Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XV - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-11-03, 18:48   #931
pani22ka
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XV

Cytat:
Napisane przez amilcia Pokaż wiadomość
Ja czytam książkę "Pięćdziesiąt twarzy Graya"
i co?! mialam sobie kupic na czas postu ale otworzylo mi sie w ksiegarni na strasznie naiwniutkim fragmencie...

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-03, 19:02   #932
kunegunda.bis
Wtajemniczenie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XV

czesc Dziewczyny,

Berbie szkoda ze mnie nie bylo jak chcialas zupe dyniowa zrobic, poprowadzilabym Cie krok po kroku jak sie ja robi ja jak mam miejsce w zamrazalniku to ja zamrazam, ostatnio zawekowalam ale to slyszalam ze mozna tak do 3tygodni tylko bez smietany. Najlepiej mi smakuje zupa dyniowa z prazonymi pestkami dyni i swiezutka ciabatta - PYCHA !!!

Przed chwileczka doslownie dostalam od kumpeli smsa z informacja ze udalo sie zaciazyc (starali sie z mezem bodajze jakies 3 lata) - bardzo się ciesze z jej szczescia

Zeberka wiem ze te Huggisy nie starcza na dlugo ale bede miec orientacje czy mojej Malej podpasuja

---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ----------

Dzis zaczynamy 32tc ...

Tosielka
ok. 120cm
ok. 20,5kg

...cel osiągnięty 64,5kg
kunegunda.bis jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-03, 19:28   #933
Lucy1111
Zakorzenienie

dobry wieczór

Sofciu, witaj Dobrze, że Wam się układa Ucałuj Juleńkę, śliczna jest

Perse, mój tż też jest cola/pepsi holikiem :/ co jak co, ale cola w lodówce MUSI być :/
Jakiś czas temu był na przymusowym odwyku....wytrzymał pół roku
Lucy1111 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-03, 19:48   #934
natalia_23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alonka00 Pokaż wiadomość
może gatek i leginsów wrzucać nie będę leginsy taki zwykłe, ocieplane, brązowe, spodnie znajoma szwagierki zakosiła mi przez przypadek bo we 3 na zakupach byłyśmy
super zakupy ( tak jak dziewczyny pisały, wyglądają na bardzo ciepłe ) Ja też tak jak perse nie umiem kupić tyle rzeczy na raz a buty kupowałam 5 lat wczoraj kurier przywiózł, a ja cieszyłam się jak dziecko i w końcu mam buty

Cytat:
Napisane przez kunegunda.bis Pokaż wiadomość

Dzis zaczynamy 32tc ...

My dziś byliśmy w Milówce na grobach Pogoda nam dopisała.

Mikołaj 19.11.2011
natalia_23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-03, 19:56   #935
amilcia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
i co?! mialam sobie kupic na czas postu ale otworzylo mi sie w ksiegarni na strasznie naiwniutkim fragmencie...
- początek jak czytałam to podobnie pomyślałam ale z czasem wciągnęłam się i jestem ciekawa końca. momentami dłużą mi się te opisy seksów ale z ciekawością czytam dalej. Na czas postu nie polecam Będzie Ci żal, że Ty tak dobrze, nie możesz mieć teraz

Natalia - pokaż te wyczekane buty

Amelka - 07.12.2006
Aniołek - 30.11.2010
Daria - 29.01. 2012
amilcia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-03, 21:17   #936
wieka22
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
mi się non stop takie rzeczy śniły na początku tej ciąży

zdrzemnęłam się, jakoś tak łóżko mnie wciągnęło obudziłam się z bólem gardła powiedzcie mi czym można płukać gardło w ciąży?
Monia w ciąży to można tantum verde(chociaż ostatnio kazałam mężowi przynieść na gardło tantum, ale rosa...szczęście że on był przytomny)
mi pozwalano solą płukać

Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość
dzis odebralismy film z naszego wesela, wszystko wrocilo.............

Kathe nie raz jeszcze wróciale teraz będzie Cię pocieszać kopniakami Maleństwo
Cytat:
ja tez dzisiaj caly dzien mi sie chce spac, i jakos na nic nie mam sil ;/
snilo Ci sie pewnie daltego, ze myslisz o rocznicy, wiem, ze pewnie bedzie Ci trudno przez najblizsze dni, bo myslisz pewnie, ze lada dzien i mialabys przy sobie go....
mysl teraz o fasolce, ona teraz potrzebuje troski i takiego samego zainteresowania jak Olek. Ja czasem zapominam, ze jestem w ciazy bo nic nie czuje, tzn chcialabym zeby bylo widac brzuch i czuc ruchy, ale na to jeszcze czas, bo wg om to jestem w 4 tyg i 5 dni
przez ten sen miałam rozbity cały dzień...ale masz rację teraz trzeba dbać o Maleństwo

...mąż mnie też dzisiaj zjechał, że częściej myślę że coś złego się dzieje niż myślę pozytywnie o nowej ciąży...

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
Witam, padam na pyszczek zatem życzę miłego weekendu
i wzajemnie
Cytat:
czesc Dziewczyny,

Berbie szkoda ze mnie nie bylo jak chcialas zupe dyniowa zrobic, poprowadzilabym Cie krok po kroku jak sie ja robi ja jak mam miejsce w zamrazalniku to ja zamrazam, ostatnio zawekowalam ale to slyszalam ze mozna tak do 3tygodni tylko bez smietany. Najlepiej mi smakuje zupa dyniowa z prazonymi pestkami dyni i swiezutka ciabatta - PYCHA !!!

Przed chwileczka doslownie dostalam od kumpeli smsa z informacja ze udalo sie zaciazyc (starali sie z mezem bodajze jakies 3 lata) - bardzo się ciesze z jej szczescia

Zeberka wiem ze te Huggisy nie starcza na dlugo ale bede miec orientacje czy mojej Malej podpasuja

---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ----------

Dzis zaczynamy 32tc ...
tzn jeszcze ok 7 tyg???
gratulacje dla koleżanki

a moja koleżanka dziś rodzi i są jakieś problemy
szwagierka też dziś czeka na wywołanie

coming soon lipiec'2016
wieka22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-03, 21:42   #937
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
Napisane przez wieka22 Pokaż wiadomość
...mąż mnie też dzisiaj zjechał, że częściej myślę że coś złego się dzieje niż myślę pozytywnie o nowej ciąży...
faceci jakoś dziwnie do tego podchodzą, mam wrażenie, że jakoś tak beztrosko. mój też ma do mnie pretensje, że się martwię, ale jak mam się nie martwić?

Kubuś coś się nie rusza... wpadam w panikę, a mąż ma pretensje, że ciągle się martwię i szkodzę dziecku. daję mu czas do jutra, ale chyba nie zasnę znowu
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-03, 21:43   #938
Kathe
Wtajemniczenie

GG do Kathe

wieka22 ja tez mam czasem wyrzuty sumienia, ze nie mysle o naszym malenstwie, ktore jest z nami i sie rozwija, a mysle o tym co bylo zle, tym bardziej ze dzis ogladalismy plyte z wesela..... jak sie dowiedzialam ze jest do odbioru to nie chcialam jej widziec bo w kosciele wygladam jakbym byla nieszczeliwa, jakbym nie cieszyla sie ze slubu, oczywiscie dla niewtajemniczonych to wiadomo ze beda pogloski ale ja nie cche nikogo juz wtajemniczac...
w ogole to ostatnio naszy mnie jakies dziwne mysli na temat, czy jak moje dziecko bedzie starsze to mowic mu o tym, ze poronilam itp, moze stwierdzic, ze gdyby nie poronienei to by jego/ jej nie bylo.... ale to jakies moje glupie myslenie chyba naszlo...

Aniołek 31.08.2012 r.

Maleństwo

<ciach_reklama>
Kathe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-03, 22:04   #939
Maga83
Zakorzenienie

Cytat:
Kubuś coś się nie rusza... wpadam w panikę
Monia jesteś w 20 tygodniu, mały nie będzie jeszcze tak mocno odczuwalny przez cały dzień. Czułaś go dzisiaj?

Maga83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-04, 06:53   #940
amilcia
Wtajemniczenie

Witam niedzielnie
Piję kawę.

Amelka - 07.12.2006
Aniołek - 30.11.2010
Daria - 29.01. 2012
Stary 2012-11-04, 07:10   #941
iza243
Zakorzenienie

Cytat:

Kubuś coś się nie rusza... wpadam w panikę, a mąż ma pretensje, że ciągle się martwię i szkodzę dziecku. daję mu czas do jutra, ale chyba nie zasnę znowu
Monika nie martw sie na zapas

Witam się z kawką

---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ----------

Cytat:
wieka22 ja tez mam czasem wyrzuty sumienia, ze nie mysle o naszym malenstwie, ktore jest z nami i sie rozwija, a mysle o tym co bylo zle, tym bardziej ze dzis ogladalismy plyte z wesela..... jak sie dowiedzialam ze jest do odbioru to nie chcialam jej widziec bo w kosciele wygladam jakbym byla nieszczeliwa, jakbym nie cieszyla sie ze slubu, oczywiscie dla niewtajemniczonych to wiadomo ze beda pogloski ale ja nie cche nikogo juz wtajemniczac...
w ogole to ostatnio naszy mnie jakies dziwne mysli na temat, czy jak moje dziecko bedzie starsze to mowic mu o tym, ze poronilam itp, moze stwierdzic, ze gdyby nie poronienei to by jego/ jej nie bylo.... ale to jakies moje glupie myslenie chyba naszlo...
Też sie nad tym zastanawiałam,i nie wiem co zrobić...

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-04, 07:10   #942
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Na czas postu nie polecam Będzie Ci żal, że Ty tak dobrze, nie możesz mieć teraz
chyba faktycznie to nie ksiazka na ten czas

Cytat:
Napisane przez wieka22 Pokaż wiadomość
a moja koleżanka dziś rodzi i są jakieś problemy
szwagierka też dziś czeka na wywołanie
goracy czas! ale musi byc dobrze!

Cytat:
tez mam czasem wyrzuty sumienia, ze nie mysle o naszym malenstwie, ktore jest z nami i sie rozwija

Stary 2012-11-04, 07:22   #943
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Lucy1111 Pokaż wiadomość
Perse, mój tż też jest cola/pepsi holikiem :/ co jak co, ale cola w lodówce MUSI być :/
Jakiś czas temu był na przymusowym odwyku....wytrzymał pół roku
Ale odwyk od coliiiiii? Straszna rzecz :P
Dla mnie teraz, na czas staranek, cola jest jak drink :P Przed owu to jeszcze spoko, ale po owu boję się sięgać po %, a cola doskonale mi je rekompensuje :P

Cytat:
faceci jakoś dziwnie do tego podchodzą, mam wrażenie, że jakoś tak beztrosko. mój też ma do mnie pretensje, że się martwię, ale jak mam się nie martwić?
Monika to nie jest beztroska.
Mój TŻ już dzisiaj mi zapowiedział, że on się boi kolejnej ciąży, że ja się będę stresować i popadać w paranoje. A wiadomo, jak to działa na dziecko.
Faceci są w tej sytuacji bardziej zdroworozsądkowi. My wiadomo, bardziej uczuciowe, ale oni twardo stąpają po ziemi i póki nie ma przesłanek, że coś jest nie tak, to nie dopuszczają do siebie takich myśli. Zazdroszczę im tego. I nie ma co do nich mieć pretensji.

Cytat:
Przykro mi to mówić, ale ja sama jestem w podobnej sytuacji.
Moja babcia również straciła pierwsze dziecko, też synka i w podobnym wieku ciążowym jak ja.
Moja mama jest jej drugim ziemskim (a więc trzecim) dzieckiem. Gdyby tamten chłopczyk przeżył, też nie wiem, czy byłabym na świecie.
Jeśli otoczysz dziecko miłością i będzie czuło, że jest kochane, to myślę, że nie będzie miało takich dylematów. Nie wiem, czy moja mama miała, bo nigdy mi o tym nie mówiła w ten sposób, raczej sądzę, że miała szczęśliwe dzieciństwo i młodość, bo zawsze dobrze wspomina dom rodzinny i swoich rodziców.

Ja moim dzieciom powiem, zresztą u mnie nie ma szans, żeby się nie dowiedziały. Ale oczywiście nie w sposób: gdyby Dawid żył..., tylko wiadomo, że mają małego braciszka w niebie, który nad nimi czuwa.

Cytat:
Witam niedzielnie
Piję kawę.
Witam, ja również z kawusią.

Edytowane przez ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Czas edycji: 2012-11-04 o 07:24
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-04, 08:14   #944
agatkaa1
Zakorzenienie

WItam się niedzielnie oczywiście pół nocki zarwałam znów ;/

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-04, 08:41   #945
amilcia
Wtajemniczenie

Pisałyście o coli. Ja też jestem/byłam uzależniona Ale w ciąży nie piłam wcale z powodu cukrzycy a potem z powodu diety odchudzającej, teraz pije bardzo rzadko ale ciągnie mnie do niej nadal...

Amelka - 07.12.2006
Aniołek - 30.11.2010
Daria - 29.01. 2012
Stary 2012-11-04, 08:56   #946
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
Napisane przez Maga83 Pokaż wiadomość
Monia jesteś w 20 tygodniu, mały nie będzie jeszcze tak mocno odczuwalny przez cały dzień. Czułaś go dzisiaj?
rano tylko. w nocy się obudziłam i pierwsza myśl to czy Mały się rusza ale teraz nie wiem czy ruszał się w nocy czy mi się śniło. nie mam pojęcia

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37412572]Monika to nie jest beztroska.
Mój TŻ już dzisiaj mi zapowiedział, że on się boi kolejnej ciąży, że ja się będę stresować i popadać w paranoje. A wiadomo, jak to działa na dziecko.
Faceci są w tej sytuacji bardziej zdroworozsądkowi. My wiadomo, bardziej uczuciowe, ale oni twardo stąpają po ziemi i póki nie ma przesłanek, że coś jest nie tak, to nie dopuszczają do siebie takich myśli. Zazdroszczę im tego. I nie ma co do nich mieć pretensji. [/QUOTE]

mój też powtarza, że stara się myśleć logicznie i że nie ma powodów do paniki. i nie dociera jak mu tłumaczę, że Mały się nie rusza. jest przekonany, że po prostu nie czuję i że może się tak nie ruszać. niby może, ale...

wstałam z jeszcze większym bólem gardła niż wczoraj, nie bardzo mogę mówić, przełykać jak nic jutro lekarz. tylko w najbliższej przychodni jutro nie przyjmuje internista akurat, będziemy musieli jechać do miasta.
Stary 2012-11-04, 09:04   #947
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Dzień dobry!

Ja bez kawy (bo mleka brak), brak też czegokolwiek na śniadanie więc zrobiła sobie koktajl z grapefruita, pomarańczy, banana i winogron

Aaa co do AC ja też dołączam, próbowałam żyć bez Coli ale nie potrafię. U nas 2 litrowa potrafi się rozejść w dzień jak nic. Ale stara się opanowywać teraz trochę.

Cytat:
hm, wiesz, małe dziecko tego chyba nie stwierdzi a większe... może, ale chyba nie na zasadzie jakiś wyrzutów. Ja miałam brata, zmarł jak miał 7 miesięcy. W następnym roku pojawiłam się ja. I wiem, że jestem 'dzięki' temu na świecie. Nie mam z tym i nigdy nie miałam problemu.

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
WItam się niedzielnie oczywiście pół nocki zarwałam znów ;/
dlaczego?

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ----------

A masz ten syrop? http://www.i-apteka.pl/product-pol-1...yrop-150g.html

ja w ciąży w czasie przeziębienia go piłam.
Stary 2012-11-04, 09:15   #948
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
Aaa co do AC ja też dołączam, próbowałam żyć bez Coli ale nie potrafię. U nas 2 litrowa potrafi się rozejść w dzień jak nic. Ale stara się opanowywać teraz trochę.

Ja się ograniczałam i to bardzo w ciąży. Piłam np. tylko na smak, ze 2-3 łyczki. Z powodu skurczów i nadciśnienia nie chciałam żadnej kofeiny i bąbelków pić.
Tak samo z camembertami, które po prostu uwielbiam.
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-04, 09:16   #949
natalia_23
Zakorzenienie

witam niedzielnie

amilcia takie buty z ecco kupiłam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 35178_2.jpg (69,6 KB, 10 załadowań)

Mikołaj 19.11.2011

Edytowane przez natalia_23
Czas edycji: 2012-11-04 o 09:20
natalia_23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-04, 09:24   #950
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

tego syropu nie mam, ale poślę męża do apteki przed pracą to kupi. póki co robi kanapki z czosnkiem.
Stary 2012-11-04, 09:29   #951
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez natalia_23 Pokaż wiadomość
witam niedzielnie

Fajniutkie. Ile kosztowały, jeśli można spytać?
Stary 2012-11-04, 09:30   #952
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Akcja Mikołajkowa

Dzisiaj ostatni dzień zgłoszeń do zabawy, kto jeszcze dołączy? jutro chcę zrobić losowanie. Brakuje mi jeszcze adresów do: maksikola, inutil, aaaggusia, kunegunda.bis, Mmedeah88 i zebrawpaski. Prześlijcie mi je dzisiaj, żebym jutro mogła porozsyłać Wam dane do wylosowanych przez Was osób.
Stary 2012-11-04, 09:32   #953
agatkaa1
Zakorzenienie

Inutil co u Was??
Nie wiem jakos 2gi dzień z rzędu spać nie mogę w nocy...znów przeleżałam chyba ze 3godziny...

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-04, 09:46   #954
kunegunda.bis
Wtajemniczenie

czesc dziewczyny

potrzebuje sprawdzony pzepis na blok, wczoraj robilismy z Tz ale troche nam sie wytracil tluszcz, i jakas bardzo gesta masa wyszla...

Cytat:
Akcja Mikołajkowa

Dzisiaj ostatni dzień zgłoszeń do zabawy, kto jeszcze dołączy? jutro chcę zrobić losowanie. Brakuje mi jeszcze adresów do: maksikola, inutil, aaaggusia, kunegunda.bis, Mmedeah88 i zebrawpaski. Prześlijcie mi je dzisiaj, żebym jutro mogła porozsyłać Wam dane do wylosowanych przez Was osób.
Monika jak juz pisalam wczesniej w okresie koniec listopada poczatek grudnia nie wiem jeszcze gdzie (pod jakim adresem) bede mieszkac, dlatego narazie Ci nie podam - chcialabym juz mieszkac do tego czasu pod nowym adresem ale kwestia blatu kuchennego nam sie przeciaga

Tosielka
ok. 120cm
ok. 20,5kg

...cel osiągnięty 64,5kg
kunegunda.bis jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-04, 09:59   #955
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
potrzebuje sprawdzony pzepis na blok, wczoraj robilismy z Tz ale troche nam sie wytracil tluszcz, i jakas bardzo gesta masa wyszla...

Monika jak juz pisalam wczesniej w okresie koniec listopada poczatek grudnia nie wiem jeszcze gdzie (pod jakim adresem) bede mieszkac, dlatego narazie Ci nie podam - chcialabym juz mieszkac do tego czasu pod nowym adresem ale kwestia blatu kuchennego nam sie przeciaga
przepis na blok:

do miski wrzucamy: mleko w proszku (1 opakowanie, 500gram chyba), 3 paczki pokruszonych herbatników, 3 łyżki kakao, posiekane orzechy/rodzynki/skórka pomarańczowa (co ko lubi). mieszamy.

do garnka: margaryna (kostka), 1/2 szklanki wody, 1 szklanka cukru. podgrzewamy i mieszamy aż się rozpuści wszystko.

wsypujemy składniki z miski do garnka, mieszamy, cały czas na małym gazie (na sam koniec mieszania wyłączam już gaz)

przekładamy do formy wyłożonej papierem do pieczenia do wystygnięcia, a potem do lodówki

PS. masa będzie gęsta, ale jak się dobrze wymiesza na ogniu to będzie taka jakby ciągnąca (płynną jej nie nazwę). nie może być zbyt sypka(?) bo wtedy blok będzie się bardzo kruszył przy krojeniu.

teraz już sobie przypomniałam, że pisałaś o adresie. przepraszam, skleroza.

Edytowane przez moni_ka.g
Czas edycji: 2012-11-04 o 10:04
Stary 2012-11-04, 10:01   #956
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
przepis na blok:
to jest taki blok z mojego dziecinstwa?! mam slinotok...

Stary 2012-11-04, 10:08   #957
Maga83
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Chyba trochę przesadzasz. Ja też powinnam być trzecim dzieckiem mojej mamy, a w sumie, gdyby nie jej dwa pierwsze #, to może by mnie nie było. I wcale nie czuję się z tego powodu gorzej, taki jej życie los ułożyło. A o jej # dowiedziałam się jak już byłam dorosła

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37412572]
Mój TŻ już dzisiaj mi zapowiedział, że on się boi kolejnej ciąży, że ja się będę stresować i popadać w paranoje. A wiadomo, jak to działa na dziecko. [/QUOTE]

Ja się strasznie stresowałam, teraz trochę mniej, ale jednak niepokój jest czy wszystko będzie dobrze. Tego się nie uniknie. Zwłaszcza, że dość późno straciłyśmy ciążę...

Cytat:
rano tylko
Daj mu trochę czasu, on jest malutki i możesz rzeczywiście nie czuć tak intensywnie jego ruchów. Jakbyś w ogóle nie czuła, to co innego

Maga83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-11-04, 10:11   #958
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
to jest taki blok z mojego dziecinstwa?! mam slinotok...
ja też. od samego podawania przepisu. właśnie mąż kroi bo teściowa zrobiła ostatnio. mój chłop uwielbia blok, mnie przeraża ilość kalorii w nim, ale jak już jest to zawsze skubnę no i to dobre rozwiązanie jak koś ma przyjść bo szybko się robi, nie trzeba piec, tylko dzień wcześniej trzeba zrobić. ale za to wszystkim zazwyczaj smakuje.
Stary 2012-11-04, 10:20   #959
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
wstałam z jeszcze większym bólem gardła niż wczoraj, nie bardzo mogę mówić, przełykać jak nic jutro lekarz. tylko w najbliższej przychodni jutro nie przyjmuje internista akurat, będziemy musieli jechać do miasta.
Idz jutro jak najszybciej do lekarza
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37413491]

Tak samo z camembertami, które po prostu uwielbiam.[/QUOTE]
Też ubolewam nad tym że w ciaży nie można camembertów
Cytat:
Napisane przez natalia_23 Pokaż wiadomość
witam niedzielnie

Bardzo fajne

Dziewczyny robicie smaka tym blokiem na słodkieA ja musze zrzucić z 2-3 kilo

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-04, 10:23   #960
czarnula 1982
Rozeznanie

Witam się niedzielnie w 36 tc

U nas wszystko ok,wczoraj z rodzinką szykowaliśmy Amelci kącik-także jest już gotowy,za tydzien zamawiamy wózek i robimy reszte drobnych zakupówi czekamy na nasz mały cud
czarnula 1982 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości