|
|
#2791 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Walczymy o nasze marzenia! cz.4
Ja też już swoją kończę
![]() U mnie ok... dziś mam 21dc...nie nakręcam się i czekam na rozwój sytuacji ![]() Trzymam kciuki za Ciebie
|
|
|
|
|
#2792 |
|
Wtajemniczenie
|
masz racje ja 2 lata temu jak zaszlam z lena akurat zapomnialam ze sie staram mialam taki natlok zajec praca dom praca ,ale po znalezieniu smoka na ulicy zaswiecila mi sie lampka zeby zrobic test
..ja mam jakies dziwne sny i wgl "prorocze s[rawy"![]() moja mala zaczyna coraz bardziej sama sie bawic ciesze sie bo jeszcze nie dawno bylam taka wymenczona...zapomina sie o bolu ,porodzie, + kilogramach i oprowadzanie dziecka(3 miesiace)
|
|
#2793 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny...zapijam smutki...dosłownie
Rano jedna kreska...ryk! W pracy dostałam @ ...ryk! Nie mam siły. W nocy śniły mi się dwie kreski, był to sen tak realny, że byłam pewna że to prawda... Mąż powiedział, że idzie w przyszłym tygodniu na badania. Dziewczynki trzymam za Was kciuki : ![]() Paula proszę o zmianę 2.11 @, cykl 9
Tutuszka Edytowane przez libra22 Czas edycji: 2012-11-02 o 18:24 |
|
|
|
|
#2794 |
|
Zakorzenienie
|
Libra Kochana przytulam mocno
czasem to dłużej trwa ale na pewno się doczekasz słodkiego bobaska Głowa do góry i trzymam kciuki za nowy cykl ![]() ---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- Uwaga! W związku z szybkim rozwojem naszego wątku, a co za tym idzie z dużą liczbą postów,proszę o pisanie do mnie na priv wiadomości dotyczącej zmiany danych, rotacji na liście oraz chęci zapisania się na nasz wątek Pozdrawiam Paulinaizabela. Niech jesienny dobry duszek zafasolkuje każdej brzuszek Na liście mamy 4 staraczki paulinaizabela (Paulina, 28 lat, Irlandia) staranka zawieszone KALWI23 (Magda, 28 lat, Cieszyn) staranka zawieszone LadyMK (Magda, 24lata, łódzkie)staranka zawieszone Malinka123108(Marlena, 22 lata, Podkarpacie) cykl 1, last @ 06,10 Cherubinka (Aga, 29 lat, Podlasie) cykl 47, last @ 23,10 yolanda9 (Jola, 31 lat, Pomorze) cykl 4, last @ 28,10 Libra22 (Monika, 28 lat, Bydgoszcz) cykl 9, last @ 02,11 Więc teraz serca mam dwa (II kreseczki) Mamy 4 zafasolkowane: Agasobo (Agnieszka, 29 lat, Łódź) gratulujemy! dwie kreseczki w 17 cyklu (t.p 16/18.11.2012r.) Kobra913 (Agnieszka) gratulujemy! dwie kreseczki w 20 cyklu (t.p 31.12.2012r.) Kadia83 (Anna, 28 lat, Anglia) gratulujemy! dwie kreseczki w 14 cyklu (t.p 13-18.03.2013r.) Ewakol (Ewa, 25 lat, Poznań)gratulujemy! dwie kreseczki w 34 cyklu (tp.19.04.2013r.) Szczęśliwe mamusie i ich maleństwa, czyli nasze "wątkowe" spełnione marzenia !! Dra - Rafał - ur.14.09.2010r. Lisica1 - Małgorzata - ur.26.10.2010r. Kotek81 - Izabela - ur.21.11.2010r. Coralady - Liliana - ur.08.04.2011r. Bella7 - Lena i Liliana - ur.26.04.2011r. Nadiazloto1 - Amadeusz i Sergiusz - ur.14.06.2011r. Edzia - Camilla - ur.24.06.2011r. Malinka123108 - Lena - ur.13.07.2011r. Egwene6 - Gabriel i Emma ur.12.09.2011r. Magdulec - Gabriel - ur.27.09.2011r. Danika - Olga - ur.04.10.2011r. Tincia - Liliana - ur.04.11.2011r. Karolca - Ewelina - ur. 22.03.2012r. Rinco - Sebastian - ur. 20.05.2012r. Tacca - Piotr - ur. 17.06.2012r. Sas - Lena - ur.07.07.2012r. Irmusia81 - Leon - ur.11.07.2012r. Dziewczyny odzywajcie się i dajcie znać co u Was, trzeba uaktualnić listę !!! |
|
|
|
|
#2795 |
|
Wtajemniczenie
|
libra przykro;(..............
|
|
#2796 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny, jesteście kochane.
Wiem, że w końcu się uda, ale ile przy tym smutków. A niech "gówniarz" tylko spróbuje w przyszłości pyskować do mamusi i tatusia, to go chyba
|
|
|
#2797 |
|
Zakorzenienie
|
Libra, cholera, miałam nadzieję że przyjdziesz z lepszymi wiadomościami. Ale nic straconego, nowy cykl, nowe szanse!
|
|
#2798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za miesiąc obiecuję (mąż też mi obiecał), że wstawię zdjęcie testu z dwoma kreskami
|
|
|
|
#2799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2801 |
|
Zakorzenienie
|
Libra no szlak...aż chce się wulgarem rzucić
Powodzenia w nowym cyklu.Malinka ciekawe co u Ciebie wyjdzie za tydzień?! Paula na Twój test też czekam Mi tak średnio chce się wracać do pracy. Niby odpoczne od chłopaków ale nawkurzam się z kolei na klientów. |
|
|
|
|
#2803 |
|
Zakorzenienie
|
z doświadczenia powiem, że jesli chcecie mieć dizecko i psa, to najpierw dziecko, potem pies, w innej kolejności sa problemy adaptacyjne ze strony psa i ciężko ujarzmić charakter, nawet łagodnego psiaka.
|
|
#2804 |
|
Wtajemniczenie
|
libra nie martw sie ja sie rok staralam a teraz lENA bie mnie z samego rano na dzien dobry
a z psem poczekaj jeszcze moze po prostu zeby zabic smutki chcesz psa ,ale nie wiem czy to dobry pomysl bo dzidzia moze sie pojawic lada chwila a wtedy pies pojdzie w odstawke jeszcze jak sie mieszka w bloku to wiesz jak jest z psem trzeba wychodzic itd a przy dziecku tyle pracy....paulina tez czekam na twoj test ![]() nadia no ciekawe,ale wiem z doswiadczenia zeby sie nie napalac i tym razem piszac to naprawde tak mysle dawniej gorzej mi to przychodzilo...ja ogolnie duzo sie nauczylam przez pierwsza ciaze i wgl bylam nieznoscna panikara masakra jak ja wszystko bralam do siebie kazdy objaw kazdy bol brzucha w ciazy,mam tylko nadzieje ze jak juz sie uda bedzie to spokojna ciaza ...
|
|
#2805 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
Dawno do Was nie zaglądałam, a tu widzę watek kwitnie I super!Mały zajmuje mi większość czasu, tak że ledwo ogarniam swój mamusiowy wątek. Ale nie znaczy to, ze o Was zapomniałam. Przeciwnie. Cały czas trzymam kciuki. Zwłaszcza za Ciebie Paulinko Malinkowidzę, że zdecydowaliście sie na powiekszenie rodziny Trzymam kciuki! Miłych i owocnych staranek!U mnie za tydzień minie rok, jak ujrzałam II piękne kreski na teście Posyłam Wam mojego kochanego fluidka Pozdrawiam
|
|
#2806 |
|
Zakorzenienie
|
Fakt, nie ukrywam, emocje biorą górę, chyba chcemy trochę zastącpić dziecko psem.
Moi znajomi, którzy 3 lata starali się o dzidzie, w między czasie kupili Yorka, przelali miłość na psa, traktowali go jak dziecko, po jakimś czasie Aśka zaszła w ciążę. Kacperek ma już ponad rok, a piesek Axel jest cały czas członkiem rodziny, akceptuje chłopca. Brakuje nam w domu iskierki...poradzę się jeszcze koleżanki, która niedawno kupiła Yorka. dziękuję Wam dziewczyny za wsparcie, czasami tylko Wam mogę się pożalić i tylko Wy mnie zrozumiecie, mąż też bardzo wszystko przeżywa, a znajomi nie wszyscy rozumieją, jeśli się nie starali o dziecko... Irmusia, witaj P.S. Jaki śliczny synuś
Tutuszka Edytowane przez libra22 Czas edycji: 2012-11-02 o 21:58 |
|
|
|
|
#2807 |
|
Zakorzenienie
|
Libra, nie wiem jak yorki znoszą powiększenie rodziny, ale nei znam psa, któremu pojawienei się dziecka nie zmieniłoby zycia. Moj pies bardzo boi się dzieci, ale dowiedziałam się o tym dopiero jak urodził się siostrzeniec (miałam już psa około dwóch lat).
Poza tym nie ufam zwierzętom jesli chodzi o podejscie do dzieci ![]() Irmusia,, slicznego masz synka
♥ ♥ ♥ Komentuj. Nie obrażaj. Edytowane przez karolca Czas edycji: 2012-11-02 o 22:08 |
|
|
|
|
#2808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Także, wiem, że trudno jest czekać... Dziękuję za gratki Myślę, że za rok zaczniemy się starać o rodzeństwo dla synka, bo nie wiadomo ile to znów potrwa ![]() ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- dziękuję
|
|
|
#2809 |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam psa w domu rodzinnym 15 lat, to wielki obowiązek, ale i przywiązanie i miłość. Obiecałam sobie, że w swoim domu nie bede miała psa...ale sama juz nie wiem, musimy to z mężem dokładnie przemyśleć.
Irmusia, przepraszam, że pytam, a udało Wam się... że tak napiszę...naturalnie? Czy może lekarz musiał jakoś pomagać...leki, stymulacja? Synuś naprawdę przystojny a rodzeństwo na pewno pojawi się wcześniej
|
|
|
#2810 |
|
Wtajemniczenie
|
irmusia witaj
![]() fajny synek i masz racje mysl nad rodzenstwem ja i takczuje ze na wakacjach juz moglam dzialac,troche przespalam ale w sumie dopiero nie dawno poczulam ze to juz czas![]() libra bedzie dobrze dopiero 9 cykl ja wiem jak sie czujesz ale jesze spokojnie do roku mozesz probowac i sie nie martwic ---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- ja dzis mialam dziwne uczucie w podbrzuszu...nie wiem czy przed okresem czy z pecherza moczowego takie odczucie w lazdym razie nie doszukuje sie objawow ale wczesniej nie zwracalam na takie cos uwagi i nie wiem czy mialam tak w inne cykle czy tez w ciazy z mala czy jak;/ no nic w kazdym razie jeszcze tydzien czasu nie mam zamiaru wczesniej testowac
|
|
#2811 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam sobotnio z kawką
Cytat:
Fajnie, że się odezwałaś Ale synuś przystojniaczek mały Libra ja uważam, że piesek to dobry pomysł Sama bym chciała, ale nie mamy tu warunków niestety
|
|
|
|
|
|
#2812 |
|
Wtajemniczenie
|
to zesmy dziewczynie namieszaly w glowie
![]() paulinka ja kawka wypita juz
|
|
#2813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już wypita...ale zaraz czas na drugą ![]() Ładna pogoda dziś u nas...szkoda, że jak skończę pracę to będzie się powoli ściemniać
|
|
|
|
|
|
#2815 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I mam nadzieję, że na drugie dziecko nie będziemy musieli tyle czekać. W każdym razie w razie gdyby nie udało się bez pomocy medycyny, wiemy już co mamy robić Cytat:
Ja się muszę wstrzymać, bo raz, że na wiosnę chcę pójść do pracy i dopiero jak będę mieć w miarę pewną sytuację, myśleć o drugim dziecku, a dwa, że miałam cesarkę, więc wszystko musi się ładnie zagoić. Cytat:
|
|
|
#2816 |
|
Wtajemniczenie
|
irmusia sama jestem ciekawa
w kazdym razie jak sie zdecydujesz juz tez zycze szybkiego zajscia
|
|
#2817 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam z kawką
![]() A u nas dziś roczek!!! Rok temu o tej porze... nie będę kończyć, najważniejsze że dotrwałam 16:05 Właśnie uszyłam opaskę mojej małej księżniczce, bo nie mogłam nic w sklepie trafić pasującego I zostawiam od naszej rocznej dziewuszki dla starających się cioć Za każdy miesiąc jeden fluidek
14 sierpnia 2010 4 listopada 2011 Edytowane przez Tincia Czas edycji: 2012-11-04 o 11:56 |
|
|
|
|
#2818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Malinka dziękuję Trzymam kciuki, żeby Tobie jak najszybciej się udało Ale gdyby sie teraz udało, miałabyś znów letniego bobaska.
|
|
|
#2819 |
|
Wtajemniczenie
|
no wlasnie letniego
a zawsze chcialam rodzic na zime!! chociaz kazdy mowi ze lato lepsze;/---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- a staranka musze przyznac ze nie sa zle chociaz czasem juz nie mialam sil po roku juz nie bylo mi za wesolo ale jaka fascynacja jak sie juz udalo!
|
|
#2820 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
przyznaję, ze podczytuję w miarę regularnie ale na pisanie na ogół już czasu brak - Kinga ma masę nauki a leń jest przeokropny więc codziennie mam z nią armagedon, Izul to diabeł wcielony, wszędzie jej pełno i tylko patrzy co by nabroić i narozrabiać nie wyrabiam już nią czasami Męża całymi dniami nie ma w domu bo albo jest w delegacji albo wraca dopiero późnym wieczorem, często jak dzieci już śpią więc jestem z tym wszystkim praktycznie sama... ech... wszystkie dziewczynki które nawiedził ten wstrętny małpiszon i zaciskam mooocne za kolejne cykle - oby do końca roku każda ujrzała II na teście Ps. mieszankę ziołową O.Sroki nr 3 można pić razem z tż-tem bo wzmacnia też "białą armię"
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:50.

ja juz po kawie

I super!

nie wyrabiam już nią czasami
wszystkie dziewczynki które nawiedził ten wstrętny małpiszon i zaciskam mooocne