Urodzone w 1989 :) - Strona 283 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-02-19, 14:16   #8461
uhahana
Zakorzenienie

Dot.: Urodzone w 1989 :)

Cytat:
Napisane przez wenedka Pokaż wiadomość
Jeju, będę grupa
Wżarłam chałwę, niedość, że jak był Tż, to mnie napasł cukierkami
Poważnie się zaczynam martwić
A dzisiaj jadę na 18tke Wracam jutro, hehe
Baw się dobrze Też wczoraj miałam wyrzuty sumienia z powodu jedzenia, ale nie ma to jak łikend hahaha. Z tego powodu dzisiaj ustanowiłam sobie żywieniowy rygor Chociaż nie bardzo wierzę, żebym cały dzień wyrobiła

A moi rodzice ostatnio zaczęli mnie wypytywać, co z moją osiemnastką, gdzie chcę robić i w ogóle... Zważając na to, że mam urodziny w lipcu dopiero, nieźle się zdziwiłam, że oni myślą o tym bardziej, niż ja A ja nawet nie wiem, czy będę robiła. Ba! Ja nawet nie wiem, czy będę wtedy w mieście. I w ogóle...

Co do parodii, to wśród moich znajomych kultowe są już o Borewiczu i Kubusiu Puchatku, znamy chyba większość tekstów

EDIT: A gdzie nasz Ślimaczek się podział?
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

uhahana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-19, 15:04   #8462
Agosek
Zadomowienie

GG do Agosek Wyślij wiadomość przez MSN do Agosek

Cytat:
Napisane przez uhahana Pokaż wiadomość
Baw się dobrze Też wczoraj miałam wyrzuty sumienia z powodu jedzenia, ale nie ma to jak łikend hahaha. Z tego powodu dzisiaj ustanowiłam sobie żywieniowy rygor Chociaż nie bardzo wierzę, żebym cały dzień wyrobiła

A moi rodzice ostatnio zaczęli mnie wypytywać, co z moją osiemnastką, gdzie chcę robić i w ogóle... Zważając na to, że mam urodziny w lipcu dopiero, nieźle się zdziwiłam, że oni myślą o tym bardziej, niż ja A ja nawet nie wiem, czy będę robiła. Ba! Ja nawet nie wiem, czy będę wtedy w mieście. I w ogóle...

Co do parodii, to wśród moich znajomych kultowe są już o Borewiczu i Kubusiu Puchatku, znamy chyba większość tekstów

EDIT: A gdzie nasz Ślimaczek się podział?
Ja nie wiem co się ze mną dzieje jak weekend przychodzi-żarłoczna się robię jak nie wiem Wygląda na to, że w dużej mierze jem wtedy z nudów, bo raczej w tygodniu takich problemów nie mam .
Od kiedy pozegnałam się z tzw. dziecięcym tłuszczykiem, obiecałam sobie, że nigdy w zyciu już się tak nie utuczę.

A własnie ślimaczek zaginął coś...

em-dzięki za linka-muszę przejrzeć -przynajmniej wiem, że nie tylko ja mam ten problem
wenedka-czemu w swoim profilu masz wpisany rok urodzenia 1986?
Stary 2007-02-19, 15:31   #8463
ciekawa_świata
Wtajemniczenie

Zamówiłam sobie komóreczkę

la la la

zobaczcie to cudeńko

no to się pochwaliłam

chwalipięta
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg cl75.jpg (18,5 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg cl751.jpg (22,3 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg cl752.jpg (25,6 KB, 8 załadowań)

ciekawa_świata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-19, 15:33   #8464
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agosek Pokaż wiadomość
Nie lubię tego pytania, bo ludzie potem dziwnie reagują, ale powiem...
Na koniec drugiej klasy miałam 5,79, na pierwsze półrocze w trzeciej 5,33...
Nasza mądra Olimpijka

Cytat:
Napisane przez ciekawa_świata Pokaż wiadomość
chyba mogę no więc: Muminki na wesoło, ale z przekleństwami, dość specyficzne, ale mnie strasznie rozbawiło, mimo, że takim językiem się na codzień nie posługuję
Muminy zobaczcie KONIECZNIE
Co oni zrobili z moich ukochanych Mumineczków! Nie wiem czy smiac się czy płakać
Ale piosenka na początku i na końcu-super

Miałam dzisiaj ciężki dzień w szkole, ale nie było źle, wyszłam z nigo z dwoma 4-
kiedy chcę grzeszyć to grzeszę
krowa_bez_mleka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-19, 15:36   #8465
Agosek
Zadomowienie

ciekawa_swiata-piękna jest chwalipięta-i słusznie
Krówka-czyli w sumie nie bylo tak źle
Stary 2007-02-19, 15:38   #8466
laylaaa
Zakorzenienie

uhahana moi rodzice tak samo, mama na powaznie pyta, gdzie robie swoja osiemnastke i ile to mniej wiecej wyjdzie nawet babcia o tym gada, ze kupi mi wino a ja 18 mam dopiero pod koniec czerwca i nawet nie chce za bardzo robic

'we're all mad here. I'm mad. you're mad.' said the Cat
'how do you know I'm mad?' said Alice
'you must be' said the Cat
'or you wouldn't have come here'
laylaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-19, 15:45   #8467
ciekawa_świata
Wtajemniczenie

Wybaczcie, ale naprawdę strasznie się cieszę , oby nie było żadnych problemów

do tej pory, od kilku lat miałam Siemensa MT50 psującego się co chwila, wyłączał się bez powodu, wyświetlacz czarno-biały (eee czy jak się to nazywa - niekolorowy ) zwykłe, brzydkie dzwonki

kolorowy wyświetlacz, polifoniczne dzwonki - mogłam sobie tylko o tym pomarzyć, a teraz będę mogła mieć faaajne tapety i w ogóle dzwonki

krowa_bez_mleka => profanacja Muminków to też moja ukochana bajka, ale okropnie się śmiałam jak to zobaczyłam pierwszy raz

Agosek => gratuluję średniej

Idę się pouczyć
(czytaj: otworzyć książkę i wizażować dalej)

Stary 2007-02-19, 16:54   #8468
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Zamówiłam sobie komóreczkę

la la la

zobaczcie to cudeńko

no to się pochwaliłam

chwalipięta
Śliczna. Ale ja pierwsza ją znalazłam.
Napisz koniecznie, jak się sprawuje, jak już ją dostaniesz.
Podobno bateria krótko trzyma, ale reszta jest ok.
Stary 2007-02-19, 17:04   #8469
Martusia B.
Wtajemniczenie

EmFajnie, że dobrze spędziłaś weekend
Ciekawa świata cunda jest ta komóreczka , ale to prawda, że Em ją pokazywała już kiedyś Aaaa i jeszcze profanacja Muminków
Agosek po prostu też chcę taką średnią heh

Moja mama też coś zagaduje o 18nastce, ale ja chyba zrobią ją u kumpla na działce, bo jakoś nie mam lepszego pomysłu na środek wakacji
Dzisiejszy dzień w szkole był tak denny, że szok. Jestem na siebie strasznie zła, ale może się uspokoję później trochę
Martusia B. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-19, 17:07   #8470
emememsik

Macie tak czasem, że im więcej jest do nauki, tym mniej wam się chce robić cokolwiek? Ja już od kilku godzin męczę się z tym wszystkim i mam dość.
Buu.. niech ten tydzień się już skończy.
Stary 2007-02-19, 17:19   #8471
redrose89
Zadomowienie

GG do redrose89

Ja jeszcze cały tydzień mam ferie Ale i tak zaczynam już się powoli uczyć do sprawdzianów po feriach Muszę nadrobić zaległości, bo ferie przedłużyłam sobie do 3 tygodni Byłam chora tydzień przed nimi Apropo's 18-stki to ja już mam to za sobą Co prawda nie chciałam jej robić, dopiero później moi rodzice mnie namówili Robiłam w domku na 7 osób, nie miałam kasy na huczną bibe Ale i tak było

redrose89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-19, 17:27   #8472
Agosek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez redrose89 Pokaż wiadomość
Ja jeszcze cały tydzień mam ferie Ale i tak zaczynam już się powoli uczyć do sprawdzianów po feriach Muszę nadrobić zaległości, bo ferie przedłużyłam sobie do 3 tygodni Byłam chora tydzień przed nimi Apropo's 18-stki to ja już mam to za sobą Co prawda nie chciałam jej robić, dopiero później moi rodzice mnie namówili Robiłam w domku na 7 osób, nie miałam kasy na huczną bibe Ale i tak było
hmmm Wyglada na to, że jesteś najstarsza z nas.

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Macie tak czasem, że im więcej jest do nauki, tym mniej wam się chce robić cokolwiek? Ja już od kilku godzin męczę się z tym wszystkim i mam dość.
Ja mam problem z dysponowaniem czasem zawsze... bo robię milion innych rzeczy a nie to za co powinnam się zabrać... Masakra... Wczoraj zamiast douczyć się do końca z historii, to zabrałam się za malowanie paznokci na czarno, o godzinie 1:30 w nocy.

add: a tak wogóle to dziękuję wszystkim
Stary 2007-02-19, 17:40   #8473
ciekawa_świata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez emememsik
Śliczna. Ale ja pierwsza ją znalazłam.
Napisz koniecznie, jak się sprawuje, jak już ją dostaniesz.
Podobno bateria krótko trzyma, ale reszta jest ok.

Oki, nie ma sprawy, ja ją znalazłam (druga) tak, że wpisałam do skąpca (www.skapiec.pl) kryteria: do 300 złotych, ma mieć aparat no i tyle, skapiec "wypluł" 9 komórek, a ta jest najładniejsza, najśliczniejsza, naj naj naj

BTW: krótko to znaczy ile?

Cytat:
Napisane przez emememsik
Mamy buuuuu ja mam

Cytat:
Napisane przez Martusia B.
Ciekawa świata cunda jest ta komóreczka , ale to prawda, że Em ją pokazywała już kiedyś Aaaa i jeszcze profanacja Muminków

przepraszam za profanację Muminków

Stary 2007-02-19, 18:56   #8474
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Ba, ja mam tak zawsze
Dasz radę!
kiedy chcę grzeszyć to grzeszę
krowa_bez_mleka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-19, 19:06   #8475
uhahana
Zakorzenienie

Cytat:

Oki, nie ma sprawy, ja ją znalazłam (druga) tak, że wpisałam do skąpca (www.skapiec.pl) kryteria: do 300 złotych, ma mieć aparat no i tyle, skapiec "wypluł" 9 komórek, a ta jest najładniejsza, najśliczniejsza, naj naj naj

Mamy buuuuu ja mam

przepraszam za profanację Muminków
Co do trzymania, to faktycznie Siemensy mają tendencję do szybkiego wyładowywania się, ale jeżeli dobrze się sformatuje baterię na początku, to nie ma problemu. Mi np. trzyma nawet i tydzień, więc kwestia formatu.

Haha przyszedł mi pas neoprenowy zakupiony na Allegro za CAŁE 4 PLN Jak wyzdrowieję, to niech tylko zrobi się cieplej i lecę na siłownię
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

Stary 2007-02-19, 19:30   #8476
Agosek
Zadomowienie

Cytat:
Co do trzymania, to faktycznie Siemensy mają tendencję do szybkiego wyładowywania się, ale jeżeli dobrze się sformatuje baterię na początku, to nie ma problemu. Mi np. trzyma nawet i tydzień, więc kwestia formatu.

Haha przyszedł mi pas neoprenowy zakupiony na Allegro za CAŁE 4 PLN Jak wyzdrowieję, to niech tylko zrobi się cieplej i lecę na siłownię
Oświeć mnie co to za cudowny pas??
Stary 2007-02-19, 19:42   #8477
emememsik

Cytat:

Podobno 2-3 dni. Ale i tak go kupię!

Rzygam nadmiarem wiedzy.
Stary 2007-02-19, 21:03   #8478
blaque
Zakorzenienie

Cytat:
"Zawał nosa" miażdżysz
Ahahaha
Cytat:
Napisane przez krowa_bez_mleka Pokaż wiadomość
Płyta z gazety(co jakiś czas dają ją do różnych gazet jako dodatek) Godzina ćwiczeń z przyjemnym strechingiem na koniec
Tak mi się własnie posiadanie TŻa kojarzy
Wiem, że są też dobre strony, ale jakos mi się kojarzy z problemem...
Ale to pewnie dlatego, że jeszcze nie byłam zakochana
Eee nie widzialam nigdzie
PS. Macie racje, ale fakt faktem dobrze miec TŻ'ta niz go nie miec..

Cytat:
Napisane przez mathilda Pokaż wiadomość
Ja też robię zawsze kawowy Świetny jest, chociaż nie lubię pachnieć jak kawa hehehe Golić też mi się nie chce muszę coś z tym zrobić, chciała bym jakiś wosk kupić i pokombinować z tym bo mam straszne krosty po tym jak się golę maszynke
A ja wczoraj pierwszy raz zrobilam i jak rano sie obudzilam, to tak slicznie mi rece kawa pachnialy, i nogi I chyba przez caly dzien mi ta kawa z rak nie schodzila..mmmm W szkole caly czas mi pachnialooo
Musialam sie ukrywac z tym obwachiwaniem rak, bo pomysleli by, ze mam jakies zboczenie

O ja tez bde musiala sobie komorke zmienic, bo umowa mi sie konczy w kwietniu, a nie wiem na jaki..
Stary 2007-02-19, 22:38   #8479
Martusia B.
Wtajemniczenie

Em ja też tak mam, że czym więcej do nauki tym badziej mi się nie chce... Dzisiaj siedziałam ponad 3h nad angielskim, porażka normalnie Wogóle woczraj przegięłam, bo nic się nie uczyłam, a dzisiaj były dwa spr. i poszło mi delikatnie rzecz biorą źle
Teraz czytam streszczenie Nie-boskiej komedii, bo nie zdążyłam całej skończyć czytać a idę zaraz spaćku. Także dobranoc
Martusia B. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-19, 23:02   #8480
i_n_e_s
Zadomowienie

Ja też ma ten problem, tyle spr/kartk/wypr. a ja się w ogólę nie mogę zebrać. Nie wiem od czego zacząć tyle tego jest. A oceny lecą na nowy sem, więc trzeba się wziać w garść.

Idę do Pana Tadka, muszę go dziś skończyć, bo potem i tak nie będę mieć czasu. Jestem na 9 księdze, dobrze, że przynajmniej mi się podoba.

Edit: Agosek gratulacje średniej.
Można wiedzieć na co chcesz iść na studia? Być może wspominałaś tu,ale mi umknęło.
i_n_e_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-19, 23:33   #8481
uhahana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agosek Pokaż wiadomość
Oświeć mnie co to za cudowny pas??
Zakładasz se go na brzuch, a on tak jakby zwiększa pocenie, czyli szybciej się spala tłuszcz. Planuję to połączyć z orbitrekiem i innymi siłowniowo-fitnessowymi wynalazkami.
Faktycznie trzyma to ciepło, siedziałam dzisiaj w nim przy kompie i jak ściągnęłam, to taką ciepłą skórę miałam
o, ja mam stąd.: http://www.allegro.pl/item165803235_...najtaniej.html

O nauce dalej wolę nie myśleć, jeszcze chociaż kilka dni. Pod koniec tygodnia będę się musiała wziąć za siebie, ale odwlekam to jak się da. Wiadomo.

Gadałam dzisiaj z rodzicami o kursie rysunku [bo chcę zdawać na architekturę]. Fajnie, bo oni są za. Mam tylko pewne wątpliwości, czy na pewno chcę na niego iść, bo w razie, gdybym się nie dostała albo coś, to jednak kasa za niego przepada, a to jest ponad 1000 zł.
No ale cóż... narazie mam ferie

Boję się przyszłości
Choose life.
'

Stary 2007-02-20, 00:10   #8482
ciekawa_świata
Wtajemniczenie

Ale fajna perspektywa, że nie MUSZE jeszcze iść spać, bo mogę sobie pospać

kurczę... biorę się za siebie... znowu waga pokazała kg więcej... w sumie od czasu, kiedy schudłam (po czasie jak byłam naprawdę gruba) przytyłam jakieś 6 kg w ciągu ... może roku? może półtorej roku? niby urosłam parę cm, ale i tak mam świadomość, że jestem za gruba, nigdy nie należałam do szczupłych, ale teraz czuję, że mam tego ciałka za dużo j

przyłączę się do jakiejś grupy na dietetyce, bo sama nie dam rady

popijam sobie wodę

eh... próbuję wymyślać jakieś sensowne powody, dla których miałabym nie jeść słodyczy, ale te powody są tylko w teorii, jak przychodzi co do czego, to sięgam po czekoladę

uhahana => moja koleżanka jeździ do Gliwic na kurs rysunku i chyba jest zadowolona w każdym razie efekty widać, przynajmniej na moje (zupełnie niewrażliwe na sztukę) oko je zauważa

Ferie się powoli kończą, a ja TYLKO (aż) napisałam pracę na konkurs z polskiego co generalnie uważam jako "tydzień z życiorysu" bo się starałam, a i tak nie mam żadnych szans, 2 tygodnie po feriach to będzie jedna wielka masakra, bo wszystkie sprawdziany poprzekładaliśmy na "po feriach" biologia, chemia, geografia, na bank coś z fizyki będzie (mat-fiz), z maty coś się znajdzie, polski
a ja muszę sobie przerobić część materiału z histy i WOSu, przynajmniej tyle, żeby z histy być na bieżąco (tyle że ja - rozszerzenie, moja klasa - podstawa) chociaż sprawdzian - o ile w ogóle jeszcze jakiś będzie - to pewnie w czerwcu, ale jako przyszła maturzystka nie będę się uczyć dzień przed tylko muszę sobie sama przerabiać rozsz. książkę
z WOSu pierwszy raz otwarłam książkę parę dni temu (nie mieliśmy jeszcze żadnego spr. z WOSu, ani nawet kartk. a chyba chcę też maturę z WOSu) no i chcę przerobić ten materiał od początku roku tylko tak trochę się załamałam... Etapy powstawania więzi społecznej : styczność przestrzenna, styczność psychiczna, stycnzość społeczna, wzajemne oddziaływania czyli dążenie...
ale pieprzę te wszystkie sprawdziany, priorytetowa jest ta hista, no i mam referat po feriach z następnego w kolejności tematu, a żeby powiedzieć coś sensownego, to muszę przerobić wcześniejsze, jest tego jakieś 60 stron w mojej rozsz. książce, w podst. nie wiem, bo jej nie posiadam a wydawnictwa i program zupełnie inne, więc nie do porównania ale "zrobi się" , musi "się zrobić"

wybaczcie, musiałam

Stary 2007-02-20, 00:39   #8483
Agosek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez i_n_e_s Pokaż wiadomość
Edit: Agosek gratulacje średniej.
Można wiedzieć na co chcesz iść na studia? Być może wspominałaś tu,ale mi umknęło.
Szczerze? Sama do końca nie wiem... Zastanawiam się nad prawem,ale na UJ mają też studia międzywydziałowe i tam chętnie wybrałabym się na psychologię+filologię (włoską, hiszpańską) albo studia europejskie+filologię albo na ASP na architekturę wnętrz.

Cytat:
Zakładasz se go na brzuch, a on tak jakby zwiększa pocenie, czyli szybciej się spala tłuszcz. Planuję to połączyć z orbitrekiem i innymi siłowniowo-fitnessowymi wynalazkami.
Faktycznie trzyma to ciepło, siedziałam dzisiaj w nim przy kompie i jak ściągnęłam, to taką ciepłą skórę miałam
o, ja mam stąd.: http://www.allegro.pl/item165803235_...najtaniej.html

Boję się przyszłości
Dzięki Ci -wzięłam dwa, bo będę na udach nosić . Co tam, 4 złote to nie majątek

Ja też się boję...

Cytat:
Ale fajna perspektywa, że nie MUSZE jeszcze iść spać, bo mogę sobie pospać

kurczę... biorę się za siebie... znowu waga pokazała kg więcej... w sumie od czasu, kiedy schudłam (po czasie jak byłam naprawdę gruba) przytyłam jakieś 6 kg w ciągu ... może roku? może półtorej roku? niby urosłam parę cm, ale i tak mam świadomość, że jestem za gruba, nigdy nie należałam do szczupłych, ale teraz czuję, że mam tego ciałka za dużo j

przyłączę się do jakiejś grupy na dietetyce, bo sama nie dam rady

popijam sobie wodę

eh... próbuję wymyślać jakieś sensowne powody, dla których miałabym nie jeść słodyczy, ale te powody są tylko w teorii, jak przychodzi co do czego, to sięgam po czekoladę

uhahana => moja koleżanka jeździ do Gliwic na kurs rysunku i chyba jest zadowolona w każdym razie efekty widać, przynajmniej na moje (zupełnie niewrażliwe na sztukę) oko je zauważa

Ferie się powoli kończą, a ja TYLKO (aż) napisałam pracę na konkurs z polskiego co generalnie uważam jako "tydzień z życiorysu" bo się starałam, a i tak nie mam żadnych szans, 2 tygodnie po feriach to będzie jedna wielka masakra, bo wszystkie sprawdziany poprzekładaliśmy na "po feriach" biologia, chemia, geografia, na bank coś z fizyki będzie (mat-fiz), z maty coś się znajdzie, polski
a ja muszę sobie przerobić część materiału z histy i WOSu, przynajmniej tyle, żeby z histy być na bieżąco (tyle że ja - rozszerzenie, moja klasa - podstawa) chociaż sprawdzian - o ile w ogóle jeszcze jakiś będzie - to pewnie w czerwcu, ale jako przyszła maturzystka nie będę się uczyć dzień przed tylko muszę sobie sama przerabiać rozsz. książkę
z WOSu pierwszy raz otwarłam książkę parę dni temu (nie mieliśmy jeszcze żadnego spr. z WOSu, ani nawet kartk. a chyba chcę też maturę z WOSu) no i chcę przerobić ten materiał od początku roku tylko tak trochę się załamałam... Etapy powstawania więzi społecznej : styczność przestrzenna, styczność psychiczna, stycnzość społeczna, wzajemne oddziaływania czyli dążenie...
ale pieprzę te wszystkie sprawdziany, priorytetowa jest ta hista, no i mam referat po feriach z następnego w kolejności tematu, a żeby powiedzieć coś sensownego, to muszę przerobić wcześniejsze, jest tego jakieś 60 stron w mojej rozsz. książce, w podst. nie wiem, bo jej nie posiadam a wydawnictwa i program zupełnie inne, więc nie do porównania ale "zrobi się" , musi "się zrobić"

wybaczcie, musiałam
Ja nie mam problemu z niejedzeniem słodyczy, o ile sobie twardo postanowię-jak się odchudzałam, to nie jadłam przez 8 miesięcy.
A akcje z przestawianiem sprawdzianów znam na pamięć-jako gospodarza (3 raz z rzędu) szlak mnie na samą myśl trafia już momentami-chociaż teraz chyba wreszcie nauczyłam moją klasę załatwiać pewne sprawy beze mnie, bo w I i II klasie dawałam się wykorzystywać. Po prostu głupie pomysły mają realizować sami.
I wiem jak się idzie w mat-fizie z programem z historii czy wosu-ślimak to przy tym mistrz Formuły 1.
Stary 2007-02-20, 09:43   #8484
blaque
Zakorzenienie

A ja sobie mysle tak: od srody nie jem slodyczy, biore sie za siebie. Idzie post wiec mam postanowienie Tylko czy w nim wytrwam? Mam nadzieje.
Musze poprawic sie w cwiczeniach bo strasznie sie zapuscilam. Nie mam czasu albo mi sie nie chce.
Tylko ze ja czekam na wiosne, bo wtedy moglabym sobie biegac a tak to..
Ale musze, musze, musze zaczac znowu cwiczyc w domu bo jak patrze na siebie, moj brzuch to..
Chcialabym zejsc do 55, 56..
ciekawa swiata-polecam 'piekna do wakacji' Nawet spoko watek

Zaraz do szkoly pa
Stary 2007-02-20, 10:58   #8485
marta6704
Zakorzenienie

Blaque:Identyzny tok myślenia mamy z tym odchudzaniem.Również czekam na wiosne,żeby sobie pobiegać.A o patrzeniu na brzuch nie wspomne.
I tak samo planowałam od środy wziąść sie za siebie i wreszcie pokonać pokuse na słodycze!!

Agosek:U mnie niestety brak silnej woli

Ciekawa świata:Ja też chce taki telefon!!Zakochałam sie w nim od pierwszego wejrzenia,a mój złom(na szczęscie jeszcze dzwoni jako tako,jednak czasami sie focha i sam z siebie wyłańcza).
Zastanawiałam sie jeszcze nad sony ericssonem w610i lub w200 (wszystkie z mp3).

Dawno nie udzielałam się w tym wątku i zapewne już mnie zapomniałyście.No cóż jednak czytam wasze posty baaardzo chętnie

A jak tam spędzacie ostatki??

W piątek miałam super impreze organizowaną przez kolege z klasy (klub i jakieś 180 osób większość znajomych).Zabawa do rana,świetna muzyka i towarzystwo mojego TŻ zrobiły swoje
Dawno tak dobrze sie nie bawiłam (pomimo kilku siniaków i guzów na głowie )

A dzisiaj zamiast siedzieć sobie na lekcjach pisać kartkówke z wosu i matematyki siedze w domu bo szkoołe zalało
A tak bardzo nie miałam ochoty dzisiaj iść do szkoły a tu rano taaaka niespodzianka

Zaraz przejde sie zaprowadzić brata do przedszkola i po drodze wstąpie do apteki po magnes i skrzypowite (może ktoś stosował??)
marta6704 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-20, 11:24   #8486
ciekawa_świata
Wtajemniczenie

Beznadzieja, zamiast wziąć się za coś "pożytecznego" siedzę od rana przed kompem, teraz na przykład słucham po raz setny piosenki Konstytucje 2006
("kolejny nielot w stadzie prezydentów...")

Jeszcze zeżarłam pół tabliczki czekolady

Cytat:
Napisane przez marta6704
Ciekawa świata:Ja też chce taki telefon!!Zakochałam sie w nim od pierwszego wejrzenia,a mój złom(na szczęscie jeszcze dzwoni jako tako,jednak czasami sie focha i sam z siebie wyłańcza).
właśnie czekam niecierpliwie na kuriera, może już dziś będę miała telefonik

Cytat:
Napisane przez Agosek
Zastanawiam się nad prawem

ja aktualnie mam zamiar iść na prawo... tak ostatnio pomyślałam, że fajnie by było
i nad olimpiadą z histy , mam nadzieję, że nikt znajomy tego nie czyta, bo chyba by padli ze śmiechu
napisałam długaśnego posta na jednym forum historycznym, czy mam jakieś szanse, jeśli nie mam pojęcia o historii, teraz mnie to zainteresowało, i przygotowywałabym się w wakacje, jedna osoba (uczestnik olimpiady) odpisała, że tak jeszcze i nadzieję robią, no

Cytat:
ciekawa swiata-polecam 'piekna do wakacji' Nawet spoko watek

zajrzę, zajrzę

Stary 2007-02-20, 11:26   #8487
ciekawa_świata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez emememsik
Podobno 2-3 dni. Ale i tak go kupię!

Rzygam nadmiarem wiedzy.

hmm... da się przeżyć, ja teraz muszę ładować mojego Siemensa rano i wieczorem
nie ma jak kilkuletnia bateria

Stary 2007-02-20, 11:35   #8488
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:

hmm... da się przeżyć, ja teraz muszę ładować mojego Siemensa rano i wieczorem
nie ma jak kilkuletnia bateria
ja mam Siemensa CF62 (też klapka), mam go ponad rok i bateria trzyma mi około tygodnia także wszystko zależy od tego czy dobrze się sformatuje baterię
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-20, 12:12   #8489
ciekawa_świata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez fuksjaa
ja mam Siemensa CF62 (też klapka), mam go ponad rok i bateria trzyma mi około tygodnia także wszystko zależy od tego czy dobrze się sformatuje baterię

o co chodzi z tym formatowaniem baterii? pomożecie mi? jak w instrukcji nic nie będzie?

jeszcze nie ma kuriera czekam...

Stary 2007-02-20, 12:36   #8490
wenedka
Zakorzenienie

Właśnie wróciłam do domu
Impreza była jak najbardziej udana, poza jednym aspektem- panem Obmacywaczem, który dostał ode mnie w twarz Nie mogłam inaczej
Pobijał wszelkie rekordy w byciu bezczelnym

Zaraz będę musiała lecieć doprowadzić się do porządku ze stanu żula

Pozdrawiam!
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości