|
|||||||
| Notka |
|
| Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... i moje wątpliwości :(
Wypowiedzi typu "wolę większe, ale jeśli facet z mniejszym ma "milion" innych zalet to może bym go chciała" nikogo nie pocieszą.
|
|
|
|
#3842 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wypowiedziała swoje zdanie i tyle,to nie jest wątek " pocieszmy bobera" bo ten człowiek potrzebuje psychologa a nie pocieszenia na forum albo jest wyjątkowo upierdliwym trolem. Po drugie pomimo tego, że sama woli większe to zwraca uwagę na to, że wypowiedziało się tu dużo innych kobiet/ dziewczyn które wolą mniejsze rozmiary no ale bober woli sobie potrolować/ biadolić nad swoim penisem o całkiem przyzwoitej długości a Ty się najzwyczajniej na świecie czepiasz ot co. |
|
|
|
|
#3843 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No nie wiem |
|
|
|
|
#3845 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3846 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
18cm to już też duży, no ale jeszcze nie żadne kuriozum, więc określiłam go średnim. Ale 20, 21 - to już są faktycznie duże. Cytat:
I tak, wydaje mi się, że 15cm to przyzwoicie, ale jednak nie dużo. Poniżej 15 zaczynają się małe moim zdaniem. Ale moje zdnaie jest całkowicie subiektywne i nie reprezentuje większości społeczeństwa. Cytat:
A ja wiem, bo czytam ten nieszczęsny wątek już od długieeeego czasu i takich wypowiedzi było wiele. Edytowane przez lanavera Czas edycji: 2012-10-31 o 17:01 |
|||
|
|
|
#3847 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No cóż wychodzi na to, ze skoro ja mam małe piersi / jestem za płytka do tego mam dużą dupę to powinnam siedzieć i płakać bo przecież faceci lubią duże piersi, małe zgrabne dupcie i lubią zapychać do końca .Chyba pójdę w kąt sobie popłakać |
|
|
|
|
#3848 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A no i dupę można zmniejszyć (schudnąć), piersi powiększyć itp itd, a z penisem już nic nie zrobisz bla bla bla... - co byś nie napisała, oni i tak znajdą kontrargument. Edytowane przez lanavera Czas edycji: 2012-10-31 o 17:50 |
|
|
|
|
#3849 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No a co kiedy tż lubi " hiszpana" Nie zadowolę wtedy faceta bo mam za małe cycki Na operację mnie nie stać, a mój tyłek nawet przy diecie jest duży ( waże 50 kg przy 158 wzrostu a moje dupsko jest na serio duże ) Jak żyć się pytam??? No więc jak widać na ich durne kontrargumenty odpowiedź też się znajdzie. ![]() P.s a co z kobietami które są za ciasne lub zdecydowanie za luźne - też mają iść się wieszać? Edytowane przez FiziMizi Czas edycji: 2012-10-31 o 18:02 |
|
|
|
|
#3850 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3851 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Swoją drogą bagatelizowanie problemu ciasnej kobiety lub zbyt szerokiej jest conajmniej mało fajne. Bo mięśnie kegla nie zawsze pomogą jeśli jest taka a nie inna anatomia a jeśli jest zbyt ciasna to żaden komfort z seksu ( nawet po porodzie) |
|
|
|
|
#3852 | |||||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jedną z podstwowych funkcji związku jest potrzeba seksu jeśli jesteś w związku i nie zaspokajasz jej to tak jakbyś w nim nie był. ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- Cytat:
Ja też mam inne wady np. szerokie biodra albo mała klatka piersiowa ale one nie sprawiają że nie mogę uprawiać seksu jak wszyscy i nie mogę mieć kobiety która nie czułaby frustracji po seksie ze mną. ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Cytat:
Cytat:
Kiedyś czytałem post pewnej kobiety której mąż zarzywał coś na powiększenie penisa i ona twierdziła że zabroni mu to brać bo robi się coraz większy i zaczyna ją boleć zastanawiam się czy tak działała siła autosugestii czy to była reklama. |
|||||||||
|
|
|
#3853 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Bober, nie pisz rzeczy w stylu 'taką opinię ma większość kobiet' bo ty nawet nie znasz takiej ilości kobiet, żeby móc wyrokować co większość z nich sądzi. To TY tak sądzisz i wkładasz to zdanie 'w usta' kobiet. A a propos naszych kobiecych defektów to mi tu nie pie*dol o operacjach, bo jak jesteś taki cwany to sam sobie zrób. Operacje są drogie i niebezpieczne i ja nigdy nie chciałabym w sobie niczego zmieniać, choć idealna nie jestem. "Jak są za ciasne to niech urodzą dziecko" - jak są za ciasne to mogą nie móc w ogóle urodzić dziecka, bo by chyba umarły albo by je rozerwało, dziecko by się udusiło albo może wystąpić wiele innych komplikacji i w grę wchodzi tylko cesarka. Matko, jak ty nic o świecie nie wiesz.... A wciąż wydaje ci się, że wszystkie rozumy pozjadałeś... Edytowane przez lanavera Czas edycji: 2012-11-01 o 13:23 |
|
|
|
|
#3854 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3855 |
|
Konto usunięte
|
Bober... Zero wiedzy, zero dojrzałości i wieczne schizy. Ty się dziwisz, że nie masz dziewczyny?
![]() |
|
|
|
#3856 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Znajdź mi taką ciasną co by jej 11cm nie było za małe. ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Mam mało wiedzy ale nie mniej niż wiekszość wizażanek i wcale się nie dziwię. |
|
|
|
|
#3857 |
|
Konto usunięte
|
Dziwnym trafem opuszczasz te części wypowiedzi, które są nie do podważenia, a nie akceptowalne dla Ciebie.
|
|
|
|
#3858 |
|
Rozeznanie
|
Ma zasadniucze znaczenie, staram się nie opuszczać, samotny może i nie będę ale co to za życie z kimś z kim nie możesz się cieszyć erotyczną strona zycia albo sobie znajdę dziewczyne któa nie przywiązuje uwagi do seksu i nie poszukuje w nim przyjemności to przynajmniej nie będzie miała poczucia ze coś traci.
Edytowane przez bober111 Czas edycji: 2012-11-01 o 16:12 |
|
|
|
#3859 |
|
Rozeznanie
|
"łomatko" ale dyskusja (sorry za ot ale nei mogłem się powstrzymać)
|
|
#3860 |
|
Rozeznanie
|
Bober wydaje mi się coraz bardziej oderwany od rzeczywistości. Jego świat kręci się wokół penisa. Nie mogę uwierzyć, że ktoś może mieć tak nasrane w głowie.
|
|
#3861 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3863 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#3864 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie masz wiedzy a szwędasz sie po forum i roznosisz swoje chore wizje po całym forum i tylko możesz zaszkodzić swoimi mądrymi radami. Zresztą czego sie spodziewać po facecie, który na seks mówi " parzenie się" ? ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- On wszystko wie .---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- Cytat:
Mówiłaś - to jest po prostu ten typ" ja wiem wszystko bom najmądrzejszy" ![]() Nie ma ktoś " bejzbola"?
|
||
|
|
|
#3865 |
|
Rozeznanie
|
.
|
#3866 |
|
Rozeznanie
|
po mojemu to chyba wbił sobie coś do "łba" i się kurczowo tego trzyma, mało tego chyba jeszcze życie mu nie dobrało się do doopy i nie zna prawdziwych problemów
|
|
#3867 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3868 |
|
Konto usunięte
|
Jakbyś miał np 15 cm nie byłbyś samotny? O_o
|
|
|
|
#3869 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3870 |
|
Zadomowienie
|
Serio? Głupie dwa centymetry zmieniłyby twoje życie?
Chyba już samo to twierdzenie świadczy o tym, że twój problem jest w głowie a nie w majtkach. To twoje podejście jest źródłem problemu. No bo zastanów się - to są tylko 2 cm.... to jest naprawdę niewiele, niewielka różnica. Jakbyś miał 13, to byś biadolił, że nie masz 15. A jakbyś miał 9 to byś marzył o 11 To wszystko kwestia charakteru i podejścia. Ty masz problem z ogólną samoakceptacją, a zwalasz wszystko na penisa, bo tak łatwiej. Błąd.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:54.

18cm to już też duży, no ale jeszcze nie żadne kuriozum, więc określiłam go średnim. Ale 20, 21 - to już są faktycznie duże.
.

.
To wszystko kwestia charakteru i podejścia. Ty masz problem z ogólną samoakceptacją, a zwalasz wszystko na penisa, bo tak łatwiej. Błąd.