|
|
#452 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.VI
Cytat:
|
|
|
|
|
#453 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie czytaj na necie nic o wodach bo to pewnie infekcja jest i dlatego takie objawy to leż spokojnie |
|
|
|
|
#454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#455 |
|
Raczkowanie
|
hej,
ja to sie udzielam srednio chyba 10 razy w kazdym watku, w takim tempie to nie wiem czy zdaze sie z Wami zapoznac w klubie hehe ![]() macie śliczne brzuszki wszystkie bez wyjatku ![]() wczoraj byłam na cmentarzu na grobach mojej rodziny a u meza czesciowo, bo tak zaczelo lac,ze powiedzial,żebym juz zostala w samochodzie, nie mielismy parasola mnie to tak napierdziela kosc łonowa chyba jakby mi ktoś bejsbolem przyłozył ![]() nie moge sie zdecydowac na wózek, w koncu prawdopodobnie stanie na roan4runner: http://allegro.pl/ultralekki-roan-4r...753960710.html imię chyba już wybrane, będzie Ksawery o dziwo podoba się obydwu rodzinom, no i nam![]() co myślicie o takiej czapeczce? rozmiar 37 chyba będzie za duża? http://krasnalek.pl/pl/czapka-niemow...is-narcyz.html |
|
|
|
#456 |
|
Zadomowienie
|
śliczna czapka!
|
|
|
|
#457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wózek też wydaje się fajny, ale mi się prawie wszystkie podobają
|
|
|
|
|
#458 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
No, toś się wykosztowała Cytat:
Byłam u gina dzisiaj, mam jakąs infekcję moczową i monural muszę wypić. Dorotka waży ponad 1,5kg spora jest, tein mam na 8 stycznia I... na plusie mam dokładnie 4 (słownie: CZTERY) kg
|
||
|
|
|
#459 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;37386983]
Byłam u gina dzisiaj, mam jakąs infekcję moczową i monural muszę wypić. Dorotka waży ponad 1,5kg spora jest, tein mam na 8 stycznia I... na plusie mam dokładnie 4 (słownie: CZTERY) kg [/QUOTE] dla Dorotki ![]() Jak Ty zrzucisz te kg po ciąży?
|
|
|
|
#460 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() zajrzę do lumpka, tam ostatnio 3 sweterki kupiłam z new looka
|
|
|
|
|
#461 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#462 |
|
Zakorzenienie
|
Szaja, co z nasza randka na porodowce? Tym bardziej,ze mi sie termin na koniec stycznia przesuwa, apf
Ja mam 5, wiec tez niezle ![]() Monamur czapa fajna, a co do wozka to mi sie jedne tylko podobaja, od samego poczatku, wiec sie nie wypowiem heh Ale mnie skora ciagnie przy pepku, buuuuuuu
|
#463 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no wlasnie mam zel durexa jakis owocowy, ale myslalam ze nie wolno tych zeli uzywać w ciązy ... musze kupić jakiś oj fajna zabawa,fajna ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
fajne ciuszki Hej Kochane wpadlam sie tylko przywitać i chyba uciekam spac ajj... tzt mi chcial zabrac kompa i podczytywać co piszemy!! wrrrrrrr ! niedobrzelec jeden uciekam, buziaki;**
|
|
|
#464 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#465 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;37386983] Ja bym na złość poszła. Byłam u gina dzisiaj, mam jakąs infekcję moczową i monural muszę wypić. Dorotka waży ponad 1,5kg spora jest, tein mam na 8 stycznia I... na plusie mam dokładnie 4 (słownie: CZTERY) kg [/QUOTE]Jak Ty to zrobiłaś? Ja też mam 4 na plusie tylko , że z 1 sprzodu jakiż dziś leniwy dzień,najpierw ja drzemałam, teraz męzuś zaznął przed tv. Kośc ogonowa mnie boli masakrycznie, jak chodzę albo nogami ruszam to czuje okropny ból że się dre w niebogłosy, mam nadzieję że mi przejdzie do jutra bo mam szkołe |
||
|
|
|
#466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;37386983] I... na plusie mam dokładnie 4 (słownie: CZTERY) kg [/QUOTE]o ty wstręciulo
|
|
#467 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;37386983]
I... na plusie mam dokładnie 4 (słownie: CZTERY) kg [/QUOTE] Tylko ja mam 4,5kg.
|
|
|
|
#468 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laski
jeeeeeny jak ja nie cierpię takich nudnych dni :/ Coraz więcej czytam że macie bóle typowo okresowe u mnie też ostatnio się pojawiły,jajniki ciągną jak na okres a już zapomniałam jak to było ![]() Co do porodu i strachu przed nim to jakoś mnie to nie paraliżuje- póki co Tłumaczę sobie że przecież nikt tego za mnie nie odbędzie i MUSZĘ to znieść czy mi się to podoba czy nie. Mam świadomość wszystkiego co może mnie na sali porodowej spotkać ale nic na to poradzić nie można ,trzeba być dobrej myśli i uzbroić się w pozytywne myśli,tylko tyle możemy.Od wczoraj mam zawroty głowy,chyba przez to ciśnienie. Mój mąż dziś po pracy podjechał po drobne zakupy i zahaczyla go pod marketem jakaś młoda dziewczyna ( 19latka ) która handlowała perfumami, potem zaczęła go podrywać i pytała ile ma lat, na szczęście odstraszacz czyt . Obrączka zadzialala i laska odpuścila W tych czasach widzę że wszędzie się wyrywa towary a myślałam że pod sklepem to tylko żulki atakują na których z reszta mój mąż też ma ogromne szczęście Ostatnio ciągle bym jadła kisiel nie wiem co mnie wzięło Idę coś zjeść bo mój syn już się upomina jak zbliża się czas jedzenia to automatycznie mały zaczyna buszowanie i chciał czy nie trzeba wstać podnieść 4 litery i czymś się posilić ![]() O przypomniało mi się. Dziewczyny macie coś sprawdzonego na elektryzujące się włosy? Przez ta pogodę nie mogę sobie z nimi dać rady,wyglądam jak w....iony szopen
|
#469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#470 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dla Pana i Żony- co za kultura ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- Szaja- rozbestwiłas sie i stanowczo przesadzasz ![]() ciekawe, ile u mnie już jest... na ostaniej wizycie było 10 do przeodu a kolejna za tydzień.... w domu wagi nie mam, więc stresuje sie dopiero w poczekalni byłam dzis na całomiesiecznych zakupach biedronkowych, doszły jeszcze imieninowe bo na niedziele zapraszam rodziców z bratem, tesciów i siostrę tesciowej z rodziną (mieszkaja bardzo blisko a ja ją bardzo lubie). Wykorzystałam brata jako kierowce i tragarza, bo małż w pracy od 14 a ja jutro od rana bede sie w kuchni wyżywac metrowiec za mną chodzi od dłuższego czasu, to jutro bedzie mój pierwszy raz w robieniu go do tej pory tylko miski myłam jak mama robiła |
||||
|
|
|
#471 |
|
Raczkowanie
|
hej
u mnie meczace dwa dni na szczescie juz w domku leze na kanapie pijac bezalkoholowego grzanca ![]() maly sie smiesznie wierci nie ze kopie tylko tak jakby plywa i czuje sie jakbym miala weza w brzuchu, wczoraj byli znajomi z 2 mc coreczka slodkaaaa - moj maz panikarz uciekal po calym domu bo chcieli mu ja dac na rece! ! niby zabawne ale on serio przerazony potem mowil ciagle -ja nie wiem co to bedzie nigdy nie mial kontaktu z takimi malymi dziecmi.zastanawiamsie teraz czy nie bylo by dobra opcja isc do szkoly rodzenia moze by troche sie uspokoil?? Jak myslicie? a co do takiego ciekniecia po nogach tez tak czasem mam ogolnie to z wkladkami sie nie rozstaje ;( nic milego... a infekcji zadnej nie mam wiec chyba taki urok ciazy |
|
|
|
#472 |
|
Rozeznanie
|
Hej, witam laseczki
. Dostałam dzisiaj misia , a teraz zajadam się pysznym murzynkiem .Charlizz mam nadzieję, że wszystko Ok.
|
#473 |
|
Zadomowienie
|
wydaje mi się,że tak
brzuch nie boli, mała się kręci, to ją czuję pod żebrami, to znowu tak niiiiisko. Coś tam wilgoci mam, ale chyba jest ok, ogólnie leżę i nie panikuję. Jeśli znowu mi tak mocniej skapnie jakbym "popuszczała" to lecę na ip, póki co odpoczywam i czekam na lepsze czasy
|
|
|
|
#474 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny
![]() podczytuję was ![]() w dodatku mam wkur.wa połączonego z dołem ale to wam opiszę, jak już będę w domu, bo jak ktoś przyjdzie i przeczyta...to wolałabym tego uniknąć więc napiszę wam w niedzielę a tymczasem pozdrawiam, buziaki!
|
|
#475 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny, ale weźcie pod uwagę że ja zaczynałam z wagą 72kg
pewnie i tak skończę z większą niż większośc z was, to tyle mojego, że fajnie brzmi: 4kg |
|
|
|
#476 | ||
|
Zadomowienie
|
Szaja Tak to jest jak się kobieta w ciąży zapuści
Ale w sumie... Jak Ty to robisz?![]() Cytat:
Cytat:
![]() charliz U mnie też baaaardzo mokro. Nie znoszę tego, szczególnie po nocy całe majtki mokre. Ginka ciągle twierdzi, że mam infekcje-teraz dostałam clotrimazolum.... |
||
|
|
|
#477 |
|
Zakorzenienie
|
Przeklinam naturę za to, że moja mama i moja siostra nie mają ani jednego rozstępu, a ja mam już kilka, mimo tych 4kg na plusie - są co prawda miniaturowe (1,5cm długości i 1mm szerokości, albo i mniej), trzeba patrzeć naprawdę z lupą, ale są, więc będzie ich więcej i się powiększą. Smarowanie brzucha faktycznie kij daje, bo dbam o to od samego początku, a tu taka przykra niespodzianka.
Po moim pięknym, płaskim i gładkim brzuszku pozostaną tylko wspomnienia. Dlaczego ciąża musi tak wyniszczać organizm i ciało kobiety? Włosy mam do bani, strasznie oklapnięte i 2kolorowe, paznokcie znowu słabe, jak kiedyś...
Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2012-11-02 o 21:02 |
|
|
|
#478 | |
|
Zakorzenienie
|
DO mnie tez to dotarło ostatnio
Cytat:
Ja tez jeszcze nie mam a mogę być pierwsza na porodówce
|
|
#479 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie
![]() ja dzis upieklam placek z jablkami - wlasnie go kosztuje ![]() znacie jakis sprawdzony przepis na schab pieczony z warzywami ?? szukam na necie i nic konkretnego nie moge znalesc ;/ charlizz mam nadzieje ze to nic powaznego kurde dziewczyny 4, 4,5 i 5 kg takim to dobrze nic tylko w ciazy byc
|
#480 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
jem normalnie, nawet słodyczy sobie nie odmawiam. ALe pisałam, z Agatką tylko 9kg było więcej. Co do lęku przed trzymaniem dziecka - ja nie zapomnę, jak na nasz ślub przed kościół przyszła kuzynka z mężem niosącym ich 4mies. synka i bez pardonu wcisnęłi go w czasie życzeń mężowi w szoku był Ale jako ciekawostka - jego brat jest chrzestnym Agatki, i tak naprawdę dopiero na jej roczku się przełamał (a raczej: ona bez krępacji mu na kolana wlazła i zaczęła się bawić), a tak to się bał. A teraz to się jej nie chce sprzeciwiać nawet, ona mówi: wujek chodź - i wujek idzie ------------------------------ Obejrzyjcie z głosem ![]() http://www.youtube.com/watch?v=8r5VMkZFC-Y |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:34.

Mocno Cię boli?

nie czytaj na necie nic o wodach bo to pewnie infekcja jest i dlatego takie objawy 

dla Dorotki ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Myslalam ze to sie dostaje zaraz po urodzeniu tylko 

zaczynam się bać porodu