Ogłaszamy koniec obijania-przed nami czas pieluszek przewijania - Mamusie XI-XII 2012 - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-03, 08:25   #2341
Neipys
Zadomowienie

Dot.: Ogłaszamy koniec obijania-przed nami czas pieluszek przewijania - Mamusie XI-XI

Witam!
dla Dekajki - gratuluję Adasia!!!
Czekam na zdjęcia

Tyle dziewczyn jest już po "tamtej stronie"......ehh, a u mnie jeszcze prawie dwa miesiące - chyba się nie doczekam. Konćówki grudnia mają przechlapane - wy bedziecie pierwszy miesiąc obchodzić, a my ciągle czekac na skurcze.
No ale co zrobić?

Buziaki trzymam za te, które chcą, żeby się rozkręciło
Landi - ja też bym pojechała na IP. Może jedź z siostrą?
aniołek 14.02.2015
Neipys jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-03, 08:27   #2342
judkama
Zakorzenienie

Dot.: Ogłaszamy koniec obijania-przed nami czas pieluszek przewijania - Mamusie XI-XI

za Natalke i Niteczke : kciuki:

Niteczce chyba mieli cos podac, bo na ktg nie podobalo sie tetno dzidzi lekarzowi po skurczach, ale nie pamietam kiedy i co to mialo byc

synuś
córeczka
synuś
judkama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-03, 08:28   #2343
peperonik
Zadomowienie

dojotka niteczka w szpitalu, tetno dziecka sie lekarzowi przy skurczach nie podobalo, dzis jej maja cewnik zalozyc,a jutro wywoluja porod jak sie sam nie ruszy.
peperonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-03, 08:31   #2344
Dojotka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez peperonik Pokaż wiadomość
dojotka niteczka w szpitalu, tetno dziecka sie lekarzowi przy skurczach nie podobalo, dzis jej maja cewnik zalozyc,a jutro wywoluja porod jak sie sam nie ruszy.
o kurcze... nie brzmi to zbyt ciekawie...
Stary 2012-11-03, 08:32   #2345
ImmortalWoman
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez judkama Pokaż wiadomość
: jupi::j upi:
gratulacje
to sie juz dlugo nie meczyla na szczescie:jup i:

kurcze moze jednak warto sprawdzic co sie dzieje....

a mąż co zrobił? zawsze możemy mu napukać
a nie chce sie mi pisać :/ może i zbyt emocjonalnie podchodzę do niektórych rzeczy ale nie dość że czuję się jak słonica to jeszcze jego durne zachowanie eh... on się nadaje... między dzieciaki 18 letnie browarek i czysty luz :/
ImmortalWoman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-03, 08:35   #2346
Sola1
Zakorzenienie

DeKajka - gratulacje Kochana

Normalnie, aż zachciało się rodzić Ale ja muszę jeszcze poczekać

Cytat:
Napisane przez meiadeleite Pokaż wiadomość
3 godziny spędziliśmy w szpitalu w oczekiwaniu na ktg i później na lekarza
Ale w sumie dobrze wyszło, bo zapisali mnie na poniedziałek rano na kolejne, już planowe.
Szyjka miękka, 1,5 cm a rozwarcia brak - czyli inaczej niż mówił mój gin.
No nic, zobaczymy co się będzie działo
To trzymam kciuki Wstrzymaj się tylko do wtorku

Cytat:

- mam 4 przescieradla uzywane,ale kupie na poczatek jeszcze jedno,zeby nowe zalozyc,a te co mam zuzyje dopiero jak poscieli bede uzywac, pewnie przesadzam,ale chce żeby malutka miala ladnie i w zwiazku z tym mam pytanie: lepiej kupic przescieradlo + ochraniacz pod nie oddzielnie czy takie przescieradlo od razu z wszyta folia?
Mi się wydaje, że lepiej oddzielnie, bo łatwiej to potem wyprać - tak mi się wydaje. Takie z wszystką folią chyba szybciej się zniszczy.

Poza tym na moim ochraniaczu z Ikei, które jest trochę krótsze niż prześcieradło jest napisane, żeby ten ochraniacz nie był pod samą główką, żeby dziecko się nie przydusiło jak buźka będzie przodem do materaca - z tym, że w Ikei to dużo piszą na wyrost i podejrzewam, że to ryzyko nie jest duże, ale zrobiłam jak napisali.

Cytat:
Napisane przez karolamankowa Pokaż wiadomość
A ostatnio zapomniałam wam napisać, ze czytałam anglojezyczny artykuł, ze najwiecej porodów zaczyna sie ok 3 dni po pełni a nie w sama pełnię
U nas by to sie zgadzało
Może rzeczywiście coś w tym jest Najlepsze jest to, że ja sobie "wybrałam" datę 1 grudnia po pełni 28 listopada. Ciekawe czy to się spełni

Cytat:
Napisane przez muffinka90 Pokaż wiadomość
witam, wpadlam z sentymentu (po raz kolejny ) widze, ze ruch porodowy sie zrobil

rok temu o tej porze lezalam na porodowce ze skurczami partymi: o 00:34 urodzilo sie moje szczescie to byl magiczny rok, dzis moj synek zdmuchnie swoja pierwsza swieczke na torcie

zycze Wam wszystkim lekkich porodow i wiele milosci i radosci w obserwowaniu tak szybko rosnacych i zmieniajacych sie dzieciaczkow
Dziękuję
Wszystkiego najlepszego dla synka, żeby zdrowo się rozwijał

Cytat:
Napisane przez AgusiekT Pokaż wiadomość
DeKajka- nic, tylko zazdrościć Gratulacje!

Ja czekam tylko jak się rozwidni, aż mój gin przejmie dyżur w szpitalu (wiem, że w weekend ma właśnie dyżur) i też jadę. Całą noc nie spałam, skurcze już nawet nie wiem co ile minut, bo są tak bolesne i wk******jące, że nie liczę, mam dosyć, nie wiem co mi w tym szpitalu powiedzą, ale trudno- jadę, bo już nie wytrzymuję. W dodatku ciągle mi wycieka wodnisto-śluzowato-krwista wydzielina i zaczynam się bać nie na żarty.
Trzymam kciuki A ta wydzielina to może być rozwierająca się szyjka macicy

Cytat:
Napisane przez weronika23 Pokaż wiadomość
karolamankowa dzieki : cmok:
ale ja juz czuje ze bede na oksy
wogole moja gin jak uslyszala ze dali mi 2 pompy to myslalam ze z krzesla padnie mowi ze mogli mnie obstawic samym fenot i kazac lezec i tyleeee
Trzymam kciuki, wiem, że jesteś już zmęczona

Cytat:
a u Natalki cisza?
Narazie tak. Napisałam do niej kilka minut temu smsa.

Cytat:
Napisane przez ImmortalWoman Pokaż wiadomość

a ja zaczynam dziś 35 tydziń... jestem zła, załamana przykro mi strasznie i wyć się mi chce, bo mój mąż to prostak i cham... tyle napiszę
Współczuję
Sola1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-03, 08:39   #2347
ImmortalWoman
Zakorzenienie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-11-03, 08:39   #2348
jagnna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaaamila1 Pokaż wiadomość
Wiadomosc od DeKajki:
Adas urodzil sie o 1.25. 3 kg 54 cm. Zdrowy i sliczny. Ladnie je z cyca. Bolalo strasznie. Wrzeszczalam na caly szpital, ale sie udalo
Brawa i gratulacje!!

Cytat:
Napisane przez landi0909 Pokaż wiadomość
laski już nie wiem co robić

wczoraj rzeczywiście ucichło po prysznicu... potem zaś co 5 minut bóle. Zdrzemnęłam się po czym obudził mnie o 4 taki ból brzucha a dokładnie macicy że zaczęłam jęczeć z bólu (nie, niestety nie z rozkoszy ) normalnie tak jak koszulkę się przerzuca z prawej strony na lewą takie samo uczucie miałam w macicy! Położyłam się i M pojechał do pracy a ja w razie czego mam dzwonić po niego. Teraz dopiero wstałam bo wcześniej tak bolało że nawet na drugi bok się nie umiałam obrócić... Nie wiem czy jechać do tego szpitala czy nie, skoro w miarę trochę mi teraz przeszło
Może warto pojechać do szpitala. Jak nic się nie dzieje to cię po prostu odeślą.

Cytat:
a nie chce sie mi pisać :/ może i zbyt emocjonalnie podchodzę do niektórych rzeczy ale nie dość że czuję się jak słonica to jeszcze jego durne zachowanie eh... on się nadaje... między dzieciaki 18 letnie browarek i czysty luz :/
Bo faceci dojrzewają do 12 roku życia, a potem już tylko rosną!
jagnna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-03, 08:40   #2349
ImmortalWoman
Zakorzenienie

jak ktoś lubi
Stary 2012-11-03, 08:41   #2350
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dojotka1987 Pokaż wiadomość
ale sie rozkrecamy z porodami)
ciekawa jestem co z Natalka i z Agusia
i co z Niteczka? bo Ona wczoraj rana miala te skurcze i miala jechac na KTG?? i od tej pory sie chyba nie odzywala...
Jeśli chodzi o Niteczkę to wczoraj walnęłam info taką wielką czerwoną czcionką,
Sola1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-03, 08:42   #2351
Tommorow
Raczkowanie

dzis zaczynamy 39 tydz (mam nadzieje ze ostatni )

DeKajka
gratuluje kochana klask i: wreszcie doczekalas sie Adasia i legalnie wbilas sie w kolejke i to wczesnie

A ja lece na zakuoy, moja lodowka swieci pustkami wogole nie pytac odezwe sie pozniej

Filip

Maya

Gubimy Ciążowe Kilogramy
66 65 64 63 62 61 60 59 58 57 56 53 54 51 52 50

Edytowane przez Tommorow
Czas edycji: 2012-11-03 o 08:43
Tommorow jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-11-03, 08:46   #2352
dorcia2120
Zadomowienie

GG do dorcia2120

a ja już się na sprzątałam nie zdążyłam poodkurzać a serce w bieg i brzuch już boli...
zaręczeni od sylwestra 2011
małżeństwo od 12 maja 2012

http://suwaczki.maluchy.pl/li-65470.png
dorcia2120 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-03, 08:47   #2353
magdaef
Zadomowienie

GG do magdaef

Kochane, z całego serducha gratuluję naszym kolejnym Mamusiom i trzymam kciuki za dzisiejsze rozwiązania!

Dziękuję za informacje na facebooku - przy tym remoncie i zapieprzu na uczelni łatwiej mi tam podczytywać.

Landi, ja na Twoim miejscu nie czekałabym...Pojechać nie zaszkodzi.

Uciekam do szkoły Dobrego dzionka wszystkim!
Stary 2012-11-03, 08:49   #2354
marti86
Zakorzenienie

Cytat:
Wiadomosc od DeKajki:
Adas urodzil sie o 1.25. 3 kg 54 cm. Zdrowy i sliczny. Ladnie je z cyca. Bolalo strasznie. Wrzeszczalam na caly szpital, ale sie udalo

w koncu doczekala sie!! ide napisze jej smska

Cytat:
Napisane przez AgusiekT Pokaż wiadomość
DeKajka- nic, tylko zazdrościć Gratulacje!

Ja czekam tylko jak się rozwidni, aż mój gin przejmie dyżur w szpitalu (wiem, że w weekend ma właśnie dyżur) i też jadę. Całą noc nie spałam, skurcze już nawet nie wiem co ile minut, bo są tak bolesne i wk******jące, że nie liczę, mam dosyć, nie wiem co mi w tym szpitalu powiedzą, ale trudno- jadę, bo już nie wytrzymuję. W dodatku ciągle mi wycieka wodnisto-śluzowato-krwista wydzielina i zaczynam się bać nie na żarty.

Cytat:
Napisane przez gusiak23 Pokaż wiadomość
jak Cię teściowa powkurza, to kto wie co może być

ja też niedługo się zbieram na miasto, ale wcześniej ogarnę kuchnię, bo jadę z bratem i się umówiliśmy dopiero na 9. Więc żeby nie tracić czasu
tak tesciowa w tej kwestii moze sie nadac

Anielko poprowokuj tesciowke moze Cie wkurzy to cos ruszy

Cytat:
Napisane przez landi0909 Pokaż wiadomość
laski już nie wiem co robić

wczoraj rzeczywiście ucichło po prysznicu... potem zaś co 5 minut bóle. Zdrzemnęłam się po czym obudził mnie o 4 taki ból brzucha a dokładnie macicy że zaczęłam jęczeć z bólu (nie, niestety nie z rozkoszy ) normalnie tak jak koszulkę się przerzuca z prawej strony na lewą takie samo uczucie miałam w macicy! Położyłam się i M pojechał do pracy a ja w razie czego mam dzwonić po niego. Teraz dopiero wstałam bo wcześniej tak bolało że nawet na drugi bok się nie umiałam obrócić... Nie wiem czy jechać do tego szpitala czy nie, skoro w miarę trochę mi teraz przeszło
Landi jedz-najwyzej ie odesla a nie bedziesz sie zamartwiac!!

Cytat:
a ja zaczynam dziś 35 tydziń... jestem zła, załamana przykro mi strasznie i wyć się mi chce, bo mój mąż to prostak i cham... tyle napiszę

co do meza to nie wiem o co chodzi ale jakby nie bylo to dawaj go tu

Cytat:
halwaya (Dana 32 lat) Córeczka tp. 1.11.2012 (Eva)
Niteczka83 (Kinga 29 lat) Synuś tp 3.11.2012
AnitkaKotek (Anita, 22 lat) Synuś tp. 04.11.2012 (Franiu)
justa86 (Justyna 26 lat) Synuś tp. 5.11.2012 (Jakub)
weronika23 (Weronika 28 lat) Synuś tp 7.11.2012 (Aleksander)
meiadeleite (Edyta 31 lat) Synuś tp 9.11.2012 (Antoni)
Cecilia89 (23 lata) Synuś tp. 10.11.2012 (Krzysztof Stanisław)
natallkaa (Natalia 29 lat) Córeczka tp. 11.11.2012 (Wiktoria)
Nicoleo3 (Lidka 25 lat) Synuś tp. 11.11.2012 (Igor)
agasobo (Agnieszka 29 lat) Synuś tp. 13.11.2012 (Antoni)
Poni (Ania 31 lat)
Córeczka tp. 14.11.2012)
mad85 (Magda 26 lat) Córeczka tp. 15.11.2012
czarnamadonna1982 (Aniela 30 lat)Synuś tp 16.11.2012 (Tymon)
gusiak23 (Agnieszka 26 lat) Synuś tp. 16/23.11.2012 (Mikołaj)
Dojotka1987 (Dorota 25 lat) Synuś tp. 16.11.2012 (Dawid Jakub)
marti86 (Marta 26 lat) Synuś tp. 17.11.2012 (Mikołaj) TY CZEKAJ DO PONIEDZIALKU
martaj9 (Marta 27 lat) Synuś tp. 17.11.2012
Today_Tommorow (Iwona lat 25) Córeczka tp. 17.11.2012 (Maya)
EdziaO (Edyta 29 lat) Synuś tp. 17/21.11.
madzius90 (Magda 22 lata) Synuś tp. 17.11.2012 (Bartosz)
AnnaEf (Ania 24 lata) Córeczka tp. 17.11.2012 (Milana)
Kocham Cie bez kitu

za Niteczke i Natalke!!

no to my wkraczamy w 39 cos mnie piecze strasznie tam na dole nie wiem czemu i czuje mega ciagniecie brzucha do dolu-tez tak macie??

Aniuef moja kolezanka jak spojrzala na imie Twojej cory to powiedziala ze piekne i oryginalne-tez tak uwazam!!wiec nie zmieniaj na ta Milene!!

marti86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-03, 08:52   #2355
Lonia89
Raczkowanie

klask i: Gratulacje dla Dekajki wkoncu juz ma synka obok siebie ale jej fajnie ze jest juz po.czekam na fotki, maluch chyba był szacowany na wiecej jak 3kg a tu prosze 3 kg i 54 cm to filigranowy chłopaczek malutki

Landi jak tam??

12.01.2008 - nasz początek*
28.07.2010- zaręczyny
16.07.2011- ŚLUB;*
28.03.2012 - dwie wymarzone kreseczki
29.11.2012- Nasz termin
Lonia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-03, 08:54   #2356
Tommorow
Raczkowanie

mart86 mnie tak pieklo wczoraj caly dzien i brzuch ciaglal i co i wielkie nic.... ale naprwde niekomfortowo sie czulam,
Jeszcze na dodatek jak zaba rozkraczona chodzilam bo mialam wrazenie jakbys sobie zle tampona wlozyla i Cie uwiera i zaraz wypadnie brak slow.... ale za to zerto skurczy wiec....

Filip

Maya

Gubimy Ciążowe Kilogramy

Edytowane przez Tommorow
Czas edycji: 2012-11-03 o 08:56
Stary 2012-11-03, 08:56   #2357
Dojotka1987
Zakorzenienie

dobra dziewczyny, ja sie zbieram na to KTG, nie pamietam na ktora godzine tam mam byc czy na 10:30 czy na 11:30 najwyzej poczekam sobie

biore torbe moze akurat sie okaze ze rodze skurcze mam, ale nie bola
3majcie kciuki ale nie wiem za co
Stary 2012-11-03, 08:58   #2358
hania207
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Neipys Pokaż wiadomość
Witam!
dla Dekajki - gratuluję Adasia!!!
Czekam na zdjęcia

Tyle dziewczyn jest już po "tamtej stronie"......ehh, a u mnie jeszcze prawie dwa miesiące - chyba się nie doczekam. Konćówki grudnia mają przechlapane - wy bedziecie pierwszy miesiąc obchodzić, a my ciągle czekac na skurcze.
No ale co zrobić?

Buziaki trzymam za te, które chcą, żeby się rozkręciło
Landi - ja też bym pojechała na IP. Może jedź z siostrą?
jakoś damy rade później już sie nikt nie będzie ekscytował porodami
Cytat:
Napisane przez Tommorow Pokaż wiadomość
dzis zaczynamy 39 tydz (mam nadzieje ze ostatni )

---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ----------

Cytat:
dobra dziewczyny, ja sie zbieram na to KTG, nie pamietam na ktora godzine tam mam byc czy na 10:30 czy na 11:30 najwyzej poczekam sobie

hania207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-03, 08:58   #2359
Dojotka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marti86 Pokaż wiadomość
no to my wkraczamy w 39 cos mnie piecze strasznie tam na dole nie wiem czemu i czuje mega ciagniecie brzucha do dolu-tez tak macie??

Aniuef moja kolezanka jak spojrzala na imie Twojej cory to powiedziala ze piekne i oryginalne-tez tak uwazam!!wiec nie zmieniaj na ta Milene!!
wiesz co mnie tak pieklo na dole i okazalo sie ze mam gladka szyjke;p ale nie wiem czy to od tego czy nie ale nie przejmuj sie ja z taka szyjka chodze ponad tydzien i dalej nie rodze wiec Ty i tak do poniedzialku wytrzymasz

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-11-03, 08:59   #2360
Tommorow
Raczkowanie

Dojotka to trzymamy kciuki, jakby co daj do kogos znac

Filip

Maya

Gubimy Ciążowe Kilogramy
Stary 2012-11-03, 09:02   #2361
Dojotka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tommorow Pokaż wiadomość
Dojotka to trzymamy kciuki, jakby co daj do kogos znac
jasne ze dam znac)
Stary 2012-11-03, 09:02   #2362
judkama
Zakorzenienie

Cytat:

biore torbe moze akurat sie okaze ze rodze skurcze mam, ale nie bola3majcie kciuki ale nie wiem za co
dobra kciuki nie wiem za co:kciu ki:

i za Agusiek moze cosik sie rozkreci:kciuk i:

synuś
córeczka
synuś
Stary 2012-11-03, 09:02   #2363
ImmortalWoman
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marti86 Pokaż wiadomość

nnkla ski:

Cytat:

a ja siedzę i wyję... dosyć juz mam tej ciązy... hormony durne!! : nie chcę jeszcze rodzić, ale bez przesady... takie durne zachowanie...
Stary 2012-11-03, 09:03   #2364
jagnna
Zakorzenienie

Cytat:

żeby było ok.
jagnna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-03, 09:07   #2365
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Cytat:
Wiadomosc od DeKajki:

No i brawo!!
Stary 2012-11-03, 09:09   #2366
ImmortalWoman
Zakorzenienie

Mysti a Ty jak tam??
Stary 2012-11-03, 09:12   #2367
judkama
Zakorzenienie

Cytat:
nnkla ski:

a ja siedzę i wyję... dosyć juz mam tej ciązy... hormony durne!! : nie chcę jeszcze rodzić, ale bez przesady... takie durne zachowanie...

kochana jeszcze troszeczke bedzie lepiej

wczoraj Tz spotkal przyjaciela bo ten wpadl z innego miasta na chwile i oczywiscie na piwko poszli to sie poryczalam nie wiem czemu, napisalam mu ssa jakiegos ze jak tak moze i w ogole, bzdury normalnie, ale wczoraj byl koniec swiata dla mnie z tego powodu
a przeciez nic sie nie stalo o 20 byl w domu.....

synuś
córeczka
synuś
Stary 2012-11-03, 09:14   #2368
ImmortalWoman
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez judkama Pokaż wiadomość
kochana jeszcze troszeczke bedzie lepiej

wczoraj Tz spotkal przyjaciela bo ten wpadl z innego miasta na chwile i oczywiscie na piwko poszli to sie poryczalam nie wiem czemu, napisalam mu ssa jakiegos ze jak tak moze i w ogole, bzdury normalnie, ale wczoraj byl koniec swiata dla mnie z tego powodu
a przeciez nic sie nie stalo o 20 byl w domu.....
a to mój jak pójdzie to wróci nad ranem i że niby wszystko ok.... ehh
Stary 2012-11-03, 09:18   #2369
judkama
Zakorzenienie

Cytat:
a to mój jak pójdzie to wróci nad ranem i że niby wszystko ok.... ehh
kochana moj o tej porze wrocil jak nigdy tyle ze o 15 zaczal....
no i teraz jest wystraszony ze zaraz zaczne rodzic, to jakos sie ogarnal

bo tak to roznie bywa, koledzy zawsze na pierwszym miejscu...
on juz wie ze spi na kanapie wtedy, ze ma przekichane itp

synuś
córeczka
synuś
Stary 2012-11-03, 09:21   #2370
halwaya
Zakorzenienie

Cytat:
ale sie rozkrecamy z porodami)
ciekawa jestem co z Natalka i z Agusia
i co z Niteczka? bo Ona wczoraj rana miala te skurcze i miala jechac na KTG?? i od tej pory sie chyba nie odzywala...

halwaya (Dana 32 lat) Córeczka tp. 1.11.2012 (Eva)
Niteczka83 (Kinga 29 lat) Synuś tp 3.11.2012
AnitkaKotek (Anita, 22 lat) Synuś tp. 04.11.2012 (Franiu)
justa86 (Justyna 26 lat) Synuś tp. 5.11.2012 (Jakub)
weronika23 (Weronika 28 lat) Synuś tp 7.11.2012 (Aleksander)
meiadeleite (Edyta 31 lat) Synuś tp 9.11.2012 (Antoni)
Cecilia89 (23 lata) Synuś tp. 10.11.2012 (Krzysztof Stanisław)
natallkaa (Natalia 29 lat) Córeczka tp. 11.11.2012 (Wiktoria)
Nicoleo3 (Lidka 25 lat) Synuś tp. 11.11.2012 (Igor)
agasobo (Agnieszka 29 lat) Synuś tp. 13.11.2012 (Antoni)
Poni (Ania 31 lat)
Córeczka tp. 14.11.2012)
mad85 (Magda 26 lat) Córeczka tp. 15.11.2012
czarnamadonna1982 (Aniela 30 lat)Synuś tp 16.11.2012 (Tymon)
gusiak23 (Agnieszka 26 lat) Synuś tp. 16/23.11.2012 (Mikołaj)
Dojotka1987 (Dorota 25 lat) Synuś tp. 16.11.2012 (Dawid Jakub)
marti86 (Marta 26 lat) Synuś tp. 17.11.2012 (Mikołaj) TY CZEKAJ DO PONIEDZIALKU
martaj9 (Marta 27 lat) Synuś tp. 17.11.2012
Today_Tommorow (Iwona lat 25) Córeczka tp. 17.11.2012 (Maya)
EdziaO (Edyta 29 lat) Synuś tp. 17/21.11.
madzius90 (Magda 22 lata) Synuś tp. 17.11.2012 (Bartosz)
AnnaEf (Ania 24 lata) Córeczka tp. 17.11.2012 (Milana)

Łobuziary a Wy na co czekacie??
ktos nam tu kolejke wstrzymuje Halwaya oglaszam ze masz 3 dni i karny kutasik bedzie za obijanie sie
Eh.. niesprawiedliwe! To lokatorka sie ociaga.. ja sobie nic do zarzucenia nie mam.. a co do kutasika to dajcie przez grzecznosc nie odmowie

halwaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości