Z Ewką Chodakowską ćwiczymy, rzeźbę sobie robimy, cz. 5 - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-04, 12:25   #4501
dygotka8
Zakorzenienie

Dot.: Z Ewką Chodakowską ćwiczymy, rzeźbę sobie robimy, cz. 5

Witaj pureinsanity-a co za dietę stosowałaś??

dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-04, 12:32   #4502
pureinsanity
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dygotka8 Pokaż wiadomość
Witaj pureinsanity-a co za dietę stosowałaś??
hej
moja dieta: jogurt light, chleb chrupki i zawroty głowy z głodu. nie polecam. dieta, owszem, ale tylko pod okiem dietetytka i tylko z jasno określonym celem. ja moją "wagę idealną" wciąż obniżałam, aż w końcu straciłam kontrolę. mam teraz za swoje, bo naprawdę ciężko wrócić do normalności. zdołałam się przekonać, że ciało fit jest lepsze niż zachudzone, a żeby mieć ładne mięśnie trzeba jeść. to moja motywacja i do ćwiczeń i do jedzenia
pureinsanity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-04, 12:34   #4503
Stace
Zakorzenienie

zuleyka, masz baciki i proszę ruszyć doopę!
a gdzie można zobaczyć zdjęcia vikuni ?

A w ogóle to od pewnego czasu ostro się rozciągam i.. od paru dni podczas robienia jednego ćwiczenia bardzo boli mnie jedno udo pod podśladkiem.. nie wiem, mogłam przesadzić z rozciąganiem ? Teraz nie wiem co robić.. czy "rozruszać" ten mięsień dalszym rozciąganiem, czy co..

Cytat:
Wszystko sprowadzasz do "bo ja": "bo ja zawsze czytam", "bo ja umiem ocenic ryzyko". A poza toba jest multum spoleczenstwa, wiec lepiej zalozyc jego glupote, niz przecenic geniusz
No tengas miedo a volar
Stace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-04, 12:37   #4504
traicionera
Zakorzenienie

mnie znowu bolą mięśnie na przedzie uda, tak jakby na kości pisczelowej podczas skoków.

właśnie weszlam na wagę i zalamka, brak diety się odbija niestety.
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Komu komu, czyli książki do oddania
traicionera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-04, 12:51   #4505
Iduska89
Raczkowanie

dobry, dobry) ja was poczytałam chwilke i nabrałam MOCY do ćwiczen) wiec biegne po buciki, mate i melduje sie potem po wykonaniu skalpela! mam nadzieje ze w koncu zrobie cały póki mała spi) Wy tu mówicie o wolnej niedziei a ja bym chetnie do pracy jakies poszła) teraz siedze ciagle w domu na macierzynskim trzymajcie kciuki za mnie! lece cwiczyc!
Iduska89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-04, 13:06   #4506
Dziunia0710
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pureinsanity Pokaż wiadomość
hej
moja dieta: jogurt light, chleb chrupki i zawroty głowy z głodu. nie polecam. dieta, owszem, ale tylko pod okiem dietetytka i tylko z jasno określonym celem. ja moją "wagę idealną" wciąż obniżałam, aż w końcu straciłam kontrolę. mam teraz za swoje, bo naprawdę ciężko wrócić do normalności. zdołałam się przekonać, że ciało fit jest lepsze niż zachudzone, a żeby mieć ładne mięśnie trzeba jeść. to moja motywacja i do ćwiczeń i do jedzenia
o widzę że znajdujemy się w tym temacie z podobnymi zamiarami mnie też dieta się ''trochę'' wymknęła z pod kontroli i teraz zamierzam wraz z przytyciem nabrać mięśni zamiast leżeć jeść i obrastać w tłuszczyk A ćwiczenia dodatkowo motywują mnie to tego żeby więcej wcinać bo jak zrobię takiego killera albo skalpel to zaraz pojawia się myśl że żeby trenując wyrzeźbić mięśnie trzeba dużo jeść bo inaczej mięśnie się spalą i muszę przyznać że efekty są im więcej kg na wadze tym bardziej podoba mi się moje ciało a przede wszystkim brzuch który zawsze miałam odstający niekształtny i w ogóle brzydki
Zwow 14: 3
Zwow 1
Zwow 3
+ Stepper i abs codziennie... nie pamiętam od jak dawna
Dziunia0710 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-04, 13:09   #4507
wiewioreczka
Wtajemniczenie

o dżizas jak przeczytałam Wasze wiadomości o nie poceniu się na Skalpelu a nawet na Turbo, któro z założenia jest cięższe to szczena mi opadła !! czas w takim razie wziąc się za swoją kondycję ! zaraz idę więc na siłownie!

wiewioreczka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-11-04, 13:23   #4508
najfajniejsza
Zakorzenienie

ja dziś mam przerwę z Ewką. Postanowiłam ćwiczyć 6 razy w tygodniu, niedzielę lub sobotę robić wolną.
Może i dobrze, bo moje zakwasy są dość bolesne może do jutra mi się polepszy.
Tak jak wiewióreczka zazdroszczę Wam - niepocenia się na Skalpelku. ze mnie się leje.
To straszne, jak można być tak bardzo bez formy jak ja ciekawa jestem, czy miesiąc ćwiczeń mi wystarczy, by przejść dalej. Tak zakładałam, że jednak 28-30 skalpeli i będę na tyle w formie, że mogę wziąć się za killera, ale teraz wątpię

Co do wyglądu - mam zupełnie odwrotnie niż Wy. mnie się wydaje, że mam do zrzucenia o wiele mniej czuję się seksownie, atrakcyjnie, mimo znacznej nadwagi. Bardziej od wagi czy rozmiaru spodni przeszkadza mi flapowatość ciała - jakby było takie, jak jest, w centymetrach, ale jędrne, to byłoby nieźle, ale jak będzie mniej, to będzie super
Nie wiem, jak to jest. Dużo osób też mi mówi, że moje 20 kilo do zrzucenia to przesada. Może 10 - OK, ale 20 to masakra, zniknę i w ogóle a tu się okazuje, że moja waga wtedy będzie w samym środku "normy".
Dlatego też nie stawiam za bardzo na wagę - wiadomo, ważę, ile ważę, wyglądam źle, ale nie tragicznie, więc kazda poprawa jest już ważnym krokiem do przodu

---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ----------

Aha, mam pytania:
1. Czy jest tu ktoś, kto ćwiczy tylko z Ewką i ma efekty? Bo widzę, że większość łączy Ewę z Mel B. lub Tiffany.
2. Czy jest tu ktoś, kto ćwiczy z Ewą i je normalnie. Mniej, wiadomo, zdrowiej, ale bez przesady - nie katuje się dietą, po prostu unika fast foodów, ogranicza słodycze i pije duuuużo wody? Działa to? Bo boję się, że będę musiała całkiem zmienić nawyki żywieniowe - jem zdrowiej, w miarę regularnie, ale nie chcę sobie wszystkiego odmawiać, bo BARDZO boję się jojo.

Edytowane przez najfajniejsza
Czas edycji: 2012-11-04 o 13:21
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-04, 13:31   #4509
Dziunia0710
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość

Aha, mam pytania:
1. Czy jest tu ktoś, kto ćwiczy tylko z Ewką i ma efekty? Bo widzę, że większość łączy Ewę z Mel B. lub Tiffany.
2. Czy jest tu ktoś, kto ćwiczy z Ewą i je normalnie. Mniej, wiadomo, zdrowiej, ale bez przesady - nie katuje się dietą, po prostu unika fast foodów, ogranicza słodycze i pije duuuużo wody? Działa to? Bo boję się, że będę musiała całkiem zmienić nawyki żywieniowe - jem zdrowiej, w miarę regularnie, ale nie chcę sobie wszystkiego odmawiać, bo BARDZO boję się jojo.
1.ja od dawna robię różne ćwiczenia (stepper, hula-hop, absy itp.) ale dopiero jak teraz dołączyłam do tego jeszcze treningi z Ewą to widzę efekty chociaż ćwiczę z nią może niecały miesiąc
2.wydaje mi się że nie musisz jakoś specjalnie zmieniać diety jeśli nie odżywiasz się na co dzień jakimś dziadostwem i starasz się jeść zdrowo. Jeśli będziesz jadła tak jak do tej pory i do tego ćwiczyła to na pewno będą jakieś efekty mniejsze albo większe pod warunkiem że nie rzucisz się później wygłodniała na lodówkę żeby nadrobić spalone kcal bo ja jak spalę trochę przy ćwiczeniach to jestem później bardziej głodna
Zwow 1
Zwow 3
Stary 2012-11-04, 13:36   #4510
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dziunia0710 Pokaż wiadomość
1.ja od dawna robię różne ćwiczenia (stepper, hula-hop, absy itp.) ale dopiero jak teraz dołączyłam do tego jeszcze treningi z Ewą to widzę efekty chociaż ćwiczę z nią może niecały miesiąc
2.wydaje mi się że nie musisz jakoś specjalnie zmieniać diety jeśli nie odżywiasz się na co dzień jakimś dziadostwem i starasz się jeść zdrowo. Jeśli będziesz jadła tak jak do tej pory i do tego ćwiczyła to na pewno będą jakieś efekty mniejsze albo większe pod warunkiem że nie rzucisz się później wygłodniała na lodówkę żeby nadrobić spalone kcal bo ja jak spalę trochę przy ćwiczeniach to jestem później bardziej głodna
dzięki za odpowiedzi
nie no, dietę muszę trochę zmodyfikowac, bo jednak często jem dużo w nocy (pracuję do północy co kilka dni, mam nieregularne godziny pracy i różnie to jest), no ale pewne rzeczy odstawiam definitywnie. Najbardziej mi zależy na normalnym jedzeniu obiadów - wiecie, spaghetti od czasu do czasu czy mielone tylko w mniejszej ilości. Nie umiałabym jeść wyłącznie gotowanego mięsa lub rezygnować z makaronu i ziemniaków na pewno rzucam frytki, pizze itp. Zresztą mam wysoki cholesterol, więc muszę ale nie chcę się katować, by własnie nie rzucać się na lodówkę. Zobaczymy, czy to coś da, jak nie, to będę bardziej ograniczać
a co do ćwiczeń - ja właśnie chcę jedynie z Ewką ćwiczyć i zastanawiam się, czy to w ogóle coś da, skoro większość łączy jej ćwiczenia z innymi
Stary 2012-11-04, 13:48   #4511
sytja
Raczkowanie

Cytat:

Aha, mam pytania:
Ja ćwiczę tylko z Ewką i jem normalnie - tzn. nie katuję się dietą, nie chodzę głodna, tylko wyrzuciłam słodycze i fast foody, a włączyłam więcej owoców i warzyw. Działa (w końcu!)

---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ----------

Cytat:
dzięki za odpowiedzi
nie no, dietę muszę trochę zmodyfikowac, bo jednak często jem dużo w nocy (pracuję do północy co kilka dni, mam nieregularne godziny pracy i różnie to jest), no ale pewne rzeczy odstawiam definitywnie. Najbardziej mi zależy na normalnym jedzeniu obiadów - wiecie, spaghetti od czasu do czasu czy mielone tylko w mniejszej ilości. Nie umiałabym jeść wyłącznie gotowanego mięsa lub rezygnować z makaronu i ziemniaków na pewno rzucam frytki, pizze itp. Zresztą mam wysoki cholesterol, więc muszę ale nie chcę się katować, by własnie nie rzucać się na lodówkę. Zobaczymy, czy to coś da, jak nie, to będę bardziej ograniczać
a co do ćwiczeń - ja właśnie chcę jedynie z Ewką ćwiczyć i zastanawiam się, czy to w ogóle coś da, skoro większość łączy jej ćwiczenia z innymi
Ja jem normalne obiady - ziemniaki, ryż, makaron, czasem smażone coś. Chleb też jem. I chudnę

---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ----------

A a propos chudnięcia - jeszcze 2 tygodnie temu ważyłam 58,5kg a dzisiaj 56,8
sytja jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-11-04, 13:51   #4512
ewwwa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez traicionera Pokaż wiadomość
zalozylam konto na nike plus, ale nie wiem, czy można tam samej wprowadzać treningi inne niż bieganie?
Własnie nie wiem, też tam się zaloguję
Cytat:
Napisane przez sytja Pokaż wiadomość
Ja ćwiczę tylko z Ewką i jem normalnie - tzn. nie katuję się dietą, nie chodzę głodna, tylko wyrzuciłam słodycze i fast foody, a włączyłam więcej owoców i warzyw. Działa (w końcu!)

---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ----------

Ja jem normalne obiady - ziemniaki, ryż, makaron, czasem smażone coś. Chleb też jem. I chudnę

---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ----------

Brawo
Stary 2012-11-04, 13:52   #4513
Dziunia0710
Raczkowanie

Cytat:
dzięki za odpowiedzi
Jestem przekonana że coś da bo po tylu różnych ćwiczeniach jakie robiłam muszę przyznać że Ewa jest najlepsza więc same treningi z nią na pewno przyniosą efekt. Przejrzyj sobie też szok treningi jeśli nie oglądałaś są krótkie przyjemne a nawet takie 12 minut daje wycisk i niezły efekt
A co do diety to zawsze możesz robić sobie zdrowsze wersje np spaghetti, mielone smażone na oliwie z oliwek do tego makaron pełnoziarnisty albo durum(albo żytni albo orkiszowy wybór jest ogromny a w smaku wiele się nie różnią) domowy sos i już jest zdrowy pożywny i smaczny obiad a mięso też nie koniecznie musi być gotowane, upieczone w przyprawach albo panierowane w płatkach owsianych lub otrębach też może być pyszne jeśli masz czas to poszperaj trochę w przepisach a na pewno znajdziesz jakieś zdrowsze wersje oczywiście nie mówię żebyś rezygnowała z ulubionych produktów bo przy zachowaniu umiaru nic nie zaszkodzi
Zwow 1
Zwow 3
Stary 2012-11-04, 14:07   #4514
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:

Bardzo liczyłam na taką odpowiedź Cieszę się
I OGROMNIE GRATULUJĘ!
Cytat:
Jestem przekonana że coś da bo po tylu różnych ćwiczeniach jakie robiłam muszę przyznać że Ewa jest najlepsza więc same treningi z nią na pewno przyniosą efekt. Przejrzyj sobie też szok treningi jeśli nie oglądałaś są krótkie przyjemne a nawet takie 12 minut daje wycisk i niezły efekt
A co do diety to zawsze możesz robić sobie zdrowsze wersje np spaghetti, mielone smażone na oliwie z oliwek do tego makaron pełnoziarnisty albo durum(albo żytni albo orkiszowy wybór jest ogromny a w smaku wiele się nie różnią) domowy sos i już jest zdrowy pożywny i smaczny obiad a mięso też nie koniecznie musi być gotowane, upieczone w przyprawach albo panierowane w płatkach owsianych lub otrębach też może być pyszne jeśli masz czas to poszperaj trochę w przepisach a na pewno znajdziesz jakieś zdrowsze wersje oczywiście nie mówię żebyś rezygnowała z ulubionych produktów bo przy zachowaniu umiaru nic nie zaszkodzi
dzięki, przejrzę te krótkie treningi, jak nie będę mieć za dużo czasu albo znajdę energię na dodatkowe ćwiczenia, to chętnie je zrobię
zawsze tak jem poza tym, że nie smażę na oliwie, bo moja dobra koleżanka dietetyczka mi powiedziała, że na oliwie i rzepakowym smażyć się nie powinno, gdyż to tłuszcze jedynie do podawania na zimno. na ciepło pół biedy, ale smażenie uwalnia jakieś tam rakotwórcze cosie, a ja ufam tej osobie BARDZO, więc nie smażę na oliwie ale mam patelnię grillową i grilla elektrycznego - większość rzeczy smażę na nich no i szperam, szukam zdrowszych rzeczy ale rezygnować ze wszystkiego nie będę, no bo znam siebie i wiem, że rady nie dam
dziękuję
Stary 2012-11-04, 14:12   #4515
sytja
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ewwwa Pokaż wiadomość
Własnie nie wiem, też tam się zaloguję
Brawo
Cytat:
Bardzo liczyłam na taką odpowiedź Cieszę się
I OGROMNIE GRATULUJĘ!
Dzięki

Ale wiecie co mnie dziwi? Jak jadłam słodycze tonami, cerę miałam idealnie gładką. Przestałam jeść słodycze, to mam policzki usiane małymi podskórnymi grudkami
Stary 2012-11-04, 14:14   #4516
pingwinek=]
Zakorzenienie

2 skalpel za mną

i 4 dzien bez czekolady haha
pingwinek=] jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-04, 14:20   #4517
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki

Ale wiecie co mnie dziwi? Jak jadłam słodycze tonami, cerę miałam idealnie gładką. Przestałam jeść słodycze, to mam policzki usiane małymi podskórnymi grudkami
to może zrób sobie dietę czekoladową?
nie wiem, dlaczego tak jest, ale faktycznie dziwne...
Stary 2012-11-04, 14:22   #4518
traicionera
Zakorzenienie

takie problemy skorne mogą być efektem oczyszczania organizmu z toksyn. kiedyś udzielalam się na wątku pokrzywowym i tam sporo dziewczyn miało na początku jakieś wypryski itp, w ten sposób oczyszczala się cera.
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Stary 2012-11-04, 14:28   #4519
Dziunia0710
Raczkowanie

Cytat:
Dzięki

znam to też tak miałam teraz prawie codziennie jem ze trzy kostki czekolady(czasami pół tabliczki) i cerę mam lepszą więc to chyba jednak prawda że czekolada jest zdrowa
Zwow 1
Zwow 3
Stary 2012-11-04, 14:33   #4520
sytja
Raczkowanie

Też pomyslałam o tym oczyszczaniu z toksyn. Ale kurczę, wkurza mnie to Może też powinnam zacząć jeść chociaż kilka kostek czekolady dziennie?
Stary 2012-11-04, 14:34   #4521
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
poza tym, że nie smażę na oliwie, bo moja dobra koleżanka dietetyczka mi powiedziała, że na oliwie i rzepakowym smażyć się nie powinno, gdyż to tłuszcze jedynie do podawania na zimno. na ciepło pół biedy, ale smażenie uwalnia jakieś tam rakotwórcze cosie, a ja ufam tej osobie BARDZO, więc nie smażę na oliwie
Nie smaży się tylko na oliwie z pierwszego tłoczenia z kolejnych już można

regeneruję włosy - start 11.11.11
Ewka i nie tylko 22.10.12
- 25 kg
the rock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-04, 14:36   #4522
Dziunia0710
Raczkowanie

Cytat:
Też pomyslałam o tym oczyszczaniu z toksyn. Ale kurczę, wkurza mnie to Może też powinnam zacząć jeść chociaż kilka kostek czekolady dziennie?
jedz jedz kilka na pewno nie zaszkodzi ja właśnie wcinam gorzką ze skórką pomarańczy a poza tym po czekoladzie ma się więcej energii do ćwiczeń
Zwow 1
Zwow 3
Stary 2012-11-04, 15:14   #4523
Stace
Zakorzenienie

Wiecie co, czytałam o fajnych efektach TJ i chciałabym do niego wrócić, tylko teraz robić już według rozpiski . No i nie wiem jak z Ewką.. czy robić np. TJ+skalpel czy jak..

Cytat:
Wszystko sprowadzasz do "bo ja": "bo ja zawsze czytam", "bo ja umiem ocenic ryzyko". A poza toba jest multum spoleczenstwa, wiec lepiej zalozyc jego glupote, niz przecenic geniusz
No tengas miedo a volar

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-11-04, 15:15   #4524
201606242122
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez orisha Pokaż wiadomość
zuleyka89 nie nastawiałabym się tak, że zaczynasz od początku... Jeśli miałaś dłuższą przerwę, to możesz mieć zakwasy rzeczywiście. Po treningu dobrze sie rozciągnij, będzie lepiej. Natomiast raczej wyrzuć z głowy nastawienie "zaczynam od nowa", bo tylko się demotywujesz mówiąc sobie, że jesteś na początku drogi.

Ja sama miała 3 tygodnie przerwy w ćwiczeniach i nie byłam w stanie zrobić całego Turbo po tej przerwie. Ale następna dnia zrobiłam Skalpel i potem juz Turbo w całości.
dzięki! masz rację!

Cytat:
Napisane przez Stace Pokaż wiadomość
dziękuje
201606242122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-04, 16:13   #4525
Kinaa1
Wtajemniczenie

Cytat:
j

Aha, mam pytania:
Ewka daje duże efekty, ale ja co drugi dzień chodzę z kijkami i ćwiczę hula-hop.
od czasu do czasu skaczę na trampolinie

Autorka zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podania przyczyny
Kinaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-04, 16:53   #4526
anetamiki2104
Raczkowanie

najfajniejsza
Ja jem w miarę normalnie i ćwiczę tylko z Ewką, ale dopiero dwa tygodnie, wcześniej ćwiczyłam z Mel B i trochę P90X. Ćwiczenia z Ewką najbardziej mi pasują. Sama jestem ciekawa co uda mi się osiągnąć tylko na tych ćwiczeniach. Wiem na pewno że dzięki Ewce mam jędrniejsze ciało i wymodelowaną pupę.

Edytowane przez anetamiki2104
Czas edycji: 2012-11-04 o 17:02
anetamiki2104 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-04, 16:57   #4527
traicionera
Zakorzenienie

Ją cwiczylam wcześniej Brazil Butt Lift, 10 min trainer, Mel B i Turbo fire. Turbo jam próbowałam i było dla mnie za lekkie. Najfajniej chyba wspominam BBL. w turbo fire w kolei świetne są hiity, one dają w kość.
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-11-04, 17:23   #4528
vikuniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Stace Pokaż wiadomość
a gdzie można zobaczyć zdjęcia vikuni ?
Ja dodawałam jedno zdjęcie parę stron temu, w celu zweryfikowania, jakim typem jestem

Cytat:
Napisane przez Iduska89 Pokaż wiadomość
dobry, dobry) ja was poczytałam chwilke i nabrałam MOCY do ćwiczen) wiec biegne po buciki, mate i melduje sie potem po wykonaniu skalpela! mam nadzieje ze w koncu zrobie cały póki mała spi) Wy tu mówicie o wolnej niedziei a ja bym chetnie do pracy jakies poszła) teraz siedze ciagle w domu na macierzynskim trzymajcie kciuki za mnie! lece cwiczyc!
trzymamy kciuki!!

Cytat:
ja też próbowałam różnych cwiczen, ale ciagle cos mi nie pasowalo-jedne byly za lekkie (np. PUSSYCAT DOLLS WORKOUT ), a inne za ciężkie-np. P90X, do którego brakowało mi również drążka do podciągania, a od tych pompek po jednym razie miałam nieziemskie zakwasy . Mi bardziej zależy na wymodelowaniu ciała, niż na chudnięciu czy 'budowaniu masy' , dlatego Ewa bardzo mi odpowiada. W dodatku mnie motywują jej szczupłe nogi

Cytat:
Napisane przez pingwinek=] Pokaż wiadomość
2 skalpel za mną

i 4 dzien bez czekolady haha
Ja jestem taki łasuch, że musiałabym czekolady w domu nie mieć, żeby jej nie jeść. Niestety, TŻ ciągle kupuje i podjadam

Cytat:
jedz jedz kilka na pewno nie zaszkodzi ja właśnie wcinam gorzką ze skórką pomarańczy a poza tym po czekoladzie ma się więcej energii do ćwiczeń
Gorzka mi nigdy nie podchodziła, ale powinnam chyba znowu spróbować, może akurat . Na pewno będzie zdrowiej

Cytat:
Napisane przez anetamiki2104 Pokaż wiadomość
najfajniejsza
Ja jem w miarę normalnie i ćwiczę tylko z Ewką, ale dopiero dwa tygodnie, wcześniej ćwiczyłam z Mel B i trochę P90X. Ćwiczenia z Ewką najbardziej mi pasują. Sama jestem ciekawa co uda mi się osiągnąć tylko na tych ćwiczeniach. Wiem na pewno że dzięki Ewce mam jędrniejsze ciało i wymodelowaną pupę.
I własnie o tym mówie-ujędrnić cialo i wymodelować to mój cel .

Jestem już po skalpelu, Tiffany na boczki i Tifaany 'Beach ABS' ))
Stary 2012-11-04, 17:24   #4529
mija_n
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez amelj Pokaż wiadomość
http://www.youtube.com/watch?v=23Hcf...eature=related

Pier***i jak po,je,ba,na...
Jesli tak ja wszystko boli to albo ma cos z kregosłupem, albo zle robi cwiczenia
Dopiero dziś miałam okazję obejrzeć ten filmik.po pierwsze czy tej lasce wsadzili kij w tyłek?? co za wnerwiający sposób mówienia!
2.Każda doświadczona osoba, która interesuje się ćwiczeniami coś analizuje (jak niby ona) wie, że jeżeli się ćwiczy to można przytyć, bo uwidaczniają się mięśnie, które de facto dużo ważą.
3. "W pasie tam, gdzie jest w okolicy pępka"...?? WTF? Pas jest, gdzie pępek? od kiedy?
4. Minus internetu, że każdy ***** może wrzucać filmiki na YT
5. po 2 miesiącach ćwiczeń samego skalpela to ona powinna wymiatać ćwiczeniami na brzuchu, gdzie trzeba odrywać uda od podłogi..

ahh szkoda słów, niepotrzebnie się w ten boży dzień irytuje:P

Skalpel: 24

Killer: 5
Turbo: 24
TzG: 5

Insanity od 18.01.2013r.:
Workout day: 62

"Co mnie nie zabije to mnie wzmocni"
mija_n jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-04, 17:25   #4530
Stace
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kinaa1 Pokaż wiadomość
Ewka daje duże efekty, ale ja co drugi dzień chodzę z kijkami i ćwiczę hula-hop.
od czasu do czasu skaczę na trampolinie
Trampolinaaaaa

---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ----------

Cytat:
Napisane przez mija_n Pokaż wiadomość
Dopiero dziś miałam okazję obejrzeć ten filmik.po pierwsze czy tej lasce wsadzili kij w tyłek?? co za wnerwiający sposób mówienia!
2.Każda doświadczona osoba, która interesuje się ćwiczeniami coś analizuje (jak niby ona) wie, że jeżeli się ćwiczy to można przytyć, bo uwidaczniają się mięśnie, które de facto dużo ważą.
3. "W pasie tam, gdzie jest w okolicy pępka"...?? WTF? Pas jest, gdzie pępek? od kiedy?
4. Minus internetu, że każdy ***** może wrzucać filmiki na YT
5. po 2 miesiącach ćwiczeń samego skalpela to ona powinna wymiatać ćwiczeniami na brzuchu, gdzie trzeba odrywać uda od podłogi..

ahh szkoda słów, niepotrzebnie się w ten boży dzień irytuje:P
Właśnie ja już nie wiem. Bo są różne wersje. Według mnie pas to to co talia, ale wiele osób twierdzi, że tam gdzie pępek

Cytat:
No tengas miedo a volar
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości