![]() |
#361 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz. III
Cytat:
Cytat:
![]() a ja mam od wczoraj migrene ech.... dzis mia ło byc slonko ale nic go narazie nie zapowiada a musze udac sie na zakupy bo jutro wszstko zamknięte a w piatek maz do pracy idzie.... trzymam kciuki za dzisjejsze wizyty ja mam 14 usg połówkowe a 16 do lekarza jeszcze do drugiego chce sie umówic ale jak narazie nie ma grafiku na listopad zmiana ordynatora u nas na położnictwie bo otworzyli własnie nowy odział gin-położniczy ![]()
You must have known that I was lonely Because you came to my rescue And though I know that this is heaven How could so much love be inside of you ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#362 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() też sobie sprawdzałam ale nie wiem czy to jest jakoś sensnie ułożone, bo wzrost wagi zaczyna się już od samego początku... no i wg nich powinnam ważyć ponad 4 kg więcej ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#363 |
Zakorzenienie
|
specjalnie dla was
![]() ![]() nie pojete :P Musze zaraz wyjsc do sklepu. rzadko wychodze, ale musze, bo stanikow niet. zawsze mialam cyce ale teraz mam cycory ![]()
![]() |
![]() |
#364 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
No widzisz a moja Mała nie ma po kim być wielka ![]() Cytat:
Dziekować ![]() Cytat:
![]() Dziękujemy, dziękujemy ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#365 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#366 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W sobotę na weselu też miałam ciekawą rozmowę: piję sobie kawusię około 1 w nocy z TŻ i znajomy przerażony: Ty kawę pijesz? Nie powinnaś! Na co ja: no tak, piję. Smakuje mi i to takie placebo, żebym nie usnęła. Dodatkowo mam ciśnienie rzedu 100/60 i kawusia mi pomaga żyć. Na co ów znajomy: a to na niskie ciśnienie chyba lepiej się napić lampkę czerwonego wina... Mniej syfu w winie niż w kawie! Ale się wkurzyłam! Ale wewnętrznie... tak się składa, że osoby, które mi zwracaą uwagę nie moga mieć dzieci, albo straciły ciążę... więc staram się nie pyskować... Dzisiaj obiecała TŻ wizytę w IKEI ![]() ![]() Joanna, brawcia za 21! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#367 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
nom nawet nie wiedziałam ze go remontują a tu taka niespodzianka ale dobrze bo i tak chciałam tam rodzic ![]() moje to samo a szwagierka pocieszyła mnie ze teraz to nic dopiero po urodzeniu dzidzi podskoczą:/
You must have known that I was lonely Because you came to my rescue And though I know that this is heaven How could so much love be inside of you ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#368 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Mi6ka Czas edycji: 2012-10-31 o 07:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#369 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() co do ciśnienia.. też mam takie niskie.. i jedną kawkę dziennie wypijam z mleczkiem.. no z tym winem to nieźle dowalił.. ![]()
![]() |
![]() |
#370 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#371 |
Zakorzenienie
|
Lenikowahej dziewczyny ja już też nie śpię muszę zaraz wskoczyć pod prysznic i zrobić depilację na 9 wizyta
![]() ![]() ![]() ja wlasnie zaraz koncze sie mejkapowac i tez zawijam kiece (spodnie) i lece, siostra taka mapke mi zrobila ze jak nie trafie na czas to chyba sie zabije ![]() ![]() a potem wprosilam sie do znajomego na OBIAD no po co sie chwalil ze bedzie mial schobowe z mizeria ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kasia86bgo Czas edycji: 2012-10-31 o 08:03 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#372 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() lubię ikeę, ale daleko mamy, więc zajeżdżamy tylko przy okazji, jak gdzieś wyjeżdżamy i przejeżdżamy przez Wawę albo odwiedzamy kogoś. gdyby nie zagrożona ciąża to chętnie bym pojechała a tak się boję. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#373 | |
Rozeznanie
|
[QUOTE=kasia86bgo;37346469]
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#374 |
Zakorzenienie
|
A mnie już chyba generalnie wkurza, że ludzie raptem z okazji mojego brzucha czują się uprawnieni do udzielania mi tysiąca rad - jak się ubierać, co jeść, co robić a co nie. W końcu komuś się dostanie - no trudno... ciężarne nie panują nad emocjami.
![]()
![]() |
#375 |
Zakorzenienie
|
Hej mamusie
![]() Ja tak samo jak niektóre z Was nie mogę się doczekać ruchów maleństwa ![]() Cieszę się ogromnie z tej ciąży, ale dobijają mnie już te moje nastroje, potrafię bez powodu rozryczeć się, dla przykładu wczoraj wieczorem beczałam z 2 godziny ![]() No nic, trzeba zabierać tyłek w troki i jechać na cmentarz. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#376 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze żeby były to naprawdę mądre i wartościowe rady a nie takie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#377 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#378 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mnie rady irytują, ale wiem, że ludzie robią to w dobrej mierze. Przykro mi bo czuję się wtedy winna, że noszę w sobie cud, a nie dbam o niego należycie... Za kilka miesięcy będziecie już w trójkę maszerować po IKEI ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#379 |
Kniaginia
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#380 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#381 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witam mamusie 13to marcowe w 21 tygodniu ![]() Mój maluch jakis taki ospały wczoraj i dzis słabo dokazuje, az zaczełam sie troche niepokoić... Rano leżałam i nadsłuchiwałam, czy wierzga i coś tam sie poruszyłze 2 razy, ale mizernie....MAm ndzieje, że wszystko u niego dobrze. JUż bym chciała tą wizytę, bo niepokój mnie dopadł jakiś... MIłęgo dnia! i gratuluje udanych wizyt! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#382 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a poza tym bry i wróciłam właśnie po badaniu ![]() ![]() ![]() a wymiarów to mi się nie chce przepisywać ale waży już całej 237 gram :P
Dziedzic ![]() ![]() Edytowane przez ObserwujeCie Czas edycji: 2012-10-31 o 08:31 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#383 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#384 | |||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry lasunie
![]() Cytat:
![]() ![]() no ja mam co prawda proste (lekko kręcone jak pójdę z mokrymi spać), ale myślałam że wyjdę z siebie przy ich farbowaniu. ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a co do chłopca, to coraz więcej takich przypadków widzę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nic dziwnego, że nazywa się ciąża, bo bardzooo ciąży ![]() Zęby w 1 ciąży mi się posypały i teraz robię ile mogę, niestety nie mamy tyle pieniędzy i musimy rozgraniczać wizyty do wypłat. Jakbym miała dodatek gotówkowy to codziennie bym u dentysty była, byle to jak najszybciej zrobić, a tak niestety ciągnie się. Co do płaczu, to ja też niedawno miałam taki okres, teraz jakoś spokój jest. Dobra idę zrobić to foto :d
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#385 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a jaki termin z USG Ci wychodzi? Mnie się przesunął na 21.03 bo z wymiarów maluszek jest co najmniej tydzień starszy... przy czym jakoś nie patrzę na daty - jak się zacznie marzec zacznę się stresować ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#386 |
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny.
ja mam na brodzie kratery, tyle syfków to mi chyba nigdy nie wylazło ![]() ![]() mnie póki co nikt nie raczy radami z tyłka ![]() jedyny szok jaki przeżyłam to jak mnie bez uprzedzenia kolega po brzuchu pogłaskał. a że ja go prawie nie mam - tzn. wyglądam jak po dobrej kolacji to przeżyłam lekki szok i chyba będę bić po łapach jak ktoś zrobi atak bez uprzedzenia. to udanego dnia Kobitki. ja sie zabieram do śniadania i do dr bo czas ucieka a w końcu jak to mi powiedzieli muszę teatrzyk zrobić.
25.02.2010 ![]() 25.04.2010. ![]() 25.10.2010. zaręczyny 15.10. 2011. ![]() 21.02.2013. Natalka 31 tc. 1190 g 40 cm http://www.suwaczki.com/tickers/km5sdf9hhaev4h7a.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cdf9h7pw9dmdz.png http://s10.suwaczek.com/20111015650114.png |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#387 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A co do rad innych tez mnie denerwują ale najbardziej nienawidzę jak mnie ktoś bo brzuchu głaszcze...ostatnio ciotka jedna mnie dopadła i musiałam sie powstrzymywać żeby czegoś nie planac jej...wrr I miłego dnia życzę ja niestety dziś dalej w łóżku leze |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#388 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() kalkulator na tej stronie pozwala mi przytyc 13,6kg ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() witam się ale miałam sen ![]() ![]() ![]() dobra nadrobiłam , za godzine tż wraca i jedziemy. a co do rożków to zadecydowaliśmy http://allegro.pl/rozek-becik-rozki-...751060601.html wzór 7-owieczki kremowe i wzór 12 - dinusie duże niebieskie a kocyk chabrowy http://allegro.pl/kocyk-kocyki-mikro...756334547.html a i dziś równo 23 tydzień czyli już napewno wg mnie 6 miesiąc ![]()
![]() |
![]() |
#389 |
Zadomowienie
|
Cóż... Ja zauważyłam, że dość szybko sie irytuję/denerwuję na Klientów. Najpierw myślałam, że to tylko mi się tak wydaje, ale moja kolezanka, która też jest w ciąży, powiedziała, że ma to samo.
Tak więc, na pewno szybciej się denerwuję. No i ostatnio wieczorami dopada mnie taki 'zawias', że mąż nie raz pyta czy wszystko w porządku. Na ogół wtedy siedzę i mówię, ze jestem gruba, brzydka itd ![]()
![]() |
![]() |
#390 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() mój mały wczoraj w dzień był taki i zwaliłam to na pogodę, za to wieczorem poszalał.. ![]() Cytat:
![]() dzięki.. ![]() ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- wooow.. brawo.. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:00.