|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4351 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XII
Cytat:
Nie tylko Ty... Ja mam teraz jakiegoś doła, wszystko mi się sypie, tonę w długach, nie mam skąd brać kasy... Mam ochotę poryczeć w ramię TŻa, ale też nie ma jak Cytat:
na szczęście niedługoa potem myślałam, że marker do tablicy jest pusty (a nie był) i chciałam wymienić nabój: odkręciłam, chlusnęło na podłogę granatowym tuszem )no i mam problemy z papierkową robotą no i bida aż piszczy :x
|
|
|
#4352 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest inny, niż te z którymi miałam styczność. Wszędzie zawsze jest słodka i alkoholowa. A ten płyn ma taki lekko słony posmak, chociaż może mi się to wydaje... I zauważyłam, że tak jakby puchną mi po nim usta od wewnątrz i czuję mrowienie. Mega dziwne uczucie... Nie wiem, czy mnie coś nie uczula w tym płynie...Jestem ciekawa, czy ktoś ma podobne spostrzeżenia
|
|
|
#4354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
grają ją też często w komedii we Wrocławiu, podobno zawsze jest pełna sala
|
|
|
|
|
#4355 |
|
w krainie snu i marzeń
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37344285]Ja pamiętam jak do mnie dzwoniła Pani Gosia (oj dawno temu już), akurat spałam i odebrałam taka nieogarnięta, niemal z pretensjami co to za obcy numer
Zanim zrozumiałam kto i po co dzwoni, też minęła chwilka Chyba jeszcze spałam wtedy u mi Wiki piszczała do słuchawki i chciałam jak najszybciej zakończyć rozmowę
|
|
|
|
#4356 |
|
Zakorzenienie
|
Co do okropnych dni to nie wiem czy mnie przebijecie bo ja miałam dzisiaj wyrwanego zęba oO
Na razie jest okej bo jeszcze znieczulenie mnie trzyma ale już sobie szykuje przeciwbólowe na później ;/ Edytowane przez summerisgone Czas edycji: 2012-10-30 o 23:04 |
|
|
|
#4357 |
|
Moderator
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37343594]Was też tak wkurza ta reklama T-Mobile z golasami?
[/QUOTE]nie widzialam, ale mi się podoba No Limits z plusa <3 jak pierwszy raz zobaczyłam tę co koleś kupuje doładowanie i wchodzi w skrzynkę z "prezentem" to się prawie ze śmiechu złożyłam podoba mi się )mi internet szwankuje, czas spać. |
|
|
|
#4358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cała przyjemność jedyne 300 zł dlatego ciągle to odkładam, zwłaszcza teraz kiedy dużo mówię w pracy
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2012-10-30 o 23:42 |
|
|
|
|
#4359 |
|
Konto usunięte
|
Panno Mrau, faktycznie byłam na Tańcu wcześniej, chyba właśnie w 2006, pomyliło mi się z wyjazdem na Upiora
|
|
|
|
#4360 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37341587]
A powiedz mi jeszcze tylko Miałaś styczność z tym różowym Golden Rose? Bo teraz sobie czytam o pomarańczowym i w 2 recenzjach przewinęły się słowa, że ten różowy jest nieco lepszy od pomarańczowego Dlatego pytam [/QUOTE]Mam wszystkie 3 z tej serii, są świetne ale pomarańczowy wygrywa Te dwa pierwsze recenzowałam. Trzeciego pewnie niedługo zrobię recenzję. http://beautyhairandfashion.blogspot...i-tuszowy.html http://beautyhairandfashion.blogspot...nowosc-od.html Cytat:
|
|
|
|
|
#4361 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Parę godzin, ale prośbę o dodanie wysłałam rok temu. Ja z kolei od miesiąca czekam na dodanie do blogrolla. Już nawet przez myśl mi przeszło, że jak jesteś na jednym, to nie możesz być na drugim, bo prowadzący listy traktują siebie jak konkurencję... Cytat:
Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37341555]Mnie tak Zagrobelny zasmucił 1/3 mojej miłości do "Upiora w Operze" umarła ![]() Pozostałe 2/3 to Damian Aleksander i Antonio Banderas [/QUOTE]Zagrobelny świetnie radzi sobie w teatrze, jego radiowych piosenek nie mogę zdzierżyć... |
|||||
|
|
|
#4362 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4363 |
|
Zakorzenienie
|
Bry!
A ja dzisiaj znowu miałam głupie sny.
|
|
#4364 |
|
Zakorzenienie
|
erotycznie?
![]() mi się ostatnio śniło, że z TŻ'em okradamy jubilera ![]() witam się tak w ogóle z rana, wróciłam właśnie z krwi na szczęście u mnie to pach pach i po kłopocie, a przede mną były 3 osoby i czekałam pół godziny aż wylezą...
|
#4365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() TŻ ma od dzisiaj wolne. Musimy pojechać po znicze i po dynię.
|
|
|
#4366 |
|
Life is a drink ...
|
A ja zamiast już sprzątać to na kompie siedze
Muszę stworzyć liste zakupów - mam nadzieje, że w markecie pod wieczór nie będzie masakry... O_o
|
#4367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4368 |
|
Konto usunięte
|
Ja chcę dziś po zajęciach jechać oddać krew, ale to zależy, czy będę miała jakąś eskortę na powrót, bo to kawał drogi i trochę się boję, że gdzieś zasłabnę czy coś....
|
|
|
|
#4369 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, które ostatnio nawiązały współpracę z Firmoo, czy dostałyście wiadomość, że fajnie by było gdybyście poleciły ich okulary jako prezent gwiazdkowy
?:coje st:
|
#4370 | |
|
Life is a drink ...
|
Cytat:
W sumie bym musiała jechać na targ po kapuste stożkową na gołąbki
|
|
#4371 |
|
Zadomowienie
|
A ja muszę jeszcze dzisiaj iść do pracy
buu, a była nadzieja na wolne. Co prawda nie na 7, tylko na 9:30, ale kurcze już sobie zaplanowałam co będę robić w domu, a tu klops :/
|
|
|
|
#4372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4373 | |
|
Rozeznanie
|
sorry, miałam mały zastój (ciężki tydzień), ale już dodałam
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37340106]Dostałam zaproszenie na spotkanie prasowe Original Source do Wawy i wszystko mi pasuje, tylko nie stać mnie nawet na dojazd jak na razie... Dostał ktoś też i się wybiera? [/QUOTE]ja bym się chciała wybrać, ale pracuuuuję ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37341238]Oni chyba wysyłają tylko tym, co z nimi współpracują ![]() [/QUOTE] nie tylko właśnie ![]() Cytat:
![]() btw, w drugich oksach od firmoo wyglądam jak stara pani profesor :P |
|
|
|
|
#4374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mogę sobie nowe oksy wybrać, bo tamte pęknięte przyszły. I nie wiem które wybrać.
|
|
|
#4375 |
|
Zadomowienie
|
U mnie już sniegu nie ma Selfish Girl jak na razie to u mnie tez lenistwo wygrywa. |
|
|
|
#4376 |
|
Zakorzenienie
|
A ja w końcu ogarnęłam sens wypowiedzi mojego promotora i zrobiłam to, co chciał. Mam nadzieję, że 2 tabele krzyżowe mu wystarczą, bo robienie ich na piechotę to nie jest przyjemne zadanie
|
#4377 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
.
|
|
#4378 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
![]() Kiciuś kuleje kurcze zawiozłabym go do weterynarza ale jeszcze ucieka Co za ludzie chorego kotka wyrzucać A u mnie w domu po co ci taki kot świnie jedne zaraz ich za drzwi wystawię |
|
|
|
|
#4379 |
|
Zakorzenienie
|
a wysłali już?
Ja właśnie dostałam wczoraj wiadomość, że coś zmienili (chyba sposób wysyłki) więc nie powinnam być obciążona opłatą celną a dzisiaj właśnie to: "We are wondering whether you would like to recommend our eyewear as Christmas gift, since the Christmas Day is coming around." Chyba, że źle zrozumiałam ![]() pani z iperfumy mi odpisała mam wrażenie, że wcale nie czytała mojej wiadomościale m.in. dowiedziałam się, że mogą zaproponować blogerkom tylko bon, a jak jakaś blogerka wyjątkowo im się spodoba mogą zaproponować jakieś próbki
Edytowane przez zyskowa Czas edycji: 2012-10-31 o 10:32 |
|
|
|
#4380 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() U mnie dzisiaj maseczka do twarzy z YR. Ojej, dziękuję, zupełnie nie pokojarzyłam Cię z beautyblogs Malina a na NFZ nie dasz rady usunąć tej ósemki? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:50.

Jakiś fatalny okres ostatnio
na szczęście niedługo

odłożyłam słuchawkę i zastanawiam się co ja zrobiłam 

Lush & China Glaze lover! 

Bo teraz sobie czytam o pomarańczowym i w 2 recenzjach przewinęły się słowa, że ten różowy jest nieco lepszy od pomarańczowego
[/QUOTE]
Także aż ciekawa jestem co to będzie dalej..