Liść za liściem spada, każda z nas o ślubie gada! PM 2013 cz. 28 :D - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-04, 12:56   #4741
panacea
Zadomowienie

Dot.: Liść za liściem spada, każda z nas o ślubie gada! PM 2013 cz. 28 :D

Cytat:
Napisane przez Anaelle Pokaż wiadomość
u mnie podobnie...
-boję, sie, że coś mi w ostatniej chwili wyskoczy - ktoś się rozchoruje z obsługi, o czymś zapomnę, ktoś nawali
-boję się, że coś się stanie sukience - skutek koszmaru, w którym moja babcia (!!!) oblała mi suknię farbą.... (nie chcę wiedzieć co to może znaczyc wg sennika)
-że mimo że wszystko będzie dopięte na ostatni guzik, gościom nie bedzie się podobac, nie beda się dobrze bawić, nie będa tańczyc itp... tak jak my beznadziejnie się czuliśmy na ostatnim weselu w rodzinie...
kurcze.. ja nie mam takiej presji, a właściwie żadnej presji nie mam.. wszystko tak ogarniamy, żebym w sumie nie stresowała się niczym i zajmowała się studiami.. mój tż rozplanował ostatnio z tatą co kiedy jak.. nawet bez mojego zdania.

1.12.13
1.08.14

20.10.15
panacea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-04, 12:59   #4742
extassy
Zakorzenienie

Ja sobie właśnie obliczyłam że 13.07 będę mieć zjazd na uczelni (sesja) mam nadzieję że będzie jakąś obsuwa
Stary 2012-11-04, 13:00   #4743
asia27100
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ciassteczkowa Pokaż wiadomość
może taki tytuł:

W piersi serce szybciej bije na myśl że wnet toast weselny PM2013 wypije

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
Pierwsze śniegi już za nami, a my jeszcze jesteśmy pannami!

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

edit: Dzień dobry
oj tak, 300 dni! tylko i AŻ!

Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość
Podobno Cieszyn.
tak! to mój Cieszyn. Co to za fotograf? chcemy właśnie z tżem mieć fotki na mieście, w tle nasze kamienice (bardzo dużo kamienic z Cieszynie jest po remoncie, co fajnie wygląda

asia27100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-04, 13:01   #4744
Viollet87
Zakorzenienie

A, mam jeszcze jedną obawę przedślubną... boję się, że ktoś z naszych bliskich umrze w okolicach daty ślubu... (tzn. generalnie się tego boję, ale ze względu na ślub tym bardziej) - moja babcia ma 85 lat, babcia TŻ 83...

Cytat:
Napisane przez Antilia Pokaż wiadomość
To ja jestem chyba perfekcjonistka pod tym względem - chce żeby wszystko było na tip top
Uwierz, że też lubię mieć wszystko dopięte na ostatni guzik i bardzo zwracam uwagę, żeby wszystko do siebie pasowało, żeby było spójne ale mimo to podchodzę do tematu na luzie. Nie po to planujemy wesele z 2-letnim wyprzedzeniem i obmyślamy wszystko wcześniej, na spokojnie, żebym się tym stresowała tylko właśnie po to, żeby zdążyć wszystko przemyśleć. Nie wyobrażam sobie spędzić ostatnich panieńskich tygodni (miesięcy) na przejmowaniu się pierdołami. W dniu ślubu zamierzam być zrelaksowana - grunt to fakt zawarcia małżeństwa, dobra muzyka, dobre jedzenie, zimna wódka i uśmiechnięci goście, cała reszta to dodatek

310813
Viollet87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-04, 13:03   #4745
ila87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez extassy Pokaż wiadomość
Ja sobie właśnie obliczyłam że 13.07 będę mieć zjazd na uczelni (sesja) mam nadzieję że będzie jakąś obsuwa
nawet jeśli to się nie martw to jest sytuacja naprawdę wyjątkowa, drugiej takiej nie będzie
Stary 2012-11-04, 13:03   #4746
asia27100
Zakorzenienie

Cytat:
Po polskiej stronie? Byłam nie raz i nie kojarzę takiego ładnego miejsca. Chyba nieuważnie zwiedzałam.
tak nasz polski Cieszyn, ulica Głęboka, tył kościoła parafialnego (naprzeciwko jest conieco)

Viollet mam podobne obawy, z tym ze coraz gorzej z moim dziadkiem....

Stary 2012-11-04, 13:05   #4747
extassy
Zakorzenienie

VIOLLET

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ----------

Cytat:
Napisane przez ila87 Pokaż wiadomość
nawet jeśli to się nie martw to jest sytuacja naprawdę wyjątkowa, drugiej takiej nie będzie
Byłam pewna że nam tak wypadnie
Stary 2012-11-04, 13:06   #4748
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Sesja tak późno???

Moja Babcia (druga już) zmarła miesiąc temu. Pozostały nam Babcie TŻ-ta, ale jak na razie są w miarę dobrym zdrowiu (jak na ten wiek), oby tak alej.
Stary 2012-11-04, 13:07   #4749
Antilia
Uzależnienie

Cytat:
Napisane przez Viollet87 Pokaż wiadomość
A, mam jeszcze jedną obawę przedślubną... boję się, że ktoś z naszych bliskich umrze w okolicach daty ślubu... (tzn. generalnie się tego boję, ale ze względu na ślub tym bardziej) - moja babcia ma 85 lat, babcia TŻ 83...

Uwierz, że też lubię mieć wszystko dopięte na ostatni guzik i bardzo zwracam uwagę, żeby wszystko do siebie pasowało, żeby było spójne ale mimo to podchodzę do tematu na luzie. Nie po to planujemy wesele z 2-letnim wyprzedzeniem i obmyślamy wszystko wcześniej, na spokojnie, żebym się tym stresowała tylko właśnie po to, żeby zdążyć wszystko przemyśleć. Nie wyobrażam sobie spędzić ostatnich panieńskich tygodni (miesięcy) na przejmowaniu się pierdołami. W dniu ślubu zamierzam być zrelaksowana - grunt to fakt zawarcia małżeństwa, dobra muzyka, dobre jedzenie, zimna wódka i uśmiechnięci goście, cała reszta to dodatek
Też się boje, że ktoś umrze - ciężko się bawić w takiej sytuacji.

No wiesz ja nie siedzę na łóżku kiwając się w przód i w tył i obgryzając paznokcie Po prostu widzę po sobie, że mam wysokie wymagania i sprecyzowane gusta. Ot nie łatwo mnie zadowolić

Ćwiczę z Ewką, bo nic się samo nie wydarzy!
Skalpel: 48 + 17
Skalpel II: 3

Bridezilla
Antilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-04, 13:07   #4750
klaudia77
Rozeznanie

GG do klaudia77

Cytat:
Napisane przez mukoli Pokaż wiadomość
tak jak już pisałam wesele 20.04.2013

Mamy już: sale, ustalone wszystko z księdzem, kamerzystę, suknie ślubną, zespół

Obecnie poszukujemy:
fotografa ( z woj. śląskiego),
okrycia wierzchniego na porę kwietniową (myślę o czymś z długim rękawem, ale tak żeby odsłaniało przód sukni)
butów (marzą mi się złote na niskim obcasie)
zaproszeń (jest duży wybór, więc myślę, że z tym nie będzie problemu, chciałabym jedynie mieć takie, gdzie już wszystko będzie wypisane... chyba, że myślicie, że wypisywać ręcznie jest bardziej elegancko???)
dekoratorki (wesele będzie w okolicach Częstochowy)
Witaj A gdzie dokładnie macie wesele? Bo ja też jestem z okolic Częstochowy

klaudia77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-04, 13:07   #4751
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Napisane przez asia27100 Pokaż wiadomość
tak nasz polski Cieszyn, ulica Głęboka, tył kościoła parafialnego (naprzeciwko jest conieco)

Viollet mam podobne obawy, z tym ze coraz gorzej z moim dziadkiem....
Pięknie!
Stary 2012-11-04, 13:14   #4752
extassy
Zakorzenienie

Cytat:
Sesja tak późno???

Moja Babcia (druga już) zmarła miesiąc temu. Pozostały nam Babcie TŻ-ta, ale jak na razie są w miarę dobrym zdrowiu (jak na ten wiek), oby tak alej.
No niestety:-( ostatnio kończyłam 07.07

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

Cytat:

No wiesz ja nie siedzę na łóżku kiwając się w przód i w tył i obgryzając paznokcie Po prostu widzę po sobie, że mam wysokie wymagania i sprecyzowane gusta. Ot nie łatwo mnie zadowolić
Przecież żadna z nas nie robi wesela po lebkach, nie raz zdarzają się ustępstwa często spowodowane finansami co nie znaczy że wesele będzie gorsze a pmka powinna siedzieć w kącie i płakać.
Stary 2012-11-04, 13:14   #4753
mukoli
Raczkowanie

Ja mam 24l i mój TŻ 27l

Do tej pory wszystko załatwialiśmy w biegu, telefonicznie lub przez internet. Niestety mieszkamy za granicą i dlatego wszystko podejmowane jest na szybko. Dobrze, że jest internet i przed podjęciem każdej decyzji najpierw można o tym poczytać

W ostatnim tygodniu byłam w Polsce, za namową siostry wybrałyśmy się do Katowic, myślałam, że tylko poprzymierzam suknie orientacyjnie, jakie modele do mnie pasują, jaki typ itp.
Suknie chciałam wybrać na następnym urlopie w grudniu, aby mieć czas zrzucić zbędne kilogramy.
Ale jak mówiłam ekspedientkom, że ślub w kwietniu, to robiły wielkie oczy, że jeszcze nie mam sukni.
Ogólnie poszukiwanie sukni nie trwało więcej niż 2 godz. To była miłość od pierwszego przymierzenia. Suknia w kolorze ivory
Tutaj link -> http://www.sweetheartgowns.com/flip/SWHSP13/#p=18
Do sukni wybrałam kryształowy pas (kryształki bardziej w kolorze szampańskim- niestety nie znam modelu to nie mogę go znaleźć w internecie)
Do sukni przymierzałam welon mgiełka i wyglądał naprawdę ślicznie, ale był też dla mnie dość drogi, dlatego z welonem się wstrzymałam i będę starała się znaleźć jakąś długą mgiełkę na allegro.

- Nasza sala to dom weselny Paradise w Zawadach/ niedaleko Częstochowy
- Kamerzysta to Primephoto (jestem zakochana w teledyskach ślubnych tej firmy, mam wielką nadzieję, że mój film też będzie udany)
- zespół RDM
mukoli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-04, 13:15   #4754
asia27100
Zakorzenienie

a u nas zaczeły się małe remonty przedślubne.. pisałam ostatnio o wymianie kaloryfera, teraz ocieplają mi pokój i siedze w centrum remontu. i z małym kacem, bo wczoraj obchodziłam swoje ostatnie panieńskie urodziny

Stary 2012-11-04, 13:15   #4755
panacea
Zadomowienie

Cytat:

my właśnie dzisiaj z rodzinką gadaliśmy o tym, mój dziadzio i jedna z babć tż już są że tak powiem "na ostatniej prostej" i też się tym trochę martwimy, ale mam nadzieję, że nie będzie takiej sytuacji

Cytat:
No niestety:-( ostatnio kończyłam 07.07

o jaaa.. ja mam nadzieję doagadać się wcześniej z wykładowacami, żeby za bardzo nie mieć problemów w trakcie sesji

1.12.13
1.08.14

20.10.15
Stary 2012-11-04, 13:17   #4756
Anaelle
Wtajemniczenie

Cytat:
Olej o co to się podziało na weselu? Zespół nie podszedł?

---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

T
Nie podobają mi się jej pracę, ale sala na tylko z dwiema firmami umowę i musimy wybierać między nimi, nie podam linka bo na telefonie siedzę ale sobie w google zobacz;-)
Z kwiatka na kwiatek

Jarzębina. Dekoracje
czyli nie możesz polegać na jej guście, tudzież braku i dokładnie określ czego chcesz - generalnie less is more czyli im delikatniej, skromniej tym lepiej - zawsze wtedy jest mniej do spie...przenia

a co do wesela to generalnie w moim odczuciu nawalili młodzi: (choć spora część gości widać bawiła sie dobrze, orkiestra trochę kiczowata ale grali dobrze)
1) zaczeło się od średnio-kulturalnego zaproszenia: zaproszenie dla nas zostawili u moich rodziców w innym mieście i nawet nie przedzwonili, że zapraszają czy coś.... pomijam już, żę zaproszenie było dla mnie z os. tow. gdzie od dawna wiadomo, kto jest moim narzeczonym i że 9 miesięcy po nich bierzemy ślub... to moja kuzynka i ma mnie na facebooku więc naprawde dowiedzenie się jak się nazywa mój narzeczony nie bylo trudne
2) brak winietek i ogólny pęd przy zajmowaniu miejsc - nam sie trafiło w samym końcu sali, przy wyjściu, na szczęście przy naszej części rodziny ale babcie, które są nietańczące siedziały a) przy drzwiach-w przeciągu b) za taką ścianką odgradzającą częsciowo sale taneczną od jadalnej więc nie widzialy bawiących się ludzi ani oczepin, które nota bene trwały 1,5 h!
3) przez całe wesele nikt z mlodych/starszych nawet nie podszedl do naszego stołu (stół ok 20-osobowy) - jak orkiestra grała to bawili się we własnym gronie/tańczyli ciągle razem; jak były dania gorące - siedzieli przy swoim stole i rozmawiali tylko z kilkoma osobami z tego samego stołu...
4) zaraz po oczepinach spora część gości zaczęła się zmywać, my byliśmy do 2:00 tylko dlatego, że długo czekaliśmy na transport; pary młodej nie mogliśmy znaleźć by się pożegnać - nie wiem, gdzie w tym czasie byli i mimo, ze jednocześnie wyszła nas grupa 8 osób i że staliśmy w pobliżu wyjścia ok 40 minut czekając na transport) nikt nas nawet nie pożegnał - ani rodzice ani młodzi

sorry za przydługawy post ale może komuś "da do myślenia" że nie tylko wystrój sali i dobra orkiestra wpływają na dobre samopoczucie gości; ja nie oczekuję, że para mloda będzie się nami zamowała i naskakiwała nam podczas wesela ale wierzcie mi, że mimo , że szliśmy pozytywnie nastawieni na ta imprezę, czuliśmy się olani przez parę młodą

nowy login - stara wizażanka

Edytowane przez Anaelle
Czas edycji: 2012-11-04 o 13:18
Anaelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-04, 13:18   #4757
Antilia
Uzależnienie

Cytat:

Przecież żadna z nas nie robi wesela po lebkach, nie raz zdarzają się ustępstwa często spowodowane finansami co nie znaczy że wesele będzie gorsze a pmka powinna siedzieć w kącie i płakać.
Ale o czym Ty w ogóle piszesz? Nic takiego nie pisałam, ale widzę ktoś tu chce znowu zamieszanie robić... Dla mnie eot jeśli tak to ma wyglądać.

Ćwiczę z Ewką, bo nic się samo nie wydarzy!
Skalpel: 48 + 17
Skalpel II: 3

Bridezilla
Antilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-04, 13:18   #4758
extassy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez panacea Pokaż wiadomość
my właśnie dzisiaj z rodzinką gadaliśmy o tym, mój dziadzio i jedna z babć tż już są że tak powiem "na ostatniej prostej" i też się tym trochę martwimy, ale mam nadzieję, że nie będzie takiej sytuacji

o jaaa.. ja mam nadzieję doagadać się wcześniej z wykładowacami, żeby za bardzo nie mieć problemów w trakcie sesji
Ja chce się na zerowki Pumówić;-) u mnie na uczelni nie ma z tym problemu tyle że sama będę pisać
Stary 2012-11-04, 13:19   #4759
Viollet87
Zakorzenienie

Cytat:
Nie no, nawet tak nie pomyślałam Każda z nas przeżywa ten dzień ale po prostu trzeba założyć, że niezależnie od koloru zaproszeń czy rodzaju kwiatów w bukiecie i tak będzie bosko to będzie nasz dzień. Brzydko przystrojone auto? deszczowa pogoda? kuzynka w długiej kremowej sukni? trudno, duperele nie zepsują mi humoru tego dnia nie ma się co przejmować.

Ech, miło było, ale czas brać się za magisterkę wpadnę podczas przerwy (jednej z wielu ).

310813
Stary 2012-11-04, 13:20   #4760
extassy
Zakorzenienie

Cytat:
Ale o czym Ty w ogóle piszesz? Nic takiego nie pisałam, ale widzę ktoś tu chce znowu zamieszanie robić... Dla mnie eot jeśli tak to ma wyglądać.
Stary 2012-11-04, 13:23   #4761
Viollet87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mukoli Pokaż wiadomość
Suknia w kolorze ivory
Tutaj link -> http://www.sweetheartgowns.com/flip/SWHSP13/#p=18
Do sukni wybrałam kryształowy pas (kryształki bardziej w kolorze szampańskim- niestety nie znam modelu to nie mogę go znaleźć w internecie)
Piękna! bardzo mi się podoba

Cytat:
a u nas zaczeły się małe remonty przedślubne.. pisałam ostatnio o wymianie kaloryfera, teraz ocieplają mi pokój i siedze w centrum remontu. i z małym kacem, bo wczoraj obchodziłam swoje ostatnie panieńskie urodziny
Sto lat!

Cytat:
czyli nie możesz polegać na jej guście, tudzież braku i dokładnie określ czego chcesz - generalnie less is more czyli im delikatniej, skromniej tym lepiej - zawsze wtedy jest mniej do spie...przenia

a co do wesela to generalnie w moim odczuciu nawalili młodzi: (choć spora część gości widać bawiła sie dobrze, orkiestra trochę kiczowata ale grali dobrze)
1) zaczeło się od średnio-kulturalnego zaproszenia: zaproszenie dla nas zostawili u moich rodziców w innym mieście i nawet nie przedzwonili, że zapraszają czy coś.... pomijam już, żę zaproszenie było dla mnie z os. tow. gdzie od dawna wiadomo, kto jest moim narzeczonym i że 9 miesięcy po nich bierzemy ślub... to moja kuzynka i ma mnie na facebooku więc naprawde dowiedzenie się jak się nazywa mój narzeczony nie bylo trudne
2) brak winietek i ogólny pęd przy zajmowaniu miejsc - nam sie trafiło w samym końcu sali, przy wyjściu, na szczęście przy naszej części rodziny ale babcie, które są nietańczące siedziały a) przy drzwiach-w przeciągu b) za taką ścianką odgradzającą częsciowo sale taneczną od jadalnej więc nie widzialy bawiących się ludzi ani oczepin, które nota bene trwały 1,5 h!
3) przez całe wesele nikt z mlodych/starszych nawet nie podszedl do naszego stołu (stół ok 20-osobowy) - jak orkiestra grała to bawili się we własnym gronie/tańczyli ciągle razem; jak były dania gorące - siedzieli przy swoim stole i rozmawiali tylko z kilkoma osobami z tego samego stołu...
4) zaraz po oczepinach spora część gości zaczęła się zmywać, my byliśmy do 2:00 tylko dlatego, że długo czekaliśmy na transport; pary młodej nie mogliśmy znaleźć by się pożegnać - nie wiem, gdzie w tym czasie byli i mimo, ze jednocześnie wyszła nas grupa 8 osób i że staliśmy w pobliżu wyjścia ok 40 minut czekając na transport) nikt nas nawet nie pożegnał - ani rodzice ani młodzi

sorry za przydługawy post ale może komuś "da do myślenia" że nie tylko wystrój sali i dobra orkiestra wpływają na dobre samopoczucie gości; ja nie oczekuję, że para mloda będzie się nami zamowała i naskakiwała nam podczas wesela ale wierzcie mi, że mimo , że szliśmy pozytywnie nastawieni na ta imprezę, czuliśmy się olani przez parę młodą
O kurcze też bym się tak czuła. Niefajnie z ich strony...

310813
Stary 2012-11-04, 13:28   #4762
asia27100
Zakorzenienie

usadzenie babc jest dosyc wazne. ze wzgl iz one nie tancza, to musza miec dobry widok na sale (bo co im innego pozostaje jak poogladac młodych w zabawie) a i nie warto ich sadzac pod głośnikami, bo nie pogadają. o to byly zawsze pretensje na naszych weselach

tz chce winietki, by wszystkich pousadzać, a ja nie mam pojęcia jak i sie tego mega obawiam

Stary 2012-11-04, 13:33   #4763
Viollet87
Zakorzenienie

Cytat:
usadzenie babc jest dosyc wazne. ze wzgl iz one nie tancza, to musza miec dobry widok na sale (bo co im innego pozostaje jak poogladac młodych w zabawie) a i nie warto ich sadzac pod głośnikami, bo nie pogadają. o to byly zawsze pretensje na naszych weselach

tz chce winietki, by wszystkich pousadzać, a ja nie mam pojęcia jak i sie tego mega obawiam
Winietki to moim prywatnym zdaniem konieczność. Nie znoszę wesel bez winietek - ta gonitwa za miejscami, zajmowanie, przesuwanie się o 2 krzesła bo ktoś chce się wcisnąć... brr

310813
Stary 2012-11-04, 13:38   #4764
panacea
Zadomowienie

Cytat:
Ja chce się na zerowki Pumówić;-) u mnie na uczelni nie ma z tym problemu tyle że sama będę pisać
u mnie teoretycznie też, ale w praktyce to zależy od wykładowcy...

Cytat:
Nie no, nawet tak nie pomyślałam Każda z nas przeżywa ten dzień ale po prostu trzeba założyć, że niezależnie od koloru zaproszeń czy rodzaju kwiatów w bukiecie i tak będzie bosko to będzie nasz dzień. Brzydko przystrojone auto? deszczowa pogoda? kuzynka w długiej kremowej sukni? trudno, duperele nie zepsują mi humoru tego dnia nie ma się co przejmować.

Ech, miło było, ale czas brać się za magisterkę wpadnę podczas przerwy (jednej z wielu ).
właśnie chyba mimo tego, że pewnych rzeczy się boimy i obawiamy, to i tak wszystko będzie naszym dla nas najważniejszym momentem.. przynajmniej u mnie drugim tak ważnym i emocjonującym dniem, po zaręczynach

Cytat:

zdecydowanie usadzenie osób starczych jest bardzo ważne, chociaż u mnie najważniejsze będzie wmieszanie w ogromną ilość młodych ze strony tż wcisnąć moich młodych ludzi, których jest o połowę mniej..

Cytat:
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, troszkę spóźnione, ale jakże szczere

1.12.13
1.08.14

20.10.15
Stary 2012-11-04, 13:40   #4765
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Winietki to moim prywatnym zdaniem konieczność. Nie znoszę wesel bez winietek - ta gonitwa za miejscami, zajmowanie, przesuwanie się o 2 krzesła bo ktoś chce się wcisnąć... brr
Też jestem tego zdania. A mój tata to już w ogóle. Cały czas podkreśla: tylko niech będą karteczki! Tylko niech będą karteczki!
Stary 2012-11-04, 13:40   #4766
Anaelle
Wtajemniczenie

Cytat:
u mnie podobne i bardzo uzasadnione obawy.... nie chcę dołować więc przeczyta kto chce:
-ciotka TZa od kilku tygodni leży w śpiączce -jeśli nie przyjdzie najgorsze to i tak ani jej ani jej dzieci na weselu nie będzie
-kuzynka TŻa ma odkrytą jakąś dziwną chorobę nowotworową; sama niedawno odwołała swój ślub; co prawda liczymy, że z tego wyjdzie ale jest ciężko i pewnie jej, jej siostry i matki na weselu nie będzie
-moja ciotka jest po kilku chemiach, prawdopodobnie jej nie będzie bo to nowotwór zlosliwy i ostatnio jest z nia źle - jeśli przyjdzie najgorsze, będzie żałoba w sporej części rodziny
jedna z moch babć - jest z nią źle, bardzo źle - juz nawet mnie nie poznaje
tylko nie myślcie, że obawiam sie powyższego wyłącznie ze względu na nasze wesele - że będzie mniej gości, nie.... ale czasem odnoszę wrażenie, że nad nami jest jakieś fatum - głupio brzmi ale tak jest

nowy login - stara wizażanka
Anaelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-04, 13:46   #4767
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
u mnie podobne i bardzo uzasadnione obawy.... nie chcę dołować więc przeczyta kto chce:
-ciotka TZa od kilku tygodni leży w śpiączce -jeśli nie przyjdzie najgorsze to i tak ani jej ani jej dzieci na weselu nie będzie
-kuzynka TŻa ma odkrytą jakąś dziwną chorobę nowotworową; sama niedawno odwołała swój ślub; co prawda liczymy, że z tego wyjdzie ale jest ciężko i pewnie jej, jej siostry i matki na weselu nie będzie
-moja ciotka jest po kilku chemiach, prawdopodobnie jej nie będzie bo to nowotwór zlosliwy i ostatnio jest z nia źle - jeśli przyjdzie najgorsze, będzie żałoba w sporej części rodziny
jedna z moch babć - jest z nią źle, bardzo źle - juz nawet mnie nie poznaje
tylko nie myślcie, że obawiam sie powyższego wyłącznie ze względu na nasze wesele - że będzie mniej gości, nie.... ale czasem odnoszę wrażenie, że nad nami jest jakieś fatum - głupio brzmi ale tak jest

Musisz być silna.
Bardzo trudna sytuacja, ale z drugiej strony to Wasz dzień i powinniście się cieszyć swoim szczęściem. Nie można czekać cały czas na odpowiedni czas, bo taki może nigdy nie nadejść.
Stary 2012-11-04, 13:48   #4768
panacea
Zadomowienie

Cytat:
Musisz być silna.
Bardzo trudna sytuacja, ale z drugiej strony to Wasz dzień i powinniście się cieszyć swoim szczęściem. Nie można czekać cały czas na odpowiedni czas, bo taki może nigdy nie nadejść.
w zupełności się z tym zgadzam! musisz być silna, na pewno się uda wszystko, jeśli tylko będziecie w to wierzyć i będziecie w tym razem!

1.12.13
1.08.14

20.10.15
Stary 2012-11-04, 13:50   #4769
perfuzja
Zakorzenienie

Cytat:
tak! to mój Cieszyn. Co to za fotograf? chcemy właśnie z tżem mieć fotki na mieście, w tle nasze kamienice (bardzo dużo kamienic z Cieszynie jest po remoncie, co fajnie wygląda
Mój
Michał Figura - http://www.foto-faktoria.com/index.php
Ale na facebooku ma dużo ładniejsze zdjęcia - moim zdaniem
Stary 2012-11-04, 13:50   #4770
Iemand
Wtajemniczenie

GG do Iemand

Witam się... Ale się dziś słabo czuję. Chyba ciśnienie jest za wysokie. Do tego zaczynam się stresować, że nie zdążę ze wszystkim do ślubu.
Iemand jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości