Z Ewką Chodakowską ćwiczymy, rzeźbę sobie robimy, cz. 5 - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-31, 16:31   #4201
duska20
Zadomowienie

Dot.: Z Ewką Chodakowską ćwiczymy, rzeźbę sobie robimy, cz. 5

Cytat:
Napisane przez Iduska89 Pokaż wiadomość
super) to moze napisze cos tam o sobie)) mam 23 lata i jestem 3 miesiace po porodzie! wrociłam do swojej wagi ale mam ochydny brzuch;(( wiec jak tylko zobaczyłam cwiczenia z ewka i efekty jakie sa to postanowiłam ze zaczne cwiczyc tylko ze planuje te cwiczenia juz od 2 tyg i na planch sie ciagle konczy... wiec postanowiłam ze przyłącze sie do was to moze mnie zmotywujecie troszeczke) np napiszcie czy widac u Was jakies efekty)
O to gratulacje
Ja mam brzuch po dwóch ciążach brrrr.... No ale z Ewką wygląda coraz lepiej. Pięknie się rzeźbi i ten cały tłuszczyk się topi Pierwsze efekty widziałam już po 2 tygodniach skalpela, brzuch już tak nie odstawał.
Czytaj forum to będziesz się motywować. Powodzenia
Jilian Michaels Body Revolution
AB Ripper 2
Riiped in 30 Jilian Michaels
Ćwiczę od 29.05.2012
duska20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-31, 16:49   #4202
Iduska89
Raczkowanie

super! wlansie sie biore za pierwszy w zyciu skalpel) trzymajcie kciuki!!!!
Iduska89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-31, 16:52   #4203
ewwwa
Zakorzenienie

Cytat:
super! wlansie sie biore za pierwszy w zyciu skalpel) trzymajcie kciuki!!!!
Stary 2012-10-31, 16:56   #4204
smerffie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez laylusiaa Pokaż wiadomość
cześć, mam pytanie
jeżeli będę ćwiczyć skalpel 1-2 razy w tygodniu, to uzyskam jakieś efekty?
(...)
a pytam o sam skalpel, bo killer jakoś tak mi nie podchodzi, trochę nudnawy ;D
na pewno lepiej 2 razy w tygodniu niz wcale. ale mysle, ze przy takiej czestotliwosci efekty nie beda w miare szybkie i duze.

Cytat:
Napisane przez agnieszkat81 Pokaż wiadomość
witajcie

wlasnie niedawno zmierzylam sie i powiem ze bardzo milo jestem zaskoczona

mierzylam sie dokladnie 30.09 i:
brzuch( na wysokosci pepka)- 87cm
biodra(obwod mierzony pod pupa)-94 cm
udo-54cm

miara z 31.10. i:
brzuch( na wysokosci pepka)- 85cm
biodra (obwod mierzony pod pupa)-93 cm
udo-53 cm

no i rozmiar stanika mi sie zmienil. bardzo spadly mi centymetry w biuscie
klask i: mi biust tez sie zmniejszyl. z 99cm obecnie mam 92cm. ale i tak dalej jest ogromny (miseczka G )

Cytat:
Napisane przez xzora Pokaż wiadomość
witam,
tyle się osłuchałam o Ewie, że postanowiłam wypróbować jej treningi.

Póki co ćwiczyłam dwa razy skalpel
(+)
- krótki program angażujący wszystkie mięśnie,
- sądząc po zakwasach dnia następnego, mięśnie intensywnie pracują,
- niby ćwiczenia statyczne, jednak to ciągłe napinanie potrafi wymęczyć
- nie trzeba mieć super pustego żołądka żeby ćwiczyć (brak skoków)
(-)
- przy ćwiczeniach na brzuch przy których macha się rękami boli mnie szyja/odcinek szyjny kręgosłupa
- na tyle minut ćwiczeń na brzuch dopiero przy ostatnich ćwiczeniach czuję, że mięśnie pracują (albo coś robię źle, albo ćwiczenia mało skuteczne)

czemu tak?
Na poczatku szyja boli. Trzeba sie nauczyc prawidlowo napinac miesnie brzucha, wtedy szyja jest odciążona.

Czemu tak? Turbo i killer to interwaly, ktorych ie powinno sie cwiczyc codziennie. Po takich cwiczeniach organizm spala nawet do 48h po, miesnie musza sie zregenerowac, inaczej efekty beda odwrotne do zamierzonych.

Cytat:
Napisane przez xzora Pokaż wiadomość

dziewczyny, łączycie treningi Ewy, czyli np.
pn skalpel
wt killer
śr skalpel
czw turbo
pt skalpel
sb killer
nd przerwa

czy idziecie ciągiem 1 miesiąc skalpel, 2 miesiąc killer?
Ja przeplatam te treningi. Najczesciej turbo/skalpel/killer/skalpel. Ale to tez zalezy od czasu i samopoczucia. Czasem po prostu nie mam sily na killera/turbo wiec robie skalpel.

Cytat:
super) to moze napisze cos tam o sobie)) mam 23 lata i jestem 3 miesiace po porodzie! wrociłam do swojej wagi ale mam ochydny brzuch;(( wiec jak tylko zobaczyłam cwiczenia z ewka i efekty jakie sa to postanowiłam ze zaczne cwiczyc tylko ze planuje te cwiczenia juz od 2 tyg i na planch sie ciagle konczy... wiec postanowiłam ze przyłącze sie do was to moze mnie zmotywujecie troszeczke) np napiszcie czy widac u Was jakies efekty)
Witamy Cieszymy sie, ze walczysz o siebie po ciazy. Zmierz się i dawaj wymairy tutaj Bedziemy wspierac i motywowac

INSTA
smerffie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-31, 17:20   #4205
traicionera
Zakorzenienie

Witam nowe dziewczyny i gratuluję wyników starszym watkowiczkom.

co do harmonogramu, to przeplatam skalpel z killerem, turbo mi nie podeszło, ale może jeszcze zrobię do niego drugie podejście.
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Komu komu, czyli książki do oddania
traicionera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-31, 17:21   #4206
jlys
Zakorzenienie

ja wam powiem, ze żadnych efektów nie widze...tż niby mi mówi , ze widzi, ze ciało jest troszke bardziej zbite ale mnie sie wydaje, ze tylko tak gada bo ja nic nie widzę kompletnie.... nawet niektóre części wydaja mi się gorsze(tyłek , na którym punkcie mam hopla...miałam ładny i zgrabny a teraz mam cellulit i jędrność nie powala- czemu sama jestesm sobie winna zerowym ruchem...jak chodziłam do szkoly to chcociaz ta godzinka saceru były plus spacery z tz- a odkad zamieszkalismy razem to i spacery sie skonczyly bo wolelismy w domku posiedzieć - oczywiscie tż mówi inaczej ale wiadomo jak faceci).
mam niby niedoczynność tarczycy(ale leczoną)to może mieć jakiś wpływ???- biorę też ''trochę'' leków- chemia, tabletki na tarczyce, antykoncepcyjne tabletki...???-rozumiem, ze to moze na wagę wpływac , że nie drgnie no ale na 'rzeźbę' i ujędrnienie też?(mam na mysli w sumie tylko tarczyce, bo chemia to mi nic nie robi w ogranizmie w sumie po za swoim głównym celem)mnie na spadku wagi nie zależy chcę tylko ujędrnic i w miarę wyrzezbic ciało... najgorsze to, ze jestem mega niecierpliwa i wszystko chce juz...a tu nawet iskierki nadziei, nie widze, zeby cos choc troche drgnęło...;(

Edytowane przez jlys
Czas edycji: 2012-10-31 o 17:23
jlys jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-31, 17:33   #4207
Iduska89
Raczkowanie

poddałam się;(( ten skalpel jest za ciezki dla mnie jak narazie;(( zrobiłam 2/3 treningu bo nie dałam rady wiecej terazz widze, że nie mam w ogole miesni;// mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej... nie mam niestety centymetra zeby sie zmierzyc;/
Stary 2012-10-31, 17:43   #4208
ewwwa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jlys Pokaż wiadomość
ja wam powiem, ze żadnych efektów nie widze...tż niby mi mówi , ze widzi, ze ciało jest troszke bardziej zbite ale mnie sie wydaje, ze tylko tak gada bo ja nic nie widzę kompletnie.... nawet niektóre części wydaja mi się gorsze(tyłek , na którym punkcie mam hopla...miałam ładny i zgrabny a teraz mam cellulit i jędrność nie powala- czemu sama jestesm sobie winna zerowym ruchem...jak chodziłam do szkoly to chcociaz ta godzinka saceru były plus spacery z tz- a odkad zamieszkalismy razem to i spacery sie skonczyly bo wolelismy w domku posiedzieć - oczywiscie tż mówi inaczej ale wiadomo jak faceci).
mam niby niedoczynność tarczycy(ale leczoną)to może mieć jakiś wpływ???- biorę też ''trochę'' leków- chemia, tabletki na tarczyce, antykoncepcyjne tabletki...???-rozumiem, ze to moze na wagę wpływac , że nie drgnie no ale na 'rzeźbę' i ujędrnienie też?(mam na mysli w sumie tylko tarczyce, bo chemia to mi nic nie robi w ogranizmie w sumie po za swoim głównym celem)mnie na spadku wagi nie zależy chcę tylko ujędrnic i w miarę wyrzezbic ciało... najgorsze to, ze jestem mega niecierpliwa i wszystko chce juz...a tu nawet iskierki nadziei, nie widze, zeby cos choc troche drgnęło...;(
Moja przyjaciółka ma również niedoczynność i ostatnio pięknie schudła I to głownie dzięki bieganiu Myślę, że trzeba uzbroić się w cierpliwośc Ja jestem wściekła na siebie, że tak bardzo spadła mi kondycja Ale mam nadzieję że będzie co raz lepiej i że nie zabraknie mi motywacji

A jak wygląda Twoja dieta? Kilka postó temu pytałam czy ćwiczac z Ewa zmieniacie coś w swoim odzywianiu ?

---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ----------

Cytat:
poddałam się;(( ten skalpel jest za ciezki dla mnie jak narazie;(( zrobiłam 2/3 treningu bo nie dałam rady wiecej terazz widze, że nie mam w ogole miesni;// mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej... nie mam niestety centymetra zeby sie zmierzyc;/
Spokojnie, będzie lepiej Najważniejsze to się nie poddawać
Stary 2012-10-31, 17:46   #4209
jlys
Zakorzenienie

wiesz ja z dieta wlasnie muszę sie ostro ogarnąć. a mam problem bo większości ''zdrowych rzeczy'' ja nie jadam bo nie lubię- jakoś się nie nauczyłam jadac warzyw itd.....naprawdę warzywa jakie jadama policzę na palcach jednej ręki... 6 lat temu po operacji resekcji żołądka miałam baaardzo restrykcyjną dietę - stosowałam ją pół roku potem już coraz lepiej sie czułam- zjadłam batonik i brzuch nie bolał itd i od tamtej pory zaczęłam odpuszczac pomału- musiałam jeść prakatycznie same nabiał no i tylko gotowane, zero samazone, gazowanego słodyczy itd- ale wtedy wiedziałam, że od tego zalezy moje zycie i zdrowie- tym bardziej, ze po czasie lekarz powiedzial, że jak wszystko w normie to moge jeść wszystko praktycznie- i alkohol od czasu do czasu itd tylko chyba zakaz na kawę mam ..teraz jak dobrze sie czuje na wiele rzeczy pozwalam itd- nie jestem w stanie zmienić diety- ograniczyć pewnych rzeczy ot tak
iduska z kazdym skalpelem będzie coraz lepiej

Edytowane przez jlys
Czas edycji: 2012-10-31 o 17:48
Stary 2012-10-31, 17:50   #4210
maneo444
Zakorzenienie

GG do maneo444

bry bry ja sie poturbowalam juz dzis wrocilam wczesniej to od razu sie za cwiczenia zabralam

maneo444 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-31, 17:53   #4211
ewwwa
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz ja z dieta wlasnie muszę sie ostro ogarnąć. a mam problem bo większości ''zdrowych rzeczy'' ja nie jadam bo nie lubię- jakoś się nie nauczyłam jadac warzyw itd.....naprawdę warzywa jakie jadama policzę na palcach jednej ręki... 6 lat temu po operacji resekcji żołądka miałam baaardzo restrykcyjną dietę - stosowałam ją pół roku potem już coraz lepiej sie czułam- zjadłam batonik i brzuch nie bolał itd i od tamtej pory zaczęłam odpuszczac pomału- musiałam jeść prakatycznie same nabiał no i tylko gotowane, zero samazone, gazowanego słodyczy itd- ale wtedy wiedziałam, że od tego zalezy moje zycie i zdrowie- tym bardziej, ze po czasie lekarz powiedzial, że jak wszystko w normie to moge jeść wszystko praktycznie- i alkohol od czasu do czasu itd tylko chyba zakaz na kawę mam ..teraz jak dobrze sie czuje na wiele rzeczy pozwalam itd- nie jestem w stanie zmienić diety- ograniczyć pewnych rzeczy ot tak
iduska z kazdym skalpelem będzie coraz lepiej
O jejku resekcja To rzeczywiście musisz uważać
Może powolutku próbuj nowych rzeczy: warzyw i owoców? Może coś Ci zasmakuje? Mnie się wydawało kiedyś, że nie lubię szpinaku a teraz go uwielbiam
Stary 2012-10-31, 17:58   #4212
lanavera
Zadomowienie

Upiekłam dzisiaj bezy (bo mi białka zostały po zrobieniu ajerkoniaku, nie mogły się zmarnować ) i wyszły przepyszne więc siedzę i się zajadam Mam nadzieję, że to turbo naprawdę spala jeszcze 48 godzin po....

A słuchajcie, jeśli turbo zrobiłam dziś koło południa, już mi zmęczenie całe przeszło dawno i czuję się na siłach, to czy mogę jeszcze machnąć wieczorem skalpel? On taki spokojny przecież... a w turbo brakowało mi tych zasadniczych ćwiczeń na mięśnie i jestem 'niedoćwiczona'. Czy to będzie przesada?
lanavera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-31, 18:03   #4213
jlys
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewwwa Pokaż wiadomość
O jejku resekcja To rzeczywiście musisz uważać
Może powolutku próbuj nowych rzeczy: warzyw i owoców? Może coś Ci zasmakuje? Mnie się wydawało kiedyś, że nie lubię szpinaku a teraz go uwielbiam
owoce lubię może nie jakies dziwne egzotyczne ale tradycyjne: jabłka, pomarancze,truskawki ,gruszkiitd- moge jeść godzinami , gorzej właśnie warzywa... no nic kupiłam dzisiaj twarożek i mam zamiar zjeść go z jogurtem na jutrzejsze śniadanie..mam nadzieję, że w końcu coś zauważe. bo ćwiczenia zaczęły mi sprawiać radość już - jeszcze tlyko jakies malutkie efekty i będzie super
Stary 2012-10-31, 18:06   #4214
Forget_me
Zakorzenienie

Hej dziewczyny
Dawno tu do Was nie zaglądałam, ale mam w ostatnim czasie niezłe zawirowania życiowe
Poza tym dopiero dzisiaj poczułam się już w miarę lepiej, po długim tygodniu walki z grypą Męczy mnie jeszcze potworny kaszel i katar, ale od poniedziałku już będę mogła wrócić do ćwiczeń W końcu, bo nieco się zapuściłam
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-31, 18:09   #4215
Stace
Zakorzenienie

Wracam
Czy ktoś mnie jeszcze pamięta ? Od jutra znowu zaczynam ćwiczyć, spojrzałam na swój brzuch i.. ekhm .

Cytat:
Wszystko sprowadzasz do "bo ja": "bo ja zawsze czytam", "bo ja umiem ocenic ryzyko". A poza toba jest multum spoleczenstwa, wiec lepiej zalozyc jego glupote, niz przecenic geniusz
No tengas miedo a volar
Stace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-31, 18:20   #4216
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Stace Pokaż wiadomość
Wracam
Czy ktoś mnie jeszcze pamięta ? Od jutra znowu zaczynam ćwiczyć, spojrzałam na swój brzuch i.. ekhm .
No też mi pytanie, ja Cię pamiętam
Wracamy zatem do ćwiczeń razem :P Ja też nieźle się zapuściłam
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-31, 18:34   #4217
antidotum89
Wtajemniczenie

dygotka8, teraz waze uwaga.... 65..... dramat, wiem;/ porazka kompletna, nie moge na siebie patrzec;/ ale mam nadzieje ze te cwiczenia mi pomogą. duzo schudlam dziemki stepperowi, ale juz 3 "zachodziłam" na smierc. moze dlatego ze takiej sredniej jakosci, ale jak patrzylam z kettlera to kosztowaly 420zł.... a ja placilam srednio 100

"Cause I may be bad but I'm perfectly good at it "

antidotum89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-31, 18:35   #4218
sytja
Raczkowanie

jlys, przepraszam, że pytam, z jakiego powodu miałaś resekcję żołądka? Czy to nie Ty pisałaś, że nie możesz mieć dzieci? Jeśli nie chcesz to nie odpowiadaj

Jesli masz wyrownaną niedoczynność to nie powinnaś mieć problemów z chudnięciem
sytja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-31, 18:38   #4219
Iduska89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lanavera Pokaż wiadomość
Upiekłam dzisiaj bezy (bo mi białka zostały po zrobieniu ajerkoniaku, nie mogły się zmarnować ) i wyszły przepyszne więc siedzę i się zajadam Mam nadzieję, że to turbo naprawdę spala jeszcze 48 godzin po....

A słuchajcie, jeśli turbo zrobiłam dziś koło południa, już mi zmęczenie całe przeszło dawno i czuję się na siłach, to czy mogę jeszcze machnąć wieczorem skalpel? On taki spokojny przecież... a w turbo brakowało mi tych zasadniczych ćwiczeń na mięśnie i jestem 'niedoćwiczona'. Czy to będzie przesada?
szacunek dziewczyno!!! ja skalpela nie jestem w stanie zrobic ale mam nadzieje ze zaprawie sie razem z wamie i tez bede mogla sie pochwalic swoimi osianieciami

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-10-31, 18:38   #4220
ewwwa
Zakorzenienie

Cytat:
owoce lubię może nie jakies dziwne egzotyczne ale tradycyjne: jabłka, pomarancze,truskawki ,gruszkiitd- moge jeść godzinami , gorzej właśnie warzywa... no nic kupiłam dzisiaj twarożek i mam zamiar zjeść go z jogurtem na jutrzejsze śniadanie..mam nadzieję, że w końcu coś zauważe. bo ćwiczenia zaczęły mi sprawiać radość już - jeszcze tlyko jakies malutkie efekty i będzie super
Będzie dobrze, trzymam mocno kciuki za Ciebie
Ja dopiero ćwiczę drugi dzień, mam nadzieję za jakiś miesiąc będziemy mogły wymienić się efektami A jak Ci ćwiczenia sprawiają radość to jest to sukces
Stary 2012-10-31, 18:40   #4221
Stace
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
No też mi pytanie, ja Cię pamiętam
Wracamy zatem do ćwiczeń razem :P Ja też nieźle się zapuściłam
hehe . Ok

Cytat:
Wszystko sprowadzasz do "bo ja": "bo ja zawsze czytam", "bo ja umiem ocenic ryzyko". A poza toba jest multum spoleczenstwa, wiec lepiej zalozyc jego glupote, niz przecenic geniusz
No tengas miedo a volar
Stace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-31, 18:40   #4222
jlys
Zakorzenienie

tak ja. podścieliskowy nowotwór złośliwy żołądka z przerzutami GIST - ale to dłuuuga historia - kawał mojego życia- bo niedługo będzie 7 lat i tyle co przeszłam z tym gów*nem , refundacjami,nfzami itd...na szczescie od kilku lat wszystko w remisji - czasem tylko jakaś mała anemia czy tarczyca szaleje(ja mam chora tarczyce przez chemie, ktora biorę- to skutek uboczny leczenia) i gdyby nie to , ze muszę raz na 6 tyg jechac na wizytę( właśnie jadę 5 listopada..)i tomograf raz na 3-4 miechy, oraz piekna blizna pooperacyjna na brzuchu i codziennie branie leków- nie pamiętałabym , że jestem chora

ale ćwiczyć chcę tez własnie dla zdrowia bo prawda taka, ze od 7 lat prawie zadnego ruchu, zwolniona z wf itd....raz na ruski rok był basen czy wakacyjne pływanie nad morzem..chce to zmienić, dla siebie lepszego samopoczucia...no ale ciałko też mogloby się trochę podrasować...
Stary 2012-10-31, 18:43   #4223
Iduska89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ewwwa Pokaż wiadomość
Będzie dobrze, trzymam mocno kciuki za Ciebie
Ja dopiero ćwiczę drugi dzień, mam nadzieję za jakiś miesiąc będziemy mogły wymienić się efektami A jak Ci ćwiczenia sprawiają radość to jest to sukces
ja pierwszy dzien dzis cwiczyłam) wiec tez bedziemy mogły sie dzielic informacjami!!! razem zawsze raźniej

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-10-31, 18:45   #4224
sytja
Raczkowanie

Cytat:
tak ja. podścieliskowy nowotwór złośliwy żołądka z przerzutami GIST - ale to dłuuuga historia - kawał mojego życia- bo niedługo będzie 7 lat i tyle co przeszłam z tym gów*nem , refundacjami,nfzami itd...na szczescie od kilku lat wszystko w remisji - czasem tylko jakaś mała anemia czy tarczyca szaleje(ja mam chora tarczyce przez chemie, ktora biorę- to skutek uboczny leczenia) i gdyby nie to , ze muszę raz na 6 tyg jechac na wizytę( właśnie jadę 5 listopada..)i tomograf raz na 3-4 miechy, oraz piekna blizna pooperacyjna na brzuchu i codziennie branie leków- nie pamiętałabym , że jestem chora

ale ćwiczyć chcę tez własnie dla zdrowia bo prawda taka, ze od 7 lat prawie zadnego ruchu, zwolniona z wf itd....raz na ruski rok był basen czy wakacyjne pływanie nad morzem..chce to zmienić, dla siebie lepszego samopoczucia...no ale ciałko też mogloby się trochę podrasować...
GIST w tak młodym wieku? Współczuję... Z przerzutami chemia sobie poradziła?
Stary 2012-10-31, 18:45   #4225
ewwwa
Zakorzenienie

Cytat:
ja pierwszy dzien dzis cwiczyłam) wiec tez bedziemy mogły sie dzielic informacjami!!! razem zawsze raźniej
Pewnie!
Stary 2012-10-31, 18:53   #4226
jlys
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sytja Pokaż wiadomość
GIST w tak młodym wieku? Współczuję... Z przerzutami chemia sobie poradziła?
no byłam jednym z pierwszych dzieci w Polsce gdy zachorowałam ( miałam 14,5 lat) przez to problemy z refundacją gdy lek od 18 r.ż...telewizja prasa itd- ale udało mi się to zmienić i chyba już wszyscy maja refundacje (ja bynajmniej po tamtych akcjach do 18r.ż miałam) nie do konca- miałam usunięte operacyjnie, ale niestety wrocily..zaczęły rosnąć i dostałam tą chemie drugiego rzutu bo stwierdzono , ze pierwszy lek nie działał...ale od 2008 biorę ten drugi i jest ok
wiesz coś o gist ?
Stary 2012-10-31, 18:55   #4227
sytja
Raczkowanie

Cytat:
no byłam jednym z pierwszych dzieci w Polsce gdy zachorowałam ( miałam 14,5 lat) przez to problemy z refundacją gdy lek od 18 r.ż...telewizja prasa itd- ale udało mi się to zmienić i chyba już wszyscy maja refundacje (ja bynajmniej po tamtych akcjach do 18r.ż miałam) nie do konca- miałam usunięte operacyjnie, ale niestety wrocily..zaczęły rosnąć i dostałam tą chemie drugiego rzutu bo stwierdzono , ze pierwszy lek nie działał...ale od 2008 biorę ten drugi i jest ok
wiesz coś o gist ?
Eeee, na egzaminie w tamtym roku wyszło, że niewiele Ale ogólnie coś tam kojarzę

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-10-31, 18:56   #4228
antidotum89
Wtajemniczenie

wlasnie sobie przegladalam turbo. niezly wycisk tam jest, sprobuje go zrobic ok 21, watpie ze zrobie caly ale moze chociaz polowe

"Cause I may be bad but I'm perfectly good at it "

antidotum89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-31, 18:58   #4229
jlys
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sytja Pokaż wiadomość
Eeee, na egzaminie w tamtym roku wyszło, że niewiele Ale ogólnie coś tam kojarzę
rozumiem, że jesteś na medycynie?

ja za turbo to nie mam odwagi się zabrac jeszcze 4 tyg skalpel a potem zobaczymy czy killer mi bardziej podejdzie czy turbo
Stary 2012-10-31, 19:01   #4230
duska20
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Dawno tu do Was nie zaglądałam, ale mam w ostatnim czasie niezłe zawirowania życiowe
Poza tym dopiero dzisiaj poczułam się już w miarę lepiej, po długim tygodniu walki z grypą Męczy mnie jeszcze potworny kaszel i katar, ale od poniedziałku już będę mogła wrócić do ćwiczeń W końcu, bo nieco się zapuściłam
Cytat:
Napisane przez Stace Pokaż wiadomość
Wracam
Cześć dziołszki ładnie mi tu ćwiczyć i nie obijać się
Jilian Michaels Body Revolution
AB Ripper 2
Riiped in 30 Jilian Michaels
Ćwiczę od 29.05.2012
duska20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości