|
|
#1321 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Dot.: Scent Bar XLV
Mój by nie wszedł nawet, już to widzę, jak się czepia słupa i wyje "A co jak się zarazimyyyy?!"
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#1323 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() Nie snam ![]() Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#1324 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) ale właśnie na dojrzałość sie do wielu rzeczy przełamuję - i zauważam że robi misię to naturalnei - coś jak ta Twoja Joga - znajduję my thing - do niczego się nei zmuszam - kociarrą zostałąm ledwie kilka lat wstecz, a i Joga mi po głowie lata ale też wejdę w to jak poczuje potrzebę na gwałt, głód czegoś - ja teak juz mam że ostatnimi czasy polegam na instynktach i w ogromnej większości przypadków się nie zawodzę i jestem zadowolona z efektów dlatemu rozumiem co czujesz - nie namawiam do niczego - wiem że wszystko jest kwestią instynktu co nie? taki rogal gęba sie śmieje ![]() Cytat:
Ty na prawdę potrzebujesz mojej krawcowej - to jest człowiek złoto - notabene ze wschodu okolice Zamościa - noremalnie wypas nad wypasami juz ma chyba monopol na całe nasze miasteczko - bo na osiedle od dawien dawna - sama do domu przynosi - posiada portfolio klienta (zeszyt) kto ma krótsza nogę o ile którą, dlaczemu - bo kręgosłup krzywy ( ja i mama) wszyyyyyyyyyyyyyystko wie - wszystko na człowieku namierza nei wypuszcza klienta bez przymierzenia chyba że ją błagamy bo się nam spieszy - a i tak już nigdy sie nie myli - moja rada poszukaj takiej osiedlowej - pocztą pantoflową - kiedyś Ci radziłam coby Teżu w robo popytał bab/podsłuchał u kogo szyją przerabiają - musi byc jakiś talent w mieście artystów ![]() ![]() Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-10-30 o 21:44 |
|||
|
|
|
#1325 |
|
Wpisz tu zomzing
|
dajesz
![]() ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- fogle Szabel, ja mieć za dużo cholerosterolu HDL - umrę od tego?
|
|
|
|
#1326 |
|
To ja :)
|
I się nie chwali???
Dostałam całą torbę koszteli... Główka już pracuje, na co je przerobić...
|
#1327 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ad2.zazdroszczę wciąż będziesz żyć
|
|
|
#1328 |
|
Wpisz tu zomzing
|
|
|
|
|
#1329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pytam potemu bo ojciec mój przez lata robił taki cieeeemny bigos inny niż wszyscy - inny niż w przepisach i był of kors de best - no i nikt juz z rodziny nie pamięta - a jego już nie ma, no i tak mię najszło czym zaprawić na finiszu coby był ciemny i nietuzinkowo słodkawy 2. brzmi jak firma kurierska - Tyś chudi, moja ciostka też, i też ma ten sam problem i to chyba o jakąś pracę jakiegoś narządu chodziło? Karkki chiba o tem kiedyś mówiła ale zabij mnie nie pamiętam szczegółów - nie bój zaby spytaj doca Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-10-30 o 21:54 |
|
|
|
|
#1330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
proponuję wino
|
|
|
#1331 | ||
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ad. doc phyyy ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1332 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#1333 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() dziękuje i moja całą rodzina za uratowanie żarła dwudniowego od katastrofy wino - dasię, jak mogłam zapomnąć - moze przez to ze za dużo wypijam pomidor puszk - robi słod ale na rudo - był w planie - nie napomkłam - bo dla mnie to oczywisty składnik ![]() mięs - oczywisty ale bez krowy paprika słod proszk - babcina wskazówka nie wiem, nie wiem, waham się ostatnie zdanie mnie położyło - mam więcej kapikisza bo myślałam że słodki kap zrobi z tego duszony kap a nie bigos - a jusz z kapem proporcji nei zmienie albowiem jutro mam spotkanie in the city dziękuję |
||
|
|
|
#1334 | |
|
Panaroja
|
jeżeli LDL i trójglicerydy masz w normie , to oznacza to , że przenigdy nie będziesz mieć sklerozy mieć wysoki HDL jest bardzo dobrze Cytat:
![]() 2.Koszteli się nie przerabia to szlachetne jabłko do zjedzenia od zaraz na surowo ![]() Wypollizowali mi mój ulubiony palmoliwowy żel pod prysznic z różą damasceńską Tudzież zreformulowali zwyczajną terpentynę , normalnie zabiję
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#1335 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
cobytu chyba piwo wypiję
|
|||
|
|
|
#1336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a przerobiła sama ale zachwalała smak i fogle tą odmianę a ja mina nie znam ![]() ![]() okazałosie że mi chuop robi dobry pijar u nietopszów - czyli kuamie - ale działa tak wiem wiem, za rok będziem się żywcem kopać nawzajemnie ale póki co działa
|
|
|
|
|
#1337 | |
|
|
Cytat:
Postanowiłam, że będzie z nich szarlotka z rozparzonymi śliwkami, bezą i migdałową kruszonką...
|
|
#1338 | |||
|
Zakorzenienie
|
pfyyy diagnozy się zachciało
![]() ![]() Cytat:
, pomidorów, papryki, oraz kapa słodkiego never Cytat:
do zawsze, rodzinnead2. palmoliwowe są ze złej stajni, nie płakaj Cytat:
![]() dobranoc
|
|
|
#1339 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
|
|
#1340 |
|
|
Pod hasłem kosztele dostałam, ale się nie znam
|
#1341 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) 2. poza krową to fiu fiu intresting next time - robię bigos pierwszy raz - nie wspominałąm ![]() dzięki laski - byłyście bardziej konkretne niż te blogi zusamen do kupy takoż i ja odezwałam się do nietopszowej ale na moje oko to były zielonożółte jak szare renety ale jasienieznam - to umilkuam Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-10-30 o 22:58 |
|
|
|
|
#1342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kap kisz łepszowina wszelka i tłusta (nawet obgotowana golonka) i chuda, usmażyć na patelni przed wędzonka jakaś, obgotować z kap kiełbasa podsmażyć z cebulą grzyb suszony śliwki wędzone liść laurowy, ziele angielskie, pieprz kulkowy, sól cebula podsmażona smalec minimum 1 łyżka łajno czerwone gotować 4 dni
|
|
|
#1343 |
|
|
Moja mać dodaje jeszcze powideł śliwkowych nieco. Właściwie są to nawet bardziej rozprażone śliwki z odrobiną cukru -własnej produkcji
![]() Jadę jutro po zapas dyni piżmowej, pampkin kary było przepyszne, małż zarządził powtórkę A patrzył, jak na dzika na początku...Jak tak dalej pójdzie, będę miała 100% stężenia dyni we krwi...
|
#1344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powidła zażyczyłam se od nietopsza i mnie nieomal zabił opadającą szczęką - ale są Flo - za późno dla mie na pjur kapkiszowy bigos ale zapamiętam - suowo ![]() w sumei szysko robimy ( czytaj w mym otoczeniu sie wyrabia) miejwiecej jak Ty ino - nie sam kapkisz i nie 4 dni i nasze chyba miej wędzone - choć to tak pierwsze wrażenie na oko Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-10-31 o 00:08 |
|
|
|
|
#1345 |
|
|
Wybiera się ktoś gdzieś lotniczo??
Kupony rabatowe na lotnisko w Warszawie Kupony z Poznania Kupony z Katowic Więcej kuponów z Katowic Katowice po raz trzeci I -nie zgadniecie -Katowice część czwarta ![]()
|
#1346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do czego mozna nosic takie buty ( ewentualnie)
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2012-10-31 o 01:08 |
|
|
|
|
#1347 | |
|
|
Cytat:
![]() Tkwię w korku... Ależ masa kombinatorów jest! Chodnikami, po zakazach, ale są o 2 samochody bliżej świateł!
|
|
#1348 |
|
BAN stały
|
Nie ma to jak dostac @ WLASNIE DZIS
|
|
|
|
#1349 | ||||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ide dalej nadrabiac. ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Cytat:
A propos krow zrobilam spagetti z mielonym wolowym i teraz w lodowce smierdzi krowom. Cytat:
![]() Cytat:
Na szczescie jest allegro.Za to we lbach nam sie z TZtem poprzestawialo i na widok didow albo ubranek z uszkami robimy "awww" ![]() Maja, a znasz polskiego pseudo-Rammsteina? http://www.youtube.com/watch?v=oJP1higuWcI W temacie filmowym polecam Seppuku (Kobayashi) i Festen (Vinterberg). |
||||
|
|
|
#1350 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:54.

) o on ogląda Lego 

A miałam wielkie plany w razie wygranej w Lotto 

jeżeli LDL i trójglicerydy masz w normie , to oznacza to , że przenigdy nie będziesz mieć sklerozy 
nie znam
do zawsze, rodzinne