny. I wierz mi, będziesz miała swoją dzidzię. I zamartwiaj nas ile zechcesz, tylko bądź aktywnie;-********************Na dobre i na złe- jakoś tak to szło. W dodatku w pracy tak cię terroryzują- przypomina mi to typową korporację. Może bardziej sprzyjające środowisko pomogło by ci w twoich planach?

A ja dziewczyny....NIE MA CIĄŻY;p testowałam. Mam za to mega długi cykl, który bóg wie kiedy się skończy...;/ zastanawiam się czy nie iść po świętach do lekarza na podgląd cyklu i ewentualnie, żeby jakoś mnie wspomógł....ale ja jestem niecierpliwa
Szkoda, że test negatywny. Teraz pozostaje czekać na nowy cykl i nowe starania
A co do nas... na nową pracę nie mam w tej chwili szans, więc pozostaje męczyć się tu, gdzie jestem. Moje wyniki nie napawają optymizmem, więc ja tej wiary już prawie nie mam.
Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
jeju tak mi przykro...

fsh to hormon? bada się to z krwi? kurcze
Mrowinko ja i tak wierzę, że w końcu się uda.
Tak, to hormon Badanie robi się z krwi, na początku cyklu - najlepiej razem z LH.

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
U mnie to napewno udzielanie sie na watku wpływa na myslenie o ciazy. I to dosc czeste myslenie... ostatnio meczy mnie to okropnie...
Musze wyluzowac, jak sie nie uda jeszcze 2cykle to chyba bede musiała dac troche na wstrzymanie z udzielaniem sie na watku.. Nie to że wogóle uciec, ale troche odpuscic, wiecie o co mi chodzi??
Chyba jakiegos doła podłapuje
Nie myśl tyle, nie dołuj się... A jeśli wątek źle na Ciebie wpływa, to może rzeczywiście odpuść na chwilę, zajmij się czymś innym.
Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
mrowinko bardzo mi przykro z powodu tych wyników, ale jak dziewczyny pisały jeszcze jest szansa, bo rezerwa jeszcze jest, akurat na twojego maluszka, oby ten clo pomógł, Tobie się strasznie ta dzidzia należy. A jak w ogóle się czujesz po clo?
A ja marzyłam, żeby mieć dwójkę
Co do Clo - w sumie nie czuję, że cokolwiek biorę. Nie mam żadnych skutków ubocznych. Dzisiaj 8. dzień cyklu, więc 4 tabletki za mną. Test owulacyjny na razie negatywny.
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-30, 18:09   #1747
stokrotka24
Zakorzenienie

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;37337760]

Nie myśl tyle, nie dołuj się... A jeśli wątek źle na Ciebie wpływa, to może rzeczywiście odpuść na chwilę, zajmij się czymś innym.
A ja marzyłam, żeby mieć dwójkę
Co do Clo - w sumie nie czuję, że cokolwiek biorę. Nie mam żadnych skutków ubocznych. Dzisiaj 8. dzień cyklu, więc 4 tabletki za mną. Test owulacyjny na razie negatywny.[/QUOTE]
może i jeszcze dwójka będzie, nigdy nic nie wiadomo, może akurat jedno za drugim się uda, bądź dobrej myśli, chociaż wiem jakie to trudne

mysia na mnie też nieraz forum tak działa, wtedy przez kilka dni mniej się odzywam i potem ten nastrój przechodzi. Nie opuszczaj nas na stałe

malamaluczka szkoda, że test negatywny, oby przyszły cykl był bardziej owocny

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-30, 18:15   #1748
mysia1986
Zakorzenienie

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;37337760]

[/QUOTE]

Wogóle ostatnio mam straszne wahania nastojów Od kilku dni mój humor pozostawia wiele do życzenia.. Moze to wina braku słonca, może zblizajacej sie @... nie wiem... W kazdym razie, dam sobie jeszcze kilka cykli, jeżeli nie beda owocne to albo przestane tak wszystko planowac , robic testy itp. Poprostu odpuszcze..
Wogole to sorry ze tak smece, ale nawet nie mam jak sie TZ w rekaw wypłakac bo siedzi dłuzej wpracy dzisaj

---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ----------

Cytat:
mysia na mnie też nieraz forum tak działa, wtedy przez kilka dni mniej się odzywam i potem ten nastrój przechodzi. Nie opuszczaj nas na stałe
, jutro wyjezdzam.. nie bedziem nie do niedzieli, to sobie troche odpoczne. I obiecałam sobie , ze nie usiade do komputera
Marcel <3

Stary 2012-10-30, 18:27   #1749
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:

dobrze, że jesteś kochana

zdjęcia straszne
Stary 2012-10-30, 18:52   #1750
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
A to my
pieknie
Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
O matko przenajświętsza, to by mogło mnie zabić!!!!!

Dziewczyny, wymyśliłam kilka rzeczy na imprezę, ale nie chcę robić wszystkiego, bo sie nie wyrobię, pomóżcie wybrać

quesadille z serowym duchem na górze
muffiny czekoladowe z kremem pomarańczowym (i smak i kolor - może jakieś oczka przyczepię)
sosy
parówki mumie w cieście franc.
krakersy mumie (jak ta kanapka,co wyskakuje na górze strony)
jajka z pająkami
śliwki w czekoladzie z buźkami
banany w czekoladzie z buźkami
muffiny słone z kleksem serka i oliwkowymi pająkami
podaj tylko adres a wbijam na ta impreze
Cytat:
Jestem !!
: cmok:

cos Wam wrzucilam do k.

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-30, 19:03   #1751
mysia1986
Zakorzenienie

wyryczłam sie kolezance przez telefon i juz mi lepiej.... Tylko chyba koleżankę wystraszyłam...bo odrazu chciała przyjechac
Marcel <3

Stary 2012-10-30, 19:04   #1752
Malensstfo
Zakorzenienie

Kotek - ślicznie śpiewasz!

---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ----------

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
wyryczłam sie kolezance przez telefon i juz mi lepiej.... Tylko chyba koleżankę wystraszyłam...bo odrazu chciała przyjechac
To coś ty jej nagadała!

Swoją drogą, fajna koleżanka!
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-30, 19:07   #1753
kaska87
Zakorzenienie

cześć

Dobrze, że u Zabci wszystko oki

pisałam Wam, że mi wizytę u endo przełożyli? miałam mieć 10.11 a mam 7.11-dobrze, że szybciej a nie później bo chcę już wiedzieć co robić i się leczyć

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-30, 19:08   #1754
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość

To coś ty jej nagadała!

Swoją drogą, fajna koleżanka!
A pomarudziłam jak mi zle i niedobrze, tak dobitnie bardzo
No dobra z niej duszyczka, trzeba przyznac.
Marcel <3

Stary 2012-10-30, 19:13   #1755
malamaluczka87
Zadomowienie

Mrowinko, ty nie mów hop! bo osoby wspomagające się farmakologią często cieszą się bliźniaczą ciążą;D moja kumpela przeszła coś podobnego do ciebie, a potem nagle dostała dwa na raz kiedy nikt nie dawał jej już szans.

Tak jest u nas, z jednej strony przygnębiająco (mnie też się zdarzy popłakać, a to z różnych powodów), a z drugiej strony ta niesamowita radość, którą dajecie nieustannie;-) To pomaga trzymać i pomaga wierzyć.

Onyks- już wiem o czym zapomniałam. Ale pięknie wyglądasz ślicznoto. Pasuje ci ten brzuszek.

Dziękuję wszystkim jeszcze raz za kciuki i nie przejmujcie się moimi II kreskami. Obiecałam sobie optymizm. W końcu wiem, że PCO jest tykającą bombą zegarową...a że mam ją zamiar pokonać jak tomalinka...

Serum na hormonalne wypadanie włosów:
http://www.kkkleopatra.blogspot.com/...wypadanie.html
malamaluczka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-30, 19:13   #1756
kaska87
Zakorzenienie

Mrowinko ja sie nie znam na tych parametrach, ale będzie dobrze zobaczysz

Żabcia

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-30, 19:17   #1757
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
Kotek - ślicznie śpiewasz!
no ale zeby tak od razu na forum pisac

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-30, 19:22   #1758
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
no ale zeby tak od razu na forum pisac
No jak! Nie ukrywaj swojego talentu!
Stary 2012-10-30, 19:36   #1759
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Jestem !!

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;37335592]Odebrałam wyniki
TSH 1,5, więc ok, nawet lepiej niż ostatnio. LH i estradiol dosyć niskie, ale w normie. Za to FSH... już rok temu miałam wynik 8,1 (przy normie do 9), a teraz mam 13! Zobaczcie:
"Wartość FSH 9-12 mIU/ml oznacza obniżoną rezerwę jajnikową.
Wartość FSH 12-18 mIU/ml oznacza wyczerpującą się rezerwę jajnikową, stymulacja przy takim FSH jest trudna"
[/QUOTE]

Przykro mi, jednak pamiętaj nadzieja jest zawsze. Ostro teraz musicie wykorzystać czas z Clo

Cytat:

Koszmar...

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
no nieźle :/

a ja się katuję, tż jutro przyjeżdza i robie jego (i moje) ulubione ciacho , pachnie w całym domu a ja mogę tylko sucharki : (
Lepiej sucharki i jakiś ryż, żeby dobrze zaleczyć żołądek. A potem sobie pojesz Ja nienawidzę jelitówki i dłuuugo nie jem nic normalnego, ze strachu

Jakoś sentymentalnie się u mnie zrobiło. Oglądałam stare zdjęcia. 8 lat związku z tż, różne wyjazdy, perypetie i moja super figurka!! Chyba idę zaraz ćwiczyć! Chciałabym czuć się tak jak wtedy
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-30, 19:37   #1760
gucia6
Zakorzenienie

Zabcia, fajnie, ze jestes... ufff...
a ze szkodami to miejmy nadzieje, ze niedlugo sie uporaja

a zdjecia...
przypomina mi to zdjecia po trzesieniu zemii w Chile 2,5 roku temu...

Mrowinka,
nie wiem co powiedziec
a wiadomo dlaczego u ciebie ta rezerwa tak szybko sie "wyczerpuje"?

Edytowane przez gucia6
Czas edycji: 2012-10-30 o 19:38
gucia6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-30, 19:45   #1761
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość

Zabcia - super ze jestes mam nadzieje, ze szybko usuna szkody.
...

Cytat:

żabciu trzymajcie się tam, cieszę się że wiatr już osłabł

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
dobrze, że jesteś kochana

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość

: cmok:
Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Żabcia

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
Zabcia, fajnie, ze jestes... ufff...
a ze szkodami to miejmy nadzieje, ze niedlugo sie uporaja

a zdjecia...
przypomina mi to zdjecia po trzesieniu zemii w Chile 2,5 roku temu...

ojj pamietam to trzesienie

magda - mozesz wrzucic ta kaszke Holle co masz kupiona? Ona jest z glutenem czy bez?

Olivia 2.07.2014

Edytowane przez zaaaabcia
Czas edycji: 2012-10-30 o 20:00
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-30, 20:16   #1762
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
Mrowinka,
nie wiem co powiedziec
a wiadomo dlaczego u ciebie ta rezerwa tak szybko sie "wyczerpuje"?
Nie mam pojęcia. Zobaczymy, co powie lekarz.
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-30, 20:32   #1763
Natala84
Zakorzenienie

grrr, u nas znów zęby po południu młoda miała 39 gorączki! na szczęście ibum szybko zadziałał i teraz już śpi do żłobka jutro nie idzie, ale i tak super, bo 4 tygodnie chodziła bez chorowania no i w sumie teraz też nie jest chora, tylko ząbki męczą... na szczęście ostatnie 2, umówiliśmy się z tż że się spijemy ze szczęścia jak już wyjdą

Onyks, pytałaś co u mnie w sumie nic ciekawego, trudy dnia codziennego..praca, dom, zakupy ,sprzątanie, ząbkujące dziecko ale jakoś do przodu

dodaja, nie ma jakichś większych problemów na imprezach rodzinnych. Bo po 1 rodzina już się oswoiła z naszymi zasadami i jak przyjeżdżamy to starają się mieć na stole takie rzeczy, które młoda spokojnie może zjeść. A nawet jeśli dostanie raz czasem jakiś słodycz, to też nie robię już z tego tragedii, ma 2 latka więc raz czasem może coś takiego zjeść. W domu nie dostaje, więc bez przesady co więcej zauważyła, że Marysia nie ma jakiegoś niesamowitego ciągu do słodyczy, często kinderka mi w połowie oddaje bo całego nie zje za to żurawiną nigdy sie nie podzieli

zabciu, dobrze że najgorsze za Wami martwiłam się o Was jak słuchałam co się w USA dzieje

Madzia, pobudka cudna nas za to o 4.45 obudziła dziś Marysia, która przyjechała z lalą w wózku z okrzykiem"cześć mamo, cześć tato, łaaaaaaaaaaaaaa (tu przeciągnięcie się), chodz chodz!" nie wiedziałam czy śmiać się czy płakać na szczęście udało się ją spacyfikować i jeszcze godzine pospała

Mrowinko, nawet nie wiem co napisać trzymaj się kochana a kiedy idziesz do lekarza?

Tomalinko, gratuluje i spokojnej ciąży, to jeszcze tylko 8 miesięcy

Hania

94,5....70,5....65

http://szydelkogagusi.blogspot.com/
Natala84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-30, 20:33   #1764
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Maleństwo ja mam ceratkę (już nie raz sie przydała) i na końcach ma gumki, które się za materac zakłada, polecam.

Gucia poczekaj aż sama będziesz w ciąży, wtedy ci zleci

Onyks, Maleństwo super, ze wyprawki coraz bardziej się kompletują

Onyks super brzuszek.

Butter

Bika kochana nie katuj się tak, jest kilak rzeczy które nie powinno sie jeść, ale tak to możesz wiele. Fajnie, ze Emilka jest taka grzeczna.

Mrowinko

Bao trzymam kciuki za bioderka.

Zabcia krzesełko sprawuje sie super. Już 2 razy Maja w nim jadła To ta kaszka z glutenem: http://allegro.pl/holle-kaszka-pszen...722316738.html

Gosiu a jak się czujesz??

Mała przykro mi.

Mysia co jest??

A ja chyba @ dostanę. Bo od 2 dni kłuje mnie w jajniku mam piersi bardzo nabrzmiałe. A mąż mówi do mnie : taaaaa 2 dni przed wizytą u gina tez tak mówiłaś a tu sie okazało, ze w ciąży jesteś

---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ----------

Natalko współczuję ząbków. A wasza pobudka genialna, tylko szkoda, ze o tej godzinie

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-30, 20:35   #1765
Tommorow
Raczkowanie

Blondi super ze laptop dziala

Mrowinka
nie trac nadzieji kochana

A ja sie nasprzatalam, az na ryjek padam a jeszcze musze mieso i sosik zrobic... Buuu

Filip

Maya

Gubimy Ciążowe Kilogramy
66 65 64 63 62 61 60 59 58 57 56 53 54 51 52 50
Tommorow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-30, 20:37   #1766
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Today co smacznego robisz?

Stary 2012-10-30, 20:45   #1767
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Maleństwo ja mam ceratkę (już nie raz sie przydała) i na końcach ma gumki, które się za materac zakłada, polecam.
Hmm a na Allegro kupywałaś??
Stary 2012-10-30, 20:46   #1768
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Hmm a na Allegro kupywałaś??
tak, zaraz poszukam.

Stary 2012-10-30, 20:47   #1769
Tommorow
Raczkowanie

Madzia swinke w warzywach i sosiku hehe zeby mezulek Ci drugiej ciazy nie wykrakal

Filip

Maya

Gubimy Ciążowe Kilogramy
66 65 64 63 62 61 60 59 58 57 56 53 54 51 52 50
Tommorow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-30, 20:50   #1770
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tommorow Pokaż wiadomość
Madzia swinke w warzywach i sosiku hehe zeby mezulek Ci drugiej ciazy nie wykrakal
Juz ja bym mu dała drugą ciążę mi sie umowa w pracy kończy za rok

mrrr

Maleństwo http://allegro.pl/ochraniacz-na-mate...738706794.html generalnie polecam zakupy u tego gościa.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości