|
|
#1531 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLV
a ja dziś o dziwo miałam dobry humor - i żadna religia mi tego nie spsuła - choć próbowała
z siostrą ojca przekułyśmy ten dzień w wyśmienite spotkanie towarzyskie nad ciepłym żarełkiem, pyszną kawą i winem - klnąc na cały ten cyrk - i stwierdziła że po dzisiejszym dniu już tak bardzo tej daty nie nienawidzi ach jak było przyjemnie - nigdy się nie spodziewałam ze kiedykowiek powiem to o 1 list
|
|
|
|
#1532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja przechodzę, dla równowagi, jedne z gorszych dni w roku, a co! |
|
|
|
|
#1533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja poszłam z dość obojętnym nastawieniem, ale musiałam znosić towarzystwo mojej matki ![]() ale mam piwo i pół kilo czekoladek... jak nie pomoże to może nawet zapalę nielegalnie ![]() wyprowadziłabym się już... brakuje mi mojej samotności ale cenyyy....
|
|
#1534 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiem co przeżywasz, bo kiedyś nie wytrzymałam i podałam psu, suce znaczy ludzki środek przeciwbólowy u mnie Bub zachorzała kicha i prycha, z oczu jej leci, ale do lasu poleciała larwa jednaczekam aż wróci Cytat:
![]() a ja mam nerwa ale no cóż, nie dziwi nic, bo po "grobach" byłam u nietopsza , znienacka mnie P. tak potraktował, było sztywno i lepiej już nie będzie ![]() ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- zapomniałam się przywitać ![]() bry wieczór baru
|
|
|
#1535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie dziś dopadł ból gardła - chuop mnie leczy grzanym piwem z mniodem - i powiem Ci ze lepsze drugie piwo znieczula - ale i czekoladkowy magnez pomaga i zapalenie se - dziś masz dyspensę skoro szysko sie rpzeciwko Tobie splotło - to puść to z dymem ![]() bosz ostatnio namawiam tylko do złego - ale szyscy dorosli to mam nadzieje że robio po swojemu reklamacji nie przyjmuję ja sytuacje z cyklu bezwyjściowych podbramkowych i tragicznych załatwiam posągowym chłodem, totalną zlewką i brakiem odzewu - i naprawdę mnie to nie dotyka już, posilniałam ostatnio chyba (to nie jest literówka ) - a jestem w najgorszym dniu z możliwych w miesiącu
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-11-01 o 23:07 |
|
|
|
|
#1536 | |
|
Zakorzenienie
|
aaaaa i widziałam dziś Kosteczkę
ale ona malutka (ma jeszcze niebieskie oczy, już oba otwarte ale jedno jeszcze ropieje ) i czarna jak węgielek i strasznie chuda , ale ryja o żarełko drze chyba będzie dopsz ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- dla równowagi i dla Ciebie przyjdą lepsze dni Cytat:
po całości
|
|
|
#1537 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
Mnie już nosi na myśl o nietopszu w moim mieszkaniu. Zastanawiam się, czy nie spakować i nie wywieźć perfum wszystkich... Miałąm zostawić, ale ona tu pewnie znajomych nazaprasza, bo już zaczęła, a ma takich z szalejącym dzieckiem... Jak mi cokolwiek uszkodzi, dopadnę i natłukę. Nie dziecko wcale...No i oczywiście będzie gadanie, ile to pieniędzy poszło na takie niepotrzebne rzeczy. A mówiłąm Wam, jak kiedyś przyniosła jakieś takie etui, wyglądające jak duże opakowanie na kasetę video, otworzyła, a tam masa próbek -jakichś "Typu Armani" itp. i z miną wielkopańską powiedziała, że kiedyś sprzedawała znakomite perfumy, a teraz pozwala mi wybrać 2 z tych próbek, żebym miała "na wielkie wyjścia". No to się zdziwi, jak moje półki zobaczy... Koth olewa rycynę. Nie sraka i nie choruje...
|
|
#1538 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1539 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
wzięlaś ![]() perfum wywieź to niech lecą, pędzą ale niepoważnej wciąż niet
|
|
|
#1540 | |||
|
Zakorzenienie
|
Flo
![]() i wygłaskaj Bubę jak wróci Cytat:
![]() mój żołądek kiepsko zaczyna znosić tą dietę, bo już ponad tydzień ciągnę... ![]() Cytat:
![]() padało, ale też od 3 dni dostaję dziwne smsy i telefony ![]() w prawdzie z innego nr i pan się podpisał inaczej... pierwszy był z propozycją sexu za 100, o ile ogłoszenie aktualne później nieodebrany telefon a wczoraj wieczorem sprośny tasiemiec... chyba pomylił nr, bo jakby mi ktoś głupi kawał zrobił, to by więcej tego przyszło z różnych ![]() no ale się nie wychylam ![]() Cytat:
bo ja też niby niewzruszona, a później się odbija..... dostałam piosenkę...
|
|
#1541 |
|
|
|
#1542 |
|
Zakorzenienie
|
Betty
|
|
|
|
#1543 |
|
Zakorzenienie
|
ale przytywają
![]() najlepiej wszystko na raz ![]() ---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- ale, że ten stalking? ![]() jeszcze chwila i poproszę któregoś kolegę, żeby oddzwonił do pana ale jak widzę składnię i przecinki po spacji złączone z kolejnym wyrazem, to jestem coraz bardziej podejrzliwa....
|
#1544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1545 | ||
|
Zakorzenienie
|
raczej czarną doopę przetrzepię ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ja by tego, ot tak, nie zostawiła
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sumie my też szukając nocnej taksówki obudziliśmy niewinnego człowieka o 4 nad ranem ![]() ---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:53 ---------- ale tak czule
|
|
#1547 | |||
|
Panaroja
|
Pierwsza
? Nikogo nie ma ? Wstawać wstawać robaczki , za pracunię się brać !---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
2.
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#1548 |
|
|
Ja jestem
![]() Koth OK, nadal olewa wszelkie zabiegi -kupacza nie wyczesał, domaga się drapania i dodatkowej drzemki po zabawie... Na 11 do weta. Tymczasem kawa z mlekiem i miska poderwania małża z łóżka... Od 45 minut niestety bezskuteczna... Chociaż w sumie... Ja próbowałam, 18 lat ma skończone, wie, że jak pójdzie do pracy później, będzie musiała dłużej siedzieć...
|
#1549 |
|
Zakorzenienie
|
Murszaf, będzie dobrze
Kotha niech wali kasztana i nie ściemnia ![]() Miłego dnia wszystkim |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1550 |
|
Zakorzenienie
|
co prawda nie ten wątek, ale co tam....Wczoraj na cmentarzu 5 osób, w czasie różnym, spytało czym tak pięknie pachnę. A to poczciwe Chergui było
|
#1551 | |
|
|
Cytat:
![]() Tymczasem rzuciłam hasło "dobra, idziemy" i tyle widziano kotha... Dematerializacja nastąpiła...
|
|
#1552 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja bym chyba jednak pochowała flaszki ![]() Cytat:
![]() Mnie wczorajszy dzień minął miło na cmentarze dwa tylko zajrzałam na najważniejsze groby a później spędziłam popołudnia na plotach u kuzynek a wieczór na piciu wina z moimi rodzicami
|
|||||
|
|
|
#1553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle Mursz ja bym się bała na Twoim miejscu Twego nietopsza w domu mieć jak jestem/ś nieobecna ![]() Nie da się kogoś innego poprosić o zamieszkanie?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#1554 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
![]() Moje futro się podobnie materializuje na widok zgrzebła
|
|
#1555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W przeciwnym wypadku nie tylko będa psikac ale do końca zycia będziesz słyszala : ilez to mozna miec perfum ? nie szkoda ci pieniędzy na to ? widac ,ze nie masz na co wydawac pieniędzy mozna wydac na pozyteczniejsze cele nikt normalny nie ma tylu flakonów tego się przeciez nie da zużyc itp itd
|
|
#1556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak się wprowadziłam, to babcia zaczęła u mnie porządki od wyrzucenia kartoników od perfum a później się czepiała, że tyle narozstawiane tych buteleczek pustych... żeby przebrać i wyrzucić te gdzie jest mało ale dla niej puste, to jest pół butelki szamponu, kiedy obok stoi pełna w zapasie i nie dociera, że potrzebuję mieć na stanie 2 butelki bejbidrima, bo jak lalki jadą nawet razem na wycieczkę, to czasem przez cały pobyt się nie widzą... natomiast ostatnio ostentacyjnie wyrzuciłam płyn do demakijażu l'oreala, który stał w łazience dobre 15 lat
|
|
#1558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja użyłam parę razy wieki temu i tak stał i stał... i wtopił się w krajobraz....
|
|
#1560 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak ani na sobie ani na nikim innym nie spotykam a propo siostro - przesyłkę odebrałam Cytat:
Cytat:
jako i nam - i dziś też wypas - mnei to choróbsko próbuje, kolejne podejście robi coby mnie rozłożyć - ale dziś był to idealny pretekst do tego aby tylko mamę podwieźć gdzie trzeba poczekać w samochodzie i wrócić do domu dzie chuop smaży placki ziemniaczane i nalewa winka ![]() mam święto a co fogle to używam 5letniej szminki i pudru rimmel - są genialne - o wiele lepsze niż dzisiejsze ich wyroby Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-11-02 o 15:36 |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:26.

kicha i prycha, z oczu jej leci, ale do lasu poleciała
larwa jedna
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

) 

a tak ani na sobie ani na nikim innym nie spotykam