|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XII
Czy tylko ja jestem dziś wręcz nie do życia? Czuję się, jakby mi ktoś kamieniem w łeb przywalił...
|
#4232 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
I faktycznie nawet kontaktu nie ma, nie można się z nią skontaktować...Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4233 |
|
Wolę prosto!
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37335627]
Nie tylko Ty... Ja mam teraz jakiegoś doła, wszystko mi się sypie, tonę w długach, nie mam skąd brać kasy... Mam ochotę poryczeć w ramię TŻa, ale też nie ma jak To ja się może przyłączę i będzie nas trójka Jakiś fatalny okres ostatnio, Orlica z kasą też niefajnie, czekam na listopad bo będą decyzje odnośnie stypendium socjalnego, znaczy wiem, że dostanę, ale jeszcze nie wiem ile...a wrześniowe już się zdążyło skończyć Także aż ciekawa jestem co to będzie dalej..
|
|
|
|
#4234 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Myślicie, że mogę tę pannę zgłosić jako naruszenie praw autorskich? Już mam gotowe zgłoszenie, ale jest takie naszpikowane formułkami, że się onieśmieliłam. Na koniec mam zaznaczyć oświadczenie: Cytat:
|
||
|
|
|
#4235 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie w domu na szczęście spokój, ale bywało różnie... Na kasę na szczęście nie mogę narzekać, bo mam w sumie stały napływ gotówki. Niewielki, ale jest. Jeno trudniej z oszczędzaniem, a chcę sobie na Gwiazdkę sprawić nowy aparat foto. Niemniej, moje dzisiejsze samopoczucie totalnie leży.
Btw., poznałam dzisiaj Picolę, jaka ona jest śliczna i miła
|
#4236 |
|
Wolę prosto!
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37335834]Ja podobnie ze stypendium, ale przez pieprzoną biurokrację nie mam jeszcze nawet kompletnej dokumentacji do wniosku o stypendium... Październik mi przepadł, jeśli dostanę to od listopada.
Myślicie, że mogę tę pannę zgłosić jako naruszenie praw autorskich? Już mam gotowe zgłoszenie, ale jest takie naszpikowane formułkami, że się onieśmieliłam. Na koniec mam zaznaczyć oświadczenie: Może być? [/QUOTE]Ja miałam farta, bo nie pamiętałam jakie dokumenty są mi potrzebne do tego stypendium i poszłam do babki już we wrześniu i całe szczęście, bo w tym roku potrzebne było jeszcze z zusu zaświadczenie, od rodziców z pracy itd. A z samego zusu już ponad tydzień czekania było...Na szczęście babka też była miła bo mimo niekompletnego wniosku wpisała, że wniosek jest już złożony w terminie i kazała tylko donieść dokumenty. A formułka brzmi groźnie i dobrze!
|
|
|
|
#4237 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Teraz już się boję, co to będzie, bo w dochodach rodziny jest też 400zł z mojej umowy o dzieło, tyle, że nie wiem, czy na to będą chcieć jakichś papierów jeszcze... A ja nie mam tamtej umowy
|
|
|
|
|
#4238 |
|
Zakorzenienie
|
Oj co do gotówki to też u mnie słabo :/
Teraz pół wypłaty władowałam w samochód... i jak tu cokolwiek oszczędzić? A powinnam. Do końca roku muszę kupić jeszcze stanik pod suknię ślubną i buty do ślubu. Dostałam przykaz, że na pierwszej przymiarce mam już mieć te buty... A przymiarka pod koniec roku ma być. No i wtedy też mam za kiecę zapłacić Dobrze, że już zaczęłam kupować prezenty gwiazdkowe. W tym roku będą skromne niestety. A w styczniu znowu urodziny wszystkich rodziców (moich i TŻ). I weź tu nie daj prezentu. Żeby było śmieszniej za zeszły miesiąc nie będzie premii, więc wypłata będzie, że pożal się Boże. Co do kłótni to u mnie w domu zawsze to ja je wszczynam, więc jak mnie nie ma to jest spokój. Chociaż tyle.
|
#4239 |
|
Zakorzenienie
|
ughh, co do Annabelle minerals widzę, że rozwinęła się dyskusja m.in u Miki.
orlico nie puacz
Edytowane przez Czarna Orchidea Czas edycji: 2012-10-30 o 17:15 |
|
|
|
#4240 |
|
Konto usunięte
|
Nie puakam, ale pralinki się kończą, więc nie ręczę, co będzie do wieczora
![]() W ogóle widziałam dziś dziewczynę z przepięknymi ciemnymi długimi włosami. Pięknie lśniły, lekko falowały, no cudo! Tylko miała tak niesamowicie zniszczone końcówki, że aż trudno mi było uwierzyć - widziałam je stojąc metr od niej! 2-3cm od końców włosów było niemal przezroczyste i postrzępione, nawet nie rozdwojone tylko bardziej podzielone, no strasznie! Nie wiem, ile ona musiała ich nie obcinać, że do takiego stanu doprowadziła... |
|
|
|
#4241 |
|
Zakorzenienie
|
ja bardzo rzadko widuję ładne włosy w moim miescie
ale jak już zobaczę to normalnie
|
#4242 |
|
Life is a drink ...
|
Na mieście często widuje dziewczyny które mają kitkę grubości dosłownie mojego najmniejszego palca .. i zastanawiam się co dziewczyny wyprawiają z tymi włosami, że mają je aż tak cienkie ... O_o
|
#4243 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Właśnie pomarudziłam i pochlipałam TŻowi w słuchawkę, posłuchałam monologu pod tytułem "Nie martw się, jakoś sobie poradzimy" i już mi trochę lepiej
|
|
|
|
|
#4244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zmieniają kolory co 2 tygodnie, dekoloryzacja, prostowanie wlosow dwa razy dziennie, nieumiejętne cieniowanie ect. mam takie przypadki w klasie... orlico do wlosów jakie opisuje Twoim daleeeeeko Twoje to przynajmniej zadbane sa, a nie spalone siańsko
|
|
#4245 | |
|
Life is a drink ...
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37336992]Nic nie trzeba robić - ja mam tak cienkie i rzadkie włosy tak genetycznie.
[/QUOTE] Twoja włosy to są gęste w porównaniu jakie mam okazje widywać... Moja koleżanka jedna ma kitkę grubości tego co np złapię sobie w okolicach grzywki .. i dziwnie jest mi jej słuchać jak mówi, że ma problem z rozczesaniem włosów bo ma ich tyle co kot napłakał ... ![]() Cytat:
A farbuje do tego wodą 12 % ...
|
|
#4246 |
|
Zakorzenienie
|
ja to po wodzie 3 % mialam taką patologie... ale nie dziwie sie, wystarczy ze wyprostuje je 3 razy w miesiacu i końcówki do ścięcia
strasznie delikatne są.
|
#4247 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie, że malowanie sobie halloweenowych paznokci to żartowanie ze Święta wszystkich Zmarłych?
Znowu mam uroczego Anonima
|
|
|
|
#4248 |
|
Zakorzenienie
|
ewalucja co do tego Halloween to wszedzie widze takie idiotyczne komentarze
a nawet jesli byś nie obchodziła święta zmarłych to co, zabroni Ci ktoś? co to kogo obchodzi ![]() edit: widzę,że to jedna i ta sama osoba nie ma to jak nadużywać znaków interpunkcyjnych, ponoć to o czymś tam swiadczy
Edytowane przez Czarna Orchidea Czas edycji: 2012-10-30 o 17:39 |
|
|
|
#4249 |
|
Zakorzenienie
|
Orchid aaaa smieszy mie cos takiego, komus sie musi bardzo nudzić albo ma smutne zycie
niech sobie wyleje złości na mnie bo akurat takie komentarze zaczęły po mnie spływać jak po kaczce
|
|
|
|
#4250 |
|
Konto usunięte
|
Mnie rozwala koleżanka, która jeszcze niedawno kościół łukiem omijała, a potem dostała się tylkoa na KUL
I teraz jest wielką katoliczką i co chwila na FB publikuje jakieś teksty typu "Kocham Jezusa i się tego nie wstydzę" itd. Ostatnio rozwaliła mnie publikując artykuł "Jakie zdanie o Halloween musi mieć katolik" - padłam po prostu
|
|
|
|
#4251 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4252 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() http://farbowaniewdomu.blogspot.com/...dzo-jasny.html
|
|
#4253 |
|
Konto usunięte
|
Zgłoście również jej bloga przez panel u góry. Może jej usuną
![]() ---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- BTW, czeszę się jak opętana, TT jest ooosom
|
|
|
|
#4254 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ja dopiero teraz znalazlam chwilke czasu na internet Zapraszam do konkursu, bo już jutro się kończy
|
|
|
|
#4255 | ||||
|
Moderator
|
Cytat:
![]() będę w sobotę we Wrocu to poszukam. Marzy mi się taka, do połowy uda, z legginsami i emu Cytat:
Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37335627] I faktycznie nawet kontaktu nie ma, nie można się z nią skontaktować...[/QUOTE] ja bym zaspamowała... Patalus ma przecież do niej maila tak? zaje**** bym chyba. Sorry, włączył mi się wku** mode dzisiaj... @ dostałam i mało słodyczy mam w domu... ja dzisiaj miałam powera że ho ho wydrylowałam 5 dyń w pracy żeby było na stoliki do dekoracji, z miąższu ugotowałam gar pysznej pikantnej zupy dyniowej ![]() Cytat:
mogę skomentować? mogę? mam ochotę się na kimś powyżywać dzisiaj... |
||||
|
|
|
#4256 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jak długo czekałyście na dodanie do listy beautyblogs?
|
|
|
|
#4257 |
|
Zakorzenienie
|
tą typiare znalazłam na...wizażu pod nickiem saba4400, zawsze tutaj do niej można napisać, nawet chwaliła się swoim blogiem na wątku "nasze blogi o włosach" a to trzeba mieć tupet
kasiaj nie mam do niej mejla, ale już tutaj ją znalazłam ![]() edit: nawet dzisiaj się logowała
Edytowane przez Patalus Czas edycji: 2012-10-30 o 18:30 |
|
|
|
#4258 |
|
Wolę prosto!
|
Mnie "pożyczanie" sobie zdjęć bez zgody właścicielki chyba nigdy nie przestanie dziwić..żeby chociaż podpisała skąd je ma
![]() Właśnie oglądam u Anwen jak zrobić loki na mokrych chusteczkach i chyba spróbuję |
|
|
|
#4259 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4260 |
|
Moderator
|
Mnie tez nie przestanie to nigdy zadziwiać jak można chcieć coś "ujechać" na czyjejś pracy...
Patalus - oo to pospamuję jej trochę, a co. aaaaaa w ogóle zapomniałam się Wam pochwalić ![]() dostałam tą "słynną" bardzo intratną propozycję "współpracy" od iperfumy... tą że zrecenzuję swoje perfumy i oni łaskawie pozwolą mi w ich sklepi ezrobić zakupy z rabatem 67zł siedzę i kminię - wyżywać się i na nich? ---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- tak słyszałam
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:55.

I faktycznie nawet kontaktu nie ma, nie można się z nią skontaktować...
Więc jest szansa że i u nas się pojawi
Tu masz link do tej czeskiej 17 ->
Jakiś fatalny okres ostatnio, Orlica z kasą też niefajnie, czekam na listopad bo będą decyzje odnośnie stypendium socjalnego, znaczy wiem, że dostanę, ale jeszcze nie wiem ile...a wrześniowe już się zdążyło skończyć
Także aż ciekawa jestem co to będzie dalej..

ale jak już zobaczę to normalnie