Ogłaszamy koniec obijania-przed nami czas pieluszek przewijania - Mamusie XI-XII 2012 - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-03, 13:04   #2491
Ma_majka
Zakorzenienie

Dot.: Ogłaszamy koniec obijania-przed nami czas pieluszek przewijania - Mamusie XI-XI

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
dla DeKajki
czy coś jeszcze się wydarzyło?

nie nadrobię was, nie jestem w stanie
i potrzebuję waszej pomocy
spotkałyście się z czymś takim?
u rodziców mnie chwycił nagle ból pod lewym cyckiem - jakby żebra
myślałam że skurcz bo tak nagle i taki ból, ale ryczałam do 3 w nocy i boli do teraz -może ciut mniej jak zaczęłam chodzić ale ciężko, jak kaszlnę, nos chcę wysmarkać to samo
jakby żebro mi się w coś wbijało
brzuch mam miękki, Jasiek też rusza się jak zwykle
co to za cholerstwo czy mogę wziąć coś przeciwbólowego?
Ja kiedyś miałam taki ból ale bliżej mostka, pomogła mi nospa ale nie wiem co to było
Ma_majka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-03, 13:07   #2492
EdziaO
Zakorzenienie

Dot.: Ogłaszamy koniec obijania-przed nami czas pieluszek przewijania - Mamusie XI-XI

Cytat:
Napisane przez Sola1 Pokaż wiadomość
Ja bym go brała pod uwagę tylko w sytuacji jakby groziło mi wywoływanie oksytocyną, bo w stosunku do niej też są zdania podzielone.
JA miałam oksytocyne i w moim "planie porodu" nie wyraziłam juz zgody na oxy ani na masaż szyjki. Wiem, że oni pewnie to oleją...Nic to nie dało. Albo akcja idzie i rodzimy albo niech mnie tną. Bo to co działo się ze mną było zwyczajnie bez sensu. "wyciąganie" na siłę dziecka które od początku było ułożone źle...bez sensu. Skoro poród nie postępuje to czasem sa ku temu powodu i nie warto ich na siłę przeskakiwać. Tak mi się wydaje.

---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ----------

Cytat:
Napisane przez mad85 Pokaż wiadomość
Potwierdzam Miałam przy pierwszym porodzie bóle z krzyża i uwierzcie dziewczyny ze ten ból zagluszył wszystko, nawet skurcze poprostu nie wiem jak moze wygladac inn ból porodowy
ja też miałamjeeeeeeeee

---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ----------

Cytat:
Napisane przez kaaamila1 Pokaż wiadomość
Wiadomosc od DeKajki:
Adas urodzil sie o 1.25. 3 kg 54 cm. Zdrowy i sliczny. Ladnie je z cyca. Bolalo strasznie. Wrzeszczalam na caly szpital, ale sie udalo

Brawa dla dzielnej Mamusi!!

Kochane pisze z tel i nie moglam zaznaczyc koloru tak wiec prosze sazaznaczcie ten tekst na czerwono kopiujac chocaz w jednym poscie i i umiescicie na fb bbo nie bedzie mnie przez weekend
GRATULACJE

---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ----------

Cytat:
Napisane przez agasobo Pokaż wiadomość
cześć dziewczynki

ale lecicie z tym koksem

DE KAJKA!!!!!! WRESZCIE SIĘ DOCZEKAŁAŚ GRATULACJE!!!!!!

a my z Antosiem witamy się w 39 tygodniu i ogłaszamy, że jesteśmy oficjalnie donoszeni, ale coś jeszcze nie chcemy wychodzić

załączamy ciociom zdjęcia naszego wstępnie przygotowanego kącika ( mały chyba czeka aż literki z imieniem przyjdą i mama zawiesi lampkę nad przewijakiem )
będę nadrabiała jak tż pójdzie majstrować przy samochodzie
miłego dnia
pięknie

„Błogosławiony, który daje swoim dzieciom korzenie i skrzydła”
EdziaO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-03, 13:17   #2493
Tommorow
Raczkowanie

A ja ide sprzatac Filipa pokoj, musze polowe zabawek powywalac bo juz mi sie nie mieszcza w pudla i tylko ciagle blagan na tym dywanie jest.
Jeszcze musze zupke pomidorowa na obiadek wstawic

Filip

Maya

Gubimy Ciążowe Kilogramy
66 65 64 63 62 61 60 59 58 57 56 53 54 51 52 50
Tommorow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-03, 13:18   #2494
jagnna
Zakorzenienie

Wiecie co? A ja nie kupuje Małej na razie kołdry i poduszki. Mam poduszkę-klin i taką pościel polarkową. Bazuję na doświadczeniu mojej siostry i ona używała własnie takiego polarkowego kompleta Jej synek spał albo w rożku - na samym początku, albo pod kocykiem (lub dwoma).

Moja Szkrabina dostała pierożków i chyba się jej podoba bo wierzga
jagnna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-03, 13:33   #2495
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Hej dziewczyny!!!!!!

Ale się zaczęło dziać!!!!!

Wielkie brawa dla Karolci i Adasia!!!!!!!

Trzymam kciuki za niteczkę i natalkę!!!

Kurcze, teraz to na chwilę od kompa nie można bedzie odejść bo tyle się dzieje!!!

Dziewczyny, a nie wiecie moze jak muminek i Laura??

---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ----------

Cytat:
Napisane przez jagnna Pokaż wiadomość
Wiecie co? A ja nie kupuje Małej na razie kołdry i poduszki. Mam poduszkę-klin i taką pościel polarkową. Bazuję na doświadczeniu mojej siostry i ona używała własnie takiego polarkowego kompleta Jej synek spał albo w rożku - na samym początku, albo pod kocykiem (lub dwoma).

Moja Szkrabina dostała pierożków i chyba się jej podoba bo wierzga
też chcę!!!!!!!!!

P

Szymonek
Pani_Jasiowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-03, 13:44   #2496
justa86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Pani_Jasiowa Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!!!!!!

Ale się zaczęło dziać!!!!!

Wielkie brawa dla Karolci i Adasia!!!!!!!

Trzymam kciuki za niteczkę i natalkę!!!

Kurcze, teraz to na chwilę od kompa nie można bedzie odejść bo tyle się dzieje!!!

Dziewczyny, a nie wiecie moze jak muminek i Laura??

---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ----------

też chcę!!!!!!!!!
Muminka nie widzialam juz pare dni......moze po operacji wrocily do domku z Laura??

15 godzina a ja sie za obiad wzielam ale lepiej pozno niz w ogole...... kure rozebralam na czesci pierwsze i bedzie rosolek

Jasiu a Twoj humor troszke lepszy??
justa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-03, 13:46   #2497
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justa86 Pokaż wiadomość
Muminka nie widzialam juz pare dni......moze po operacji wrocily do domku z Laura??

15 godzina a ja sie za obiad wzielam ale lepiej pozno niz w ogole...... kure rozebralam na czesci pierwsze i bedzie rosolek

Jasiu a Twoj humor troszke lepszy??
A tak Dziękuję widocznie hormony szaleja

P

Szymonek
Stary 2012-11-03, 13:48   #2498
agasobo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lonia89 Pokaż wiadomość
jaki sliczny zieloniutki kącik, a co to pod kołderką siedzi w łozeczku?:P co tam przygotowałas?
tam na razie śpi konik morski

Cytat:
Napisane przez dorcia2120 Pokaż wiadomość
kacik super fajne kolorki. Masz owczarka szkockiego ? ja też takiego chcę !! to zwykły czy miniaturka
to jest szkocki - czyli ten "normalny", te miniaturki to "szetlandy"

widać nawet jego "ogoloną" dupkę na tym zdjęciu, kiedyś pisałam Wam chyba, że miał uczulenie na ugryzienie pchły i mu musiałam dupkę ogolić

w ogóle cały czas mi towarzyszy, nie odchodzi na krok, nawet teraz śpi koło mojej nogi - chyba czai, że coś się kroi już widzę, że chyba koło kącika muszę mu legowisko przenieść, bo coś czuję, że jak się mały urodzi, to on nie wyjdzie z naszego pokoju

Cytat:
Napisane przez Dojotka1987 Pokaż wiadomość
ojj znajome mi sie wydaja te zyrafy) ja mam taki przewijak
takie samiuśkie żyrafki tylko moje na zielonym tle

Cytat:
Napisane przez jagnna Pokaż wiadomość
moj M twierdzi, że wszystkie te wózki są takie same i w ogóle co tu wybierać. A jak kurde miał sobie aparat foto kupić to spędzał dosłownie godziny przed kompem i specyfikacje czytał

aga kącik jest prześliczny! No i trafiłaś w moje kolory, białe łóżeczko i zielone dodatki górą!! Mojej Szkrabiny łóżeczko też jest białe. Musiałam tylko nad nim popracować trochę, bo je malowałam M na szczęście wyszlifował, a ja dymałam z pędzlem. A chciałam koniecznie TO, bo ma wartość sentymentalną, bo jest moje! Tzn. ja się w nim wychowałam.
mój tż nienawidzi chodzić na zakupy, ale poszedł ze mną oglądać wózki i jak się przypiął do X-landera to już później tylko rzucał okiem na inne i szedł dalej, no i mamy x-landera teraz

dzięki Kochana ja też chciałam białe łóżeczko, mimo, że u nas chłopczyk a do wyboru miałam zielone, purpurowe, pomarańczowe albo niebieskie wykończenie - to niebieskie nie za fajne, to postawiłam na zielone
słooodko z tym łóżeczkiem to się musiałaś napracować ja mam od babci takie batystowe kaftaniki "po mnie" z takimi małymi kryzami - niestety są obrobione różowym haftem, więc chyba nie będę używała tym razem

Cytat:
Napisane przez Ma_majka Pokaż wiadomość
Moje dziecko dzisiaj poszło ze mną na zakupy i do mnie mówi "kulaj się szybciej mama"

i dziękujemy wszystkim pozostałym ciociom, których posty się nie zacytowały

PS. ja na początku będę używała śpiworka, ale chciałam sobie zrobić "symulację" z pościelą
chyba trochę za wielką kupiłam, ale co tam
I na pewno będę używała ochraniacza - nie wiem jak dziecko może się w nim "udusić" - ja głównie będę go używała ze względu na to, że dłuuugi pysk mojego psa idealnie mieści się między szczebelkami a on lubi bardzo lizać kogoś po twarzy, więc na wszelki wypadek niech ten ochraniacz jest

---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ----------

a w ogóle czy ostatnio odzywała się kia_mia?
nie nadążam z czytaniem jak tż jest w domu i dlatego pytam

Antek 18.11.2012
agasobo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-03, 13:53   #2499
nini_b
Zadomowienie

Cytat:
mój tż nienawidzi chodzić na zakupy, ale poszedł ze mną oglądać wózki i jak się przypiął do X-landera to już później tylko rzucał okiem na inne i szedł dalej, no i mamy x-landera teraz
Mój tż też upiera się na x-landera i ja w sumie jestem za tylko zastanawiam się nad wielkością gondoli, czy 73 cm długości to nie za mało? Boję się, że jak nam się synek spory urodzi to szybciutko z niej wyrośnie i nie będzie się mieścił...
nini_b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-03, 13:54   #2500
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Ehhh... jak mi się marzy mieszkanie samemu... boże dzisiaj to mam po uszy swoich rodziców.... a wogóle mama zrobiła na obiad jakas nową zupe i taka niedobra fuj fuj fuj

P

Szymonek
Stary 2012-11-03, 13:57   #2501
justa86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Pani_Jasiowa Pokaż wiadomość
A tak Dziękuję widocznie hormony szaleja
To sie ciesze

Aga nie wiem ile w tym przypadku ale moja Saba ( tez szkocki ) tez miala uczulenie na jadl pchli......cholerstwo to to :/ jak zlapala pchelke to zaraz wypadanie siersci garsciami, takie platy luszczace sie cos jak lupiez i do tego chudla, przestawala jesc.... potem juz opanowalismy sprawe i szybka reakcja dawala rade

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-11-03, 13:57   #2502
agasobo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nini_b Pokaż wiadomość
Mój tż też upiera się na x-landera i ja w sumie jestem za tylko zastanawiam się nad wielkością gondoli, czy 73 cm długości to nie za mało? Boję się, że jak nam się synek spory urodzi to szybciutko z niej wyrośnie i nie będzie się mieścił...
wiesz co, mi się wydaje, że przez jakieś 4 czy 5 miesięcy to aż tak nie urośnie, a później to i tak się do spacerówki przesiądziemy, więc powinno być ok

Antek 18.11.2012
Stary 2012-11-03, 13:57   #2503
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nini_b Pokaż wiadomość
wydaje mi sie ze ok, bo dziecko i tak do 6 miesiaca w gondoli przewaznie jedzi a potem to juz spacerówka

P

Szymonek
Stary 2012-11-03, 14:02   #2504
weronika23
Zakorzenienie

Lonia u mnie ze szwagierka siedzialysmy na gorze i tam jest wc i lazienka z lazienki nie korzytsla ale z wc tak i nigdy nie wymyla odkad tu miszkam nie mowiac o odkurzeniu korytarza jedynie schody mylysmy na co 2 weekend

ja mam olbrzymia gondole i jestem z niej bardoz zadowolona mysle ze do kwietnia spokojnie pojezdzi i bedzie miec duzo miejsca

my mamy popsrztaane i poprasoane tz poszedl sie kapac a ja rozpakowuje z coracia zakupy
weronika23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-03, 14:09   #2505
justa86
Zadomowienie

Ciekawe ile mój Klocuszek pojezdzi w gondoli..... dziewczyny....dni mijaja a moje Kochanie rosnie ile dziennie mniej wiecej teraz przybiera dziecko?
Stary 2012-11-03, 14:09   #2506
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Cytat:
Ciekawe ile mój Klocuszek pojezdzi w gondoli..... dziewczyny....dni mijaja a moje Kochanie rosnie ile dziennie mniej wiecej teraz przybiera dziecko?
hmmm nie mam zielonego pojęcia, faktycznie ciekawe ile

P

Szymonek
Stary 2012-11-03, 14:13   #2507
nini_b
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez weronika23 Pokaż wiadomość
ja mam olbrzymia gondole i jestem z niej bardoz zadowolona mysle ze do kwietnia spokojnie pojezdzi i bedzie miec duzo miejsca
A jaki to wózek (jeśli mogę zapytać)?
nini_b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-03, 14:13   #2508
Nicole03
Rozeznanie

Cytat:
cześć dziewczynki

ale lecicie z tym koksem

DE KAJKA!!!!!! WRESZCIE SIĘ DOCZEKAŁAŚ GRATULACJE!!!!!!

a my z Antosiem witamy się w 39 tygodniu i ogłaszamy, że jesteśmy oficjalnie donoszeni, ale coś jeszcze nie chcemy wychodzić

załączamy ciociom zdjęcia naszego wstępnie przygotowanego kącika ( mały chyba czeka aż literki z imieniem przyjdą i mama zawiesi lampkę nad przewijakiem )
będę nadrabiała jak tż pójdzie majstrować przy samochodzie
miłego dnia

Śliczny kącik

Niedorozwój emocjonalny w stopniu zaawansowanym. Lać dziada po łbie. Kiedy jak nie teraz, eh te hormony Dzika-Kaka no padłam ze śmiechu z tego stwierdzenia
Nicole03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-03, 14:21   #2509
mad85
Raczkowanie

Cytat:
Wydaje mi sie ze ok 200/250g na tydzien
mad85 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-11-03, 14:22   #2510
AnnaEf
Rozeznanie

GG do AnnaEf

Hejo. Dziś w nocy dwa razy urodziłam. Raz pod mostem na zielonej trawce a drugi raz sama sobie poród odebrałam w łazience u rodziców. Boże, ja chyba mam coś z głową, dobrze ze takie bzdury tylko mi się śnią Karola brawa! Super, że Adaś już jest z nami
AnnaEf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-03, 14:22   #2511
hania207
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ma_majka Pokaż wiadomość

Moje dziecko dzisiaj poszło ze mną na zakupy i do mnie mówi "kulaj się szybciej mama"

jutro jedziemy pooglądać wózki

hania207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-03, 14:24   #2512
agasobo
Zadomowienie

Cytat:
Aga nie wiem ile w tym przypadku ale moja Saba ( tez szkocki ) tez miala uczulenie na jadl pchli......cholerstwo to to :/ jak zlapala pchelke to zaraz wypadanie siersci garsciami, takie platy luszczace sie cos jak lupiez i do tego chudla, przestawala jesc.... potem juz opanowalismy sprawe i szybka reakcja dawala rade
to u nas jest tak, że jakoś zazwyczaj jak taka pchła go ugryzie - to w dupkę, więc on się strasznie chce do tego dostać, najpierw tam sobie liże, później wygryza sobie kudły - zazwyczaj ja wtedy zauważam już to, bo mu się pod kudłami robi łysy placek - kiedyś udało nam się wodą utlenioną i przemywaniem to doprowadzić do porządku, ale tym razem musiało być gorzej, bo co jedno miejsce opanowałam, to drugie gryzł i w końcu dostał antybiotyki i musiał mieć wygolone.
W ogóle te psy strasznie są uczuleniowe - mojej mamy suczka strasznie sobie łapy lizała i latem koło pyszczka jej się takie zajady robiły...
no ale takiego się ma i takiego się kocha

Antek 18.11.2012
Stary 2012-11-03, 14:25   #2513
weronika23
Zakorzenienie

kochana ja mam gondole po starszej z jedo bartatina
Stary 2012-11-03, 14:26   #2514
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AnnaEf Pokaż wiadomość
Hejo. Dziś w nocy dwa razy urodziłam. Raz pod mostem na zielonej trawce a drugi raz sama sobie poród odebrałam w łazience u rodziców. Boże, ja chyba mam coś z głową, dobrze ze takie bzdury tylko mi się śnią Karola brawa! Super, że Adaś już jest z nami
GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!

P

Szymonek
Stary 2012-11-03, 14:27   #2515
weronika23
Zakorzenienie

ooo taka i nie wyobrazam sobie innej a na wwiosne przenosimy sie na coneco
Stary 2012-11-03, 14:28   #2516
Nicole03
Rozeznanie

Cytat:
Pamiętaj do trzech razy sztuka - 2 we śnie teraz na jawie trzeba to przeżyć mi też się śnią straszne głupoty
Nicole03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-03, 14:28   #2517
weronika23
Zakorzenienie

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2mm 026.jpg (115,5 KB, 54 załadowań)
Stary 2012-11-03, 14:30   #2518
justa86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mad85 Pokaż wiadomość
Wydaje mi sie ze ok 200/250g na tydzien
hm.... to duzo

Cytat:
Ajj no i bylabys juz po, doswiadczenie z odebraniem samej porodu a tak to sie obudzilas i dalej czekasz

Cytat:
to u nas jest tak, że jakoś zazwyczaj jak taka pchła go ugryzie - to w dupkę, więc on się strasznie chce do tego dostać, najpierw tam sobie liże, później wygryza sobie kudły - zazwyczaj ja wtedy zauważam już to, bo mu się pod kudłami robi łysy placek - kiedyś udało nam się wodą utlenioną i przemywaniem to doprowadzić do porządku, ale tym razem musiało być gorzej, bo co jedno miejsce opanowałam, to drugie gryzł i w końcu dostał antybiotyki i musiał mieć wygolone.
W ogóle te psy strasznie są uczuleniowe - mojej mamy suczka strasznie sobie łapy lizała i latem koło pyszczka jej się takie zajady robiły...
no ale takiego się ma i takiego się kocha
Oj ja bym nie zamienila na innego
Tak tak, wygryzanie sobie kudelkow.....ale u naszej to wszedzie
Pomagaly szybkie aplikacje takiego srodka w formie plynnej na kark, nazwy nie pamietam, zazwyczaj to wystarczylo i nic wiecej nie trzeba bylo robic
Stary 2012-11-03, 14:31   #2519
peperonik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lonia89 Pokaż wiadomość
Mój juz nie chodzi na piwko bo wie ze w kazdej chwilii moge urodzic wiec musi byc trzezwy bo kto mnie zaiwezie do szpitala wrazie, takze jak szawgier go nie raz ciagnie bo nakupi piwa jakiegos wymyslnego i chce pic znim to odmawia ewentualnie pól szklaneczki na spróbe.

Ja dzis mam nerwe cąły dzien, tak mnie wczoraj tesciowa w☠☠☠☠iła;/, ze na dół mi sie nawet nie chce schodzic do niej. Pojechalismy z M. wczoraj do tego sklepu house bo -40% było to chcielismy mu kupic kurtke i spodnie(kupilismy na szczescie i nawet szybko bo z nim wybierac to tragedia, wybredny strasznie, ale sie udało) no i pojechalismy a ta dzwoni pincet razy gdzie pojechalismy i gdzie i po co a mąż jej gada ze no gdzies tam a ta dalej swoje, to sie rozłaczył ☠☠☠☠☠☠☠ną słuchawką bo co to ☠☠☠☠a mamy sie jje spowiadac czy cos?? i jak przyjechalismy to pierwsze co jeszcze nie wlezlismy nawet z rzeczami do domu to odrazu "pokaz co kupiłes?" i oczywiscie znowu pytanie "gdzie byliscie i gdzie byliscie?i wymieniał wszystkie miejscowosci? czaicie? zeby jej powiedziec, bo zazwyczaj to jezdzimy do S* na zakupy ale tym razme pojechalismy gdzie indziej i ta oczywiscie zauwazyła przez okno ze nie skrecamy w prawo tylko w lewo , i juz musiała wiedziec konkretnie gdzie i gdzie pojechalismy, i jej powiedziałam wczoraj " a co w oknie było widac z enie na S* skrecamy?" a ta sie tak zmieszłaa ze "nie nie" nosz ☠☠☠☠a jak mnie w☠☠☠☠iła chuj ja ta obchodzi gdzie my jedziemy i po co za czym;/ no normalnie mam taka nerwe na nia z enie chc emi sie na nia patrzec;/
jejku, skąd ja to znam!!! łączę się w bólu, ja wczoraj miałam dzień anty-teściowa i robiłam wszystko,zeby z nia nie gadac,bo jakos mnie draznila. Tez ciagle swoje trzy grosze musi wtracic,ale moj tz jej zawsze powie co mysli. A z ta kasa to mam tak samo. Ostatnio kupilismy psu ubranko i leci maly w sweterku i sie smiejemy do niej: jak wyglada? a ta oczywiscie odrazu: o kupiliście, pewnie drogie, ile daliscie?
Cytat:
Napisane przez judkama Pokaż wiadomość
w ogole sie mi snilo, ze jakas agencja fotomodelek do nei dzwonila i chciala bardzo zebym uczetsniczyla jako fotomodelka w jakiejs sesji fotograficznej
i bardzo im zalezalo na tym, a potem mialam grac w jakiejs reklamie i prowadzic jakiegos cabrioleta
i bylam juz po porodzie i mialam duzy brzuszek, ale im to nie przeszkadzalo bo stwierdzili ze jestem najlepsza, takze zaczne kariere fotomodelki tuz przed trzydziecha sie dowartosciowalam we snie
można? mozna
pewnie,ze bedziesz fotomodelka, takie sny musza sie sprawdzic, sa wrecz prorocze

advena,asia,agasobo za nowe tygodnie

aga przesliczny kacik dla malego, nawet moj maz przez ramie zajrzal i powiedzial,ze bardzo ladnie i swietne polaczenie kolorow i on by dla chlopca tez tak chetnie zrobil

immortal za sprzatanie pokoiku synka, domyslam sie ,ze w takich pokoikach to mozna wszystko znalezc
peperonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-03, 14:32   #2520
mad85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez weronika23 Pokaż wiadomość
Ładny ten jedo, podoba mi się bo szukałam własnie takich kół. Ale teraz juz zamowiłam roan marita wiec ''po ptokach''
mad85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości