|
|
#4501 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 - część III
Cytat:
największy tampon przesiąknięty w godzinęo i znowu mamy razem @ ciastek,tak jak miesiąc temu
|
|
|
|
|
#4502 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Chcę wygodne dla dziecka, stabilne i łatwe w czyszczeniu. Edit: Mam nadzieję, że mi coś polecicie i będę zwolniona z poszukiwań. Od kiedy to krzesełko będzie potrzebne? Edytowane przez Maciejka__ Czas edycji: 2012-11-02 o 15:49 |
|||
|
|
|
#4503 |
|
Zakorzenienie
|
Heja!
Aniu, zmieniłam smoczki w 2 butelkach, B. strasznie się męczyła przy jedzeniu. 2 butle mamy z 3przepływowym, a pozostałe mamy z pierwszymi smoczkami. Chyba powinnam już wymienić we wszystkich. Wczoraj pobalowałam i...tż zajmował się małą cała noc, a ja odchorowywałam. Od ponad roku tak źle się nie czułam, no ale były urodziny przyjaciółki więc się usprawiedliwiam jak mogę ![]() A co do krzesełka, wszystkie znajome mi radzą, bym kupiła najprostsze z ikei, bo szkoda kasy, a niejednokrotnie dziecko nie chce w nim siedzieć. |
|
|
|
#4504 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A dlaczego zdecydowałaś się podawać kaszkę? Poszłabym do lekarza. Przed ciążą nigdy nie miałam obfitej @ i po ciąży nic się nie zmieniło.
|
|
|
#4505 |
|
Zadomowienie
|
Ciastek umów się do gina - ja nie dość ze dostałam @ jedną po drugiej prawie to są mocniejsze niz przed ciążą i gin sam stwierdził, że mam się u niego pokazać na usg.
Jest jakiś kleik ryżowy do rozrobienia z wodą którego nie trzeba gotować? Bo ja w sklepie widziałam tylko do rozrobienia z mm. No chyba, że mogę go rozrobić z wodą zamiast mleka skoro i tak potem małą dostanie jeszcze cycka? |
|
|
|
#4507 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a w sumie potrafi mała jeść z dobrą godzinę nawet..
|
|
#4508 |
|
Zakorzenienie
|
Przed porodem aż takich niemialam. Teraz jak bym tampona założyła to by się wuslizgnal od razu. Chyba pójdę do gina bo nawet czuje się jakas slaba. I ciągle mi się spać chce pewnie hemoglobina się znizyla.
Były goście i jak twierdzili wcześniej ze mala to identyko tata tak teraz mówili ze się bardzo zmieniła ze juz jest bardzo do mnie podobna podobno jak byłam mala bykam identyko niestety zdjęć nie mam a szkoda
|
#4509 |
|
Zadomowienie
|
oj jasiu juz tak zajada
|
|
|
|
#4510 |
|
Zadomowienie
|
Opalia dzięki za info że mleczko dotarło
![]() Ciastuś idź lepiej do gina to skontrolować, bo to niekoniecznie tak musi być. Moje @ już teraz są całkiem bezbolesne, a krwawienie minimalnie większe niż przed ciążą. Phdwao świetnie, że Jasiowi kaszka smakuje Jaką mu dajesz?Wiecie co dzisiaj mój małż zrobił? Myślałam że go ukatrupie Mieliśmy jechać dzisiaj do fizjoterapeutki. No to ja się spieszyłam z obiadem, dokaarmiałam małą, żeby w drodze nie zgłodniała, latałam po domu jak szalona żeby zdążyć do niej na 13.00 i sama nie dałam rady zjeść obiadu. Pojechaliśmy tak i już przed końcem dogi był korek, więc mówię do niego zadzwoń do Sylwii i powiedz że się troszke spóźnimy. Ok, zadzwonił ale ona nie odbierała. Pytam go czy jest na 100% pewny że na dzisiaj się z nią umawiał (już o to pytałam tydzień temu) i zarzekał się że tak. Ale coś mi nie dawało spokoju, sprawdzziłam smsa od niej na jego telefonie I CO? Umwił się na 9 listopada (!!!!!!) Ale mu się dzisiaj dostało No a ja oczywiście jestem wypoczęta...... a już tydzień chodze jak zombie Już o wszystkim ostatnio za niego musze myśleć Żebyście widziały jak mnie przepraszał ale póki co jestem nieugięta jaka jestem wkurzona
|
|
|
|
#4511 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kaszka mlczno-ryzowa nestle z malinami, nie można ![]() poza piersią nie ma innych sposbów na podanie mu mleczka na razie podawaniem kaszki bymt ego nie nazwała bo nie będe tego robić codziennie i ilościach sugerowanych przez producenta, na razie była to próba zapoznania się z nowym smakiem |
|
|
|
|
#4512 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
eee ciastek Rozi jest tżtowa,przykro mi
|
|
|
|
|
#4513 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Wróciliśmy z randki ![]() Lusia jest taką kruszynką |
|
|
|
#4514 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Śliczny jest! My też nic nie mamy ![]() ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- No ba ![]() Fabi jest tak zakochany w Lusi |
|
|
|
|
#4516 |
|
Zakorzenienie
|
Super że spotkanie się udało
solka no Iga i Fabi to pewnie prawie 16kg Mała ma jakąś fazę... Nic na nią nie działa... Więc położyłam ją do łóżeczka i wyje
|
|
|
|
#4517 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Śliczny ten Twój zwierzak. Naprawdę wygląda jak pluszak![]() Cytat:
Cytat:
![]() Mnie się wydaję, że wcale jej grubo nie ubieram ( potówek na przykład nie ma), ale postaram się w takim razie cieniej...a jak nie przejdzie to zgłoszę się do pediatry, bo czasami to się z niej prawie leje... Mam taką samą grzechotkę i Młoda ją uwielbia ![]() Cytat:
![]() Moja jeszcze nie łapie zabawek
|
||||
|
|
|
#4519 |
|
Zakorzenienie
|
Ale chce mi się spać, masakra
Za to Fabi jak nowo narodzony
|
|
|
|
#4520 |
|
Zakorzenienie
|
No na pewno, pewnie nie może się otrząsnąć po spotkaniu z Lu
![]() ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Właśnie reklamowali że w Kauflandzie są pampersy Activ baby za 44,44. |
|
|
|
#4521 |
|
Zadomowienie
|
Ja mojej wsadziłam ostatnio zabawkę do ręki, to zacisnęła i chwilę trzymała, ale nie ogarniała co i jak. Ma w sumie jeszcze czas
![]() Ja jak jestem rano nieprzytomna, to moja Młoda jest w pełni formy i chciałaby ze mną gadać
|
|
|
|
#4522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- Wiecie jaka ta moja córka to agentka Obciąga sobie rękaw na rączkę specjalnie żeby do wsadzić do buzi i gryźć. Jak jej poprawie to znowu to samo
|
|
|
|
|
#4523 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4524 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mnie dziś teściowa powiedziała, że B. to niewiadomo do kogo podobna. Ona to ślepa jest. PRzecież to cały tż, no ale niechaj jej będzie. Cytat:
Tż dobry, bądź nieugięta !! Niech odkupi swoje roztargnienie ! Jakbym widziałą mojego, ciągle muszę za niego myśleć, mam tego dość !!!!!!! Soleilka, na tym zdjęciu Lusia nie wygląda na kruszynkę hehe. Fajnie, że się spotkałyśmy. Teraz tylko czekam, kiedy Agunia spotka się ze mną i Houserką.... |
|||
|
|
|
#4526 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4527 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zmieniła się juz to każdy mówi nawet Uwaga! Tesciiwa!! Niewiem może na żywo inaczej bo widza ja i mnie odrazy? Do tata trochę też ale każdy mówi E juz dużo dużo mniej ![]() pójdę do gina
|
|
#4529 |
|
Zakorzenienie
|
Hey Mamusie !
Długo mnie tu nie było... Mieliśmy przeprowadzkę, potem gości no i w końcu chrzciny Mnóstwo przygotowań, sprzątania, no i przenoszenie linii telefonicznej a co za tym idzie internetu Nareszcie jesteśmy na większym mieszkanku, gdzie Natan ma swój pokoik i ogród, z którego zapewne bedzie korzystał w przyszłym roku. Chrzciny nie odbyły sie bez ciśnień (zjechały się obie babcie), ale już po wszystkim i to najważniejsze. Natanek już pięknie zaczyna gaworzyć, za to odechciało mu sie leżeć na brzuszku i krzyczy jak go kłade w tej pozycji. Obecnie przechodzi pierwszy katarek, co mi spędza sen z powiek Przy tym sama też sie rozchorowałam w tym samym czasie , wiec nie wiem kto od kogo złapał choróbsko.Byłam u lekarza z prośbą o ginekologiczne przebadanie, ponieważ niepokoiły mnie różne sprawy, nic jednak nie wykryto a lekarka jako recepte na moje bolączki poradziła duuuużo czerwonego wina... Podczytałam kilka stron, ale to za mało na cytowanie, postaram sie teraz zaglądać częściej Buziaki
|
|
|
|
#4530 |
|
Zakorzenienie
|
ależ ja mam dobrą teściową
kupiła pampki i mm i espumisan i czopki dla mnie ![]() Napełniłam już wszystkie woreczki. Napiłam się troszkę miodu pitnego rumieńców dostałam jak cnotka niewydymka
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:34.

największy tampon przesiąknięty w godzinę

Chcę wygodne dla dziecka, stabilne i łatwe w czyszczeniu. 

Mieliśmy jechać dzisiaj do fizjoterapeutki. No to ja się spieszyłam z obiadem, dokaarmiałam małą, żeby w drodze nie zgłodniała, latałam po domu jak szalona żeby zdążyć do niej na 13.00 i sama nie dałam rady zjeść obiadu. Pojechaliśmy tak i już przed końcem dogi był korek, więc mówię do niego zadzwoń do Sylwii i powiedz że się troszke spóźnimy. Ok, zadzwonił ale ona nie odbierała. Pytam go czy jest na 100% pewny że na dzisiaj się z nią umawiał (już o to pytałam tydzień temu) i zarzekał się że tak. Ale coś mi nie dawało spokoju, sprawdzziłam smsa od niej na jego telefonie I CO? Umwił się na 9 listopada (!!!!!!) 

Za to Fabi jak nowo narodzony