Biedronka - produkty godne polecenia cz. XVI - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-30, 20:57   #3871
dziuba85
Zakorzenienie

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XVI

Cytat:
Napisane przez 4Cats Pokaż wiadomość
upewnię się tylko czy chodzi o te szklanki rozszerzające się ku górze, bez nóżki? sorki za taki dosłowny opis ale nie znam się na nazwach szklanek, ja tylko w kubkach piję jeżeli tak, to widziałam je dzisiaj w Al. Jerozolimskich 53, dawna Ikea. Stał jeden karton, pewnie około 15-16 sztuk, dokładnie nie wiem. może do jutra kilka sztuk jeszcze zostanie

A nie Jysk?

Córcia 21.04.2018 <3

dziuba85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-30, 20:58   #3872
passion80
Zakorzenienie

u mnie zniczyk ciastek z biała polewą czy chryzantem od cholery
kupiliśmy duże znicze po 8.99
są całe migdaly, w brązowym opakowaniu koło cukru pudru, rodzynek itp. Któraś pytała
Stary 2012-10-30, 21:26   #3873
martyneczkaa3
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez passion80 Pokaż wiadomość
kupiliśmy duże znicze po 8.99

te , które pierwotnie były po 8,99?
martyneczkaa3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-30, 21:32   #3874
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość

a w pewnym momencie kosztowały chyba grubo ponad 5zł, albo mnie pamięć już zawodzi mam nadzieję, że na 4,99zł się zatrzyma
No..był taki moment. W każdym razie dzisiaj jeszcze jedną liczi wzięłam I kolejny dyfuzer z myślą już o prezentach, później nie będzie takich rzeczy, a pamiętam, że oferta typowo świąteczna w zeszłym roku niczym mnie nie urzekła
Cytat:
Napisane przez domisia1944 Pokaż wiadomość
Sa u was delicje wisniowe w bialej czekoladzie ? U mnie nigdzie nie ma a kocham je !

I jeszcze czy sa u was czekolady belgijskie ?
U mnie jest i jedno i drugie. Belgijskie widziałam obok kas.
Cytat:
Napisane przez martuska196 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanie, jak myślicie, mam jeszcze jutro szansę z rana dostać w B. jakieś chryzantemy czy już nie bardzo?
U mnie były jeszcze choć nieco już przebrane.
laisla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-30, 21:36   #3875
domisia1944
Zadomowienie

GG do domisia1944

Rowniez polecam opiekacz sprawuje sie bardzo dobrze .

domisia1944 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-30, 21:43   #3876
Klepsydra88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domisia1944 Pokaż wiadomość
Rowniez polecam opiekacz sprawuje sie bardzo dobrze .
ja już mam trzeci rok i rewelka
Stary 2012-10-30, 21:57   #3877
Lilly22
Zadomowienie

ok ok przekonałyście mnie co do tego opiekacza - BIORĘ
"Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostanie"
Lilly22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-30, 22:00   #3878
2016070150903
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez passion80 Pokaż wiadomość
są całe migdaly, w brązowym opakowaniu koło cukru pudru, rodzynek itp. Któraś pytała
ja pytałam. dzisiaj kupiłam.

wzięłam też Liony, nie cieszą się zainteresowaniem, ciekawe czy zostaną przecenione. faktycznie te reklamóweczki fajne.
2016070150903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-30, 22:16   #3879
anula3333
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Umbra Pokaż wiadomość
ja pytałam. dzisiaj kupiłam.

wzięłam też Liony, nie cieszą się zainteresowaniem, ciekawe czy zostaną przecenione. faktycznie te reklamóweczki fajne.
Też się nad nimi zastanawiałam i w końcu nie wzięłam. Wątpię, że przecenia, cukierki mają dłuższa datę przydatności, chyba, że im się data kończy A ile Ci wyszło sztuk batoników i ile to kosztowało?
Stary 2012-10-30, 22:39   #3880
patuska18
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lilly22 Pokaż wiadomość
Jagoda_w6 dziękuję za opinie, tak więc myslę że sie skuszę po wypłacie na taki opiekaczyk
Co do fluidu to za 10zł to pewnie lipa jakaś. Kocham zieloną herbatę z melonem i trawa cytrynową <love> bede musiała zrobić zapas bo jest świetna! Dobra też jest Intensea żółta orientalna, fajnie rozgrzewa. Dziewczyny jak oceniacie pomadkę Oeparol? A jak z zapachami? Bo czaje sie na mango
Co do pomadki Oeparol to mam malinową. Nie wiem jak inne pachną ale moja nie ma dużo wspólnego z malinami. Ale i tak kocham ją Dla mnie jest lepsza od zachwalanego Carmexu który się kleił itp. Oeparol nawilża moje usta, które kiedyś były cały czas popękane. Teraz jest dużo lepiej. Także polecam

Antoś 15.03.2018

patuska18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-30, 22:42   #3881
izus8819
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Kamcix Pokaż wiadomość
No właśnie nie wiem co jest nie tak. Zanim jej nie otworzyłam, to byłam pewna, że będzie mi smakować
Mi na szczęście mi sie nie odbija ani nic takiego, ale kurcze przykro mi sie zrobiło, bo taka byłam zadowolona, że w końcu mogę ją otworzyć
Ja powiem szczerze też miałam mieszane uczucia, ale do takich herbatek sprawdzona dla mnie metoda - wciskam sok z cytryny do razu poprawia smak na orzeźwiający i prawie zawsze do każdej zielonej mi ten soczek przypasowuje polecam spróbować w tej opcji, ja ją pije w ten sposób bez jakiejś szczególnej niechęci.
izus8819 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-30, 23:31   #3882
karolina_zb
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bazylia31 Pokaż wiadomość
W Łodzi na Przędzalnianej wymiotło znicze, tylko te najtańsze po 89 groszy zostały i przecenili je na 69gr.
Kupiłam płyn do mycia naczyń Tymek żurawina i czerwona porzeczka, bardzo ładny zapach.
Mam nadzieję, że u mnie jutro jeszcze będą znicze A co do Tymka, to potwierdzam - super pachnie
karolina_zb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-31, 00:50   #3883
StarFromHell
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez yes Pokaż wiadomość
ja też pierogi ruskie są moim obiadem średnio raz na 1,5 tygodnia
ja tez uwielbiam ruskie ! te z Biedrony sa całkiem przyzwoite , ale i tak wole swojskie
Cytat:
Napisane przez Percival Pokaż wiadomość
Wczoraj zobaczyłam w lodówce mały desrek w czetropaku, brązowego koloru, chyba bandi się nazywał, leżał obok monte i z tego co zerknęłam to chyba składem przypomina monte, a jest trochę tańszy. Jadłyście ten deserek, dobry jest?
.
Uwielbiam Monte i uwielbiam Bondi - roznicy nie widze chociaz czesciej kupuje monte ale nie w 4pakach tylko pojedyncze takie wieksze opakowanie
Cytat:
Napisane przez carolyna86 Pokaż wiadomość
mam pytanko odnośnie czajnika bezprzewodowego ceramicznego, czy posiadaczki tegoż produktu są zadowolone, czy długo gotuje wodę, i czy robi to w miarę cicho - mam obecnie czajnik z Amici i jak go włączę to nawet nie można porozmawiać, bo tak szumi
a moze za duzo kamienia masz ? bo u mnie tak jest , jak zakamieniony czajnik to szumi jak oszalały , a po odkamienieniu cichutko chodzi

Cytat:
Napisane przez alamirka Pokaż wiadomość
pinaplesss, dwa razy walnęłam gazetą w monitor zanim się kapnęłam że ta mucha to Twój avatar

Kurcze, parę dni nie byłam w Biedro. I coś nie mam wymówek żeby iść Cos nic ostatnio dla mnie ciekawego w ofercie nie ma
sory poprawiłas mi humor

Cytat:
Napisane przez pinaplesss Pokaż wiadomość
mi samej raz się to zdarzyło
o noł
Cytat:
Napisane przez alamirka Pokaż wiadomość

Ci powiem że mam to samo z tą herbata z melonem. Ogólnie wybredna nie ejstem, zielone chłonę bez patrzenia co to i z czym to, a tej z melonem az tak nie mogłam znieść że oddałam mamie. Teraz ona nie może jej wymęczyć hehe. A jak poczęstowała sąsiadkę nią to z kolei sąsiadka nie dopiła do końca Wydaje mi się że to jakiś chemiczny posmak melona musi tak działać. Mnie po nim robi się niedobrze i ciągle mi się odbija tym melonem
tez mi sie po niej odbija ;/ a ogolnie ją lubie , tylko dziwiło mnie te odbijanie sie ;/
Cytat:
ja kupiłam 5szt. Lionów i wziełam sobie kilka reklamóweczek

Cytat:
Napisane przez anula3333 Pokaż wiadomość
Też się nad nimi zastanawiałam i w końcu nie wzięłam. Wątpię, że przecenia, cukierki mają dłuższa datę przydatności, chyba, że im się data kończy A ile Ci wyszło sztuk batoników i ile to kosztowało?
mogli by przecenic mi wyszlo JESLI DOBRZE PAMIETAM za5 szt. chyba niecałe 3zł cos kolo tego

Laisla ! Dzieki za cynk z Biedroną na Żwirki i wigury! Tam maja wiecej rzeczy wyprzedazowych niz w tej na Dziewulskiego !! Pełno ciuchow , butow i wogole ah garnki przecenione chyba z 15 kompletow , firanki z organzy, posciel dzieciesa przeceniona , body jakies itp
Dzis kupiłam dwie bluzki na ramiączka w komplecie za 10zł ! a jakosciowo super
StarFromHell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-31, 00:52   #3884
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez StarFromHell Pokaż wiadomość

Laisla ! Dzieki za cynk z Biedroną na Żwirki i wigury! Tam maja wiecej rzeczy wyprzedazowych niz w tej na Dziewulskiego !! Pełno ciuchow , butow i wogole ah garnki przecenione chyba z 15 kompletow , firanki z organzy, posciel dzieciesa przeceniona , body jakies itp
No i teraz mi wszystko wykupisz gwiazdeczko jedna
Stary 2012-10-31, 01:20   #3885
StarFromHell
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez laisla Pokaż wiadomość
No i teraz mi wszystko wykupisz gwiazdeczko jedna
nie nie :P ja dzis byłam i teraz szybko tam nie bede :P ja tylko jestem w toruniu jak przyjezdzam do mamci do dobrzejewic :P
a mamcia przy okazji zachodzi do Brico i dokupuje jakies rzeczy do domu ktory remontuje wiec 2w1 mamy
teraz bede tam czesciej niz na dziewulskiego
dzieki raz jeszcze!
Moc wizazu nieoceniona!
Stary 2012-10-31, 01:27   #3886
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
nie nie :P ja dzis byłam i teraz szybko tam nie bede :P ja tylko jestem w toruniu jak przyjezdzam do mamci do dobrzejewic :P
a mamcia przy okazji zachodzi do Brico i dokupuje jakies rzeczy do domu ktory remontuje wiec 2w1 mamy
teraz bede tam czesciej niz na dziewulskiego
dzieki raz jeszcze!
Moc wizazu nieoceniona!
Kupuj sobie co chcesz i ile chcesz, żartowałam oczywiście Zresztą tam naprawdę jest mnóstwo towaru i trudno byłoby wykupić. Ja tam zaglądam czasami, przejazdem bo mieszkam na przedmieściu
Stary 2012-10-31, 01:48   #3887
madeline26
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez 4Cats Pokaż wiadomość
upewnię się tylko czy chodzi o te szklanki rozszerzające się ku górze, bez nóżki? sorki za taki dosłowny opis ale nie znam się na nazwach szklanek, ja tylko w kubkach piję jeżeli tak, to widziałam je dzisiaj w Al. Jerozolimskich 53, dawna Ikea. Stał jeden karton, pewnie około 15-16 sztuk, dokładnie nie wiem. może do jutra kilka sztuk jeszcze zostanie
Dokładnie o te mi chodziło DZIĘKUJĘ CI ZA INFO
A zniczy dużo tam było, to już wiem do której Biedronki się jutro się wybiorę
Cytat:
Napisane przez dziuba85 Pokaż wiadomość
A nie Jysk?
Nie, to była IKEA. Pamiętam jak często tam jeździłam, szkoda że ją zlikwidowali, bo teraz nie chce mi się jeździć do Janek ani na Targówek:/ Rozleniwiłam się hehe

Dziewczyny czy nie wiecie gdzie teraz w Warszawie będzie otwarta nowa Biedronka? Może były jakieś gazetki na otwarcie u Was?
madeline26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-31, 07:15   #3888
aSHa85
Zadomowienie

wczoraj byłam w biedronce i na dziale z kawami wisiała kartka zapewniająca że biedronka zapewni stały dostęp do kapsułek tych do ekspresu
Stary 2012-10-31, 07:43   #3889
pinaplesss
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez patuska18 Pokaż wiadomość
Co do pomadki Oeparol to mam malinową. Nie wiem jak inne pachną ale moja nie ma dużo wspólnego z malinami. Ale i tak kocham ją Dla mnie jest lepsza od zachwalanego Carmexu który się kleił itp. Oeparol nawilża moje usta, które kiedyś były cały czas popękane. Teraz jest dużo lepiej. Także polecam
Cytat:
Napisane przez Lilly22 Pokaż wiadomość
Jagoda_w6Dziewczyny jak oceniacie pomadkę Oeparol? A jak z zapachami? Bo czaje sie na mango
Ja mam Oeparol, ale Balance, bez "smaku". Jest bardzo wydajna i mega tłusta. Zostawia grubą warstwę na ustach. Na zimę super. Nie wiem jak sprawują się te owocowe.
pinaplesss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-31, 07:45   #3890
04e5a28c9aab521e8f90e546d970e31ba2591a44
Konto usunięte

Cytat:
mogli by przecenic

Laisla Tam maja wiecej rzeczy wyprzedazowych niz w tej na Dziewulskiego !! Pełno ciuchow , butow i wogole ah garnki przecenione chyba z 15 kompletow , firanki z organzy, posciel dzieciesa przeceniona , body jakies itp
Jak Wy w Biedronce znajdujecie rzeczy przecenione? To są te w koszach na środku? Czy po prostu chodzi o takie wysokie stojaki (wiem, że pewnie w każdej biedronce jest inaczej...?) W mojej miejscowości są 2 Biedronki i naprawdę ciężko jest mi znaleźć coś, co poleży dłużej po pokazaniu tego w gazetce... Ludzie wszystko wybierają... od razu...

Cytat:
Napisane przez madeline26 Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy nie wiecie gdzie teraz w Warszawie będzie otwarta nowa Biedronka? Może były jakieś gazetki na otwarcie u Was?
ponawiam, też chętnie się dowiem
04e5a28c9aab521e8f90e546d970e31ba2591a44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-31, 08:07   #3891
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
ja kupiłam 5szt. Lionów i wziełam sobie kilka reklamóweczek

mogli by przecenic mi wyszlo JESLI DOBRZE PAMIETAM za5 szt. chyba niecałe 3zł cos kolo tego
Ja wzięłam 4 sztuki Lionów i na paragonie 1,90zł

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-31, 08:28   #3892
StarFromHell
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez laisla Pokaż wiadomość
Kupuj sobie co chcesz i ile chcesz, żartowałam oczywiście Zresztą tam naprawdę jest mnóstwo towaru i trudno byłoby wykupić. Ja tam zaglądam czasami, przejazdem bo mieszkam na przedmieściu
wiem wiem ze zartowałas ale kurcze naprawde zszokowała mnie chociazby ilosc garnkow ! z 15 kompletow a na dziewulskiego 3 i bo jeszcze poodpękiwane przy rączkach czy gdzies ;/
będę teraz tam jezdzic na zwirki !

[1=04e5a28c9aab521e8f90e54 6d970e31ba2591a44;3734585 3]Jak Wy w Biedronce znajdujecie rzeczy przecenione? To są te w koszach na środku? Czy po prostu chodzi o takie wysokie stojaki (wiem, że pewnie w każdej biedronce jest inaczej...?) W mojej miejscowości są 2 Biedronki i naprawdę ciężko jest mi znaleźć coś, co poleży dłużej po pokazaniu tego w gazetce... Ludzie wszystko wybierają... od razu...
[/QUOTE]
normalnie przewaznie u mnie są w koszach i widac kartki z czerwonym CZYMS ze towar ma nizszą cenę , pod nową ceną obnizoną pisze małym drukiem stara przekreslona cena
ot co cała filozofia
Stary 2012-10-31, 08:32   #3893
Percival
Raczkowanie

O jakich reklamóweczkach do lionów mówicie? U mnie batoników stoi kilka kartonów, ale nie ma nic, w co można by je zapakować, poszłam na dział warywny i wzięłam jednorazówkę
Ile u Was kosztują rurki waflowe tasso? Bo u mnie w jednej B 3,99, a w drugiej 4,39, jak to działa?
Percival jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-31, 08:39   #3894
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

Cytat:
O jakich reklamóweczkach do lionów mówicie? U mnie batoników stoi kilka kartonów, ale nie ma nic, w co można by je zapakować, poszłam na dział warywny i wzięłam jednorazówkę
u mnie też nie ma, pewnie już wybrali po kilka
też pakowałam w tą zwykłą reklamówkę, po którą musiałam pójść na warzywa, bo przy kartonach nie było
Yoolia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-31, 08:51   #3895
pinaplesss
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Yoolia Pokaż wiadomość
u mnie też nie ma, pewnie już wybrali po kilka
też pakowałam w tą zwykłą reklamówkę, po którą musiałam pójść na warzywa, bo przy kartonach nie było
po co komuś te reklamóweczki?
pinaplesss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-31, 09:08   #3896
StarFromHell
Rozeznanie

Cytat:
czyli u ciebie duzo ludzi je kupowalo i brało te reklamoweczki , albo wzieło same reklamoweczki
Cytat:
u mnie było ich kilkadziesiąt wrecz bo w takim kłebku ze tak powiem lezały
wziełam sobie 5 szt a co nie wolno ?! przydadzą sie do kanapek na zajecia do szkoły do wiezienia mnie chyba nie wsadzą?
Stary 2012-10-31, 09:15   #3897
Percival
Raczkowanie

Cytat:
czyli u ciebie duzo ludzi je kupowalo i brało te reklamoweczki , albo wzieło same reklamoweczki

u mnie było ich kilkadziesiąt wrecz bo w takim kłebku ze tak powiem lezały
wziełam sobie 5 szt a co nie wolno ?! przydadzą sie do kanapek na zajecia do szkoły do wiezienia mnie chyba nie wsadzą?
Kartony z batonikami były pełne i nie widział, aby ktoś był nimi zainteresowany oprócz mnie, może w ogóle nie dostali tych reklamóweczek? Wisi mi, kto je brał i po co, nie zależy mi na reklamóweczkach, tylko się wkurzyłam, że nie było przy nich niczego do zapakowania, żadnych jednorazówek, jak wrzuciłam garść batonów do koszyka, to oczywiście połowa mi zaraz wyleciała Jak wcześniej były cukierki wedla, to przy nich były papierowe torebki w dużych ilościach, jak był wawel to były takie mini -rekalmóweczki z napisem "biedronka wrzuca na luz" i z narysowaną miarką i tez nikt się na to nie rzucał, a przy tych batonikach nie dali niczego
Percival jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-31, 09:22   #3898
mucia18
Zakorzenienie

GG do mucia18

wybieram się dziś w krakowie do B na Powstanców
był tam ktoś niedawno? Jak ich przeceny?
Stary 2012-10-31, 09:24   #3899
passion80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martyneczkaa3 Pokaż wiadomość
te , które pierwotnie były po 8,99?
możliwe, że tak

Cytat:

wzięłam dwie

Cytat:
ja takie małe, jednorazowe reklamówki lubię np do obierek po ziemniakach itp itd
no i ładne były
Stary 2012-10-31, 09:27   #3900
zombiak
Raczkowanie

A jak to jest z tymi podkładami matującymi? Bo mam wrażenie, że 03 jest najjaśniejszy, wy też tak macie?

zombiak jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości