|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4711 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XII
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37369017]
A w ogóle to chciałam Wam zameldować, że tonik Novoxidyl mi też obciąża i przetłuszcza włosy. :<[/QUOTE] mi tez...
|
#4712 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Rodzynka, jeśli to prezent dla kogoś, kto okazyjnie lubi wypić jakiś dobry alkohol, to wg mnie nie jest to sugerowanie, raczej ładny gadżet. Co innego oczywiście jakbyś to dawała osobie, która codziennie czy co tydzień się przynajmniej lekko wstawia, bo zna tylko takie życie albo przy każdym piciu alkoholu się wstawia, wtedy mogłoby to faktycznie być trochę źle odebrane.
|
#4713 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
|
|
#4714 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Wkurzają mnie moje włosy - nie mam włosów całkowicie prostych ani kręconych, obecnie od połowy długości skręcają się w fale. Przy czym jak widzę tę nijaką i niezdecydowaną część od skóry głowy do połowy długości włosów to mam ochotę założyć torbę na głowę
|
#4715 |
|
Raczkowanie
|
Rodzynka, ja sie tutaj zgadzam z zoila - zalezy, dla kogo ten prezent. Nie znam sytuacji niestety, ani osoby, ktorej chcesz sprezentowac piersiowke. A chyba jedynie znajac osobe, da sie okreslic, czy prezent jest trafiony, czy nie. Swojemu ojcu na przyklad, bez problemu bym taki prezent kupila, wujkowi juz nie (jest tzw. funkcjonujacym alkoholikiem).
|
#4716 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego się we mnie zagotowało... Cytat:
Cytat:
To miał być prezent dla taty TŻ. On pracuje za granicą i nie mam z nim kontaktu, tylko ok raz na miesiąc więc nawet nie wiem czy często pija alkohole. No chyba w normie No i jest kłopot, bo nie wiem nic o tym, żeby tato TŻ miał jakieś hobby, zainteresowania. Ok. się wyżaliłam. Nie zmienia to faktu, że jestem skłócona z TŻ. a tego nie lubię. bo nie lubię się kłócić na odległość. tutaj te 1000km zdecydowanie nie pomaga
|
|
#4717 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4719 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A jaki jest jego pomysl na prezent?
|
|
#4720 |
|
Zakorzenienie
|
żaden. nie ma pomysłu. heh
|
#4721 |
|
Zakorzenienie
|
może jakiś gadżet typu scyzoryk w karcie http://www.rossi.pl/2622_victorinox_...__0.7106.rossi albo taki: http://www.strefagadget.pl/aktualnos...arta_kredytowa ?
|
|
|
|
#4722 |
|
w krainie snu i marzeń
|
mam coś dla Was
![]() 1 - zdjęcie w II klasie - po Komunii siostra ścięła mi włosy na grzybka i w klasie miałam ksywę 'pieczara' ![]() 2. chyba coś około V klasy 3. zdjęcie chyba z I roku studiów 4. ok 2006r. 5. zdjęcie do zmiany dowodu po ślubie 2007 r. a teraz jak wyglądam to wiecie z bloga
Edytowane przez moniak85 Czas edycji: 2012-11-02 o 13:23 |
|
|
|
#4723 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A my mamy dzisiaj z TŻtem Pyjama Day I z tej oto okazji obejrzeliśmy wszystkie dostępne odcinki DYNAMO i nie wiem co o tym myśleć. Z odcinka na odcinek on się coraz bardziej rozkręca i ja już sama nie wiem, czy to giga wkręt (łącznie z opłaconymi gwiazdami?) czy on ma naprawdę jakieś paranormalne zdolności (wszak nie wszystko da się zrobić tylko sztuczką...) Edytowane przez ciriness Czas edycji: 2012-11-01 o 18:28 |
|
|
|
|
#4724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja wolę nie pokazywać swoich starych zdjęć, wyglądałam tragicznie. ![]() Zwłaszcza na legitymacji z gimbazy.
|
|
|
#4725 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale raczej w tym roku scyzoryka nie kupię, bo w zeszłym oku dałam taki wypaśny z różnymi bajerami TŻtowi. więc głupio rok później dawać znów komuś scyzoryk. Poza tym już oznajmiłam, że ja się o prezenty martwić nie będę - niczego nie będę wymyślać. Daję pole do popisu TŻtowi, niech wymyśli, a ja tylko kupię. Pfff. Nic nie wymyśli - nic nie dostaną. Cytat:
Masz bardzo charakterystyczne oczy i po nich zawsze da się Ciebie poznać ;PTo i ja się ujawnię ![]() 1 - jako małolata ![]() 2,3,4 - podstawówka 5,6 - gimnazjum ![]() 7 - jakieś 3 lata temu 8 - obecnie
|
|
#4726 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niewiele się zmieniasz
|
|
#4728 |
|
Zakorzenienie
|
buahaha ja to sie nie pokażę
co najwyzej zdjecie sprzed 2 lat i teraz, nawet nie chce paczeć na swoje zdjęcie w legitymacji sprzed lat 3 czy 4 ![]() włosy miałam taak wyciepane... i nie miałam grzywki
|
#4729 |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam czarne włosy ;___; i płakać mi się chcę jak patrzę na swoje stare zdjęcia.
|
|
#4730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w podstawówce byłam chłopczycą, potem chłopakiem (nigdy nie zapomnę tak krótko uciapanych włosów), dodatkowo przez ten cały czas mały klopsikiem, w gimnazjum nie było lepiej, poprawiło się dopiero jak schudłam w wieku 15 lat, w zasadzie dopiero od liceum zaczęłam wyglądać jak człowiek i niewiele się zmieniłam od tego czasu ![]() Mam dziś dzień siorbania herbaty - chodzę tylko co chwila do czajnika i robię sobie kolejny wielki kubas |
|
|
|
|
#4731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
edit znalazłam zdjęcia: 1. 4 klasa podstawówki i zdjęcie z dowodu (2 lata temu) 2. koniec gimnazjum (zdjecie z MWH u anwen i chodzi mi tylko o włosy wczesniej miałam długie, pocieniowane włosy, co mi odbiło? zapusciłam je dopiero teraz... )3. po roku zapuszczania, 1 liceum 4. dowodowe jeszcze raz 5. kwiecien 6. wakacje tego roku czyli najbardziej aktualne zdjęcie czy ja naprawdę mam takie bułki na twarzy, na żywo jakoś tego nie widzę ![]() koniec edycji uffff
Edytowane przez Marzeniatko Czas edycji: 2012-11-25 o 12:42 |
|
|
|
|
#4732 |
|
Zadomowienie
|
Ja dzisiaj wymarzłam - byłam w sumie na pięciu cmentarzach! Tak to jest, jak się próbuje wszystkie obskoczyć w jeden dzień. Teraz popijam grzane piwo z goździkami i miodem i próbuję odtajać.
Zapraszam na nową notkę na moim świeżym blogu
|
|
|
|
#4733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znalazłam zdjęcie , które pokazuje w jakim strasznym stanie były moje włosy prawie 5 lat temu. ![]() i jak moje włosy się teraz trzymają. Strasznie głupia mina.![]() I prosze zwrócić uwagę na moją linię włosów, mam songo/myszkę miki/ drakulę. Nienawidziłam tego, kiedyś sobie to ogoliłam maszynką.
|
|
|
#4734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak byłam mała zawsze się zastanawiałam czy panie które mają takie włosy sobie je specjalnie wygalają w taki kształt ale miałam maksymalnie 10 lat wtedy
|
|
|
|
|
#4735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To się wkurzyłam któregoś dnia i przejechałam maszynką. Jak odrastały, to wyglądałam jak jednorożec.
|
|
|
#4736 |
|
Zakorzenienie
|
jednorożce są słodkie
|
#4737 |
|
Life is a drink ...
|
Przecież ja sama jak oglądam stare foty to leże i kwicze
A co do piersiówki i kieliszków. Są tacy którzy chcą takie gadżety bo to tylko gadżety a kto wie może kiedyś piersiówka się przyda i takie tam. Tata TŻ'ta dostał otwieracz do wina taki 'na baterie' i nie była to jakaś zaluzja dotycząca alkoholizmu ale jako gadżet a do otwierania wina jest jest prawie, że wojna kto ma tym otwierać
|
#4738 |
|
Konto usunięte
|
Dobry wieczór !
Nadrobiłam wszystko ![]() Szybciutko się melduję i znikam. btw dotarłam do domciu |
|
|
|
#4739 | |||
|
Zakorzenienie
|
Idealnie
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale zależy co kto lubi...Ja ojcu mojego chłopa non stop daję jakieś trunki alkoholowe A to wódka, a to litrowe piwo, a to czteropak piwa, a to whisky i tak w kółko od trzech lat. On się cieszy. Znam go już trochę i w tygodniu nie pije wcale, ale czasami w weekendy lubi Wszystko w normie u niego z piciem, więc bez obaw daję mu kolejne flaszki. Potem czasami do nas przychodzi i robimy sobie wieczorną bibę w trójkę ![]() Polly ale masz świetne brwi
|
|
|
#4740 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i to na dobree Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:12.

Bo już sama nie wiem co mam myśleć. Taki prezent jest źle widziany?

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)