|
|
#1591 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLV
Cytat:
widziałam już wszelkie choroby nerek etc... nie nadaję sie na opiekuna panikuję zanadto - ale Boniek przywraca wiarę w kothy joł dobrej nocki juz życzyć nie muszę |
|
|
|
|
#1593 |
|
Nindżopesz
|
Mic, obejrzalam wlasnie Alpy, widzialas juz? W polowie zgubilam sens, zbyt wysoki poziom abstrakcji jak dla mnie (i rzeklabym, ze pretensjonalnosci). Skojarzyly mi sie z Attenbergiem, przez ktory nie przebrnelam.
A wszystkim w nieidealnych zwiazkach polecam Sceny z zycia malzenskiego Ino na koncu niepotrzebnie filozofujo wg mnie.
|
|
|
|
#1594 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
znad kawy pierwsza? aaa Cytat:
jak dużo latasz to warto ![]() możesz online się zarejestrować, powinni naliczyć wstecznie mile
Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice Edytowane przez agnes_bdg Czas edycji: 2012-11-03 o 09:15 |
|
|
|
|
#1595 |
|
Zakorzenienie
|
Och, ach, jaki tu tłok, aż nie wiem, czy się zmieszczę - znowu urosłam wszerz
![]() Oud - 57 (+1,5). Talia - 73 (+1,5). Siedzenie - 105 (+2). Biust - 99 (+2). Dobrze, że przynajmniej wszędzie przybyło mniej więcej po równo, a nie tylko w talii
|
|
|
|
#1596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aczkolwiek czułam się też zupełnie trzeźwaza to driny były naprawdę pyszne ![]() witam się sobotnio
|
|
|
|
|
#1597 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
Latam tak sobie, teraz akurat czarterem, więc to się chyba nie liczy. Ale odkąd odkryłam szalone środy... No do Kairu za 600 zł to sobie polecę, choćby na szałarmę na tahrirze i Khana Khalili odwiedzić wieczorkiem .Ale że naliczają wstecznie -pojęcia nie miałam... Muszę napisać do nich o to?? Na razie sobie Paybacki wymieniłam na mile, bo jak przejrzałam katalog paybackowy, szczęka mi opadła... Tak tam mają drogo wściekle wszystko, że szok...
|
|
#1598 | ||
|
Zakorzenienie
|
Taki Brat to skarb, nie dość że przystojny to jeszcze wyrozumiały
![]() Ano, czarno to widzem ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A nakupiłam se kaki bo po złotówce były
Edytowane przez SzatAnka71 Czas edycji: 2012-11-03 o 12:34 |
||
|
|
|
#1599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gratuluję udanego wyjścia - polecisz knajpkę? pewnie nic taniego ale od czasu do czasu jets jakieś spotkanko w tym mieście i nigdy nie wiadomo jaką knajpkę wybrać - jedzeniowo również 1000 lat temu lubiłam Patio na stawowej ale nie wiem nawet czy istnieje - ostatnio omijam centrum - choć wkrótce czeka mnie wizyta centrumowa |
|
|
|
|
#1600 |
|
Zakorzenienie
|
Z tego względu nie nie ma żadnego wątku o obecnych promocjach, to nie wiedziałam gdzie to napisać, a może kogoś to zainteresuje ![]() weekend darmowej dostawy w perfumeria.pl http://www.perfumeria.pl/obszar,w-d-d.html
|
#1601 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1602 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1603 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
najlepszy deal jaki miałam do Waw-Kijów-Waw-Bydg za 390 zł, powiem Tobie, że często gęsto inne linie ze star alliance mają lepsze ceny niż LOT, warto poszperać, zerknij sobie tutaj http://www.fly4free.pl/poradnik-zacz...ie-miles-more/ a masz już kartę tymczasową?
|
|
#1604 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
![]() Tymczasową już mam A najtańsze loty ktoś (zawsze jest jakiś ktoś, albo oni ) wyszukuje i wrzuca na Mleczne podróże. Faktycznie perełki, tylko podobno dość szybko się rozchodzą.No i ostatnio są bilety do Stanów za 1700 zł... Tak sobie myślę, że Wielki Kanion by się zobaczyło... A z drugiej strony -poczytałam sobie właśnie o wizach do Stanów, to jakaś droga przez mękę jest...
|
|
#1605 |
|
Zakorzenienie
|
Ktoś Ty?
![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;37399627]Wiem, wiem, jakbym co kothu zrobił, to by mnie wszyscy dedli [/QUOTE]Z torturami
|
#1606 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1607 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jak niewierny Tomek muszę popatrzę, pomacać żeby uwierzyć
|
#1608 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1609 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1610 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja się niby obmierzyłam, co nieco dodałam, kliknęłam, zapłaciłam, po czym dwa dni po fakcie mnie oświeciło...zerknęłam co kliknęłam, a tu oczywiście rozmiar o jeden mniejszy niż planowałam kupić plus tekst na aukcji o naprawdę grubym ociepleniu ![]() Cytat:
![]() trza było iść do tej knajpy z alkomatem i reklamacją ![]() ja widziałam w lidlu, też tanio i czego się szczerzy doszły mnie słuchy,żeś waćpan w Poznaniu przebywał
|
|
#1611 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. ![]() 2. Eee no do wszystkiego chyba nie jest tak wyrozumiały ![]() 3. Ja też żem trochę przystojna O -> ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- Cytat:
Dobry pomysł, ale te alkomaty takie podręczne to trochę ściemy Tak, za sztukę zapłaciłam 1.26 zł ![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#1612 | |
|
BAN stały
|
Zdjęcia nie oddają pełni mego piękna, a na odległość zmacać się nie da
Cytat:
![]() O paczta tylko, jaka do bicia wyrywna
|
|
|
|
|
#1613 | |
|
Zakorzenienie
|
Chyba teraz ogólnie staniały
dobrze bo jem ich nieprzyzwoite ilości![]() Cytat:
![]() 2. A nie, nie, Ty to ładna jezdeś ![]() To co mi zostaje ![]() A kto w D. niuchał nowe YSL?
|
|
#1614 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1615 | |
|
Zakorzenienie
|
ponoć że był
![]() Cytat:
bo głównym celem było jedzenie, a tam pierwszorzędne zapiekanki majo no ale driny też pycha z pure owocowym ![]() w centrumie też mnie dawno nie widzieli, zbyt trudne to logistycznie teraz dla mnie jest o, żyje czyli podciągnięcie może być kłopotliwe ![]() |
|
|
|
|
#1616 |
|
Piers do przodu
|
|
#1617 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale bywa za głośno wieczorami - czaem nie da sie porozmawiać w większym gronie ale to kwestia dnia podejrzewam - a faktycznie dla Ciebei w obecnym stanie rekonwalescencji to chyba najbliżej i najdogodniej - wysiadasz z auta na parkingu i włala dzięks - ja wciąż szukam jakiś nowych (dla mnie) przytulnych miejsc z dobrym menu bez pompy ciśnienia snobizmu i przekombinowania ![]() ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- ftóre? są już te w njut flaszkach? |
|
|
|
|
#1619 |
|
Zakorzenienie
|
A niby co ja robię
Fakt, następnym razem z alkomatem ić Nie narzekamy Panie mgr ![]() Y, Nu, Yvresse i In Love Again
|
#1620 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:06.

joł dobrej nocki juz życzyć nie muszę 

najbardziej wyczekany kupacz wewątku 

no fiesz! Flachy posprzedawaj
doszły mnie słuchy,żeś waćpan w Poznaniu przebywał