|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Dokuczliwy pieprzyk
Hej, mam 14 lat i wielki problem. Mianowicie pod prawą stroną nosa mam duży, wystający pieprzyk. Chciałabym go usunąć, tylko ja i moja mama nie wiemy dokładnie gdzie mamy się zwrócić. Chcę się go pozbyć, ponieważ, np. podczas kataru jest bardzo podrażniony i boli. Uważam też, że nie dodaje mi uroku, wręcz przeciwnie! Czasem nawet, jak z kimś rozmawiam, to ukrywam go pod dłonią, udając, że się drapię po nosie. Jest to denerwujące i uprzykrza mi to życie (w pewnym sensie). Jednak po usunięciu chirurgicznym podobno zostaje blizna. A może dałoby się usunąć go jakoś laserowo? Albo zamrozić jak kurzajkę? : )))
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dokuczliwy pieprzyk
W jaki sposób może go usunąć doradzi Ci lekarz po badaniu- zależy to jakiego rodzaju jest to zmiana. Wybierz się najpierw do lekarza pierwszego kontaktu po skierowanie- następnie dermatolog zadecyduje jak się go pozbyć
![]()
![]() |
#3 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dermatolog to podstawa. Sadzę że w tym przypadku lepiej usunąć niż stale podrażniać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:20.