|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2191 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. VIII
Cytat:
Nie muszę wtedy oglądać całości tylko sobie przewijam na produkty które mnie interesują. Najgorzej jak filmik trwa 25 min a nawet nie wiadomo o czym dziewczyny w nim mówią, bo listy brak |
|
|
|
|
#2192 |
|
Zadomowienie
|
Co sądzicie na temat tego vloga Aneczu?
http://www.youtube.com/watch?v=cSByB...&feature=g-u-u
|
#2193 |
|
Zakorzenienie
|
Codzienny makijaż powiększający oczy u RLM.
Mam duże oczy, ale spróbowałam zrobić sobie makijaż wg tego turtorialu i... wow Nawet dla mnie nie był trudny ten makijaż, mimo iż nie jestem wprawiona w makijażu oczu. Do tego odkurzyłam paletkę Catrice Revoltaire i użyłam z niej dwóch cieni i wygląda na to, że czeka ją druga młodość Po prostu rewelacja ![]() Post jest entuzjastyczny, bo po prostu nie mogę wyjść z podziwu, że zrobiłam sobie ładny, dzienny makijaż oczu
|
|
|
|
#2194 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
też jestem zauroczona i nie mogę się doczekać aż sama wypróbuję! |
|
|
|
|
#2195 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
vlog jak vlog, rady odkrywcze specjalnie nie są - ale po komentarzach widać że trafiają na podatny grunt a Aneczu jak zwykle sympatyczna. Ja tylko jakoś zawsze sie wzbraniam przed takim upublicznianiem swojej prywatności jak np. chorowałam wiele lat na nerwicę. Nie wiem może jestem przewrażliwiona bo znałam przypadki że szef szukał różnych informacji o pracownikach w internecie ...
...I don't try to be awesome, awesomes tries to be me... Edytowane przez othecat Czas edycji: 2012-11-02 o 18:16 |
|
|
|
|
#2196 |
|
Łotewa
|
http://www.youtube.com/watch?v=yXhyr...1&feature=plcp
nowa Susz.. jakoś do mnie nie przemawia... hm. Chyba się znudziła
|
|
|
|
#2197 | |
|
psy-chopatka
|
Cytat:
I ciągle o tym spokoju, stabilizacji i żeby nie wybrzydzać za bardzo ... jak tak słucham to zastanawiam się czy to rady dla emerytek czy dla młodych dziewczyn.
|
|
#2198 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a właśnie - ile ma lat ? bo ja ją oglądam od przypadku do przypadku i to głównie w kosmetycznych wątkach...
|
|
#2199 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam tylko 26 lat, a spokój i stabilizacja to coś do czego zawsze dążyłam. Jak ktoś woli życie na wariata to czemu nie? Ale moim zdaniem taka bezpieczna postawa życiowa jest ok. Cytat:
|
|
|
#2200 |
|
Zadomowienie
|
jesli chodzi o msdoncellite kiedy weszłam na jej filmik pierwszy raz,zirytowała mnhie
ten głos i w ogóle..ale potem nie wiem być moze weszłam w jakis inny i jakos mnie zainteresowała bo jakos sie do tego wszystkiego przyzwyczaiłam i oglądam ale trzeba przyznac ze wyglada na wicej niz 18 czy 19 lat chociaz jak ostatnio oglądałam najnowszy filmik ze stylizacjami to0 wygladala ok ale w niektórych filmikach byc moze przez makijaz czy nie wiem co,wyglada zdecydowanie na więcej,a i cofajac sie do jej pierwszych filmików widze wieelką poprawe,wczesniej sie zacinala/zawieszała patrzyła w bok,wciskala do kamery te produkty zreszta sama przyznala ze miała kiepska kamere czy tam nakręcała lptopem,a patrzac na te widac ze inaczej mowi,lepiej jej to idzie no i jakos lepsza co sie przekłada na ilość wyświetlen patrzac na licznik
|
|
|
|
#2201 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ostatnio mam faze (znowu:P) na jlovesmac1, ale ja zawsze ogladaj youtuberki fazami
|
|
|
|
|
#2202 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
haha a ja zakrztusiłam sie herbata malinowa (powaznie) na widok słowa ''brorzka''
|
|
|
|
|
#2203 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2204 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie śmiej się! Może z 4/10 osób używa tej yyy formy. I właśnie to nie jest taki oczywisty błąd ortograficzny, więc zastanawiam się skąd się to wzięło.. A jak widzę bryloczek, brylok, brylokowi, brylokiem to mnie już krew zalewa. :P |
|
|
|
|
#2205 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłuchałam jej z ciekawością i nie odniosłam wrażenia, że jest zmęczona życiem czy też daje rady dla emerytek. A jestem sporo młodsza od niej .
|
|
|
|
|
#2206 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2207 |
|
Łotewa
|
http://www.youtube.com/watch?v=AvPZXqakb1Q&feature=plcp
Nowy filmik u Waniliowej.. |
|
|
|
#2208 |
|
Zakorzenienie
|
Tak btw, zaczyna wkurzać mnie kornela - nic nowego nie robi, a już najbardziej na twitterze - wstawia zdjecia kota, tak samo jak nisiax. W ogóle zero swoich pomysłów, nie podoba mi się ;/.
---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- naprawdę, trudno już oglądać kogokolwiek oprócz inez i nisiax, reszta do odstrzału.
|
|
#2209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja sądzę , że jesteś zbyt krytyczna Np polecam dziewczyny z loveandgreatshoes
|
|
|
|
|
#2210 |
|
Zakorzenienie
|
Znam i oglądam dziewczyny, są ok. Pisząc tylko te dwa nicki miałam bardziej na myśli ich styl bycia.
A po Tobie widać, że chyba dopiero zaczynasz swoją youtubową przygode :P
|
|
#2211 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem co ma jedno do drugiego ..I nie , nie zaczynam dopiero przygody youtubowej , no ale skoro ``to po mnie widać`` ...
|
|
|
|
|
#2212 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2213 |
|
Konto usunięte
|
Coś "nowego"
![]() http://www.youtube.com/watch?v=l7ONIR135V8 "Daily Mix is a new beauty and makeover YouTube channel featuring celebrity make up looks, amazing hair how-to's and unbelievable transformations. Daily Mix is hosted by some of the UK's biggest YouTube stars including Pixiwoo, Tanya Burr, Wayne Goss, Jim Chapman and Ruth Crilly. There'll be celebrity guest interviews, fantastic giveaways and for subscribers; the chance to be in the makeover chair! New content will be launched each weekday, making Daily Mix, a daily must." Ps. Wydaje mi się, że nikt tego wcześniej nie wrzucał, jeśli tak, to przepraszam z góry
Edytowane przez 201804200952 Czas edycji: 2012-11-03 o 18:48 |
|
|
|
#2214 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ostatnio mocno ograniczył mi się wolny czas i oglądam tylko Inez, Nissiax i Red Lipstick Monster. Ale dzis włączyłam tego vloga aneczu i bardzo mi się spodobał, dziewczyna ma sensowne, wyważone poglądy i myślę, że taka pogadanka przyda się młodym dziewczynom. |
|
|
|
|
#2215 |
|
Wtajemniczenie
|
http://www.youtube.com/watch?v=xgD82...&feature=g-u-u
Lubię Niesię bardzo sympatyczna ,oby nagrywała dalej!
|
|
|
|
#2216 |
|
Raczkowanie
|
bardzo ją lubię, od niej zaczynałam moją przygodę z youtubem, ale ostatnio trochę brakuje mi filmików o kosmetykach kolorowych, jakiś makijaży itp
|
#2217 |
|
Raczkowanie
|
http://www.youtube.com/watch?v=7lm-O...hannel&list=UL nowa vlogerka< mi się podoba
|
#2218 |
|
Klientka w krawacie
|
W filmiku główną rolę grała dynia, ponieważ Waniliowa źle się czuła i nie chciała się pokazać. Mówiła o tym, że ma teraz gorszy okres w życiu, taką jesienną depresję, nie ma ochoty nawet na pisanie na blogu. Wspomniała też o kilku książkach, które ostatnio się u niej pojawiły. Tyle
|
#2219 |
|
Zakorzenienie
|
eeeeee, czy ja mowilam cos o stylu nagrywania w tym poscie?
napisalam wyraznie - styl bycia .I wnioskuje po tym, że zaczynasz (to nie do autorki cytowanego posta), bo jeszcze Cie malo rzeczy irytuje ;p
|
|
#2220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie każdego musi coś irytować ciągle , i nie każdy musi wypisywać to na forum ;-) Ale to już indywidualna sprawa, inne charaktery ;-) Jeśli mi się coś nie podoba to po prostu nie oglądam i tyle.. to chyba normalne. nie każdy czuję potrzeba komentowania co popadnie |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:08.

Nawet dla mnie nie był trudny ten makijaż, mimo iż nie jestem wprawiona w makijażu oczu. Do tego odkurzyłam paletkę Catrice Revoltaire i użyłam z niej dwóch cieni i wygląda na to, że czeka ją druga młodość 

ten głos i w ogóle..ale potem nie wiem być moze weszłam w jakis inny i jakos mnie zainteresowała bo jakos sie do tego wszystkiego przyzwyczaiłam i oglądam
ale trzeba przyznac ze wyglada na wicej niz 18 czy 19 lat
chociaz jak ostatnio oglądałam najnowszy filmik ze stylizacjami to0 wygladala ok ale w niektórych filmikach byc moze przez makijaz czy nie wiem co,wyglada zdecydowanie na więcej,a i cofajac sie do jej pierwszych filmików widze wieelką poprawe,wczesniej sie zacinala/zawieszała patrzyła w bok,wciskala do kamery te produkty