|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II
Co do obsługi w stradivariusie. Czy u Was też od niedawna babka która stoi przy wejściu wita się z Wami, podaje rękę, przedstawia. Potem idzie z wami do przymierzalni, wiesza ciuchy na wieszaku i mówi że jest do waszej dyspozycji?
![]() aaa no i pyta się też o moje imię
|
#1652 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II
Cytat:
Dodatkowo na tabliczce przed przymierzalnią pisze markerem moje imię + ilość rzeczy
|
|
|
|
|
#1653 |
|
Zakorzenienie
|
tak, dokładnie
|
#1654 |
|
Raczkowanie
|
A to ciekawe :O
Skąd jesteś? Krakowianki, które Mohito u nas jest najlepiej zaopatrzone? Edytowane przez Kawitacja Czas edycji: 2012-11-03 o 18:29 |
|
|
|
#1655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z Lublina . U nas są takie praktyki w Stradivariusie . Chociaż podejrzewam, że nie tylko .I potwierdzam informację o Paniach z lubelskiego Mango - bardzo pomocne i kompetentne .
|
|
|
|
|
#1656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chcieli być oryginalni,ale nie do końca im wyszło. Mnie z kolei drażni Bershka. Ilekroć oddaje rzeczy z przymierzalni, wymyślają,żeby ponownie przyłożyć torebkę do czujnika. Nie wystarcza im,że dostaję numerek i przykładam rzeczy przed wejściem.
|
|
|
|
|
#1657 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1658 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() no to już się tam nie wybiorę, rozumiem że klient ma czuć się lepiej dzięki takim sposobom obsługi, ale ja dosłownie nienawidzę czegoś takiego
|
||
|
|
|
#1659 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nie znoszę tego. Dzięki tej nowej przymierzalniowej polityce w ogóle przestałam zaglądać do Stradiego. Wcześniej zdarzało mi się przeboleć jakoś zapach i zajrzeć, ale teraz już w ogóle omijam ten sklep. |
|
|
|
|
#1660 |
|
Zadomowienie
|
Ja też nie lubię takiego sposobu obsługi jaka jest obecnie w Stradim, mnie to jakoś odstrasza i jakoś mniej chętnie mierzę tam teraz rzeczy, kiedyś zdarzało mi się mierzyć rzeczy z ciekawości albo żeby w czasie wyprzedaży wiedzieć jaki rozmiar brać, teraz mierzę tylko jak mnie coś zachwyci (czyli niezbyt często).
|
|
|
|
#1661 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Uważam jednak, że Re źle robi stawiając na jak największą liczbę modeli w ofercie, wcale nie zachęca to do kupna, tym bardziej, że jakieś 80% tych ciuchów jest - moim zdaniem - badziewna. Lepiej stworzyć mniejszą kolekcję ale lepszą jakościowo aniżeli sprzedawać pierdylion ubrań jak na bazarze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
U mnie to standard w Zarze
|
|
#1662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1664 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1665 |
|
Zakorzenienie
|
Powiem szczerze, że pierwszy raz słyszę o takich praktykach... u mnie w Stradim olewają na maxa ;/ Znajdz sobie wszytko sam, a jak ci nie pasuje to pędź po inny rozmiar też sam... a ostatnio spotkało mnie najlepsze, jak grzecznie chciałam oddać sukienki itd panience w przymierzalni (bo przecież nie będę sama odwieszać rzeczy - od tego jest personel) to machneła ręką pokazując stół który notabene tarasowała wielce zbulwersowana "proszę bardzo"... nawet nie kwapiąc się wziąć wieszaki do ręki... bo jakże ja śmiałam jej w pracy przerwać pogawędkę z koleżanką ;/
|
|
|
|
#1666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale świetną ma figurę, włosy dziewczyna z tego bloga http://www.ohmylooks.com/
|
|
|
|
|
#1667 | ||
|
Wielce Szanowna Pani
|
Cytat:
Swoją drogą, od dłuższego czasu stwierdzam u siebie potrzebę posiadania ciepłych, eleganckich spodni na zimę, np czegoś takiego: http://www.ohmylooks.com/2012/10/a-g...oso/#more-4746 Tylko że w kolorze szarego melanżu, może marengo i nie chciałabym żeby kosztowały 300zł, sama będę je szyć do wiosny (a i tak wstyd się będzie w nich pokazać) a nigdzie takowych nie widzę...
Nie palę od 15.03.2015 "Traciliśmy czas bez siebie" 19.02.2016 Nick pochodzi z komiksu KokoArt "Wiśnia" ![]() Edytowane przez Kociaak Czas edycji: 2012-11-04 o 00:24 Powód: dopisek |
||
|
|
|
#1668 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1669 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje kochane za odpowiedzi! Nie cytuje bo pisze z komorki. Musze chyba j i tak jechac zlapac bezposredn i kotakt, pomacac
oby mi sie odwidziala bo 3 stowy piechota nie chodzi hehe staram sie apelowac do mojego zdrowego rozsadku ale ogluchl :d
Edytowane przez kunia1 Czas edycji: 2012-11-04 o 08:53 |
|
|
|
#1670 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() W poniedziałek wybieram się na porządne zakupy w celu uzupełnienia garderoby. I tyyyle rzeczy mi potrzeba/brakuje i niby nadal nie wiem co mam kupić |
|
|
|
|
#1671 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Świetna dziewczyna.. . Większość zestawów jest klasyczna, kobieca, a jednocześnie trochę rockowa i z pazurem .Cytat:
. Mała platforma ok 0,5cm mi nie przeszkadza, ale jak widzę szpilki z taką mierzącą 4cm to niedobrze mi się robi![]() Cytat:
Mów czego potrzebujesz, może jakoś Ci pomożemy Kochane, jakie spodnie nosicie zimą? Ja tylko czarne obcisłe rurki, bo nienawidzę jak mi się coś marszczy nad kozakami . Chciałabym nosić np cygaretki, ale zupełnie nie mam pomysłu na buty do nich . Macie jakieś stylizacje z płaszczem i spodniami? Przyznam się szczerze, że trochę dość mam rurek i czarnych rajstop .
|
|||
|
|
|
#1672 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jestem uczulona na teksty typu "W czym mogę pomóc, co Pani podać ?". Ostatnio byłam z mamą w Douglasie i zapytano nas o to 4 razy podczas wizyty, ktora trwała 3 minuty. Ale wracając do Stradiego, nienawidzę kiedy ktoś od wejścia mnie o coś pyta, wiec też omijam już ten sklep.Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1673 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie mam żadnych spodni na zimę, a jakieś ciemne by się przydały, bo jasne do czarnych oficerek nie pasują. Najgorsze to, że nie umiem łączyć kolorów co do tych kozaków to dla mnie też tylko i wyłącznie rurki, też nie lubię jak mi się marszczy, kojarzy mi się to od razu ze spodniami włożonymi w gumiaki w ogóle ja to jestem strasznie przewrażliwiona na punkcie dopasowania odzieży, np. strasznie mi się nie podobają kozaki ze spódnicą (oczywiście na mnie), a botki mi skracają nogi - na dodatek i tak jestem mała (160). A ja tak lubię spódnice/sukienki i chciałabym je nosić również zimą. |
|
|
|
|
#1674 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1675 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ta filigranowa figura ![]() Ja zimą też noszę czarne/granatowe rurki, ale ja w zasadzie nosze je cały rok ![]() i zgadzam się z Wami co do platform, tzn. ja je toleruje w subtelnej postaci, ale te 5cm... Cytat:
chyba, że nie o to chodzi.Ale witaj w klubie, ja ciągle jestem na etapie uzupełniania szafy i myślę, że trochę to jeszcze potrwa (chyba, że wygram w totka )
Edytowane przez Olcia Czas edycji: 2012-11-04 o 11:09 |
||
|
|
|
#1676 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
nawet kiedyś zakładałam wątek z takim pytaniem, ale nie uzyskałam odpowiedzi, a sama nie umiem się zakwalifikować |
|
|
|
|
#1677 |
|
Zadomowienie
|
Jak oczy chłodne i ciepły kolor skóry to może błękitny, biały? Jak masz np blond włosy, a brunetkom pasuje np. bordowy (trochę wszechobecny ostatnio). Ja źle wyglądam w jasnym beżowym bo mam jasną cerę.
|
|
|
|
#1678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja na szczęście wiem (albo tak mi się wydaje Może też uda Ci się określić dzięki temu w jakim odcieniu włosów lepiej wyglądasz? ![]() moja siostra np., też chłodny typ, z uporem maniaka zawsze farbowała się na ciepłe kolory mimo, że do niej nie pasowały ![]() może tu znajdzie się jakaś specjalistka od analizy ![]() spróbuj też tego testu http://www.makijaz.net/tt.html jeśli wcześniej nie robiłaś
|
|
|
|
|
#1679 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Z chustkami nie próbowałam, ale np. dużo lepiej się czuję ze złotą biżuterią niż ze srebrną (choć nie wiem czy te chusty można przełożyć na biżuterię). Dziękuję za link, zaraz sobie zrobię teścik. EDIT: ten test jest wiarygodny? to zdanie mi nie pasuje: Moja skóra ma ciepły, "różowy odcień". przecież ciepły odcień to żółtawy, a różowy odcień skóry to zimny. Zrobiłam, wyszło mi, że jestem typem kolorystycznym - wiosna. To by się zgadzało, bo kocham wiosnę!
Edytowane przez 201606210931 Czas edycji: 2012-11-04 o 12:03 |
|
|
|
|
#1680 |
|
Zadomowienie
|
Wstawiam zdjęcie kurtki
. Przepraszam, że tak późno, ale nie dałam rady wcześniej.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:35.

Nie wystarcza im,że dostaję numerek i przykładam rzeczy przed wejściem.

)

Ja jestem uczulona na teksty typu "W czym mogę pomóc, co Pani podać ?". Ostatnio byłam z mamą w Douglasie i zapytano nas o to 4 razy podczas wizyty, ktora trwała 3 minuty. Ale wracając do Stradiego, nienawidzę kiedy ktoś od wejścia mnie o coś pyta, wiec też omijam już ten sklep.