|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2581 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy część XIV - jesienne zmagania:)
Krrem ale ładna sukienka
|
|
|
|
#2582 | |
|
Spaceroholiczka
|
Już Cię lubię
Ja poza swoimi martensami dopuszczam baleriny, ale w tym roku miałam takowe raz na nogach. Nie mogę za Chiny znaleźć na siebie balerin...Cytat:
|
|
|
|
|
#2583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to nawet lepiej że maski nie były bo przecież bana zakupowego mam
|
|
|
|
|
#2584 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja dzis zrobilam biovaxa, ale ostatnio w ogole nie potrafie dobrac ilosci olejku na koncowki i co naloze, to przetluszcze. Wiec mam w miare normalnie wygladajacy koltun, a na dole smetne, tluste straczki
|
|
|
#2585 |
|
Zakorzenienie
|
Każdy olej, który nie pasuje danym włosom, może puszyć.
|
#2586 |
|
Raczkowanie
|
do obcasów da sie przyzwyczaic
) to stwierdziłam, że musze się wreszcie odważyć ubierać tak, jak mi sie podoba (bezpiecznie czułam sie w czerni i glanach właśnie, zaś podobały mi się kobiece i dziewczęce sukienki i spódniczki, więc skoko był niemały). na początku 7cm obcas to było nie do przebrnięcia cały dzień, w tym roku moje kozaki zimowe z 7cm obcasem wydaja mi się niskie... jakoś tak nauczyłam sie w nich chodzic, że czuje się jak na płaskim kwestia wprawy. teraz obcasy 10-11 cm to dopiero coś, co czuje, że jest wyżej a rok temu w takowych ledwo chodziłam.
|
#2587 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja zrobiłam sobie maskę z miodem i Sleek Line repair balsam i moje włosy pachną cudownie. A BioVaxa nie miałam, za to używałam Wax'a i byłam zadowolona. A olejek na końce do zawsze JEDNA kropla roztarta na poduszeczkach palców. |
|
|
|
|
#2588 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale za to w 2klasie nie będziemy historii mieć w ogóle a zamiast chemii, geografii i biologii....PRZYRODĘ ---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- Cytat:
![]() Dzisiaj szukałam, znalazłam idealne ale...nigdzie nie było takich na moją wielką stopę 35/36. Tylko gigantyczne 38... Zostaje mi rokmetalszop.
|
||
|
|
|
#2589 |
|
BAN stały
|
My teraz w trzeciej jesteśmy po I i kończymy okres międzywojenny i będziemy wchodzić w II. Ale to rozszerzenie, wiec trochę więcej tego trzeba przyznać. I w trzeciej niestety nadal WSZYSTKIE przedmioty, prócz PO. :|
|
|
|
|
#2590 | |
|
Spaceroholiczka
|
Cytat:
Wybierając Twój profil popełniłabym samobójstwo ![]() Ależ masz małą nóżkę! |
|
|
|
|
#2591 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Gdybym chudsza była to jeszcze w ubranka bym się wcisnęła ![]() E tam, matfiz spoko jest. Musiałam się przepisać z matgeo bo jako przyszły architekt muszę mieć chociaż podstawy ( a nawet podstaw w zmodyfikowanym systemie nie ma )
|
|
|
|
|
#2592 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Trampki, koturny, glany, botki, baleriny, górskie buty cały przegląd. Nie mam kozaków, szpilek i chodaków ![]() Cytat:
Wos i historia na rozszerzeniu a Polski na podstawie. NO CZY TO JEST HUMAN JA SIE PYTAM? Mi się w tym roku kończy chemia, fizyka (Oh tak w końcu) i biologia ![]() Ja mam glaniszczę 38 Kupione wieki temu bo w 1 gim Steelowe love Ale nie mogę ich zakładać jak sie mam z chłopakiem spotkać bo powiedział że sie obrazi
|
|
|
#2593 |
|
Zakorzenienie
|
A co ja mam powiedzieć? Bo mnie się coś wydaje, że najstarsza tutaj jestem, bo mi obecnie bliżej do 3 niż 2 w mojej liczbie wiosen
![]() Co do butów, glany nosiłam i bardzo je lubię zwłaszcza do spodni dzwonów, do spódnic nie akceptuje u siebie, ale starość, nie radość są one dla mnie obecnie zbyt ciężkie i nie chodzę. W obcasie kiedyś umiałam chodzić i nawet biegać Ale obecnie 4 cm to dla mnie dużo Kompletnie się odzwyczaiłam, a praca mi na obcasy nie pozwala. Zwykle noszę buty płaskie lub na około 2 cm obcasie. Szpilek nigdy nie nosiłam.
|
|
|
|
#2594 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Polski w LO to historia...bogowie, mity itp. Eee...to jak bym tak nie mogła. Albo glany albo białe hi-topki. Jak thrasher hahaha i obowiązkowo kamizelka z dżinsówki z masą naszywek! Ale Off Top
|
|
|
|
|
#2595 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2596 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co ja paczę? Masz może jeszcze wos rozszerzony? Cytat:
![]() Dla mnie konwersy są dobre w rozmiarze 37.5 i weź tu taki znajdź gdzieś :P
|
|
|
#2597 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Wos na POszerzeniu, historia i polski na rozszerzeniu, ale... WOS'u mam 1 h tygodniowo, natomiast chemii mam 2 h i TI mam 2 albo 3. Co to jest ja się pytam !? ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Cytat:
37 za małe, 38 za duże. Znajdź gdzie takie buty... |
||
|
|
|
#2598 |
|
Raczkowanie
|
o, to co tylko ja jestem tutaj obcasoholiczka? :P
|
#2599 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2600 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2601 |
|
Zakorzenienie
|
Najwidoczniej xD
Ja jestem gigantem jak włożę obcasy
|
#2602 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2603 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
PP mi dochodzi i TI. Miałam dziwny program ogólnie, bo miałam mało lekcji np. w 1 klasie LO i teraz nam nawalili wszystkiego. |
|
|
|
|
#2604 |
|
Raczkowanie
|
mi gigantyzm nie grozi nawet przy najwyższych obcasach :P mam 158cm :P
edit: no i jak zwykle spotykam się z brakiem zrozumienia xD w każdej grupie społecznej odstaję :P
nie tracę motywacji i kiedyś SKOŃCZĘ MOJE STUDIA Edytowane przez sahana Czas edycji: 2012-11-04 o 19:32 |
|
|
|
#2605 |
|
Zakorzenienie
|
Witam w klubie! Chociaż mnie ten problem dotyka głównie przy butach, które muszą być dopasowane typu balerinki, czółenka itp. Ze sportowymi, czy kozakami zwykle problemu nie mam i po prostu biorę 38.
|
|
|
|
#2606 |
|
BAN stały
|
Och, no chyba, że tak.
Miejmy nadzieję, że minie. Niestety nie jestem w stanie postawić się w tej sytuacji, bo trzeba przyznać, że wiekowo jestem młodsza i trudno mi powiedzieć, jak się czuje taka osoba. Ale trzeba się nauczyć żyć i odkryć na nowo w sobie dziecko ![]() ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Ja KOCHAM obcasy. Kocham buty na obcasach, ale dla mnie są niewygodne. Jest to miłość niemożliwa. |
|
|
|
#2607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najbardziej epickie było, jak przyszłam pierwszy raz na praktyki do gimnazjum. Pani, która miała być moją opiekunką: -Dziewczynko, ale po dzwonku nie wolno przebywać w sali chemicznej! -Ja tu mam uczyć, muszę się przygotować. - :O ![]() Raz mnie tak prowadzący z labów na studiach też chciał wyrzucić, bo myślał, że przyplątałam się z warsztatów dla gimnazjum A ja cholera już IV rok![]()
|
|
#2608 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja jestem takie nie wiadomo co. Raz wyglądam jak dres w mojej bluzie "Cool story bro.." Raz wyglądam jak got. A jeszcze inaczej jak bananówa z chmielnej. Jestem niezdecydowana
|
|
|
#2609 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ejjj! to chodź w nich ile możesz, a sie nauczysz! ja normalnie teraz bez problemowo cały dzień śmigam w obcasach i zaczynałam od tego, że 2 godziny stania mnie zabijałokacysko - mam tak samo! mam 23 lata i ciągle mnie biorą za licealistkę. nie do konca to lubię
nie tracę motywacji i kiedyś SKOŃCZĘ MOJE STUDIA Edytowane przez sahana Czas edycji: 2012-11-04 o 19:37 |
|
|
|
|
#2610 |
|
BAN stały
|
Sportowe (ale tylko takie duże np. za kostkę czy coś) kupuję też 38 i z reguły jest ok. ale kozaki mi latają przy 38 a cisną przy 37...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:20.

Wolę glany albo koturny
Ja poza swoimi martensami dopuszczam baleriny, ale w tym roku miałam takowe raz na nogach. Nie mogę za Chiny znaleźć na siebie balerin...

) to stwierdziłam, że musze się wreszcie odważyć ubierać tak, jak mi sie podoba (bezpiecznie czułam sie w czerni i glanach właśnie, zaś podobały mi się kobiece i dziewczęce sukienki i spódniczki, więc skoko był niemały). na początku 7cm obcas to było nie do przebrnięcia cały dzień, w tym roku moje kozaki zimowe z 7cm obcasem wydaja mi się niskie... jakoś tak nauczyłam sie w nich chodzic, że czuje się jak na płaskim 

Ale za to w 2klasie nie będziemy historii mieć w ogóle a zamiast chemii, geografii i biologii....PRZYRODĘ 

Kompletnie się odzwyczaiłam, a praca mi na obcasy nie pozwala. Zwykle noszę buty płaskie lub na około 2 cm obcasie. Szpilek nigdy nie nosiłam.