|
|
#1381 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Dot.: Scent Bar XLV
Cytat:
Ale ktoś był zadowolony, Golgie chyba?
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#1382 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1383 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Jesli skorzane i sie przydadza to brac... Tylko czy wygodne? Nie mam zaufania do tego typu obcasow. No oklepane, oklepane ale slitasne ![]() Cytat:
![]() Bunt Kobayashi'ego tez fajny. Kurde, czas kupic nowa klawiature, dzis stracilam shiht i zet ale da sie wciskac puste miejsca. Poki mnie prund nie pokopie. |
||
|
|
|
#1384 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Witam nowych barowiczów Czeka Was zgorszenie
|
||
|
|
|
#1385 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1386 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
![]() Kothy!!! ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;37351160] Witam nowych barowiczów Czeka Was zgorszenie [/QUOTE]Spoko, spoko, będziemy pacyfikować ![]() Przytargałam do domu 2 dynie piżmowe i już wiem, dlaczego jestem na zwolnieniu... Ałaa....
|
|
#1387 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1388 |
|
|
No bo jest taaaakaaa dłuuuugaaa i w dodatku są na niej zapachy niedostępne w PL i takie, które jeszcze nie miały premiery
![]() Ale jesli poprawi Ci to humor to mogę wrzucić ![]() Yyyy... tak, tak słitaśne... Znowu mi oko lata
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#1389 | |
|
Zakorzenienie
|
w temacie zapachowym uwielbiam zapach Paris Paris z Pachnącej Szafy - czym to pachnie? tylko saszetki pachna krótko ok 2 tyg max - mimo rozerwania
![]() ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Cytat:
2. nerwy? masz chyba na gabinecie jakiś uspokajacz ? nienawidzę tego numeru z okiem to jest brrrrrrr |
|
|
|
|
#1390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Anime niii do tego jeszcze też nie jestem psychicznie (i kulturowo) przygotowana ![]() Będę se odstrzeliwać całego Kurosawę, Kobayashiego, Goshę - czyli klasykę |
|
|
|
|
#1391 | ||
|
|
Cytat:
Ja mam saszetkę z tych do bielizny, coś z nocą ma w nazwie i pachnie booosko Cytat:
), a lata bo mi Redzia przypomniała o uszatych ciuszkach dla dzieci
||
|
|
|
#1392 | |
|
Konto usunięte
|
Też mnie to irytuje ![]() Cytat:
![]() I po co nosiła? Po co? |
|
|
|
|
#1393 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja zaczęłam w liceum, jak mnie posłali na korki z matmy w okolice stadniny po trzeciej lekcji obliczyłam, że za 1 lekcję matmy mam 2 lekcje jazdy i jeszcze na spodnie odłożyłam więc od tego czasu zaczęłam naukę jazdy, a matmy uczył mnie kumpel wieczorami przy piwie ![]() niestety po kilku miesiącach sprawa się rypła, bo w domu się dowiedzieli, że od daawna na matmie nie byłam wtedy musiałam już inaczej kombinować z jazdami ![]() przestałam w ciąży, a później też nie mogłam sobie pozwolić na złamanie czegokolwiek ![]() teraz raz na rok wsiądę na konia, chociaż dziewczyny mają już własne i zapraszają przy każdej okazji... Cytat:
kiedyś czyściłam sobie jedną kobyłkę przed jazdą, a ona mnie straszyła i nie chciała przepuścić na drugą stronę, wyczaiła że się jej trochę boję i chyba nie chciało jej się chodzić ![]() na co kumpel zniecierpliwiony zabrał mi szczotki bez problemu dobrał się do drugiej strony kobyłki i stwierdził: widzisz, koń to jest duże zwierzę, ale głupie i ty masz nim zarządzać, a nie on tobą... na co kobyłka ugryzła go w zadek Cytat:
mam na stanie taką niepokorną i dość terytorialną mi i babci kręci ósemki między nogami do dziadka się wtula i liże go po rękach albo śpi przy nim ale niech ktoś spróbuje włożyć rękę do klatki czy innej jej norki- broni zębami i pazurami Cytat:
![]() Cytat:
tzn Mała ma ![]() Cytat:
no ja na początku trafiłam na takiego, co przy nauce anglezowania czy tam wysiadywania mówił: - jeszcze ci się to w życiu przyda ![]() --- cholerne Cadbury Roses - nie mam apetytu od paru dni, ale jadłabym jeden za drugim
|
|
#1394 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
#1395 | |
|
Nindżopesz
|
Jedno kocie czy jedno ludzkie? ![]() Ja chwilowo spie na zeslaniu tj. w dzieckim. Lecze sie winem ![]() Cytat:
![]() Ja przez filmy mam potrzebe nawiedzenia opery pekinskiej
|
|
|
|
|
#1396 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#1397 |
|
To ja :)
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;37351411]
Obywatelu Murszaf! Macie brać czynny udział w zgorszaniu! Odchylenie od zadania będzie karane tygodniowym pobytem w karcerze ![]() I po co nosiła? Po co? Znaczy nie pójdę do pracy??!! Wchodzę w to!!! ![]() Nietopsz już gości sobie pozapraszał do naszego mieszkania, na czas naszej nieobecności. Czy ja jestem złym człowiekiem, że mi się to nie podoba?? Wrrr...
|
#1398 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
#1399 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. ojć - masz jakiś sztres czy ot tak ? Cytat:
na lajcie |
||
|
|
|
#1400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1401 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. ---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Cytat:
spadam się rozgrzać pod prysznicem - myję sie adidasem chuopa z drewnem guaiac ale jakos niepodobne dziś mam wyczekiwany wieczór z przyjaciółką w ulubionej knajpie |
||
|
|
|
#1402 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1403 |
|
Zakorzenienie
|
nic się nie ukryje
![]() mam nadzieję, że to nie początek mojej zimowej deprecho-bezsenności zazwyczaj w grudniu się zaczynała przede mną jeszcze cały ponury listopad, a już żyć mi się nie chce ![]() może i jest, ale tak niszczyć psychikę niewinnej 16-latce ![]() --- suchar mnie zaprasza jutro na wieczorny spacer - nawet dojedzie ale wiadomość zaczyna od: aniele, wiem że nie odpisujesz (...) no i co mam zrobić, żeby nie rozczarować? muszę nie odpisać
|
#1404 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
aaaaa, no chyba ze to do szesnastolatki było to co innego
|
|||
|
|
|
#1405 | |||||
|
Panaroja
|
Znad niczego
![]() Cytat:
zdziczałe istotnie jeno na przerób się nadadzą Cytat:
2.będę , bo to cuuuudny zapach , olejek różany jak nakrapiana to zdecydowanie nie Cytat:
Cytat:
Cytat:
seplenienie jest najwyraźniej rzeczą nie tylko ludzką ale i szatańską , tfu , satańską ![]() ![]() A to dziś Halołing , się obudziłam
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#1406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. oj tam oj tam - zaraz niewinnej od kiedy to 16tki są niewinne 3. brakuje mi ich - chwaliłam się już chyba jak żeśmy sobie z chuopem zrobili letni nocny spacer po Katowicach - zaparkowaliśmy pod spodkiem ( ot spontan) złaziliśmy miasto wylądowaliśmy w Silesii - zrobiliśmy zakupy w Tesco a ze brakowało nam miski na pranie i papieru toaletowego a były świetne oferty cenowe to zanabyliśmy to plus alkohol- piwa - sok pomidorowy i pieczywo - po czym skapnęliśmy się ze auto stoi kilka kilometrów dalej najpierw pośmialiśmy sie z własnej pjur głupoty stosowanej - a potem miast to wszystko oddać - spacerowaliśmy o północy z dwiema miskami i 16topakiem papieru toalet po Katowicach - miny mijających nas randkowiczów bezcenne - a śmialiśmy się całą drogę gdyż patrzyli na nas jak na ujaranych to taki romantyzm w naszyms tylu - bunkrów nie ma ale ...
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-10-31 o 14:52 |
|
|
|
|
#1407 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
magnez zjedz Cytat:
Cytat:
do mnie tego typu aluzje przez dłuuugie lata nie docierały (teraz też słabo) ![]() 2. Kto dziś wygrywa 30 milionów , przyznać się
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#1408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. zrobiłaś mi środę u nas helołin cały rok albowiem nasz dyniak wisi na lampie non stop kolor |
|
|
|
|
#1409 |
|
Piers do przodu
|
Murszafko - taki talent trza pielęgnować
![]() Kurna wędzone ucho miało zabawić futro przez pół dnia a nie przez pół godziny
|
#1410 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
2.gdyby proporcja wielkości była odwrotna to może i tak
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:22.

Dobre to jest? Fajne to jest?
Ale ktoś był zadowolony, Golgie chyba?

Ale pogrubione są i na mojej
o ja duhrna

), a lata bo mi Redzia przypomniała o uszatych ciuszkach dla dzieci

do zawsze, rodzinne

to taki romantyzm w naszyms tylu - bunkrów nie ma ale ...