Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz. III - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-11-02, 11:56   #601
Ewkaaa8891
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz. III

No hej
spokojnie na forum i mało do nadrobienia wszyscy świętują. My bylismy wczoraj na pół godz na cmentarzu bo było tak zimno że ledwo stałam, lało, wiatr szarpał parasolke brrr znicze zapalilismy i uciekliśmy zaraz. Potem rodzinka się zjechała do nas i tak siedzielismy i jedliśmy.
Pisałyście o świętach no u mnie jest tak że jak sie siądzie to sie siedzi nawet czasami po pasterce a że ja z brzuszkiem bede to się wymigam złym samopoczuciem i uciekne do domku jeszcze nie wiem gdzie bedą święta ale napewno w rozjeździe. Męka Pańska tak długo siedziec za stołem i jeść jeść jeść
Ewkaaa8891 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-02, 11:56   #602
Sunshine833
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez monicca1989 Pokaż wiadomość
Ja znowu sama w domu, TŻ w pracy, późno wróci. Wczoraj byliśmy u jego kuzynki , także dzień zleciał szybko.
W środę byłam w lumpku pochwalę się moimi zdobyczami.
A za wszystko (15szt) zapłaciłam 19zł
Ale superaśne...a jak korzystnie cenowo!! ja niestety nie umiem odnaleźć się w lumpkach....jakoś nie umiem szukać nie mam cierpliwosci...wiec chyba pozostaje mi allegro i pakiety uzywane
Sunshine833 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-02, 12:03   #603
Mi6ka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Dragusia88 Pokaż wiadomość
dzieki pozniej przeczytam.

slyszalyscie cos takiego że jak siedzimy z przodu to trzeba poduszke powietrzna wylaczyc? bo walnie w brzuch
ale ja sie teraz zastanawiam ze bez niej to i mnie moze zabic
same problemy
Ja slyszalam, ze dopiero z wiekszym brzuchem, ja jeszcze az takiego duzego np. nie mam. Ale... podobno najlepiej siadac na miejscu pasazera z tylu. Nie we wszystkich autach mozna wylaczac poduszke. A jak np. prowadzisz? Nad tym sie zastanawiam, tzreba by bylo sie wczytac jak wybucha ta kierowcy,a jak pasazera. Ale gdzies jakis specjalista sie wypowiadal o pasach. Ze ;epiej jednak zapiac, bo jak nie masz, a masz wypadek to i tak marne szanse itd... No nie wiem, ciezke to, ja tez rozkminiam, bo jestesmy w trakciue kupna auta rodzinnego i wlasnie jest ten problem puduszki...
Mi6ka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-02, 12:07   #604
Sorceresss
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
To Wam powiem jak wyglądął mój dzień z 2,5 latkiem wczoraj:
rano śpię a tu małe tup, tup do mnie do łóżka i tulku i pobudka, później ubieramy gada, wysikujemy, karmimy - biegamy za nim bez przerwy, bo włazi do szuflad z jedzeniem w kuchni. Później śniadanie normalne - bieganie po całym mieszkaniu w trakcie - bo to zabawne jeść i biegać i stawać na głowie... Później demolka, w tym wyjęcie 2 dni wczęśniej przesadzanego kwiata z doniczki i postawienie go obok na podłodze, zebranie większości zabawek pod prysznic, rozebranie się i wzięcie sobie prysznica w ciągu dnia - obowiązkowo w trakcie wyjście z 10 razy po kolejne zabawki, rozchlapanie wody wszędzie. Wchodzenie na blat w kuchni mimo milionów zakazów, żeby wyjadać cukier z cukierniczki lub wypijać syropy na przeziębienie - diabelnie słodkie. Normalne i wielokrotne przeszkadzanie - zaczynam robić obiad, to zaraz: mamo, chodź, no chodź (ciągnięcie za rękę) -> przerwanie robienia obiadu. Kolejna próba wykąpania się, udaremniona przy ściąganiu spodni. Wyjadanie pasty do zębów, smarowanie się samodzielne kremem do paszczy - po paszczy i po bluzce. Spanie!!!! UFFFFFFFFFFFF!!!!!!
Pobudka - wszystko co rano + bieganie po oparciu od kanapy, żeby mamie serce stanęło, ale tak zabawnie wtedy się zachowuje. Próba jazdy na rolkach, właściwie jednej po mieszkaniu, chowanie się do szafy... kąpiel (książki w porę zabrałam z brodzika). Włażenie na biurko i obsypywanie się płatkami śniadaniowymi, zjadanie ich z siebie...

To tyle pamiętam z wczoraj Dzieci to szczęście
Diablik wcielony hihi po mamuni???

Cytat:
Napisane przez czarny flamaster Pokaż wiadomość
A dziś mamy z maluszkiem półmetek
klask i:

Cytat:
Napisane przez ObserwujeCie Pokaż wiadomość
, a my z dziewuchami 19
Cytat:
Właśnie byłabym przeoczyła dzisiaj kończymy 19t
O tak! Dzisiaj stuknęła nam 19!!! Teraz jeszcze bardziej KOCHAM PIĄTKI! Nie dość, że się zaczyna błogi stan leniuchowania to jeszcze domykamy kolejne tygodnie!
Cytat:
W środę byłam w lumpku pochwalę się moimi zdobyczami.
A za wszystko (15szt) zapłaciłam 19zł
o jak fajnie! chyba się udam dzisiaj na łowy do "butiku"

Ja dzisiaj się urlopuję - mój ostatni urlop wypoczynkowy jaki mam zapisany na ten rok Pozostałe 16 dni, które mam do wykorzystania przenoszę na przyszły tok po macierzyńskim Chłopina w pracy, a ja mam plan sprzątnąć łazienkę i kuchnię Tylko tak okropnie mnie głowa napierdziela, że chyba najpierw strzelę sobie kawę.
Któraś reflektuje na kawusię ze mną? Mam też ciacho!

"Szanse jedne na milion spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć"
Terry Pratchett
Sorceresss jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-02, 12:07   #605
ObserwujeCie
Wtajemniczenie

Cytat:
dzieki pozniej przeczytam.

slyszalyscie cos takiego że jak siedzimy z przodu to trzeba poduszke powietrzna wylaczyc? bo walnie w brzuch
same problemy
No ja nie wyłączam żadnej poduszki powietrznej, ani nie planuję nie zapinać pasów, wolę jednak przeżyć jakiś potencjalny wypadek. Ale każdy już musi decydować za siebie, zgodnie z sumieniem.
Stary 2012-11-02, 12:10   #606
Sorceresss
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mi6ka Pokaż wiadomość
Ale gdzies jakis specjalista sie wypowiadal o pasach. Ze ;epiej jednak zapiac, bo jak nie masz, a masz wypadek to i tak marne szanse itd..
Oj ja pasy zapinam odruchowo - jako kierowca i jako pasażer. Brzuch mi rośnie z sekundy na sekundę teraz, ale mimo to zapinam i zapinać będę do oporu. Jako pasażer sobie go luzuję, ale nie wyobrażam sobie jazdy bez... natomiast z tyłu.... jak tylko zapnę pasy to od razu robi mi się niedobrze

Terry Pratchett
Stary 2012-11-02, 12:14   #607
ObserwujeCie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Sorceresss Pokaż wiadomość
Oj ja pasy zapinam odruchowo - jako kierowca i jako pasażer. Brzuch mi rośnie z sekundy na sekundę teraz, ale mimo to zapinam i zapinać będę do oporu. Jako pasażer sobie go luzuję, ale nie wyobrażam sobie jazdy bez... natomiast z tyłu.... jak tylko zapnę pasy to od razu robi mi się niedobrze
ooo no ja teraz ledwo co jeżdżę jako pasażer, bo mi od razu niedobrze, a z tyłu to bym chyba dalej niż widzę także zostaję przy prowadzeniu lub msc dla pasażera, w pasach i z poduszkami.
Stary 2012-11-02, 12:16   #608
Ptaszysko16
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anna maria 79 Pokaż wiadomość
witajcie po 1 listopada korki i jeszcze raz korki wszędzie może nie takie jak na centralnym cmentarzu ale jednak...
u nas jakoś pechowo spaliłam żelazko, ciasto a dokładnie karpatka wyrosła z jakąś górą na środku...uwielbiam takie momenty...poza tym jestem zła czuje się jak bomba z zapalnikiem czekam z utęsknieniem do 5 listopada na wizyty lekarkie.
Kasia jeszcze raz gratuluje i głaszczemy Emilka przez mamy brzuszek
Malpka my też leniuchujemy w dwójkę z Miśkiem, a raczej w trójkę zdrówka
Nestle Maria Monika dbajcie o siebie i nie przemęczajcie się
Ewka ciesze się z Tobą z pięknej wizyty i spotkania z maleństwem
Leonikowa mamy śpiewać sto lat, jeżeli to Twoje to serdeczne życzenia
Megi-megi zdrówka dla Igora i cąłusy dla Kalinki ślicznotki

mamuśki mamy 11 głosów do 30 jeszcze sporo więc uśmiechamy się o kolejne głosy do Was i z góry pięknie dziękujemy....:jupi :casting na smyka
http://www.facebook.com/agnieszka.staron.31
głos ode mnie dodany
15.10. 2011.
21.02.2013. Natalka 31 tc. 1190 g 40 cm

http://www.suwaczki.com/tickers/km5sdf9hhaev4h7a.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cdf9h7pw9dmdz.png

http://s10.suwaczek.com/20111015650114.png
Ptaszysko16 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-02, 12:23   #609
Dragusia88
Zakorzenienie

Cytat:
Ja slyszalam, ze dopiero z wiekszym brzuchem, ja jeszcze az takiego duzego np. nie mam. Ale... podobno najlepiej siadac na miejscu pasazera z tylu. Nie we wszystkich autach mozna wylaczac poduszke. A jak np. prowadzisz? Nad tym sie zastanawiam, tzreba by bylo sie wczytac jak wybucha ta kierowcy,a jak pasazera. Ale gdzies jakis specjalista sie wypowiadal o pasach. Ze ;epiej jednak zapiac, bo jak nie masz, a masz wypadek to i tak marne szanse itd... No nie wiem, ciezke to, ja tez rozkminiam, bo jestesmy w trakciue kupna auta rodzinnego i wlasnie jest ten problem puduszki...
Cytat:
ooo no ja teraz ledwo co jeżdżę jako pasażer, bo mi od razu niedobrze, a z tyłu to bym chyba dalej niż widzę także zostaję przy prowadzeniu lub msc dla pasażera, w pasach i z poduszkami.
no ja też zapinam pasy. a z tyłu nie chce siadać bo też
http://www.papilot.pl/ciaza/2797/Bez...e-w-ciazy.html
http://www.interweniuj.pl/index.php?...=165&Itemid=41
http://www.maluchy.pl/porada/255

ale przeczytałam i poducha jest okey jeszcze tylko męża muszę oświecić, bo on co usłyszy to zaraz łyka, nic nie przeczyta nie sprawdzi tylko wierzy eh a ja później musze go przekonywac i pokazywać fachowe artykuły

Dragusia88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-02, 12:28   #610
Sorceresss
Wtajemniczenie

Cytat:
Fakt, najlepszy sposób na mdłości w samochodzie - być kierowcą!

---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ----------

Cytat:
jeszcze tylko męża muszę oświecić, bo on co usłyszy to zaraz łyka, nic nie przeczyta nie sprawdzi tylko wierzy eh a ja później musze go przekonywac i pokazywać fachowe artykuły
hm, fajnie masz mój natomiast jest na etapie uwielbienia dla systemów szuflad i zawiasów firmy BLUM Do tego organizuje kuchnię pod siebie - tak jakby to on gotował i tam urzędował... wie co, gdzie najlepiej trzymać itp. W tym momencie nie ma pojęcia gdzie trzymam 50% rzeczy, a jak odkłada z suszarki do szafek to w miejsca, które nie są przeznaczone na daną rzecz
Mój mąż jest z tych co jak się na coś napali to tak trwa, rozmyśla, wymyśla, kombinuje, czyta o tym wszystko co się da. A potem po około tygodniu mu mija
Skubany zna wymiary stelaży do zabudowy WC podtynkowego

Terry Pratchett
Stary 2012-11-02, 12:28   #611
jolanT
Zadomowienie

Dzień dobry dziewczyny!

Obiecałam zdjęcie mojej dzieciny, która pokazuje, że jest ok
Jak tak patrzę to nie wiem jak to dziecię jest ułożone

powiedzcie dziewczyny też macie takie ciągnięcie w pachwinach? ja mam szczególnie po prawej stronie, czyli tam gdzie miałam torbiel i czasem zanim wstanę to wyglądam jak łamaga ;/ wczoraj byliśmy w Ikei i po 15 min się zaczęło więc wypróbowałam tam prawie wszystkie fotele i kanapy, żeby tylko usiąść na chwilę
pech chciał, że cały dział dziecięcy w przebudowie.. no więc zobaczyłam tylko jeden pokoik, którego cena skutecznie mnie zniechęciła

aa pisałyście ostatnio o wanna/prysznic.. ja mam wannę i nie wyobrażam sobie inaczej, to jest coś pięknego

nie wiem jak to jest jak dziecko się rusza ale czasem mam wrażenie, że je czuje takie słodkie bąbelki, może to już to
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bobas.jpg (34,7 KB, 60 załadowań)

29.04.2015
OLAF !

http://fajnamama.pl/suwaczki/yvpga7q.png
jolanT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-02, 12:30   #612
Malpka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja dzisiaj się urlopuję - mój ostatni urlop wypoczynkowy jaki mam zapisany na ten rok Pozostałe 16 dni, które mam do wykorzystania przenoszę na przyszły tok po macierzyńskim !
wow 16 dni to ty coś mało urlopujesz hehe
K http://www.suwaczek.pl/cache/f2a2119f90.png
W http://www.suwaczek.pl/cache/ef8b004f6a.png
Malpka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-02, 12:34   #613
Sorceresss
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Malpka Pokaż wiadomość
wow 16 dni to ty coś mało urlopujesz hehe
uzbierało się TŻ zmieniał pracę w tym roku i nie mieliśmy wakacji :/ poza tym na święta miałam wypisane bodajże 6 dni - a wtedy to już planuję być na zwolnieniu.
Zawsze naddatek wykorzystywałam zimą na nartach W tym roku na 100% pojadę na stok! będę siedzieć w knajpie, jeść kwaśnicę i umierać z zazdrości!

Terry Pratchett
Stary 2012-11-02, 12:36   #614
monicca1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klementyna1 Pokaż wiadomość
Ale mnie denerwuje ta kanapka mumia, zawsze jak włączam wizaz, to mnie straszy niech juz zaczną robic jakieś kanapki bałwanki czy renifery....
Też mam jej serdecznie dość
monicca1989 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-02, 12:37   #615
Sunshine833
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jolanT Pokaż wiadomość
Dzień dobry dziewczyny!

Jak tak patrzę to nie wiem jak to dziecię jest ułożone

powiedzcie dziewczyny też macie takie ciągnięcie w pachwinach? ja mam szczególnie po prawej stronie, czyli tam gdzie miałam torbiel i czasem zanim wstanę to wyglądam jak łamaga ;/ wczoraj byliśmy w Ikei i po 15 min się zaczęło więc wypróbowałam tam prawie wszystkie fotele i kanapy, żeby tylko usiąść na chwilę
pech chciał, że cały dział dziecięcy w przebudowie.. no więc zobaczyłam tylko jeden pokoik, którego cena skutecznie mnie zniechęciła

aa pisałyście ostatnio o wanna/prysznic.. ja mam wannę i nie wyobrażam sobie inaczej, to jest coś pięknego

nie wiem jak to jest jak dziecko się rusza ale czasem mam wrażenie, że je czuje takie słodkie bąbelki, może to już to
a ja też nie wyobrażam sobie prysznica...codziennie leniuchowanie w wannie to rytuał choć nie wiem jak będę z wielkim brzuchem wstawała...najwyżej jakiś podnośnik sobie zamontuje hehe
Sunshine833 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-02, 12:42   #616
monicca1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sunshine833 Pokaż wiadomość
Ale superaśne...a jak korzystnie cenowo!! ja niestety nie umiem odnaleźć się w lumpkach....jakoś nie umiem szukać nie mam cierpliwosci...wiec chyba pozostaje mi allegro i pakiety uzywane
Też zastanawiałam się nad takimi zestawami ubrań, nawet oglądałam nie raz ale po tym jak zobaczyłam jak tanio można kupić w lumpku to zrezygnowałam bo na allegro to nieraz ceny za pakiet wynoszą i 200-300zł i nie koniecznie musi mi się wszystko spodobać a tak kupuję to co mi się spodoba.
monicca1989 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-02, 12:52   #617
maczek35
Raczkowanie

witam w ten pochmurny dzień, wczoraj cały dzień w rozjazdach po cmentarzach, a dzisiaj z łóżka nie mogłam wstać tak mnie plecy bolą, a do pracy trzeba było iść , całe szczeście że jutro weekend, więc byle jeszcze wytrzymać te kilka godzin.

Cytat:
chyba najpierw strzelę sobie kawę.
Któraś reflektuje na kawusię ze mną? Mam też ciacho!
Ja już co prawda po kawie, ale na ciacho się piszę, szef przyniósł rogale marcińskie, pychota

Cytat:
W tym roku na 100% pojadę na stok! będę siedzieć w knajpie, jeść kwaśnicę i umierać z zazdrości!
Możesz zdradzić gdzie się wybierasz, też myślę o wyjeździe w góry, chociaż na kilka dni, tylko sie zastanawiam, bo tyle słyszałam że w ciąży to raczej w niskie powinno się jechać.
maczek35 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-02, 13:05   #618
ObserwujeCie
Wtajemniczenie

Cytat:

ale przeczytałam i poducha jest okey
no to pięknie

Cytat:
Mój mąż jest z tych co jak się na coś napali to tak trwa, rozmyśla, wymyśla, kombinuje, czyta o tym wszystko co się da. A potem po około tygodniu mu mija
Skubany zna wymiary stelaży do zabudowy WC podtynkowego
No mój też rozmyśla, kombinuje itp tyle że mu nie przechodzi - ale zawsze bardzooooo długooooo zbieraaa info i podejmuje decyzję )

jolanT dla dzidziusia

Cytat:
Napisane przez Sunshine833 Pokaż wiadomość
a ja też nie wyobrażam sobie prysznica...codziennie leniuchowanie w wannie to rytuał choć nie wiem jak będę z wielkim brzuchem wstawała...najwyżej jakiś podnośnik sobie zamontuje hehe
No można utknąć wyobrażam sobie... może na później jakiś stołeczek
Stary 2012-11-02, 13:08   #619
Maluda2112
Raczkowanie

GG do Maluda2112

Ja wczoraj wymarzłam na cmentarzu strasznie a dziś to samo zimno i wieje nie mam ochoty nigdzie wychodzić więc zabrałam się za pranie i porządki w szafie

Mojemu tż zaczynaja się nie podobać imiona dla synka i myślę nad innymi i nie umiem się zdecydować

Synek Kacper
Maluda2112 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-02, 13:08   #620
Mi6ka
Rozeznanie

Cytat:
uzbierało się TŻ zmieniał pracę w tym roku i nie mieliśmy wakacji :/ poza tym na święta miałam wypisane bodajże 6 dni - a wtedy to już planuję być na zwolnieniu.
Zawsze naddatek wykorzystywałam zimą na nartach W tym roku na 100% pojadę na stok! będę siedzieć w knajpie, jeść kwaśnicę i umierać z zazdrości!
To mam identyczny plan Choc posiedziec w fajnym klimacie, tylko licze, ze wszystko bedzie ok. Tak jakos mysle poczatek stycznia mozna by bylo pojechac jeszcze
Mi6ka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-02, 13:21   #621
jolanT
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Maluda2112 Pokaż wiadomość
pranie i porządki w szafie
od rana się do tego zabieram, a do porządków w szafie jakieś 3 tygodnie..
cały czas myślę sobie, że po co robić porządki w szafie skoro przy przeprowadzce i tak się wszystko zburzy

29.04.2015
OLAF !

http://fajnamama.pl/suwaczki/yvpga7q.png
jolanT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-02, 13:41   #622
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
same problemy
taaa... nie zapinać pasów bo mogą zabić dziecko w razie wypadku, to samo z poduszką czyli najlepiej jeździć bez żadnego zabezpieczenia czego to ludzie nie wymyślą nie wsiądę nigdy do samochodu bez pasów (nieważne gdzie bym siedziała), tak samo nie wyłączyłabym poduszki, chociaż u nas akurat nie da się jej wyłączyć.

za to wiem, że dziecka nie można wozić z przodu w foteliku jeśli jest włączona poduszka.
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-02, 13:46   #623
Sorceresss
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez maczek35 Pokaż wiadomość
Możesz zdradzić gdzie się wybierasz, też myślę o wyjeździe w góry, chociaż na kilka dni, tylko sie zastanawiam, bo tyle słyszałam że w ciąży to raczej w niskie powinno się jechać.
na narty z TŻ bardzo lubimy jeździć blisko Krakowa - Limanowa albo do Kasiny (stok w Kasinie jest moim ulubionym) - nie ma tam dzikich chord ludzi jak w tych większych ośrodkach. No i na Słowację - Rohacze albo Chopoka. Ale to na narty...
Poza zimą jeśli chodzi o górki to ja ubóstwiam te urokliwe, niezaludnione... Od lat króluje u nas Beskid Sądecki W sumie to łazimy w jedno i to samo miejsce I tak raz w roku z moją szaloną przyjaciółką idziemy w Tatry Cholerka - tak sobie myślę, że są wielkie plusy mieszkania na południu kraju

Cytat:
To mam identyczny plan Choc posiedziec w fajnym klimacie, tylko licze, ze wszystko bedzie ok. Tak jakos mysle poczatek stycznia mozna by bylo pojechac jeszcze
W lutym też Śmieję się, że sezon narciarski zamykają nawet w maju więc jak się wykuruję tam i ówdzie to jeszcze pojadę na narty!

Cytat:
od rana się do tego zabieram, a do porządków w szafie jakieś 3 tygodnie..
cały czas myślę sobie, że po co robić porządki w szafie skoro przy przeprowadzce i tak się wszystko zburzy
Powiem Ci szczerze, że nie ma sensu sprzątać! Nie dość, że się zburzy to jeszcze pewnie przy przeprowadzce część ciuchów wyrzucisz
Ah! I jeszcze dodam radę o siebie - dzisiaj sprzątnęłam łazienkę i kuchnię i mnie brzuszek pobolewa więc na prawdę NIE MA SENSU!

Terry Pratchett

Edytowane przez Sorceresss
Czas edycji: 2012-11-02 o 13:53
Stary 2012-11-02, 14:16   #624
Agateczka*
Zakorzenienie

Cześć kobietki kochane!

trudne chwile już za mną został jedynie smutek...

Ale wracam powolutku do was, już niebawem wizyta z resztą wiele z was ma wizyty już 5
także przywitałam się i będę starała się być na bieżąco ale w między czasie nadrobię te 10 stron co naskrobałyście:brzy dal:
Stary 2012-11-02, 14:35   #625
booziaczek
Zadomowienie

czesc narazie was nie nadrabiam nie mam czasu własnie wróciłam z korków bez głosu dwie godz gadania i kaplica teraz robie pranie a ogolnie 1 litopada był jak lany poniedziałek wszystko mi przemokło łacznie z podkoszulką ech zmykam sie grzac bo cos czuje ze zaraz mnie rozłoży
How could so much love be inside of you

booziaczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-02, 15:14   #626
Ptaszysko16
Wtajemniczenie

dziewczyny bo oczywiście się zestresowałam.
poszłam do toalety a tam na wkladce brazowo-zółta plama.
owszem coś mnie dziś brzuch pobolewał od rana ale myślałam że po prostu tak się bąbel ułożył.
poszliśmy na spacer. może to wczorajszy dzień bo jednak trochę łażenia po cmentarzach było.
w każdym bądź razie wzięłam nospę i wpakowałam się do łóżka. czy można cos jeszcze zrobić? luteinę stosuję cały czas 2x2
rozumiem ze jakbym dalej plamiła to IP? i tel do ginki?
ehh martwię się
15.10. 2011.

Stary 2012-11-02, 15:35   #627
anika_s
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzień dobry dziewczyny!

---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ----------

oj kochane, ależ się dziś wystraszyłam,
ok 5.00 rano obudził mnie mocny ból brzucha w prawym boku - masakra, pobiegłam do łazienki - czysto, na szczęście mąż pomasował i przeszło po jakimś czasie- ale widziałam że i on się wystraszył.
Później pobolało jeszcze w lewym troszkę i spokój.
Kurcze co to moglo być?

---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ----------

Cytat:
Napisane przez Ptaszysko16 Pokaż wiadomość
owszem coś mnie dziś brzuch pobolewał od rana ale myślałam że po prostu tak się bąbel ułożył.
poszliśmy na spacer. może to wczorajszy dzień bo jednak trochę łażenia po cmentarzach było.
w każdym bądź razie wzięłam nospę i wpakowałam się do łóżka. czy można cos jeszcze zrobić? luteinę stosuję cały czas 2x2
ehh martwię się
bidulka - miejmy nadzieje ze wszystko minie, ja tez w lekkim stresie
anika_s jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-02, 15:36   #628
bmma
Zadomowienie

Witam
Zaczynam dzisiaj 23 tydzień
Niestety też zaczyna mnie boleć brzuszek, a było tak pięknie
Jak boli to mała okropnie się wierci i rozpycha, a może boli bo ona szaleje
Jestem z Wami w bólu

Kinga 22-02-2013

Maciek 12-08-1997

bmma jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-02, 16:06   #629
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
Napisane przez Ptaszysko16 Pokaż wiadomość
ehh martwię się
gdyby się powtarzało to zadzwoń do gin. z IP wstrzymałabym się póki nie ma krwi. ja ciągle mam jakieś tego typu akcje (a wg usg wszystko jest w porządku).
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-02, 16:16   #630
Ptaszysko16
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
gdyby się powtarzało to zadzwoń do gin. z IP wstrzymałabym się póki nie ma krwi. ja ciągle mam jakieś tego typu akcje (a wg usg wszystko jest w porządku).
dziękuję
15.10. 2011.

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości