|
|
#211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIII
Nie tylko ja mam dzisiaj leniwą niedzielę.
|
|
#212 | |||
|
Konto usunięte
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37418502]Nie, nie tylko Ty
![]() Basiu, weź udział, możliwe, że nagród będzie więcej ![]() ---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- Gwarantuję, że nie jesteś [/QUOTE]Może spróbuję, dzięki ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Po co uściślać, lepiej się pośmiać ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37418745]Twoi rodzice tłuczą się garnkami?! Patologia! [/QUOTE]Jak to przeczytałam to wybuchłam takim śmiechem, że mama aż z łazienki wyszła zobaczyć co się dzieje [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37420113]Też mi ubyło, ktoś musiał konta pousuwać.[/QUOTE] Mi też ostatnio ubyło kilka osób i zastanawiałam się o co chodzi ![]() Cytat:
Ultralekki podkład (101. Podton różowy) Ultralekki podkład (102. Podton czerwony) Ultralekki podkład (103. Podton żółty) Ultralekki podkład (104. Podton beżowy) Ale mi narobiłaś chęci na niego |
|||
|
|
|
#213 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Napisałam w piątek po południu (bodajże) wiadomośc, któą skierowałam na skrzynkę oficjalnego fanpage'a Alkemiki z prośbą o jakieś ustosunkowanie się wobec fanpage'a pani konsultantki, tego co robi i pisze. Nie wczytywałam się, bo dopiero co weszłam do domu, ale odpowiedź nie wygląda na zbyt treściwą, ale nie zawiera (na pierwszy rzut oka) kwiatków jak u tamtej pani ani żadnych obraźliwych insynuacji (typu: bo wszystkie blogerki to żebraczki)
|
#214 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
aleście naprodukowały człowieka nie ma kilka dni , a tu już nowy wątek.Tż mi już pojechał, mam nadzieję, że niedługo zamieszkamy razem ale to jeszcze z rok, dwa... Nie mam weny na pisanie wpisu dzisiaj i jestem rozleniwiona i zmeczona jakoś tą niedzielą. Alkemika - dla mnie to jakoś dziwnie to wygląda, blogerka pisze, że tak obraża i nie zadowolona jest z kosmetyków i w ogóle, a ta konsultantka pisze na forum, że ta blogerka ciągle do niej pisze mejle z prośbą o kolejne kosmetyki. Coś mi tu nie gra obie się powinny zastanowić nad sobą.
|
|
|
|
#216 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
. Afera aferą, ale mam wrażenie, że dziewczyna robi z siebie ofiarę. Pani z Alkemiki także i dlatego mamy kabaret
|
|
#217 |
|
Zakorzenienie
|
ja też wróciłam do mojego akademika
prawie zapomniałam, że po długim weekendzie są przepełnione autobusy/pociągi.. uff, ale dotarłam.. strasznie szybko mi minął ten długi weekend
|
|
|
|
#218 | |
|
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
|
|
#219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przecież nie można mieć wszystkiego, a swoją drogą osoba, która organizuje takie akcje, musi liczyć się z każdym komentarzem i nie robić z siebie ofiary a stawić czoła z godnością.
|
|
|
|
|
#220 | |
|
Moderatoreska
|
Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37420113]Też mi ubyło, ktoś musiał konta pousuwać.[/QUOTE] Też mi obserwatorów uciekło w ostatnich kilku dniach ,ale juz przybyło
|
|
|
|
|
#221 |
|
Zadomowienie
|
dokładnie, za szybko minął ;D
|
#222 |
|
Wolę prosto!
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37421462]
A jaki odcień tego podkładu? Według strony AA: Ultralekki podkład (101. Podton różowy) Ultralekki podkład (102. Podton czerwony) Ultralekki podkład (103. Podton żółty) Ultralekki podkład (104. Podton beżowy) Ale mi narobiłaś chęci na niego Ja mam 103 Pani koordynująca współpracę pisała, że pozostałe są ciemniejsze/bardziej różowe Na razie się fajnie zapowiada, jakby był trochę jaśniejszy to byłaby bomba, ale w sumie większość podkładów jak nakładam bb to jakoś się ładnie wtapiają Najbardziej mi się podoba, że bardzo fajnie niweluje wszelkie czerwieniości na mojej twarzy, bo z tym mam największy problem ;/
|
|
|
|
#223 |
|
Zakorzenienie
|
Jeżu, czy Wy macie małe motorki w tyłkach? Tak pędzicie
|
|
|
|
#224 |
|
Klientka w krawacie
|
W tyłkach może nie, ale za palce nie ręczę
.
|
#225 |
|
Zakorzenienie
|
Nicru a napisali coś konkretnego?
|
#226 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie nowy post z pazurami tym razem, szok
|
#227 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Zachowanie pani od fanpage'a (napisałam wiadomość, w której zwróciłam uwagę na jej generalizowanie, że wszystkie blogerki wysyłają błagalne maile oraz brak kultury wypowiedzi, który powoduje, że marka będzie się kojarzyć wyłącznie negatywnie) skomentowali następująco
Ciężko jest kontrolować taką samowolkę. Piszemy, prosimy i namawiamy do włączenia się w budowanie oficjalnego profilu, jednak niektóre osoby wolą działać na własną rękę, co z kolei jest dla nas zazwyczaj kłopotliwe, ponieważ robią to często w sposób niewłaściwy. Bardzo dziękuję za Pani wiadomość. Skontaktuję się jutro z kierownictwem, żeby zapytać czy ta sprawa zostanie jakoś rozwiązana i co można zrobić w przyszłości, żeby uniknąć takich sytuacji. Jednak czasem ciężko dojść do tego, kto prowadzi dany profil, ponieważ nigdzie nie podaje swojego nazwiska. Mogę Panią zapewnić, jako osoba prowadząca oficjalny profil marki Alkemika, że próbujemy budować trwałą i dobrą opinię na temat naszych kosmetyków oraz w sposób uprzejmy i kulturalny utrzymywać kontakt z wszystkimi osobami odwiedzającymi nasz fanpage. Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz dziękuję za zaangażowanie
|
#228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#229 |
|
Zakorzenienie
|
Muszę jutro popędzić do Lidla, bo będą spodnie narciarskie, a to jeden z ostatnich elementów gromadzenia mojej typowo zimowej-górskiej garderoby. Zostaną mi jeszcze buty.
|
#230 |
|
Moderator
|
a ja uważam, że tak się nie robi, nie śle się byle g. i gdybym coś takiego dostała to bym napisała i podziękowała serdecznie za taką współpracę. Bloggerka to nie śmietnik! (kto mi zrobi taką plakietkę na bloga?) Kurczę, albo jestem poważną firmą i zależy mi na współpracy i zależy mi żeby osoba recenzująca była zadowolona z kosmetyków = napisała dobrą recenzję, albo mi nie zależy i wtedy wysyłam byle co. Dla mnie przekaz jest jasny.
|
|
|
|
#231 |
|
Life is a drink ...
|
Nie było mnie a tutaj już nowy temat i kolejna 'akcja'.
Idę nadrabiać
|
#232 |
|
Zakorzenienie
|
Masakra, jeden dzień i... idę nadrabiać już.
|
#233 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#235 |
|
Zakorzenienie
|
Zazdroszczę energii,ja mam dzień lenia
|
|
|
|
#236 |
|
Zadomowienie
|
Kurde wiedziałam, że skoro nic nie piszecie (w sensie nie widzę wątku) to na pewno umknęła mi najnowsza wersja
|
|
|
|
#237 |
|
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam. Zrobiłam sobie pachnącą kąpiel, ale za gorącą wodę mam, jak na @ więc poczekam chwilkę... a miałam dzisiaj takie plany - nauka, notka na blogu, takie tam.. jedynie trochę hantelkami pomachałam.
|
#238 |
|
Konto usunięte
|
Jeśli przeżyję jutrzejszy dzień - postawcie mi pomnik.
Mam mnóstwo do załatwienia, w tym kilka rzeczy, z którymi mogą być problemy, a od których duuużo zależy
|
|
|
|
#240 | |
|
Konto usunięte
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37424673]Jeśli przeżyję jutrzejszy dzień - postawcie mi pomnik.
Mam mnóstwo do załatwienia, w tym kilka rzeczy, z którymi mogą być problemy, a od których duuużo zależy [/QUOTE]Ok ![]() Ja jutro idę na spotkanie Trójmiejskich bloggerek, ale będę po całym dniu zajęć i wątpię, żebym wyglądała jakkolwiek wyjściowo No cóż, blogerka kosmetyczna będzie idealnym przykładem jak nie wyglądać ![]() ---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- Cytat:
Jak go gdzieś zobaczę, będzie mój
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:02.

[/QUOTE]

A ja mam na myśli tłuczenie się garnkami w kuchni, głośne oglądanie telewizji itp :P Chyba muszę uściślać moje wypowiedzi 
Ale mi narobiłaś chęci na niego
obie się powinny zastanowić nad sobą.

prawie zapomniałam, że po długim weekendzie są przepełnione autobusy/pociągi.. uff, ale dotarłam.. 

ale to w promocji było, cena regularna to chyba nieco więcej
Lush & China Glaze lover!
おはよう!