|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2431 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część III:)
|
|
|
|
#2432 |
|
Zakorzenienie
|
Eh ja ciężko kapująca nie domyśliłam się ![]() Color to dorabiajcie a raczej upiększajcie
|
|
|
|
#2433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mowił mi gin przy badaniu z cytologią i drugi raz na usg mowił ze widać jak robił monitoring ![]() magbes zobacz sobie ten dokument , tammasz zdjęcie/rysunek rozpozniania..może coś wymacasz :P http://ginekolog.com/artykuly-gineko...-rozdzial.html Edytowane przez Linka1984 Czas edycji: 2012-10-30 o 15:16 |
|
|
|
|
#2434 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie wiem... jakoś wątpie żeby jeszcze skoczyła no ale zobaczymy... Imieninową? Jak tak to wszytskiegooo naj lepszego Cytat:
A wy tam ładnie pracujcie nad Marcelkiem ![]() Cytat:
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień |
|||
|
|
|
#2435 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Biedna, nawet nie wiem co napisać. Jestem w szoku, że mozna tak traktowac swoje wlasne dziecko.Cytat:
A propos. Moja koleżnka (która jest w 3 ciąży) uważa się za fachowca(!) w "produkcji dzieci" i każdemu powtarza (z pełnym przekonaniem), że ona wie jak zrobić dziewczynkę, a jak chłopca. Dziewczynka wymaga pracy i zaangażowania, a chłopca płodzi się błyskawicznie Tak, więc sprzedałam Wam przepis na płeć, teraz rozważać jak przebiegały staranka (te zafasolkowane), albo jak je rozegrać (jeszcze staraczki) A tak poza tym to wyprowadza mnie tym zawsze z równowagi, bo nie da sobie wytłumaczyc, że tak to nie działa.
Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz, nie znaczy, że nigdy nie nastąpi. 08.09.2013 Agata - spełnienie Naszych marzeń Edytowane przez Sophia_1 Czas edycji: 2012-10-30 o 15:19 |
||
|
|
|
#2436 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny, potrzebuje waszej pomocy, porady, bo ja juz chyba zglupialam.
w zeszlym tyg. bylam u swojego gina i on podczas badan swterdzil ze jestem w ciazy mam rozpulchniona macice, przebarwienia na szyjce no i zauwazyl pecherzyk na usg. kazal mi zrobic BETE HCG zeby okreslic wynik. dzis odebralam wynik no i szok!! wynik 1,20 czyli brak ciazy.... od razu pobieglam do przychodni zeby pokazac wyniki lekarzowi on w szoku, wzial mnie na usg i mowi ze on nie rozumie bo pecherzyk jest!!! nie wiem co mam myslec dostalam skierowanie na usg dopochwowe (mam w polowie listopada ) i kazal mi za 1 lub 2 tyg powtorzyc bete i wtedy przyjsc ze wszystkim.. czy ktos mial lub spotkal sie z podobnym wynikiem? bede wdzieczna za pomoc..
|
#2437 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Cytat:
Ale może tak jak mówisz za kilka dni jej przejdzie,a te przykre rzeczy co mówi po prostu olewajCytat:
![]() Ja z moją mama miałam fatalnie Potrafiła mi wykrzyczeć że żałuje że mnie urodziła,jak próbował mnie zgwałcić żonaty facet to powiedziała przy moim obecnym tż że jestem ku...i rozbijam rodzine tamtego facetaDziś ostatni dzień z dupkiem i lekami.Odstawiam i czekam na @.Następny cykl bede mierzyć tempke mam nadzieje że coś mi z tego wyjdzie
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2012-10-30 o 15:42 |
||
|
|
|
#2438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#2440 |
|
Raczkowanie
|
okres mialam dostac 10 pazdziernika ale opoznil mi sie o 8 dni i pozniej jak go dostalam to byl tylko 3 dni a zawsze mam prawie tydzien i byl duzo slabszy... test domowy robilam i tez negatywny... ja juz sama nie wiem co sadzic, ten lekarz 2 razy robil mi usg i za kazdym razem widzial pecherzyk....
|
#2441 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2442 |
|
Raczkowanie
|
w sumie nie zwrocilam uwagi, ale wydaje mi sie ze taki "odcien" byl jak normalnej
|
#2443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nunna teraz Ciebie wzywam na ratunek,pociesz dziewczyne |
|
|
|
|
#2444 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kurcze chyba bede musiala isc jeszcze do jakiego innego lekarza...
|
|
#2445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przykro mi, ale ta beta to na pewno nie ciąża... Chyba że laboratorium się pomyliło...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2446 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym gnała i to szybko do innego lekarza,ale najpier bym jutro rano zrobiła bete,wtedy bedziesz miała dużą pewnośc czy to ciąża czy nie , jesteś już po terminie , ewentualnie po miesiączce wiec wynik powinien być bardzo wyraźny , tzn być albo < 5 wtedy to leć do lekarza aby zrobić dowcipne usg , zmieniłabym lekarza chyba..albo powyżej >5 i wszystko bedzie jasne
![]() gdyby wyszedł inny wynik iż 1,20 bym podejrzewała bląd w przecinku np 120 ale tez za mało na 8 dni po spodziewanej @ Edytowane przez Linka1984 Czas edycji: 2012-10-30 o 15:51 |
|
|
|
#2447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#2448 |
|
Raczkowanie
|
Przepraszam, ze tak sie wtrące na chwilke
Dzień dobry Paniom wszystkim ostatnio nie miałam głowy, zeby sie odzywać.. Dziś zabrałam swoje rzeczy do tż.. ale to wszystko to popiszę wam później.. teraz też uciekam.. bo..kolega zaangazowal nas, mnie i kolegow swoich zebysmy pomogli przygotowac jemu przeprosiny dla swojej kobiety.. i wczoraj kupilismy sztuczne ognie takie 1 m 50 cm, race dymne i 400 świeczek i bedzie to wszystko na dworzu sciezka z tych pochodni i racy do duuuzeeego serca z bialych swieczek a w srodku mniejsze serce z czerwonych swieczek beeedzieee duuuuuzeeeeeee i sztuczne ognie miedzy swieczkami w dużym serduszku mm! ja tez chce! takze uciekam pozniej napisze co i jak..
|
|
|
|
#2449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2012-10-30 o 16:23 |
|
|
|
|
#2450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem czy kolezance chodzilo o dlugosc stosunku czy zaangazowanie, bo zaangazowani bylismy i chyba dosc dlugo to trwalo, chociaz mozliwe ze poczal sie rano przed praca na tzw przez nas "bonusiku" i tu by sie zgadzalo ze blyskawicznie
|
|
|
|
|
#2451 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja tez trzmam kciuki za moja tempke... i co rano boje sie mierzyc zeby nie zaczela spadac Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2453 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- Cytat:
Z tempką to trzeba z chyba kilka m-cy pomierzyć, żeby robiło się to wiarygodne, ale na pewno dasz radę. Cytat:
![]() a przeprosiny bomba, tylkio czy przepraszana tez tak będzie uważała.... Daj znać jak poszło bom zaciekawiona
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z mamą to dłuższa historia niestety W każdym razie teraz jak mieszkamy osobno jest w miare ok,ale tych wszystkich gorzkich słow przez całe dzieciństwo i okres dojrzewania nigdy jej nie zapomne
|
|
|
|
#2455 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- Zmykam PAPAPA
|
|
#2456 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny, a co Wy tak malo piszecie :P
|
|
|
|
#2457 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A co do twardniejącego brzucha, to ja od początku 5 miesiaca zaczęłam dośc często zauważać, ze mi twardnieje. I jest tak jak piszesz - bardzo często nawet nie jestem świadoma tego że jest twardy... dopiero jak go dotykam to czuję jaki jest naprężony Tak sobie myślę, że może dzidzia rośnie szybciej niż brzuszek i po prostu ma trochę mniej miejsca i się przez to rozpycha![]() Cytat:
No cóż... może da sie jakoś jej przez jakis czas unikać? Niech sobie dojdzie do równowagi psychicznej w swoich czterech ścianach... a nie wyzywając się na Tobie Pisałas, że macie oddzielne pietro, więc może nie musicie się wcale spotykac przez jakiś czas?Cytat:
Cytat:
Naprawdę, to juz połowa sukcesu Dobrze, że trafiłas w życiu na fajnego faceta, z którym chcesz iśc przez zycie i przy którym czujesz się silniejszaCytat:
Cytat:
|
|
#2458 |
|
Wtajemniczenie
|
Długi weekend się zbliża dlatego taka cisza
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień |
|
|
|
#2459 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem jakoś przemęczona i zdołowana w tym tygodniu,nie mam nawet weny na pisanie.
|
|
|
#2460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety nasz remont wciąż trwa. W sumie teraz chwilowo utknął w martwym punkcie, po bankructwie mojej firmy. Nie dostałam zaległych dwóch pensji i troszkę nam to pokrzyżowało plany i nie mamy skończonej ani kuchni ani łazienki i korzystamy z tych na dole. Nie możemy się unikać niestety, chociaż dziś staram się jak mogę. Jutro moja mama cały dzień spędza w pracy, ja po południu wyjeżdżam do rodziny męża na Wszystkich świętych. Wrócę w czwartek późno, a w piątek moją mamę znów czeka całodniowy pobyt w pracy, więc nie będziemy się prawie widziały do końca tygodnia i dobrze. Mam nadzieję, że się uspokoi. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:33.

jesli tak to jak...to czuc?

jestem taka wypchana ze masakara..ale jaka dobra buleeczka,,pachnaca i wlasnej roboty
Biedna, nawet nie wiem co napisać. Jestem w szoku, że mozna tak traktowac swoje wlasne dziecko.

pozniej napisze co i jak..

Tak sobie myślę, że może dzidzia rośnie szybciej niż brzuszek i po prostu ma trochę mniej miejsca i się przez to rozpycha
No cóż... może da sie jakoś jej przez jakis czas unikać? Niech sobie dojdzie do równowagi psychicznej w swoich czterech ścianach... a nie wyzywając się na Tobie