|
|
#3841 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXIV
Cytat:
Wiecie co? jak poznam kogoś interesującego albo się zakocham,to wam to radośnie oznajmię,bo wy potraficie zmotywować do działania
|
|
|
|
|
#3842 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Noo, a ja byłam na tym koleżeńskim piwie. Miałam tylko godzinkę, więc dosłownie usiedliśmy, wypiliśmy i w drogę ale było sympatycznie. Dalej nie rozumiem skąd to zainteresowanie moją osobą po 2 tygodniach od zerwania z jego kolegą, ale nie wnikam, ważne że mogę sobie z kimś wyjść niezobowiązująco
|
||
|
|
|
#3843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3844 |
|
Zadomowienie
|
Ja też dzisiaj byłam na niezobowiązującym spotkaniu
Do tego widziała mnie bliska koleżanka mojego byłego, ciekawe czy mu o tym powie
|
|
|
|
#3845 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ku pokrzepieniu
|
#3846 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tak nie czuje się najlepiej, a jeszcze te wszystkie myśli wala do głowy a to zabija wszystko.... ja nie chce się dołować no ale weź i się nie dołuj , skoro zawsze jest tak samo. nic mi sie nei chce
|
|
|
#3847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przyjdzie taki dzień kiedyś - ja dla przykładu dokładnie po tygodniu i jednym dniu się ogarnęłam i przestałam zadręczać, inne po miesiącu, dwóch, trzech, sprawa indywidualna. nie wiem może przegadaj to z kimś? zawsze to lżej się robi jak powiesz komu co czujesz, zwyczajnie się wygadasz... może wyjść gdzieś do ludzi, niby nic a zawsze czas i myśli zajmiesz czymś innym... zrób coś, nie siedź bezczynnie - to najgorsze co możesz sobie zrobić.
Edytowane przez anoska Czas edycji: 2012-11-02 o 20:42 |
|
|
|
|
#3848 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wyjść nie mam za bardzo z kim no i gdzie, ale też próbowałem tyle że to robi się wtedy jeszcze większy dół niż jak się nigdzie nie wychodzi (myślę że wiesz co mam na myśli)
|
|
|
#3849 |
|
Zakorzenienie
|
no chyba nie wiem co masz na myśli?
|
#3850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oddając mu pierścionek zaręczynowy zrozumiałam że to on powinien o mnie zabiegać a nie ja o niego Ty się ogarnij i zacznij robić wszystko to na co masz ochotę zacznij żyć swoim życiem i zacznij żyć dla siebie ![]() ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- anoska jak się czujesz??
|
|
#3851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja wspaniale, jak zwykle
|
|
#3852 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Każdy powinien się starać, czasami można trochę bardziej się przyłożyć ale jeśli druga strona nie chce, to nie da się jej do tego zmusić.
Edytowane przez paputek00 Czas edycji: 2012-11-03 o 00:15 |
||
|
|
|
#3853 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
W anoreoksje chcesz popaść?
Kości nie są w modzie!---------- Dopisano o 00:45 ---------- Poprzedni post napisano o 00:42 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:46 ---------- Poprzedni post napisano o 00:45 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:53 ---------- Poprzedni post napisano o 00:46 ---------- Cytat:
![]() A ja do mieszkania wróciłam 0:20 (dziś wyjątkowo wcześnie) i około 01:00 (tak pierwszej w nocy) ma nawiedzić mnie kolega z piwkiem i chipsami, więc czekam W ogóle to Go narzeczona tak swoim gadaniem wkurzała, że nie wytrzymał i ją zostawił na 8 miesięcy przed ślubem A byli ze sobą 11 lat (z przerwami chyba trzema), zamierzam dowiedzieć się szczegółów jeszcze dzisiaj ---------- Dopisano o 00:54 ---------- Poprzedni post napisano o 00:53 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:56 ---------- Poprzedni post napisano o 00:54 ---------- Cytat:
![]() - cieszę się, że masz teraz takie zdrowe podejście do tego Dziewczyny, teraz pomóżcie mi wyleczyć się z EKSa ---------- Dopisano o 00:57 ---------- Poprzedni post napisano o 00:56 ---------- Cytat:
Anoska nigdy nie ma doła, zawsze jest wesoła
|
||||||
|
|
|
#3854 |
|
Przyczajenie
|
,
Edytowane przez zielona_sukienka Czas edycji: 2014-04-28 o 03:47 |
|
|
|
#3855 | |
|
Wtajemniczenie
|
---------- Dopisano o 00:58 ---------- Poprzedni post napisano o 00:57 ---------- Cytat:
![]() Też tak myślałam o swoim związku, a tu trach.. |
|
|
|
|
#3856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3857 |
|
Przyczajenie
|
.
Edytowane przez zielona_sukienka Czas edycji: 2014-04-28 o 03:44 |
|
|
|
#3858 | |
|
Rozeznanie
|
np, że jak mam gdzieś jechać sam to zanim tam dojadę (jeśli juz w ogóle wyjadę) to w drodzę tracę ochotę na cokolwiek, zaczynają sie myśli że to nie był dobry pomysł no a co za tym idzie robi sie dół.
np. jak przez ostatnie dni wszędzie widze pary, w kościele, na cmentarzu, na chodniku, nie chce patrzeć ale to samo się rzuca w oczy nie wiem dlaczego ![]() ---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ---------- widzisz to tak jak ja, starasz się, robisz wszystko a to chyba cały czas za mało i widać że tylko jadna osoba w parzę tak robi.... dlaczego ja nie mogę trafić na taką kobietę jak TY ... ---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ---------- próbowałem nie potrafie tak
|
|
|
#3859 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Ja chyba zbyt lajtowo potraktowałam obecne rozstanie,nie wypłakałam się,nie wyżyłam się i teraz wróciło ze zdwojoną siłą.![]() Cytat:
![]() Ale bym była ustawiona.. |
|||
|
|
|
#3860 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Fajny chłopak, spodobał mi się. Nawet trochę mi szkoda, że pewnie już się nie odezwie, ale może sama do niego zagadam... jak koleżanka, oczywiście ![]() No a Ty widzę szalejesz! Daj znać czy fajny ten kolega... chociaż zanim się obudzisz po tym piwkowaniu, będzie pewnie południe, haha. Cytat:
Dzisiaj wstałam w podłym nastroju. Śniły mi się jakieś dziwne rzeczy i obudziłam się zmęczona "mentalnie". Do tego miałam fajne plany na sobotę ale o 9 dostałam smsa od koleżanki, że ma doła i wycofuje się ze wszystkiego bo nie ma dzisiaj ochoty na towarzystwo. Suuuuper, naprawdę super! |
||
|
|
|
#3861 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3862 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Fajnie było, pośmialiśmy się, porozmawialiśmy, troszkę mu się wypłakałam. Od razu mi się lepiej zrobiło No pomaga, pomaga. Żałuję, że nie zdecydowałam się na to wcześniej, kiedy byłam jeszcze z eksem, bo teraz widzę ile głupich błędów popełniałam w związku. Ale mam nauczkę - już nigdy więcej tego nie zrobię Poza tym dzięki tej terapii leczę się w końcu z tych wszystkich problemów rodzinnych, jest mi naprawdę lepiej i pierwszy raz nie mogę doczekać się kolejnego spotkania z panią ![]() A jak tam u Was dziewczyny? Jak humor w te (przynajmniej u mnie) średnio ładną sobotę? ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- Cytat:
![]() A u mnie kolejny mały sukces - postanowiłam sobie, że nie będę wchodzić na profil eksa na fb, bo to mnie tylko smuci i dołuje i na razie dzielnie się tego trzymam Jak będę chciała się złamać i to zrobić, od razu Wam napiszę, żebyście mi solidne baty sprzedały
|
||
|
|
|
#3863 |
|
Raczkowanie
|
Zielona_Sukienka. Witaj w klubie. Ja też właśnie się rozstałam. Co prawda to wspólna decyzja....ale... Nagła. Planowaliśmy ślub, już czekałam lada chwila na pierścionek... Data wyznaczona. I koniec...
Masakra.... Też mnie wszystko boli... Też przeprowadzka przed nami. Tyle, że ja zostaję, a On się wynosi do rodziców, na razie... Ale bedzie wspólnego dzielenia masa, pakowania, rozstawiania...Okropne... Jakbyś chciała pogadać to napisz na PRV. Może jakoś razem damy radę. |
|
|
|
#3864 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3865 |
|
Zakorzenienie
|
to chyba najgorsze co może być kiedy rozstanie przychodzi jak grom z jasnego nieba...
mi też byłoby łatwiej na tamten czas pogodzić się z rozstaniem gdybyśmy wcześniej się kłócili i faktycznie coś nie grało, a tymczasem ja z klapkami na oczach zapatrzona w niego jak w obrazek a tu bum...
|
#3866 | |
|
Raczkowanie
|
Rany. Dwa dni nie mialam czasu sprawdzac co nowego u Nas i teraz dopiero nadrabiam zaleglosci.
Ale plodne 2 dni mialyscie ![]() Witam nowe Dziewczyny ![]() ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- Cytat:
Ja tak mialam ![]() Poprawka wciaz mam |
|
|
|
|
#3867 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale koniec z tym, bo tylko się dołuję niepotrzebnieCytat:
|
||
|
|
|
#3868 |
|
Zakorzenienie
|
![]()
|
#3869 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, melduję co u mnie. Jest w miarę dobrze, naprawdę, utwierdzam się w tym, że rozstanie to była dobra decyzja dla mnie i dla eks TŻta.
|
#3870 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
CO NAS NIE ZABIJE TO NAS WZMOCNI ![]() ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- Cytat:
![]() to fajnie ---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- Cytat:
tylko chce sie poczuć lepiej w swoim ciele dlatego dieta i ćwiczenia ![]() ![]() ja rownież dużo pieniędzy wydaje na ciuchy i buty, ale koniec musze się ograniczać jak chcę na samochód uzbierać ![]() chyba doszło to do mnie w końcu że to on mnie zostawił .... że nasze lata przekreślił nie dając nam żadnej szansy---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- Cytat:
poczekaj spokojnie każda zmora znajdzie swego amatora ![]() ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- ku pokrzepieniu ![]() ---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- ![]() ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:38.

ale koniec z tym, bo tylko się dołuję niepotrzebnie