|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2311 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV
Cytat:
na Bondzie byłam w poniedziałek i się zawiodłam, nie wiem, o co tyle szumu. Cytat:
|
|
|
#2312 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2313 | |||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() -- dziewczyny, macie tak czasem że coś wam się śni i po obudzeniu przez tę minutę/dwie nie wiecie, że to już koniec snu i łączycie wydarzenia ze snu z rzeczywistością? czy tylko ja mam w mózgu namieszane? wczoraj znowu sobie wstydu narobiłam z tej okazji ![]() ---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ---------- Cytat:
![]() ja u siebie nawet wczoraj nie byłam w stanie się nigdzie przedostać już wczoraj, dzięki temu załatwiłam małą część tego co miałam załatwić, bo jakbym miała o 15 wracać z centrum to by mi to zajęło 4 razy dłużej ---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ---------- Cytat:
|
|
|
#2314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() duzo osob po prostu nie mysli jak sie zachowuje, sypia, nie poznaje swojego organizmu, bo ich to nie obchodzi. taaak, samemu sie prowadzi ![]()
|
|
|
#2315 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() A innym razem w śnie wiem, że to sen. Pomieszane mam w głowie totalnie. A to jak samemu fajna opcja, pytałam, bo wiadomo jak to z niektórymi super ofertami, że wychodzi na to, że się jedzie ale jako pasażer i bla bla bla. -- użyłam wczoraj jajecznej maski do włosów z apteczki babuni. Tak wodnistej konsystencji maski to chyba jeszcze nie widziałam
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-11-02 o 10:28 |
|
|
|
|
|
#2316 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Niedawno wstałam, za pranie sie zabieram zaraz ![]() Jutro planuję zakupy chciałąbym maszynę do szycia kupić, ale zobaczę co w sklepie będzie ![]() Mam nowego kiciusia przybłędę ktoś go chyba wyrzucił i przyszedł do nas i został, ale biedak taki wystraszony, że ciągle jak ktoś przychodzi to ucieka i się chowa a chciałabym go złapać i do weterynarza zawieść bo kuleje Zabiłabym tego co go wyrzucił
|
|
|
|
|
#2317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zasady z książki „Autobus energii” 2.Pragnienia, wizja i koncentracja pchają Twój autobus w odpowiednim kierunku 3.Miej w swojej podróży dużo paliwa pozytywnej energii 4.Zaproś do autobusu innych i podziel się z nimi swoją wizją podróży 5.Nie trać energii na tych, którzy nie wsiedli do Twojego autobusu 6.Wywieś w swoim autobusie tabliczkę z napisem: Wampirom energetycznym wstęp wzbroniony! 7.Entuzjazm przyciąga nowych pasażerów i w podróży napełnia ich energią 8.Pokochaj swoich pasażerów 9.Prowadź z poczuciem celu 10.Miej w sobie radość i ciesz się podróżą Twoja pozytywna energia i wizja muszą być większe niż negatywna energia każdego człowieka w Twoim otoczeniu, Twoja pewność musi być większa niż czyjekolwiek wątpliwości 5 strategii budowania miłości do pasażerów: 1.Miej dla nich czas 2.Słuchaj ich 3.Doceniaj ich 4.Służ im 5.Wydobądź z nich to co najlepsze Celem jest to aby żyć młodo i z radością, zaś do kresu podróży dotrzeć najpóźniej jak to tylko możliwe, z uśmiechem na twarzy Energetyczny plan działania: 1.Stwórz wizję, zbierz swój zespół 2.Wzbogać wizję o cel 3.Przelej na papier swoją wizję i cel 4.Skoncentruj się na wizji 5.Przejdź do szczegółów 6.Wsiądź do autobusu 7.Tankuj autobus pozytywną energią i entuzjazmem 8.Wywieś tabliczkę z napisem: Wampirom energetycznym wstęp wzbroniony 9.Pokonuj trudności i przeszkody 10.Pokochaj swoich pasażerów 11.Miej w sobie radość i ciesz się podróżą
|
|
|
#2318 |
|
zawsze mam racje
|
a zostaje u was?
|
|
#2319 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2320 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
toche mnie tu nie było bo najpierw byłam w wawie i sokołowie, puźniej w pn wróciłam i pojechałam do szczecina, było troche zamieszania ale jest już wszystko ok. Postaram sie was dziś nadrobić, a teraz mykam po zakupy, miłego dzionka
|
|
#2321 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2322 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2323 | ||
|
Zakorzenienie
|
witam
u mnie były od godziny 12 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() party_girl7 fajnie, że już jesteś, super zakupy, zazdroszczę wizyty w DM
|
||
|
|
|
|
#2324 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() caate super pomysł na wyjazd, może namówię TŻta
|
|
|
|
|
|
#2326 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2327 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2328 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() aż sprawdziłam z ciekawości, czy tam, gdzie chcę iść na magistra, jest wf i na szczęście go nie ma, za to 4 godziny języka obcego są na pierwszym semestrze. dzisiaj dalej się pouczę, a wieczorem idę na imprezę do Stulatki - Godskitchen a za tydzień Mayday
Edytowane przez samaraNW Czas edycji: 2012-11-03 o 08:54 |
|
|
|
|
#2329 |
|
Zakorzenienie
|
witam
dziś zaczęłam dzień od pielęgnacji włosów z duetem Organique, szamponem i maską poza tym regulacja brwi.widocznie stwierdzili, że to jest przydatne i niezbędne ![]() nie wiem kto te siatki godzin układa samaraNW planujesz jakąś dłuższą wizytę w Katowicach, czy tylko imprezujesz na Mayday'u ?
|
|
|
|
|
#2330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2331 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
teraz piję plusza, zaraz skonczy mi się serial i ide sie wykapac [buuuu peirwszy raz od x czasu bede suszyc wlosy]. Później make up i moze wyskoczymy dzisiaj z mama do galerii a wieczorem nauka
|
|
|
|
|
#2332 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć, Dziewczyny
Nie było mnie znowu, mam masę nauki, nieźle nas przycisnęli... Ale postaram się pisać ![]() Mam też pytanie odnośnie olejowania [tak, zaczęłam w końcu tą Heenarę ] - ile oleju zużywacie za jednym razem? Ja mam buteleczkę 100 ml, i niestety 1/5 idzie na jeden raz czy robię coś źle? Czytałam gdzieś o łyżce stołowej, jednej łyżce stołowej i jest to dla mnie nie do pojęcia włosy olejuję odzielając kolejne pasma, nakładam olej i tak dalej. Nic mi nie kapie, nie spływa, włosy nie są bardzo tłuste, tylko zwyczajnie pokryte olejkiem... Olejek wylewam na dłoń, nie do miseczki/do kubeczka.
|
|
|
|
|
#2333 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny,
trochę mnie tu nie było, praca, teraz popołudniami ![]() moje spa wczorajsze: żel do mycia twarzy Ives Rocher Pure System, peeling Soraya morelowy maseczka DermoMinerały z zieloną glinką, miętą i rumiankiem, Effaclar Duo, punktowo pasta Lassara pod oczy krem AA, na brwi i rzęsy kapsułki keratynowe Gal, na usta Carmex prysznic, depilacja mleczko z dziką jeżyną Ives Rocher na pięty Regenerum, ma dłonie krem Isana z mocznikiem dzisiejsze: żel do mycia twarzy Iwostin Purritin, krem przywracający nawilżenie Iwostin Rehydrin na usta Alterra rumiankowa na dłonie Neutrogena z maliną nordycką olej z ryżu+olej rycynowy+aloes na włosy szampon pokrzywowy Family Splash maska Scandic Organic Banana serum Marion z olejkiem arganowym na paznokcie kapsułki keratynowe Gal, później Regenerum a potem malowanie
Edytowane przez asiulka123 Czas edycji: 2012-11-04 o 09:20 |
|
|
|
|
#2334 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
Znowu dawno mnie nie było, ale zajmowałam sie w tym tygodniu maleństwem i jak wracałam do domu wieczorem to nie miałam juz na nic sily. Nawet spamowanie troche odpuscilam, ale wracam juz do zywych Z zakupow jednak jestem baaardzo zadowolona Zaraz zabieram sie za porzadne nadrobienie watku, bo czytalam tylko tak z doskoku i nie w temacie jestem.Milego dnia |
|
|
|
|
#2335 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
czesc
![]() ja ostatnio tez zrobilam sobie prezent na urodziny i kupilam skorzane buty w ccc ze znizka -30% zmiast 329 zaplacilam 231 stówka w kieszeni no i w mohito bo bylo -30%
|
|
|
|
|
#2336 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja wczoreaj łaziłam z mama za kozakami. i nic nie kupiłam, bo w sumie wszedzie są oficerki, których nie cierpię a jak juz jakieś buty wpadają mi w oko to są z zamszu no cóż chyba przelatam zimę w kapciach xD |
||
|
|
|
|
#2338 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie tych butów chyba nie było ani w CCC ani w Lasockim
ladne
|
|
|
|
|
#2340 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() wytańczyłam się i mam dobry humor ![]() jak się sprawuje ta maska?
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:42.

Zabiłabym tego co go wyrzucił

toche mnie tu nie było bo najpierw byłam w wawie i sokołowie, puźniej w pn wróciłam i pojechałam do szczecina, było troche zamieszania ale jest już wszystko ok. Postaram sie was dziś nadrobić, a teraz mykam po zakupy, miłego dzionka