|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#661 |
Zadomowienie
|
Witam sie wieczornie i powizytowo
![]() Po pierwsze to gratuluje Kathe, II kreski jak zwykle chodza parami, super! Teraz bedzie wszystko dobrze, czekamy na wizyte u gina! [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37340134] A co tam u Adunii??[/QUOTE] Perse, dziekuje za pamiec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#662 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XV
Kathe, gratuluję!
Ja za betę płaciłam ponad 50 zł... Gdzie jest Kundzia? Wiecie... Mimo, że staranka u nas odroczone i na @ czekałam, to i tak przykro, że przylazła i mi przypomina o tym, że już nie jestem i na razie nie będę mamą ![]() Adunia, dobrze słyszeć, że wszystko u Was dobrze ![]() Kiedy idziecie na genetyczne? Edytowane przez Mmedeah88 Czas edycji: 2012-10-30 o 20:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#663 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XV
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#664 |
Zakorzenienie
|
Akcja Mikołajkowa Zasady: 1. Zapisy trwają do 4.11, do tego czasu poproszę też o adresy na PW 2. Losowanie osób dla których robimy upominki – 5.11 oraz rozesłanie danych wylosowanej osoby. 3. Wysyłka upominków – 28.11 - 4.12 (tak, by doszło na 6.12) 4. Każdy z uczestników robi jeden prezent dla wylosowanej osoby (kwota prezentu - ok 20zł). 5. Mile widziane upominki własnoręcznie wykonane. 6. Prezent powinien mieć akcent mikołajkowo - świąteczny lub cały być utrzymany w tej tematyce. 7. Nie podpisujemy się na upominku, będziemy zgadywać kto od kogo dostał. 8. W celu uniknięcia szybkiego rozpoznania jako nadawcę możemy podać dane TŻ. 9. Po otrzymaniu prezentu wstawiamy jego zdjęcia na wątku. Lista chętnych: 1. wieka22 2. moni_ka.g 3. maksikola 4. inutil 5. aaaggusia 6. kooocur 7. kunegunda.bis 8. iza243 9. Persephone_ 10. anitaxas 11. Mmedeah88 Lista pytań: 1. ulubione kolory 2. nielubiane kolory 3. zainteresowania 4. czy lubisz biżuternie i jesli tak to jaką? 5. jakich używasz kosmetyków (lakiery, błyszczyki, kredki) 6. Jaki masz rozmiar stopy, dłoni, palców ![]() 7. Wolisz prezent praktyczny czy raczej niekoniecznie? 8. Znak zodiaku? 9. Czy jesteś uczulona na kolczyki nie ze złota ani nie ze srebra?? 10. Motyw aniołka w upominku? Tak czy Nie? 11. Wolisz jakiś prezent osobisty czy może być np. jakiś gadżet do mieszkania czy jakaś ozdoba? 12. Lubisz ozdoby do włosów? ______________ Post będzie edytowany w miarę Waszych sugestii i uwag dotyczących akcji. Gdybym przeoczyła czyjeś zgłoszenie, proszę o PW. Dla ułatwienia umieszczę link do tego postu w swoim podpisie, żeby w miarę łatwo można było go namierzyć. Edytowane przez moni_ka.g Czas edycji: 2012-11-27 o 11:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#665 |
Zadomowienie
|
Medi, genetyczne mam 21.11 w Lodzi czyli to najwazniejsze dla mnie. Ale wiem ze bede miec tez w szpitalu u mnie w Kielcach razem z testem Pappa. Tak wiec 3 tygodnie skretu kiszek przede mna
![]() Maga, staram sie w to wierzyc... Na razie cieszy mnie widok TZta ktory siedzi i wpatruje sie w zdjecie z USG. Widze ze teraz rozumie jakie to wszystko skomplikowane i stresujace... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#666 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#667 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() juz po wizycie, Mala jest odwrocona glowka w dol, choc moj Tz twierdzi ze jest pod skosem, wazy juz 1650gr i ma stope o dlugosci 66mm ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#668 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() spora już jest ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#669 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Macie już imię? Bo my nadal nic :/
![]() |
![]() |
#670 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#671 |
Zakorzenienie
|
piekne imie. uwielbiam Tosiulki, Tole i Antoninki (znam dwie - jedna tycia, druga 30letnia
![]() i duza juz!
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#672 |
Zakorzenienie
|
Heh a mój TŻ próbuję mnie namówić na Antosia
![]()
![]() |
#673 |
Wtajemniczenie
|
Madzia to by byl Antoś i Antosia styczniowi
![]()
![]() |
#674 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
![]() |
#675 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() amilcia zdrówka dla Dareczki ![]() paniczka, monika ![]() kathe ![]() ![]() kunegunda ![]() dobrej nocki ![]()
![]() |
#676 |
MBZ♥
|
Kathe po cichu gratuluję
![]() Monia moja II kreska była bledsza od Twojej ![]() ![]() Pani dla Ciebie również ![]() Kundzia cieszę się że na wizycie wszystko dobrze ![]() Perse ![]() Mmedi ![]() ![]() Aduniu spokojnych kolejnych miesięcy ![]() Ami zdrowia dla Córuni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#677 |
Konto usunięte
|
Adunia uffff.... Mam przeczucie, że teraz będzie wszystko dobrze i niepotrzebne będą badania genetyczne, ale oczywiście dla pewności - zróbcie
![]() ![]() ![]() ![]() Kundzia - ![]() ![]() ![]() PS. A szyjkę to masz piękną :O Pierwszy raz widzę taką wartość ![]() Monika a czy ja mogę dołączyć do listy? Edytowane przez ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 Czas edycji: 2012-10-30 o 22:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#678 |
Konto usunięte
|
Zamknęłam i otwieram :P
Wstałam dzisiaj wcześniej, TŻ ma urlop 2 tygodnie ![]() A ja zaraz ogarniam bajzel i idę na cmentarz posprzątać grób (tzn. umyć literki, bo tam nie ma za wiele do sprzątania..), a potem jadę wcześniej do pracy, bo chcę się jeszcze porozglądać za kwiatkami. Wczoraj odebrałam "wiązankę", którą zrobiła mi kwiaciarka.... Myślałam, że padnę :O Przedziwne to to, może się kiedyś zdecyduję położyć, ale na pewno nie jutro, zatem jadę szukać jakiejś "klasycznej" palemki... W ogóle muszę przemyśleć sprawę grobu zimą, co na niego kłaść. Nie wiem, czy jest sens kłaść jakiekolwiek kwiatki, bo i tak będą wiecznie zasypane przez śnieg. No, to takie moje dywagacje z rana..... Wczoraj przylazł do mnie do pracy taki gość, co sobie lubi pogadać. Coś tam się sprzeczamy i on mi mówi: "jak pani może mówić, że w wieku 19 lat [ ![]() No nic, to ja dopijam kawkę i lecę. Miłego dnia! Czasami Was podczytuję w pracy, zwłaszcza, jak czekamy na jakieś ważne info ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#679 |
Raczkowanie
|
To i ja się witam z rana przy kawie, w pracy niestety...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#680 |
Zakorzenienie
|
Ja też się witam i zycze miłego dnia....
![]() |
#681 | |||
Zadomowienie
|
Kluski wyszły jak ta lala
![]() ![]() ale placki po węgiersku to by wszamała ![]() Cytat:
![]() Jednak teraz najważniejsza jest Twoja maleńka córeczka i dzięki jej obecności jest Ci na pewno łatwiej przez to wszystko przejść. Aaaa KATHE gratulacje!!! ![]() A reakcją gina się w ogóle nie przejmuj!!! To Twoje życie! i ciesz się a nie stresuj głupotami! jak była @ po zabiegu to znaczy że fizycznie jest ok. Tak przynajmniej twierdzi mój gin ![]() Uczucie szczęścia w chwili ujrzenia II kresek jest naprawdę bezcenne ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#682 |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37345101]Monika a czy ja mogę dołączyć do listy?[/QUOTE]
dopisana. czekam na adres. [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37345639]Wczoraj przylazł do mnie do pracy taki gość, co sobie lubi pogadać. Coś tam się sprzeczamy i on mi mówi: "jak pani może mówić, że w wieku 19 lat [ ![]() nie mamy na czole wypisane co kto przeżył.. i całe szczęście. ____________ my nie śpimy od 7, a budzik ustawiony na 8 był. mąż w sklepie, ja w łóżku z laptopem, niedługo śniadanie i chyba podjedziemy potem na jakiś targ szukać butów dla mnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#683 |
Zakorzenienie
|
kazda z nas inna...
![]() ja sie cieszylam (i pilam szampana), bo nowy cykl, wszystko fizycznie wraca do normy, mozna myslec o lekarzu, diagnozie, badaniach, dalszych dzialaniach.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#684 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#685 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Witam się i ja z rana, sprzątam i gotuję rosołek ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#686 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() o ja piernicze.. rozklejam się...znów.. ![]() Dajcie jakieś dobre wiadomości plisss!!! albo chociaż dowcip jakiś ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#687 |
Zakorzenienie
|
tez wiedzialam... po drugiej @ dopiero mielismy zielone swiatlo od doktorka.
![]() Ja sie zaraz rozkleje, bo o 10ej ide na zakupy. Stanik, gacie, prezenty dla dzieci (w dlugi weekend bedzie najazd maluchow). najbardziej sie stanika boje...
![]() |
![]() |
#688 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dziewczyny, co można kupić małżeństwu na prezent? Imieniny obchodzą razem. Kwota ok. 250zł |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#689 |
Zakorzenienie
|
ze stanikiem też mam problem. niby wiele nie urosłam w biuście, ale jednak rozmiar się zmienił i jak zawsze wchodziłam do sklepu i wiedziałam czego chcę, jaki rozmiar tak teraz stoję jak głupia przed stanikami i nie mam pojęcia jaki rozmiar wziąć do przymierzalni. no i szkoda mi kasy na stanik na chwilę, bo jednak kosztuje trochę. ale coś kupić będę musiała. póki co kupiłam jeden większy niż zwykle ale ciasny jest już.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#690 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() no wlasnie. ale biust mam za duzy by tani mi utrzymal ten ciezar ![]() ![]() karnet do spa. albo na kolacje.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:05.