Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać - cz. 16 - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-03, 23:22   #2431
coffee
and cigarettes

Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać - cz. 16

Cytat:
Napisane przez abiblabla Pokaż wiadomość
Jak elegancko wybrnąc z takiej sytuacji?
Spotykasz przypadkiem dawną znajomą/znajomego. I takie bla bla co tam u ciebie, słyszysz "musimy koniecznie się spotkac". Sęk w tym że ty nie masz ochoty na spotkanie bo wcale nie byliscie bliskimi znajomymi, szkoda ci czasu, no bo po co? Nie czujesz żadnej potrzeby. Znajoma/y po kilku dniach zaczyna męczyc cię telefonami/smsami kiedy się spotkacie, może pójdziecie na kawę bo tu i tam jest taka dobra kawa bla bla bla... Jak w taktowny sposób pozbyć się natrętnej znajomej/znajomego? :/ Nie da się w nieskończoność wykpiwać brakiem czasu ("a to za ile będziesz mieć trochę wolnego? Do końca miesiąca jesteś tym i tym zajęta? To znaczy że 1-ego grudnia już się możemy spotkać?"), nie odbieranie telefonów też nie jest zniechęcające dla tej osoby, a nie jestem też zwolenniczką palenia za sobą mostów i mówienia "daj mi wreszcie spokój nie mam ochoty się z tobą spotykac, bo i po co, nawet cię nie lubię". Po takich słowach nastąpi śmiertelna obraza, a nigdy nie wiadomo czy ta osoba nie będzie kiedyś twoim szefem/kontrahentem/urzędnikiem w okienku - nie ma po co sobie robic wrogów bez potrzbey moim zdaniem. Jak byście się zachowały?
Ja bym poszła na szybką kawę/piwo. Tak serio - co Ci szkodzi?
A jeśli namawiałby mnie ktoś, kogo szczerze nie lubię, po prostu powiedziałabym 'wiesz co, nie bardzo widzi mi się to wspólne wyjście'. Po prostu.
Ty chcesz zjeść ciastko i mieć ciastko. Nie spotkać się, ale nie mówić dlaczego i nie robić sobie wrogów. Nie wiem czy tak się da.
coffee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-03, 23:23   #2432
bowszystkotoiluzjajest
Zakorzenienie

Ktoś mi powie, czy kolor kobaltowy to jest, zwyczajnie mówiąc, niebieski? Czy może wpadać w odcienie fioletu?

No i jakie kolory najlepiej komponują się z kobaltowym?
bowszystkotoiluzjajest jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-03, 23:24   #2433
mm444
Władca Wizażu

Treść usunięta
mm444 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-03, 23:27   #2434
bowszystkotoiluzjajest
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mm444 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
ehh no właśnie zamawiam sobie pewien ciuszek przez internet i się boję, że mi przyślą coś w odcieniu fioletu a marzy mi się właśnie chabrowy
bowszystkotoiluzjajest jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-03, 23:31   #2435
new_me
Zadomowienie

dziewczyny zglupialam zrobily mi sie biale plamki na paznokciu, cos kiedys czytalam ze tp brak jakiejs witaminy, a na wizazu znalazlam skrajne opinie:
1 brak wapnia
2 od picia wapna
3 uderzenie w palec (chyba odrazu odpada)
4 bark cynku
wiecie moze jak sie ich pozbyc?
new_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-03, 23:40   #2436
juli_jka
now or never

Cytat:
Napisane przez new_me Pokaż wiadomość
dziewczyny zglupialam zrobily mi sie biale plamki na paznokciu, cos kiedys czytalam ze tp brak jakiejs witaminy, a na wizazu znalazlam skrajne opinie:
1 brak wapnia
2 od picia wapna
3 uderzenie w palec (chyba odrazu odpada)
4 bark cynku
wiecie moze jak sie ich pozbyc?
pozbyć się chyba nie da. ale reki uciąć nie dam
natomiast zejdzie, tak jak Ci rośnie paznokieć.
Stary 2012-11-03, 23:46   #2437
TheKey
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez szmyglo Pokaż wiadomość
ciekawe, co z wadami, ktorych nie da sie wykryc na tym etapie lub pojawiaja sie pozniej... No caly dzien mnie to meczy! Czy sa w ogole przypadki swiadomych urodzen powaznie chorych dzieci z in vitro?
Wykrywa się te wady które się da. http://www.badaniaprenatalne.pl/pgd
Wszystkich możliwych defektów genetycznych się nie wyłapie od razu, więc ryzyko jest. W takim przypadku dokonuje się terminacji ciąży - tutaj pewnie zależnie od indywidualnego przypadku, od rodzaju wady itd. Ale przeważnie wady genetyczne tak czy inaczej skutkują poronieniem.

There is never any point in telling people they are wrong or how it is. When people are ready to learn they will learn in their own way.

Edytowane przez TheKey
Czas edycji: 2012-11-03 o 23:48
TheKey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-03, 23:49   #2438
olasia99
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to olasia99

Cytat:
Napisane przez Andriejewna Pokaż wiadomość
Nie mieszkam, ale kumpela ma i powiem tak - do mnie to nie przemawia, taki lekki i niestabilny mi się wydaje
No i elewacje najczęściej ludzie robią w postaci tzw. sidingu, co jest dla mnie obrzydliwe ;/
O nie, nie Nie siding Myslałam raczej o czymś takim czy takim

Cytat:
Jak elegancko wybrnąc z takiej sytuacji?
Spotykasz przypadkiem dawną znajomą/znajomego. I takie bla bla co tam u ciebie, słyszysz "musimy koniecznie się spotkac". Sęk w tym że ty nie masz ochoty na spotkanie bo wcale nie byliscie bliskimi znajomymi, szkoda ci czasu, no bo po co? Nie czujesz żadnej potrzeby. Znajoma/y po kilku dniach zaczyna męczyc cię telefonami/smsami kiedy się spotkacie, może pójdziecie na kawę bo tu i tam jest taka dobra kawa bla bla bla... Jak w taktowny sposób pozbyć się natrętnej znajomej/znajomego? :/ Nie da się w nieskończoność wykpiwać brakiem czasu ("a to za ile będziesz mieć trochę wolnego? Do końca miesiąca jesteś tym i tym zajęta? To znaczy że 1-ego grudnia już się możemy spotkać?"), nie odbieranie telefonów też nie jest zniechęcające dla tej osoby, a nie jestem też zwolenniczką palenia za sobą mostów i mówienia "daj mi wreszcie spokój nie mam ochoty się z tobą spotykac, bo i po co, nawet cię nie lubię". Po takich słowach nastąpi śmiertelna obraza, a nigdy nie wiadomo czy ta osoba nie będzie kiedyś twoim szefem/kontrahentem/urzędnikiem w okienku - nie ma po co sobie robic wrogów bez potrzbey moim zdaniem. Jak byście się zachowały?
Ja bym poszła na tę kawe, bo jak kilka osób przede mną pisało - nic mi nie szkodzi. Na wstępie powiedz, że fajnie cie widzieć, ale jak zwykle jestes w biegu i masz tylko godzinkę
Stary 2012-11-03, 23:53   #2439
juli_jka
now or never

Cytat:
Napisane przez olasia99 Pokaż wiadomość

Ja bym poszła na tę kawe, bo jak kilka osób przede mną pisało - nic mi nie szkodzi. Na wstępie powiedz, że fajnie cie widzieć, ale jak zwykle jestes w biegu i masz tylko godzinkę
dokładnie, tylko godzinka..
albo ustaw sobie przypomnienie w tele, że masz "kolejne spotkanie", albo umów się z kimś (przyjaciółka, chłopak), że zadzwoni do Ciebie, przyjdzie po Ciebie
i jakoś się uwolnisz
Stary 2012-11-03, 23:56   #2440
Andriejewna
Zakorzenienie

GG do Andriejewna

Cytat:

Ten pierwszy nie widzę niestety co tam ma, ale drugi wygląda na stawiany jeszcze w starym stylu, uczciwie z bali taki to i ja bym chciała choć nie wyobrażam se tego impregnować

Spełniam się w macierzyństwie
Roz
Dwa
Trzi
Cztyry

(Ej mam blog )
Andriejewna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-03, 23:58   #2441
olasia99
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to olasia99

Cytat:

Ten pierwszy nie widzę niestety co tam ma, ale drugi wygląda na stawiany jeszcze w starym stylu, uczciwie z bali taki to i ja bym chciała choć nie wyobrażam se tego impregnować
Jak się dorobię kiedyś fortunki, to pstryknę palcem i mi w godzinę cały zaimpregnuje ekipa
Ale ile razy oglądam jakieś projekty domów, to najbardziej właśnie podobają mi się te z beli Z tym że i ciężko zrobić, i ciężko znaleźć ekipę, i utrzymać o dobrym wyglądzie
Stary 2012-11-04, 00:36   #2442
Andriejewna
Zakorzenienie

GG do Andriejewna

Cytat:
Jak się dorobię kiedyś fortunki, to pstryknę palcem i mi w godzinę cały zaimpregnuje ekipa
Ale ile razy oglądam jakieś projekty domów, to najbardziej właśnie podobają mi się te z beli Z tym że i ciężko zrobić, i ciężko znaleźć ekipę, i utrzymać o dobrym wyglądzie
W sumie racja, jakby mnie było stać na taką chawirę to raczej kosztami utrzymania już bym się nie przejmowała
U nas na wiosce jeden przedsiębiorca se ponoć górali sprowadził, żeby mu stawiali

Chociaż z materiałów do budowy najbardziej mi się spodobał gazobeton albo normalnie z cegły chałupki mi się podobają, tylko wtedy trzeba by dobrze pomyśleć o dociepleniu.

Roz
Dwa
Trzi
Cztyry

(Ej mam blog )
Stary 2012-11-04, 00:39   #2443
Agnieszka987
Zakorzenienie

jak sie czyta ylang ylang?
Agnieszka987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-04, 00:42   #2444
abiblabla
Zakorzenienie

Cytat:
Ja bym poszła na tę kawę nieszczęsną w sumie jakiegoś tam baju baju lubię czasem posłuchać, a zawsze możesz powiedzieć, że masz np. tylko dwie godziny bo coś tam.

Względnie polecam dodanie nru tej osoby na czarną listę o ile masz taka funkcję w telu, a jak nie to antywirus Kaspersky ją ma - że niby rozwalił Ci się telefon na przykład, no co za pech
Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
"Wiesz, na razie nie mam nastroju na spotkania chyba, może to ta jesienna aura tak na mnie działa - ale zadzwonię do Ciebie jak tylko nabiorę ochoty na wspólne wyjście na kawę, ok?"
to dobry pomysł z tym "to ja do ciebie zadzwonię" ale znając typ osoby o której myślę to i tak się upomni za jakiś czas znowu i to jeszcze z "miałaś się odezwac!!"
Cytat:
tak chyba bym zrobiła - że tylko godzinkę
Cytat:
Napisane przez coffee Pokaż wiadomość
Ja bym poszła na szybką kawę/piwo. Tak serio - co Ci szkodzi?
A jeśli namawiałby mnie ktoś, kogo szczerze nie lubię, po prostu powiedziałabym 'wiesz co, nie bardzo widzi mi się to wspólne wyjście'. Po prostu.
Ty chcesz zjeść ciastko i mieć ciastko. Nie spotkać się, ale nie mówić dlaczego i nie robić sobie wrogów. Nie wiem czy tak się da.
to nie do końca tak że szczerze nie lubię, ale w ogóle nie czuję żadnego kontaktu z tą osobą. Znaliśmy się kiedyś (w czymś w rodzaju kółka zainteresowań), ja jestem dla ludzi miła więc rozmawialiśmy parę razy. No i tyle, nawet o tych wspólnych zainteresowaniach nie moglibyśmy rozmawiać, bo już dawno mi się odmieniło i nie miałabym dwóch zdań do powiedzenia na ten temat.

Co mi szkodzi? Szczerze mówiąc - np pieniędzy tak, nawet na głupią kawę mi szkoda kilku złotych, jestem w tragicznym dołku finansowym. Nie mam teraz na przyszłowiowe waciki. Po drugie szkoda mi czasu i odstawiania szopki czyli uśmiechania się i potakiwania dla kogoś kogo w ogóle nie znam, wysłuchiwania pierdół - bo mogę to robic ale dla bliskich znajomych, nie kogoś kogo znałam 10 lat temu i to wcale nie jakoś dobrze Ledwo mam czas się spotkac ze znajomymi na których mi zależy, po co mam się męczyc dla tych których właściwie nie znam? Z uprzejmości? Z uprzejmości właśnie zazwyczaj kończę wysłuchując dwugodzinnego bla bla bla bo ktoś się potrzebuje pochwalić Na co mi to?... Staram się zmienic, byc bardziej asertywna i szanowac swój czas.

Dokładnie tak - chciałabym miec ciastko i zjeśc ciastko i szukam na to sposobu tutaj. Nie wiem jak to jest ale już któryś raz jestem w takiej sytuacji. Zazwyczaj olewam te telefony itd (mam dosyć tego silenia się na uprzejmość), ale ostatnio jedna taka zaczęła mnie obgadywac do innych jaka to ja nie jestem, olewam ją, obiecałam że się spotkamy i nie dość że się nie spotkałyśmy to mam od tego czasu dwa zdjęcia na facebooku na których widac że wyszłam z domu ze znajomymi więc to na pewno nie prawda że nie mam czasu.

---------- Dopisano o 00:42 ---------- Poprzedni post napisano o 00:42 ----------

Cytat:
Napisane przez juli_jka Pokaż wiadomość
dokładnie, tylko godzinka..
albo ustaw sobie przypomnienie w tele, że masz "kolejne spotkanie", albo umów się z kimś (przyjaciółka, chłopak), że zadzwoni do Ciebie, przyjdzie po Ciebie
i jakoś się uwolnisz
dobry pomysł jeśli zdecyduję się jednak spotkac

Edytowane przez abiblabla
Czas edycji: 2012-11-04 o 00:46
abiblabla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-04, 00:51   #2445
Stace
Zakorzenienie

Czy ludzie w programie "Dom nie do poznania" naprawdę dostają te domy za darmochę (), czy muszą ileś tam płacić, czy są podstawionymi aktorami ?

Cytat:
Wszystko sprowadzasz do "bo ja": "bo ja zawsze czytam", "bo ja umiem ocenic ryzyko". A poza toba jest multum spoleczenstwa, wiec lepiej zalozyc jego glupote, niz przecenic geniusz
No tengas miedo a volar
Stace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-04, 01:20   #2446
gazowane lody
Zakorzenienie

myślę że dostają za darmo..
dużą rolę odgrywają sponsorzy.. sears itp..
są to dosyć duże firmy które dają im kilka sprzętów za to mają wielką reklamę na cały świat.. ten program jest edytowany pewnie i w innych krajach..
patrząc na statystki.. to sporą mają oglądalność.. więc reklama jak się patrzy.. co to dla nich dać umeblowanie i sprzęty do jednego domu w porównaniu z reklamą która trafia w ciągu 8 miesięcy do ok 10-15 milionów ludzi

Udowodniłam samej sobie, że się da!
75kg-62,5
kg

Takie tam przemyślenia
gazowane lody jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-04, 01:26   #2447
Andriejewna
Zakorzenienie

GG do Andriejewna

Cytat:
Napisane przez Agnieszka987 Pokaż wiadomość
jak sie czyta ylang ylang?
Wiem, że to nie będzie konstruktywne ale dla mnie to jest "ljang ljang"
Cytat:
to dobry pomysł z tym "to ja do ciebie zadzwonię" ale znając typ osoby o której myślę to i tak się upomni za jakiś czas znowu i to jeszcze z "miałaś się odezwac!!"

tak chyba bym zrobiła - że tylko godzinkę

to nie do końca tak że szczerze nie lubię, ale w ogóle nie czuję żadnego kontaktu z tą osobą. Znaliśmy się kiedyś (w czymś w rodzaju kółka zainteresowań), ja jestem dla ludzi miła więc rozmawialiśmy parę razy. No i tyle, nawet o tych wspólnych zainteresowaniach nie moglibyśmy rozmawiać, bo już dawno mi się odmieniło i nie miałabym dwóch zdań do powiedzenia na ten temat.

Co mi szkodzi? Szczerze mówiąc - np pieniędzy tak, nawet na głupią kawę mi szkoda kilku złotych, jestem w tragicznym dołku finansowym. Nie mam teraz na przyszłowiowe waciki. Po drugie szkoda mi czasu i odstawiania szopki czyli uśmiechania się i potakiwania dla kogoś kogo w ogóle nie znam, wysłuchiwania pierdół - bo mogę to robic ale dla bliskich znajomych, nie kogoś kogo znałam 10 lat temu i to wcale nie jakoś dobrze Ledwo mam czas się spotkac ze znajomymi na których mi zależy, po co mam się męczyc dla tych których właściwie nie znam? Z uprzejmości? Z uprzejmości właśnie zazwyczaj kończę wysłuchując dwugodzinnego bla bla bla bo ktoś się potrzebuje pochwalić Na co mi to?... Staram się zmienic, byc bardziej asertywna i szanowac swój czas.

Dokładnie tak - chciałabym miec ciastko i zjeśc ciastko i szukam na to sposobu tutaj. Nie wiem jak to jest ale już któryś raz jestem w takiej sytuacji. Zazwyczaj olewam te telefony itd (mam dosyć tego silenia się na uprzejmość), ale ostatnio jedna taka zaczęła mnie obgadywac do innych jaka to ja nie jestem, olewam ją, obiecałam że się spotkamy i nie dość że się nie spotkałyśmy to mam od tego czasu dwa zdjęcia na facebooku na których widac że wyszłam z domu ze znajomymi więc to na pewno nie prawda że nie mam czasu.

---------- Dopisano o 00:42 ---------- Poprzedni post napisano o 00:42 ----------

dobry pomysł jeśli zdecyduję się jednak spotkac
Hmm, to powiedzieć wprost, że nie ma sie kasy? tylko zaś wtedy żeby nie pomyślała, że wielkiego bidoka chcesz zgrywac, żeby Ci postawiła

A koleżanka od fejsbuczka ma u mnie miszcza
Cytat:
Napisane przez gazowane lody Pokaż wiadomość
myślę że dostają za darmo..
dużą rolę odgrywają sponsorzy.. sears itp..
są to dosyć duże firmy które dają im kilka sprzętów za to mają wielką reklamę na cały świat.. ten program jest edytowany pewnie i w innych krajach..
patrząc na statystki.. to sporą mają oglądalność.. więc reklama jak się patrzy.. co to dla nich dać umeblowanie i sprzęty do jednego domu w porównaniu z reklamą która trafia w ciągu 8 miesięcy do ok 10-15 milionów ludzi
Do Pl by mogli przyjechać
Chociaz patrząc po ostatnich odcinkach jak się nie jest działaczem z syndromem Prometeusza to nie ma u nich na co liczyć

Roz
Dwa
Trzi
Cztyry

(Ej mam blog )

Edytowane przez Andriejewna
Czas edycji: 2012-11-04 o 01:32
Stary 2012-11-04, 01:36   #2448
gazowane lody
Zakorzenienie

bo to chyba co roku kogoś innego wspierali.. z tego co mówi wikipedia..
Od 2005 r. pomagają rodzinom, które straciły dom podczas huraganu Katrina.
W obecnym sezonie remontowane są domy rodzin będących w potrzebie.

75kg-62,5
kg

Takie tam przemyślenia
Stary 2012-11-04, 02:23   #2449
Andriejewna
Zakorzenienie

GG do Andriejewna

Cytat:
Napisane przez gazowane lody Pokaż wiadomość
bo to chyba co roku kogoś innego wspierali.. z tego co mówi wikipedia..
Od 2005 r. pomagają rodzinom, które straciły dom podczas huraganu Katrina.
W obecnym sezonie remontowane są domy rodzin będących w potrzebie.
Aaa, dobra, to ja nie wiedziałam. To odszczekuję bo tak to faktycznie ma sens.

Roz
Dwa
Trzi
Cztyry

(Ej mam blog )
Stary 2012-11-04, 09:27   #2450
khloe
Strzelaj lub emigruj!

Czy ktoś łopatologicznie może mi wytłumaczyć jak odmierzyć ilość drożdży?

w jednym przepisie jest np 4 g, w innym 3- co z tego jak ja nie wiem ile to- mam wielką kostkę bez opakowania i nie wiem jak to odmierzać

Przejechane na rowerze w 2019: 2 762
km

mój INSTA
(napisz pw kim jesteś wizażanko
khloe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-04, 09:48   #2451
suzana
Zakorzenienie

GG do suzana

Khloe też nigdy nie wiem jak odmierzyć ilość drożdży. Zawsze sobie to dzielę matematycznie rysując nożykiem kreseczki na kostce (a i tak pewnie robię to źle )

Jak się nazywa takie coś, które kładzie się pod drzwiami albo na parapecie, żeby nie leciało zimno i wiatr przez szpary? Ostatnio było dostępne w Lidlu.

suzana

Kasieńka 06.04.2012r.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

suzana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-04, 10:10   #2452
gazowane lody
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez khloe Pokaż wiadomość

w jednym przepisie jest np 4 g, w innym 3- co z tego jak ja nie wiem ile to- mam wielką kostkę bez opakowania i nie wiem jak to odmierzać
takie rzeczy się waży na wadze kuchennej?

75kg-62,5
kg

Takie tam przemyślenia
Stary 2012-11-04, 10:29   #2453
tekila901
Zakorzenienie

skąd wziąć pomysł na wygląd nowego pokoju? znacie jakieś strony z gotowymi projektami za darmo?
tekila901 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-04, 10:31   #2454
gazowane lody
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tekila901 Pokaż wiadomość
skąd wziąć pomysł na wygląd nowego pokoju? znacie jakieś strony z gotowymi projektami za darmo?
google grafika?

75kg-62,5
kg

Takie tam przemyślenia
Stary 2012-11-04, 10:35   #2455
abiblabla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez khloe Pokaż wiadomość

ale na opakowaniu masz na pewno napisaną ilość gram. trzeba ponacinać jak w podstawówce ucząc się ułamków no albo waga kuchenna jak już ktoś napisał
Stary 2012-11-04, 10:42   #2456
agateq
goniąca własny ogon..

Znacie jakieś fajne portale z inspiracjami, obrazkami, hasłami, zdjęciami... Takie "inspirujące" miejsce ;-) Żeby można było takie obrazki sobie pobierać, wrzucać na facebooka etc.

Instagram
agateq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-04, 10:57   #2457
gazowane lody
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agateq Pokaż wiadomość
Znacie jakieś fajne portale z inspiracjami, obrazkami, hasłami, zdjęciami... Takie "inspirujące" miejsce ;-) Żeby można było takie obrazki sobie pobierać, wrzucać na facebooka etc.
demotywatory.pl
senstencje.pl
cytaty.info

75kg-62,5
kg

Takie tam przemyślenia
Stary 2012-11-04, 11:02   #2458
zuczek89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agateq Pokaż wiadomość
ja polecam pinterest.com
Stary 2012-11-04, 11:07   #2459
agateq
goniąca własny ogon..

Dzięki Niemniej proszę o więcej, więcej, więcej!

Instagram
agateq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-04, 11:09   #2460
gazowane lody
Zakorzenienie

takmam.pl
spry ciarze . pl
joemonter.org
wydziarana.pl
torebunia.pl

75kg-62,5
kg

Takie tam przemyślenia

Edytowane przez gazowane lody
Czas edycji: 2012-11-04 o 11:10
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości