|
|
#121 |
|
po prostu Em :)
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIII
Orlica, próbowałaś owinąć świecę folią aluminiową?
|
|
#122 |
|
Zadomowienie
|
A ja kupiłam moje pierwsze woski Yankee Candle i teraz czekam jeszcze tylko na kominek, który zamówiłam na Allegro.
U Was też tak wieje? Bo mi się wydaje, że zaraz cały dom porwie, tak wiatr huczy, a dechy na poddaszu zgrzytają niemiłosiernie :/ Armageddon czy co? |
|
|
|
#123 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jakoś nie wpadłam na to i bym sobie pisała w błogiej nieświadomości... W poniedziałek dorwę aparat i porobię sesje...
Edytowane przez madameFog Czas edycji: 2012-11-03 o 21:52 |
|
|
|
|
#124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jej jeszcze nie paliłam, więc nie wiem jak przy spalaniu się zachowuje. bo ja w ogóle lubię takie słodziaki
|
|
#125 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
|
|
#126 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37409060]Jak lubicie zapachowe świece i natkniecie się kiedyś na takie marki "Aurelia" - trzymajcie się od nich z daleka!
Są tanie, ale zapachu przy paleniu nie czuć w ogóle, poza tym topią się wgłąb, a wosk na bokach zostaje nietknięty gdzie je kupiłaś ? będę omijać ![]() Cytat:
a na woski też się czaję
|
|
#127 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
Odpaliłam i szkło popękało
![]() ![]() nie polecam!!!
|
#129 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zrobiłam kilka razy tylko, po prostu nie mam tyle czasu, samo pisanie i obrabianie zdjęć jest bardzo czasochłonne ![]() Może wrzucę dziś aktualizację włosową ![]() Cytat:
I ta świadomość, że sobie jutro nie odpocznę... Brrr Obejrzeliśmy dziś z TŻ chyba z 6 odcinków Pamiętników Wampirów
|
|||
|
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie znnowu coś łapie i to chyba angina ropna, bo ostatnim razem jak to miałam to tak samo mnie gardło bolało. Nic nie mogę przełykać ;/
|
|
|
|
#131 |
|
w krainie snu i marzeń
|
ja dziś paliłam truskawki w bitej śmietanie i pachnie
|
|
|
|
#132 |
|
Konto usunięte
|
Dzwoniłam właśnie do kumpla w sprawie projektu, zdążyłam powiedzieć "Hej" i wziął mnie kilkuminutowy atak kichania. Rozłączyłam się i oddzwoniłam po chwili, a jak odebrał to nadal sikał ze śmiechu, cham jeden :P
|
|
|
|
#133 |
|
Konto usunięte
|
Jakby tak pominąć wcześniejsze posty, to śmiesznie to brzmi
![]() ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37409790]Dzwoniłam właśnie do kumpla w sprawie projektu, zdążyłam powiedzieć "Hej" i wziął mnie kilkuminutowy atak kichania. Rozłączyłam się i oddzwoniłam po chwili, a jak odebrał to nadal sikał ze śmiechu, cham jeden :P[/QUOTE]
|
|
|
|
#134 | |
|
Zakorzenienie
|
Orlica to fajnie
Chyba też się wybiorę o ile znajdzie się jakiś kompan podróży z Poznania. Nie lubię sama podróżować, a w Warszawie nigdy nie byłam... Cytat:
Współczuję. Ja odkąd usunęłam migdały to mam spokój.
![]() Bella Beauty Edytowane przez Annaluka Czas edycji: 2012-11-03 o 22:08 |
|
|
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#136 |
|
w krainie snu i marzeń
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37409807]Jakby tak pominąć wcześniejsze posty, to śmiesznie to brzmi
![]() [/QUOTE] dokładnie
|
|
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie można dostać woski YC w intermarche.
Za niecałe 8zł chyba.Miałam dziś kominek kupić, ale były same popękane.
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
Normalnie pada dzisiaj u mnie rekord wyświetleń bloga w ciągu doby
Jak dla mnie ponad 400 to duuuużo |
|
|
|
#139 |
|
Konto usunięte
|
Mamy niedługo otrzęsiny na studiach i motywem przewodnim są postacie z bajek
Znacie coś, za co łatwo się przebrać? Wszelkie zakupy i wypożyczalnie na dzień dobry odpadają, niestety jestem zupełnie bez funduszy Z tego co wiem, każdy się przebiera... Głupio mi samej iść normalnie Chociaż nie mam ochoty...
|
|
|
|
#140 | ||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
. Kupowałam identyczne A języka wcale znać nie trzeba , często wystarczy kliknąć, zapłacić i po sprawie ![]() Cytat:
A miałaś kurację antybiotykową ostatnio? A tak w ogóle to witam w nowym wątku
|
|
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37410444]Mamy niedługo otrzęsiny na studiach i motywem przewodnim są postacie z bajek
Znacie coś, za co łatwo się przebrać? Wszelkie zakupy i wypożyczalnie na dzień dobry odpadają, niestety jestem zupełnie bez funduszy Z tego co wiem, każdy się przebiera... Głupio mi samej iść normalnie Chociaż nie mam ochoty...[/QUOTE]Za którąś z Atomówek łatwo się przebrać - sukienka w odpowiednim kolorze (jeśli taką masz ofc), opaska, odpowiednio związane wlosy
|
|
|
|
#142 |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37410444]Mamy niedługo otrzęsiny na studiach i motywem przewodnim są postacie z bajek
Znacie coś, za co łatwo się przebrać? Wszelkie zakupy i wypożyczalnie na dzień dobry odpadają, niestety jestem zupełnie bez funduszy Z tego co wiem, każdy się przebiera... Głupio mi samej iść normalnie Chociaż nie mam ochoty...[/QUOTE]Za wróżkę ![]() Długa kiecka, czapka-stożek z kartonu i różdżka z patyka owiniętego folią aluminiową ![]() Albo za zimę - na biało, możesz dorzucić trochę anielskiego włosa
|
|
#143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam, miałam, bo już ropniaki mi wyszły. Oby tym razem się obeszło bez, bo ja mam problemy z żołądkiem i przy antybiotykach mnie boli, mimo tego, że dostaję dodatkowo leki osłonowe. Pewnie się tak załatwiłam wychodząc na imprezie halloweenowej w samej koszuli na podwórko. |
|
|
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
za pippi langstrumpf
to był mój stały strój na tego typu okazje;D wystarczy namalować piegi, włosy w dwa warkocze i usztywnić drucikiem albo za biedronkę http://www.dobra-rada.pl/sites/defau...cy%20dress.jpg
|
|
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
A może myszka Minnie?
![]() Takie przebranie nie wymaga wielkich nakładów finansowych. Kiecka, uszy wycięte z brystolu, no i oczywiście kokarda.
|
|
#146 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Faktycznie szybkie i niewymagające wysiłku Dobrze mieć alternatywę!Jeszcze myślę nad Wilmą Flinston Sukienkę (jakąś prowizoryczną) mogłabym zrobić sobie sama, wystarczyłoby trochę białego materiału lub duża biała koszulka, białe korale też można handmade Może uda mi się namówić TŻ, żeby był moim Fredem Cały czas staram się wpasować w kolor włosów
|
|||
|
|
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
basiago ja również miałam raz się przebrać za Bójkę i szukając inspiracji natrafiłam na propozycje czerwonej, nie różowej sukienki
Także jak już nic Ci nie przyjdzie do głowy, to może to
|
|
|
|
#148 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Żadna z moich kiecek nie pasuje do Minnie Nie mam nawet małej czarnej Mam jakąś niebieską w kwiaty, białą w niebieskie kwiatki, nude w kwiaty i w kolorze kawy z mlekiem w białe kropki (małe) ![]() Ta ostatnia mogłaby pasować, ale Minnie kojarzy się z czerwoną kokardą w białe kropki, a to już nie pasuje do sukienki w żaden sposób ![]() ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
A zieloną albo niebieską? Czy koniecznie chcesz się w kolor włosów wpasować? Zawsze możesz próbować spreparować jakąś perukę
|
|
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37410908]No właśnie, kiecka
Żadna z moich kiecek nie pasuje do Minnie Nie mam nawet małej czarnej Mam jakąś niebieską w kwiaty, białą w niebieskie kwiatki, nude w kwiaty i w kolorze kawy z mlekiem w białe kropki (małe) ![]() Ta ostatnia mogłaby pasować, ale Minnie kojarzy się z czerwoną kokardą w białe kropki, a to już nie pasuje do sukienki w żaden sposób ![]() ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Czerwonej też nie mam [/QUOTE]Można się zawsze po lumpkach przejść, jak przecena jest i znaleźć coś do małej przeróbki.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:46.

Jakoś nie wpadłam na to i bym sobie pisała w błogiej nieświadomości... W poniedziałek dorwę aparat i porobię sesje...

ale jej jeszcze nie paliłam, więc nie wiem jak przy spalaniu się zachowuje. 

Idę po folię 

Zrobiłam kilka razy tylko, po prostu nie mam tyle czasu, samo pisanie i obrabianie zdjęć jest bardzo czasochłonne 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)