|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4681 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XII
Cytat:
Zresztą, to zdjęcie jest z grudnia 2011 roku. Żadnej z rzeczy ze zdjęcia już nie mam
|
|
#4682 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Ps. ja zazdroszczę tych cmentarzy... Tu w IE nie obchodzi się tego święta... A ja zawsze lubiłam zadumę nad grobami, zapach zniczy i chryzantem...
|
|
|
#4683 |
|
Zakorzenienie
|
witam
u mnie leje deszcz, zmokłam na cmenatrzach i nici z zadumy.. byle szybciej do domu.. |
|
|
|
#4685 |
|
Konto usunięte
|
Witajcie
![]() Ja na cmentarz nie poszłam, za zimno, za deszczowo, a ja w trakcie choroby ![]() Nawiązał ktoś z Was współpracę z firmą Mariza?? jak długo czeka się na przesyłkę ??
|
|
|
|
#4686 |
|
Zakorzenienie
|
od groma tych profili na fb z niby konkursami, nabijają sobie lubiących i później sprzedają profile na allegro
![]() a u mnie zimowy makijaż na blogu
|
#4687 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;37366072]
Nawiązał ktoś z Was współpracę z firmą Mariza?? jak długo czeka się na przesyłkę ?? [/QUOTE]do mnie napisano, odpisałam z pytaniem, na razie pozostało bez odpowiedzi. czekam
|
|
#4688 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
hejka ja też muszę wygrzebać swoje zdjęcia z 'młodości' to się pośmiejecie
|
|
|
|
|
#4689 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() U mnie blogowe sekrety i włosy w pigułce jakby sie komuś chciało czytac tak długi post
|
||
|
|
|
#4690 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, które lubią Heatha Ledgera, na TV4 rozpoczął się właśnie Obłędny Rycerz
|
#4691 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj o 20 był
chyba powtórka
|
|
|
|
#4692 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie wrześniowo-październikowe zużycia
Biorę się za czyszczenie pędzli, a potem pisanie pracy...
|
|
|
|
#4693 |
|
Zakorzenienie
|
Hello
|
|
|
|
#4694 |
|
Raczkowanie
|
efekt dzisiejszego siedzenia w pracy jest taki, że mam gotowe 3 notki na bloga
|
|
|
|
#4695 |
|
Zakorzenienie
|
Kurna, już chyba wiem na co umrę. Na gwałtowne skotki ciśnienia spowodowane obsługa klienta. Tak mi obsługa poleskiego busa krwi napsuła (żeby nie było trasa Kraków-Warszawa była okej, kierowca super miły i pomocny), ale obsługa w Warszawie. No tak mi ciśnienie podnieśli, że od razu, gdy usiadłam i podłączyłam się do sieci napisałam im maila- na dwie strony w Wordzie... No i chyba kierowcy wstyd za zachowanie kolesia z obsługi, bo nawet dostałam przeprosiny przez mikrofon, nie imienne, ale jednak. Dobrze, ze nie wie co wcześniej nam nagadała baba z biura. (Aby nie było, obie sprawy łączy tylko jedna firma, a krew napsuta, że szok).
|
|
|
|
#4696 |
|
po prostu Em :)
|
lele, pisz co się stało.
|
|
#4697 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też chciałam dorwać jakiś cieplejszy sweter, ale nic ciekawego nie było. Brr ja też zmarzłam. Właśnie dogrzewam się ciepłą herbatą. Jesteś szalenie fotogeniczna |
|
|
|
|
#4699 |
|
Konto usunięte
|
Zostały mi 43 podregiony Europy do scharakteryzowania do projektu... Zrobiłam już 13 - a siedzę od wczoraj
|
|
|
|
#4700 |
|
|
Zestaw na dziś
|
|
#4701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak mnie wkurza muzyka na blogu większości tych utworów co lecą w tle nie słucham, bo nie lubię, albo zwyczajnie leci mi moja muzyka w głośnikach albo i nie, ale są one włączone, a tu nagle ☠☠☠, brzęczy mi coś, a że mam wiecznie milion zakładek otworzonych to za nim się dokopie łatwiej mi jest wyciszyć głośniki
|
|
#4702 |
|
|
Zgadzam się, muzyka na blogach (zresztą na wszystkich stronach internetowych) jest zupełnie niepotrzebna i bardzo wkurzająca.
|
|
#4703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zmogło mnie i spałam 2 godziny ![]() Miki ja przypadkiem zaszłam bo specjalnie nie mam czasu jezdzić na dostawę, ani pieniędzy zresztą. Mierzyłam fajny, z warkoczami, przez głowę za całe 5zł to dziwnie się układał nad ściągaczem i wyglądałam jakbym w ciązy była może na wyższą osobę prędzej...Twoj różowy był uroczy, chcę taki!
Edytowane przez Czarna Orchidea Czas edycji: 2012-11-01 o 16:36 |
|
|
|
|
#4704 |
|
Zakorzenienie
|
Najpierw była rozmowa z babką odnośnie zmiany miejsca odjazdu autobusu, na który się przesiadamy, później odnośnie mojego plecaka. Który dziwnym trafem z Krakowa do Warszawy nie stwarzał zagrożenia, ale dziwnym trafem na trasie z Warszawy już tak. No a żeby było śmieszniej w plecaku oprócz rzeczy wartościowych- laptop, aparat, dokumenty praktycznie nic nie ma. No z pewnością pod fotelem się mieści, ale magiczne oko faceta z obsługi już po samych klamrach, że jest zbyt duży. A później chamski tekst gdy zabezpieczyłam plecak workiem przeciwdeszczowym, aby się w luku nie zniszczył, że mogłam sobie darować... Nie do mnie z takimi tekstami. Zwłaszcza gdy oni od jakiejkolwiek odpowiedzialności umywają rączki. Babka od biletów w sumie nam powiedziała, że w grudniu to i tak będzie spóźniony i to nie z ich winy... To może jak już teraz to wiedzą, to niech piszą inne godziny przyjazdu. No i tak samo ze stacją na której się przesiadamy. Kupiłam bilety na święta tydzień temu, gdy tylko weszły do sprzedaży, a wczoraj informacja, że zmienia się stacja odjazdu. O czym babka nam powiedziała, oni wiedzieli od dawna. No i teraz wygląda na to, że urlop itp. są uzgodnione po grzyba, bo i tak wg tej babki się nie wyrobimy. A jak się nie wyrobimy to nikt nas nie zabierze następnym autobusem, bo oczywiście spóźnienie już wiadomo, nie będzie z ich winny, bo to będzie wina zakopianki czy czegokolwiek innego, ale nie ich...
|
|
|
|
#4705 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Ja też otwieram ileś zakładek na jeden raz i kończy się zwykle całkowitym wyłączeniem dźwięku albo przeglądaniem po kolei gdzie coś gra ![]() W tym jaśniejszym kolorze wyglądasz o wiele lepiej [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37358816]To pośmiejcie się i ze mnie [/QUOTE]fanka cięższej muzyki? czy taki po prostu styl miałaś? W 2007 istny mrok 2003- ach pamiętam ten modny dodatek
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-11-01 o 17:51 |
|
|
|
|
#4706 | |
|
Klientka w krawacie
|
Koniecznie daj znać, jak nowa Musierowicz
![]() Cytat:
.
|
|
#4707 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Zmarzłam na cmentarzach i jakoś się nie mogę ogrzać ![]() Do tego posprzeczałam się z TŻ i jest mi smutno. A o co? O pierdoły - o pomysł na prezent gwiazdkowy Powiedzcie mi proszę - czy jeśli komuś kupię piersiówkę z grawerem w zestawie z 4 kieliszkami metalowymi, to wygląda jakbym komuś sugerowała alkoholizm czy coś w ten deseń? Bo już sama nie wiem co mam myśleć. Taki prezent jest źle widziany?Chciałam Wam wrzucić swoje foty jak się zmieniałam na przestrzeni lat, ale przez brak nastroju nie wrzucę
|
#4708 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Kurde, czuję się jakby była 21:00 co najmniej ![]() ---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- A w ogóle to chciałam Wam zameldować, że tonik Novoxidyl mi też obciąża i przetłuszcza włosy. :< |
|
|
|
|
#4709 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
To, że ktoś okazyjnie coś wypije nie musi oznaczać alkoholizmu. A poza tym są osoby, którym ciężko prezent wymyślić, bo tak w sumie niczym się nie interesują. To skoro ten pomysł jest zły to jaki lepszy ma tż?
|
|
#4710 |
|
Raczkowanie
|
Padam na ryj.
Po prostu. Zaraz sie zbieram, bo mamy dzieciowa wizyte u lekarza. Ostatnio niezle mnie tam wkurzyli, wiec mam nadzieje, ze przy dzisiejszych wiatrach i nastrojach, nie dam tam komus w gebe ![]() No nic. Czas sie zebrac, zeby przynajmniej na moment wygladac jak czlowiek.
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:22.

Zresztą, to zdjęcie jest z grudnia 2011 roku. Żadnej z rzeczy ze zdjęcia już nie mam

no nic, kupię jakąś ładną, szmaragdową czapkę to nie będę mdło wyglądać, mam nadzieję.
większości tych utworów co lecą w tle nie słucham, bo nie lubię, albo zwyczajnie leci mi moja muzyka w głośnikach albo i nie, ale są one włączone, a tu nagle ☠☠☠, brzęczy mi coś, a że mam wiecznie milion zakładek otworzonych to za nim się dokopie łatwiej mi jest wyciszyć głośniki
może na wyższą osobę prędzej...Twoj różowy był uroczy, chcę taki!