Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.VI - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-03, 18:23   #541
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.VI

Hej

Z rana skoczyliśmy na zakupy, a później do koleżanki, która ma 7 tygodniowego synka taki słodki posiedzieliśmy, pogadałyśmy o porodzie itp........
I tak minął dzionek, a teraz siedzę sama bo mężuś poszedł na piwko z kolegami ehh
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-03, 18:24   #542
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
Hej

Z rana skoczyliśmy na zakupy, a później do koleżanki, która ma 7 tygodniowego synka taki słodki posiedzieliśmy, pogadałyśmy o porodzie itp........
I tak minął dzionek, a teraz siedzę sama bo mężuś poszedł na piwko z kolegami ehh
Szkoda, że tak daleko mieszkasz, bo mogłybyśmy posiedzieć razem - ja też sama, mąż w pracy i nuuudzi mi się strasznie

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-03, 18:26   #543
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość
Szkoda, że tak daleko mieszkasz, bo mogłybyśmy posiedzieć razem - ja też sama, mąż w pracy i nuuudzi mi się strasznie

Noo, smutno czasami tak. Nie dość że w tygodniu do 15 siedzę sama to czasami na weekendzie też. Ale sama GO wyganiałam, bo odkąd wyszłam ze szpitala to nigdzie nie chodził, a to że ja nie mogę to nie znaczy, że on ma siedzieć w domu Niech korzysta póki może :P

Edytowane przez Aga8484
Czas edycji: 2012-11-03 o 18:27
Stary 2012-11-03, 18:32   #544
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Noo, smutno czasami tak. Nie dość że w tygodniu do 15 siedzę sama to czasami na weekendzie też. Ale sama GO wyganiałam, bo odkąd wyszłam ze szpitala to nigdzie nie chodził, a to że ja nie mogę to nie znaczy, że on ma siedzieć w domu Niech korzysta póki może :P
Dobrze, że chociaż ma z kim wyjść Ja bym miała teraz problem. Zostały mi dwie/trzy koleżanki, z którymi i tak widuję się baaardzo rzadko. Jakoś te wszystkie znajomości się rozmyły, przyjaźnie niestety też. Przykre to jest, bo w końcu może tak się stać, że nie będzie do kogo buzi otworzyć.

Mój mąż pracuje popołudniami od 16, więc ja sama siedzę od 15 do 21-22 Wolałabym w dzień być sama niż wieczorami. No chyba, że jadę do rodziców, to chociaż z nimi posiedzę

Dominika

Alicja
Stary 2012-11-03, 18:33   #545
Hosenka*
Zakorzenienie

Ostatnio pisałyście o bazach i adapterach do fotelików. A ja sobie przypomniałam, że przecież w zestawie z wózkiem dostaliśmy też adapter

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-03, 18:51   #546
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:
Dobrze, że chociaż ma z kim wyjść Ja bym miała teraz problem. Zostały mi dwie/trzy koleżanki, z którymi i tak widuję się baaardzo rzadko. Jakoś te wszystkie znajomości się rozmyły, przyjaźnie niestety też. Przykre to jest, bo w końcu może tak się stać, że nie będzie do kogo buzi otworzyć.

Mój mąż pracuje popołudniami od 16, więc ja sama siedzę od 15 do 21-22 Wolałabym w dzień być sama niż wieczorami. No chyba, że jadę do rodziców, to chociaż z nimi posiedzę
No on ma kolegów co często z nimi chodzi.I generalnie przed ciążą też z nimi chodziłam
A ja się tu przeprowadziłam, fakt że już 3 lata temu i jakoś nie potrafię nawiązać z nikim kontaktu takiego bliższego. Moja bliska koleżanka niestety mieszka w Kraku.Druga w rzeszowie, ale przynajmniej mnie odwiedziła i dzwoni . A trzecia to wiecie, mieszka 20 km ode mnie, w wiosce gdzie moja mama, i jak tam mieszkałam to ją odwiedzałam, a nawet jak do mamy na 2 dni jechałam, to i do niej zaglądałam. A ja ją już tyle razy zapraszałam do siebie i jakoś nigdy nie może mnie odwiedzić. Więc dałam sobie spokój, nie będę nikogo zmuszać !!
Czasami też się boję, że za chwilę nie będzie do kogo buzi otworzyć
Stary 2012-11-03, 19:05   #547
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Oooo, a którą?
w sumie to dwie :P respect i supreme

---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ----------

Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
trzymaj się tam i nie daj teściowej

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ----------

Dziewczyny, zaczynam się rozglądać nad prezentami świątecznymi. Nie mam za bardzo pomysłu dla Karinki no i dla jednych i drugich rodziców. Nie chcę robić drogich prezentów, może macie jakieś pomysły?
ja kupiłam Sade na mikołaja takie cuś : http://allegro.pl/simba-filly-elves-...715004616.html plus dodatkowego kucyka
a na święta to nie mam jeszcze pojęcia
Stary 2012-11-03, 19:18   #548
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:
Ostatnio pisałyście o bazach i adapterach do fotelików. A ja sobie przypomniałam, że przecież w zestawie z wózkiem dostaliśmy też adapter
A to nie adapter do wpięcia fotelika do stelaża wózka? Ja też mam adapter, potrzebny mi jest właśnie do wpięcia fotelika maxi cosi do stelaża, a także do wpięcia gondoli.
Ciacho w piekarniku, jak pachnie
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-03, 19:40   #549
suzi31
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość
A ja mam USG dopiero w 32 tyg czyli czas przez który nie będę widzieć
Małej to 12 tygodni(mialam w 20) To chyba za długo???
Cytat:
Ja mam tak samo. Mi gin robi wg karty ciąży, a tam jest usg w 20 -22 tyg., potem w 30-32 i po 36 tyg. Także mojej małej nie widziałam od początku września, czyli już praktycznie dwa miesiące. Pod koniec listopada będę miała pewnie usg, powie mi 19, bo wtedy mam wizytę.
Ja też będę miała taką dużą przewę między usg, ale będzie dobrze nie wkręcam sobie, czuję ruchy i na każdej wizycie gin. słucha bicia serca dziecka przez stetoskop. Jakby mnie coś zaniepokoiło to pójdę na usg prywatnie.

Cytat:
Napisane przez sarah67 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jakie opakowania sudocremu kupujecie 120g, 250g czy większe?? Nie wiem jak to idzie, żeby później stare i nieświeże nie było.
Kupuję mniejsze, bo jest wydajny i używa się go głównie do pupy, więc niedużo.

Cytat:
Co do prezentów, to też się zaczynam powoli zastanawiać nad drobiazgami, bo z kasą kruchą. Ale zupełnie nie wiem co kupić dwulatce. Potrzebne są dwa prezenty - jeden pod choinkę, a drugi na urodziny, bo mała się urodziła 25. grudnia Ubrania odpadają. Myślałam o jakiejś zabawce, ale jakiej??? Może też jakąś książkę??? Sama nie wiem. Potrzebuję pomocy

Szaja może Ty masz jakieś sprawdzone zabawki albo pomysły?
Na pewno Szaja coś Ci podpowie, ten domek co pokazywała Djerba też jest fajny, moja mała uwielbia takie rzeczy, mimo że mają małe elementy. Już taki dwulatek przejawia preferencje co go interesuje. Moją córkę (2 lata też będzie miała w grudniu) najbardziej interesują: właśnie domki dla lalek, klocki, kocha rysować, uczy się układać puzzli, a ostatnio polubiła przytulanki i bawi się jakby to były jej dzieci Natomiast grające zabawki, laptop, leżą w kącie i wcale się nimi nie bawi. Na urodziny kupię jej chyba wózeczek dla lali/misia. Na Święta jeszcze nie mam pomysłu.
suzi31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-03, 19:52   #550
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lubcia Pokaż wiadomość
Dla wszystkich wspaniałych Sylwii składam serdecznie życzonka imieninowe Dużo miłości, zdrówka pociechy z mężów i partnerów życiowych a także zdrowych i uroczych bobasków
Cytat:
Napisane przez sarah67 Pokaż wiadomość
Wszystkie Sylwie - spełnienia marzeń
Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Sto lat dla Sylwusiów
Cytat:
Napisane przez antoinette Pokaż wiadomość
Wszystkim Sylwiom, życzę wszystkiego co najlepsze, szybkich porodów i cudownych dzieciaczków! (w sumie to oczywiste, że takie będą )

Cytat:
Sylwunie wszystkiego najlepszego z okazji Waszych imienin!
Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
Wszystkiego najlepszego Sylwie drogie
Boże dziewczyny, ale sie wzruszyłam Dziękuję bardzo!
najbardzierj rozczulają mnie te zyczenia odnośnie porodu, dzieciaczka itd kto by pomyslał rok temu ze w 2012 bedę przyjmowac "takie" życzenia
ale to ze szczęścia
Jesteście Kochane!

w ogole jakos tak mnie ten dzisiejszy dzień rozczulił, niby zwykłe imieninki, jak co roku, ale te życzenia, telefony, smsy, eh.. zupełnie "inne" niz do tej pory
pozostajac w klimacie bobaskowym chyba na swietom noc zrobie 1 pranie dzieciowe, bedzie mi cudnie pachniec przez całą noc

Cytat:
Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
A to nie adapter do wpięcia fotelika do stelaża wózka? Ja też mam adapter, potrzebny mi jest właśnie do wpięcia fotelika maxi cosi do stelaża, a także do wpięcia gondoli.
No no, czym innym jest baza, czym innym adapter. Baza jest do samochodu, adapter do wózka. adaptery są zazwyczaj w komplecie z wózkiem, zazwyczaj... za baze niestety trzeba słono zapłacic

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-03, 19:56   #551
suzi31
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Jasne. Opisz, jak wygląda błąd, sprawdź wielkość zdjęcia oraz rozdzielczość. Coś poradzimy. Do albumu Ci wchodzą czy nawet albumu nie możesz stworzyć?
Black - album założyłam i udało mi się wkleić tam zdjęcie, które robiłam, natomiast nie mogę wkleić zdjęć z sesji ciążowej. Wchodzę w album -> załaduj zdjęcie -> wybieram zdjęcie z kompa -> załaduj i pojawia się komunikat ,,Upload of file failed". Przykładowe zdjęcie ma rozmiar 3,78 MB, wymiary 3744 x 5616 pikseli, rozdzielczość 72 dpi.
Stary 2012-11-03, 20:04   #552
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez suzi31 Pokaż wiadomość
Ja też będę miała taką dużą przewę między usg, ale będzie dobrze nie wkręcam sobie, czuję ruchy i na każdej wizycie gin. słucha bicia serca dziecka przez stetoskop. Jakby mnie coś zaniepokoiło to pójdę na usg prywatnie.
Pewnie - jest i będzie dobrze ja też się tym nie martwię, bo tak samo jak u Ciebie mała się rusza, serduszka gin także słucha, więc na spokojnie wytrzymam te kilka tygodni do następnego usg

Cytat:
Na pewno Szaja coś Ci podpowie, ten domek co pokazywała Djerba też jest fajny, moja mała uwielbia takie rzeczy, mimo że mają małe elementy. Już taki dwulatek przejawia preferencje co go interesuje. Moją córkę (2 lata też będzie miała w grudniu) najbardziej interesują: właśnie domki dla lalek, klocki, kocha rysować, uczy się układać puzzli, a ostatnio polubiła przytulanki i bawi się jakby to były jej dzieci Natomiast grające zabawki, laptop, leżą w kącie i wcale się nimi nie bawi. Na urodziny kupię jej chyba wózeczek dla lali/misia. Na Święta jeszcze nie mam pomysłu.
Hmmm robienie prezentów dzieciom jest chyba trudniejsze niż dorosłym

Dominika

Alicja
Stary 2012-11-03, 20:11   #553
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Ehh prezenty .... Największy problem mam z moim mężem, nigdy nie wiem co mu kupić
Stary 2012-11-03, 20:40   #554
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Dla wszystkich Sylwii wątkowych buziaki

Cytat:
Nikola bardziej oryginalne, a Patrycja delikatniejsze dla ucha, bardziej "osłuchane".
Tyle, że Nikoli teraz ogrom, a Patrycji nie

Cytat:
Bernadetta, o rany...

Moi mieli dylemat pomiędzy Mają, a uwaga: MICHALINĄ. Jak dobrze, że moja siostra wyskoczyła z Katarzyną i się przy niej uparła. Chociaż Maja jest śliczne, ale Michalina? Ło matko.
no co ty? :d mnie się Michasia bardzo podoba

Cytat:
Co do prezentów, to też się zaczynam powoli zastanawiać nad drobiazgami, bo z kasą kruchą. Ale zupełnie nie wiem co kupić dwulatce. Potrzebne są dwa prezenty - jeden pod choinkę, a drugi na urodziny, bo mała się urodziła 25. grudnia Ubrania odpadają. Myślałam o jakiejś zabawce, ale jakiej??? Może też jakąś książkę??? Sama nie wiem. Potrzebuję pomocy

Szaja może Ty masz jakieś sprawdzone zabawki albo pomysły?
Na 2 ur. Agatka dostała od nas lalę-bobasa niefunkcyjnego, od mojej mamy łóżeczko dla niego, prócz tego Teletubisie na dvd, ciastolinę (hit!), takie puzzle:

http://www.smyk.com/lisciani-giochi-...y-dla-dzieci-p

i jakieś tam ubranka.

W tym czasie też bawiła się oczywiście duplo, puzzle treflowskie z tej serii:

http://www.smyk.com/trefl-dzieciece-...y-dla-dzieci-p (duży wybór jest, tam są puzzle 2-3-4-4 elementowe, wykonanie super - odradzam jedynie zawody, bo dziwnie pocięte są i przez to trudne)

http://www.smyk.com/granna-puzlino-c...y-dla-dzieci-p to dostała rok temu i spokojnie ze mną układała, fajne bardzo ja lubię takie rzeczy, bo niedrogie a zajmują dziecko nie na raz, tylko ciągle wracamy do tego.

Teraz ma 2,5 roku i na Mikołajki od nas dostanie: http://www.smyk.com/quercetti-fanta-...y-dla-dzieci-p i chyba dokupię jej jakieś Teletubisie na dvd albo Krecika, bo lubi.

pod choinkę chcę kuchnię - gary mamy i uwielbia, a kuchni niet ale nie wiem jeszcze jaką, na pewno nie za kilka stów Podobają mi się takie:

http://allegro.pl/smoby-ecoiffier-ku...742721028.html

http://allegro.pl/smoby-kuchnia-hell...740164212.html bo niewielka

http://www.smyk.com/moja-pierwsza-ku...y-dla-dzieci-p ale niestety nie mam pojęcia, jakiej jest wielkości muszę się do smyka przejść

http://www.smyk.com/agatka-kuchnia-z...y-dla-dzieci-p

I spokojnie dla 2latki kuchenkę bym kupowała, o ile lubi gary

A, od mojej mamy lego duplo dostanie.

Cytat:

Moja córa też dłubek i kocha malutkie rzeczy
I grajki też niespecjalnie lubi, pomijam instrumenty muzyczne które uwielbia.
Wózeczek rok temu dostała, najzwyklejszy, parasolkę taką za 20zł - niezniszczalna.

Cytat:
Ehh prezenty .... Największy problem mam z moim mężem, nigdy nie wiem co mu kupić
Ja też - a na pytanie co chce, mówi "nie wiem"
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-03, 20:42   #555
eff8
Zakorzenienie

Witam sie

ja tez dolanczam sie do zyczen dla wszystkich Sylwii

Cytat:
Hej

Dobra jest odżywka Eveline, dostępna w Rossmanie. Mi pomogła jak w ciąży zdjęłam żele i paznokcie wyglądały fatalnie.

Przyłączam się do życzeń dla wszystkich Sylwii Jak najwięcej cudownych, szczęśliwych dni i spełnienia marzeń

Przeziębienie mi odpuszcza i już czuję power Córka moja jest taka dziś grzeczniutka, że zdążyłam już sporo posprzatać, poprać i zrobić obiad.

Black może mi podpowiesz jak mam wkleić zdjęcia do klubu, bo ciągle wyskakuje mi błąd. Jedno udało mi się wkleić, ale nie mogę umieścić tych z sesji ciążowej, nie wiem czy mają za dużą rozdzielczość, czy co Nie znam się.

Miłego dnia dziewczyny

proponuje zmniejszyc zdjecie i dopiero sprobowac wrzucic

my bylismy dzis na wycieczce, fajnie byli i pogoda dopisala

dzis zaczynam 28 tydzien i tez wyczytalam na necie ze dzidzia powinna wazyc 1000-1100. We wtorek mam wizyte i tez jestem strasznie ciekawa ile moj skarbek juz wazy
boje sie tylko na wage stanac, a moja sie zepsula wiec nie wiem ile jest

co do prezentow to ja tez powoli zaczynam myslec, bo w swieta czekaja mnie chrzciny (bede chrzestna) no i prezenty pod choinke, takze pasuje powoli kupowac cos

Edytowane przez eff8
Czas edycji: 2012-11-03 o 20:47
eff8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-03, 20:51   #556
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;37407792]
Ja też - a na pytanie co chce, mówi "nie wiem" [/QUOTE]

Ja się nawet nie pytam, bo i tak mi nie powie !!!! A to co go interesuje to gry i muzyka, ale gry kupuje sam, a muzykę to same wiecie(net). No i mam zagwostkę ciuchów mu nie lubię kupować, bo musi przymierzyć. No i nie wiem
Stary 2012-11-03, 20:52   #557
BlackSanctum
Zakorzenienie

Cytat:
Black - album założyłam i udało mi się wkleić tam zdjęcie, które robiłam, natomiast nie mogę wkleić zdjęć z sesji ciążowej. Wchodzę w album -> załaduj zdjęcie -> wybieram zdjęcie z kompa -> załaduj i pojawia się komunikat ,,Upload of file failed". Przykładowe zdjęcie ma rozmiar 3,78 MB, wymiary 3744 x 5616 pikseli, rozdzielczość 72 dpi.
Łoooj, bardzo duże to zdjęcie jest. Zmniejsz je - d0 666x1000 lub 533x800 (np w Paincie). Automatycznie zmniejszy się też jego waga. Co do dpi, to nie ma to znaczenia w tym momencie. Dodaj zmniejszone do albumu i powinno się wkleić wtedy do klubu. Ten portal ma po prostu ograniczenia narzucone przez serwer, jeśli chodzi o wagę plików i ich wymiary. Poza tym źle by się takie zdjęcie oglądało, bo byłoby wielkie, na cały ekran.

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;37407792]

no co ty? :d mnie się Michasia bardzo podoba

[/QUOTE]

A weź przestań, w życiu bym nie chciała takiego imienia.

Edytowane przez BlackSanctum
Czas edycji: 2012-11-03 o 20:53
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-03, 20:53   #558
suzi31
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez eff8 Pokaż wiadomość
proponuje zmniejszyc zdjecie i dopiero sprobowac wrzucic
dzis zaczynam 28 tydzien i tez wyczytalam na necie ze dzidzia powinna wazyc 1000-1100. We wtorek mam wizyte i tez jestem strasznie ciekawa ile moj skarbek juz wazy
Eff8 - a jak zmniejszyć te zdjęcia Nie wiem
Ja też dziś 28 tc, a we wtorek wizyta , tylko bez usg, więc nadal nie poznam płci - najwcześniej dowiem się chyba za 3 tyg.

Juz doczytałam odp. Black, spróbuję zmniejszyć to zdjecie. Dzięki

Edytowane przez suzi31
Czas edycji: 2012-11-03 o 20:55
Stary 2012-11-03, 20:57   #559
eff8
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też dziś 28 tc, a we wtorek wizyta , tylko bez usg, więc nadal nie poznam płci - najwcześniej dowiem się chyba za 3 tyg.

oo no to obie mamy wizyte w tym dniu

no wlasnie Black juz Ci wyjasnila jak to czekamy na zdjecia - na pewno super sesja wyszla

Stary 2012-11-03, 21:00   #560
BlackSanctum
Zakorzenienie

Cytat:

Nie ma za co.

Ty jeszcze płci nie znasz?

Moja córa właśnie sobie pływa po moim całym brzuchu, naciągając moją skórę we wszystkie możliwe kierunki.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-03, 21:00   #561
Ewik86
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;37407792]Na 2 ur. Agatka dostała od nas lalę-bobasa niefunkcyjnego, od mojej mamy łóżeczko dla niego, prócz tego Teletubisie na dvd, ciastolinę (hit!), takie puzzle:

http://www.smyk.com/lisciani-giochi-...y-dla-dzieci-p

i jakieś tam ubranka.

W tym czasie też bawiła się oczywiście duplo, puzzle treflowskie z tej serii:

http://www.smyk.com/trefl-dzieciece-...y-dla-dzieci-p (duży wybór jest, tam są puzzle 2-3-4-4 elementowe, wykonanie super - odradzam jedynie zawody, bo dziwnie pocięte są i przez to trudne)

http://www.smyk.com/granna-puzlino-c...y-dla-dzieci-p to dostała rok temu i spokojnie ze mną układała, fajne bardzo ja lubię takie rzeczy, bo niedrogie a zajmują dziecko nie na raz, tylko ciągle wracamy do tego.

Teraz ma 2,5 roku i na Mikołajki od nas dostanie: http://www.smyk.com/quercetti-fanta-...y-dla-dzieci-p i chyba dokupię jej jakieś Teletubisie na dvd albo Krecika, bo lubi.

pod choinkę chcę kuchnię - gary mamy i uwielbia, a kuchni niet ale nie wiem jeszcze jaką, na pewno nie za kilka stów Podobają mi się takie:

http://allegro.pl/smoby-ecoiffier-ku...742721028.html

http://allegro.pl/smoby-kuchnia-hell...740164212.html bo niewielka

http://www.smyk.com/moja-pierwsza-ku...y-dla-dzieci-p ale niestety nie mam pojęcia, jakiej jest wielkości muszę się do smyka przejść

http://www.smyk.com/agatka-kuchnia-z...y-dla-dzieci-p

I spokojnie dla 2latki kuchenkę bym kupowała, o ile lubi gary

A, od mojej mamy lego duplo dostanie. [/QUOTE]

Dziękuję Jesteś kopalnią pomysłów

Aaaa wiecie co, zmierzyłam dziś swoje udo i przybyły mi 4 cm Wiedziałam, że nie będzie mi szło tylko w brzuch Zawsze miałam tendencje do tycia i teraz niestety mnie to nie ominie.

Dominika

Alicja
Stary 2012-11-03, 21:05   #562
Konto usunięte

Ewik, nieeeee, ja po prostu mam bzika zabawkowego
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-03, 21:06   #563
eff8
Zakorzenienie

charlizz bylas na IP ?

Stary 2012-11-03, 21:06   #564
Lenova
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez misia1505 Pokaż wiadomość
Kojarzycie może ile może ważyć dzieciątko w 28 tc? Idę do gina we wtorek ale jestem strasznie ciekawa.
Moja mała ważyła 1270g ,więc chyba jest małym grubaskiem
Cytat:
Napisane przez bijkora Pokaż wiadomość
Słabej jakości te zdjęcia, bo robiłam starym telefonem.
Bardzo zgrabny brzuszek
Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
ja także przylączam się do życzeń

u mnie sprawy domowe sięgnęły apogeum- do takiego stopnia,że mam zamiar się wyprowadzić
Nie denerwuj się tam kochana, już niedługo będziesz w swoim domku
Cytat:

Aaaa no i mały news - wczoraj mi pierwszy raz poleciało kilka kropel siary z prawego cyca. Zaczyna się
A u mnie nadal nic ni ma , nie wiem czy to dobrze czy źle ..

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
cięzki wybór, mam nadzieje ze dzidzia nie bedzie mieć w przyszłości pretensji za imie hehe ja mialam miec na imie Bernadetta ... i straszny zal bym miala do mamy, jakby mi tak dala na imie ehhee ;p
Cytat:
Bernadetta, o rany...

Moi mieli dylemat pomiędzy Mają, a uwaga: MICHALINĄ. Jak dobrze, że moja siostra wyskoczyła z Katarzyną i się przy niej uparła. Chociaż Maja jest śliczne, ale Michalina? Ło matko.
Ja mam na imię Bernadetta
Na drugie na szczęście, rodzice chcieli mnie uraczyć Bernadettą ale na szczęscie babcia się postawiła i jestem Marlena, aczkolwiek już przywykłam do tej Bernadetty w dowodzie :P

Cytat:

Niestety mam podobnie z koleżankami, wszystko się porozmywało , w ciązy jeszcze bardziej , smutne to ale coż poradzę, napraszałam się trochę to nie pomogło więc już dałam sobie spokój .

Złyżylam dziś życzenia jednej Sylwii więc dorzucam jeszcze wszystkiego najlepszego dla reszty naszych kochanych Sylwuś

Wróciłam ze szkoły, ledwo ale wróciłam, jest coraz gorzej , dziś zasłabłam w łazience, dobrze że koleżanka ze mną była bo mogłoby się źle skończyć.

ciekawe jak tam Charlizz...
Lenova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-03, 21:07   #565
eff8
Zakorzenienie

ja to nawet nie mierzylam sobie obwodu uda i nie wiem czy cos urosly i niech tak zostanie

za to pupa na pewno jest ciut wieksza ale w pierwszej ciazy tez tak mialam i wrocila do poprzednich rozmiarow

Stary 2012-11-03, 21:08   #566
Ewik86
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;37408338]Ewik, nieeeee, ja po prostu mam bzika zabawkowego [/QUOTE]

Przynajmniej Twoja córcia nie może się z Tobą nudzić albo raczej Ty z nią

Dominika

Alicja
Stary 2012-11-03, 21:12   #567
LadyWhisper
Zakorzenienie

Hej lale

Siostra u mnie byla i czas zlecial strasznie szybko

Wiecie, ze mamy polaka w finale tenisowego turnieju? smiac mi sie chce bo go z mezem 3 lata temu widzielismy na turnieju w bytomiu a teraz skubaniec furore robi w Paryzu

Black mnie rowniez dopadly roztsepy, ale na udach i posladkach, jakby mnie ktos zyletka pociachal, ciekawe jak zaloze krotkie spodenki latem, a stroj kapielowy to chyba tylko z pareo. Na brzuchu nic nie mam.

Sylwie, sto lat, leciutkich porodow

---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

Mam nadzieje, ze charlizz pojechala na ta izbe.....

Suzi, to moze w ogole do konca ciazy juz plci nie poznawaj? tak dlugo wytrzymaliscie

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-03, 21:13   #568
Konto usunięte

Lenova, ale to czy jest czy nie ma siary NIC nie znaczy tak samo jak wielkość piersi.

O Polaku na tenisie czytałam dzisiaj, fajnie
Stary 2012-11-03, 21:16   #569
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eff8 Pokaż wiadomość
ja to nawet nie mierzylam sobie obwodu uda i nie wiem czy cos urosly i niech tak zostanie

za to pupa na pewno jest ciut wieksza ale w pierwszej ciazy tez tak mialam i wrocila do poprzednich rozmiarow
Może i lepiej nie mierzyć, choć na oko też widać czy gdzieś przybyło czy nie. Ja mierzyłam, bo spodnie zamawiałam i były mi potrzebne wymiary

Oglądałam ten mecz. Super, że doszedł do finału Zawsze jestem pod wrażeniem gry mężczyzn- ta ich siła, szybkość

Dominika

Alicja

Edytowane przez Ewik86
Czas edycji: 2012-11-03 o 21:18
Stary 2012-11-03, 21:16   #570
LadyWhisper
Zakorzenienie

Dzisiaj gra Coma a nas tam nie ma w grudniu Brodka i tez nas nie bedzie, ehhh w przyszlym roku sobie odbijemy mam nadzieje

Dziewczyny, macie czasem tak, ze wasze maluchy sie duzo mniej ruszaja? Np.moj maly wczoraj skakal jak szalony a dzisiaj tylko czulam jego czkawki i jak sobie pelza troche, to normalne, ze sa takie roznice w ruchach?

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości