|
|
#3991 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXIV
to zależy na jakie pytania, na list nic ... na pytanie czy pójdzie ze mna na wesele _ tak, czy pracuje - tak, jak się czuje i jak zdrowie_ tak.
195cm
|
|
#3992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widzisz może coś na weselu się odmieni ![]() teoretycznie powinieneś ważyć 85 kg
|
|
#3993 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Chyba też będę się go trzymać ![]() Musimy być silne
|
|
|
|
|
#3994 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3995 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
85 ? toż byłbym patyczkiem chyba ja słysząłem że najlepiej ważyć tyle ile koncówka wzrostu i tego się trzymam, nie chce mniej ani więcej
|
|
|
#3996 |
|
Raczkowanie
|
Jak się pije,to się doła łapie,szczegolnie patrzac na te przytulajace sie pary czy na swoich znajomych,ja takiego doła złapałam wczoraj.Niby robiłam dobrą minę do złej gry...ale...ten dołek pozostał.Wczoraj się nabzdryngoliłam pokaźnie,kumpela mnie podtrzymuje na duchu,ale niewiele to daje.Pewnie zobacze niedługo byłego z nowa dziewczyna,bo on sie podoba innym,no cóż,serce pęknie po raz kolejny.
Miałam takie dni,ze chciałam ze soba skonczyc,z samej beznadziejnosci,o wszystko zawsze sie obwiniałam,bo jestem psujem i jestem głupia,beznadziejna. |
|
|
|
#3997 |
|
Rozeznanie
|
piałałem parę str wcześńiej, po prostu przestała z dnia na dzień i tyle a jak nie odb tel i nie odp na wiadomości to po ok 2tyg napisałem list
|
|
#3998 |
|
Raczkowanie
|
A mój (ex) TŻ właśnie się spakował i wyszedł... Jutro przyjeżdża po drugą "turę". Siedzę, piję wódkę z sokiem...ryczę jak bóbr.... i nie ogarniam życia
|
|
|
|
#3999 |
|
Raczkowanie
|
Szarak-to wesele może być przełomem ciekawe tylko czy pozytywnym. MAm nadzieje ze tak.
Ps : na mój post nikt nie zareagował a szkoda bo jestem ciekawa waszych rad/opinii |
|
|
|
#4000 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja w wiadomości pochłoniętej przez wizaż pisałam, że miałam dziś miły, intensywny dzień spędzony z koleżankami, ale teraz niedzielny dół wraca z podwójna mocą.. Wszystko pomaga na krótką metę, wypełniam czas jak tylko mogę najlepiej, ale wystarczy samotna przejażdżka tramwajem czy wieczór w domu i zaczynam ryczeć. Chociaż chyba coraz rzadziej.. |
|
|
|
|
#4001 |
|
Raczkowanie
|
niedziele sa najgorsze... przynajmniej u mnie. Ale to normalne chyba skoro przez ostatnie 3 lata kazda niedziele spedzałam z nim
|
|
|
|
#4002 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Rozumiem co czujesz, z jednej strony serce sie wyrywa do powrotu z drugiej strony rozsądek podpowiada, że to nie ma sensu, jak by to miało funkcjonowac, jak zaufać jeśli przez najbliższą osobę zostało się tak potraktowanym? Ja bym się ciągle bała czy coś mu znowu nie odwali i się nie rozmyśli |
|
|
|
|
#4003 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bo nie tańczę zbyt dobrze---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- Cytat:
mam nadzieję że jeśli pójdziemy na wesele to będzie okazja osobiśćie porozmawiać, na co bardzo liczę!
|
|
|
#4004 |
|
Raczkowanie
|
no bedzie nerwowo tak jak u mnie w nastepna sobote. ale ja chyba juz mniej to przezywam w koncu to 3 miechy
|
|
|
|
#4005 |
|
Zakorzenienie
|
Przecież taniec to nie wszystko. Będzie okazja do normalnej rozmowy, do spędzenia troszkę czasu razem i do zobaczenia się.
Sama miałam całkiem niedawno wesele i tak cholernie żałowałam, że nie zaprosiłam eks-a. A później jeszcze On napisał do mnie w dniu wesele
|
#4006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba ze na odwrót hehe
|
|
#4007 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a dwa minusy tu niestety plusa nie dadzą ..---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- aha, to miałbym jeszcze 10 kg ująć ? jak tu nie ma z czego ... to moze jednak to odwrotnie jest
|
|
|
#4008 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#4009 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny a czy mój były może się zakochać w swojej aktualnej dziewczynie skoro pisał mi jeszcze w wakacje że niby ją kocha,ale to nie jest taka wielka miłość jak była do mnie.Napisał też,że gdybym przyjechała teraz do niego to by ją zostawił ....
|
|
|
|
#4010 |
|
Raczkowanie
|
Kurcze Onna, sytuacja beznadziejna. On wciaz daje Ci nadzieje
.A pisalas mu zeby to On wrocil do kraju? Wtedy pokazalby ze faktycznie powaznie mysli i o Tobie i o waszym powrocie i pracy w zwiazku |
|
|
|
#4011 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ty tylko takie gadanie z jego strony Ja bym to olała i nie traktowała powaznie
|
|
#4012 |
|
BAN stały
|
Właśnie on nie wróci,bo stwierdził że on mnie zostawił z jakiegoś tam powodu i to ja powinnam do niego przyjechać bo on by tego bardzo chciał ...
I w ten sposób pokazała mu,że mi zależy ... |
|
|
|
#4013 | |
|
Raczkowanie
|
Wiecie, ja juz nie martwie sie napisaniem do niego. Ja sie martwie ze zaczne go blagac o powrot. Nie moge tak zyc. Co to za zycie?!
To nedzna wegetacja. Nic mnie nie cieszy, nic mnie nie obchodzi oprocz niego. Im wiecej czasu mija tym, ja wiekszej obsesji doznaje. Czas, czas ... ile tego czasu. Chyba Kornelciaczek ma racje, piszac, ze tylko nowa milosc wybijemi stara z glowy i to najlepsze lekarstwo na rozpacz i bol. ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Cytat:
Znaczy, zawsze obie strony sa winne. Tyle, ze ktoras bardziej, a druga mniej. |
|
|
|
|
#4014 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
beznadzieja, i dokładnie to samo sobie pytanie zadaje "co to za życie?" I nie mogę uwierzyć, że on wybrał życie beze mnie ![]() A przypomnij ile jesteś od rozstania? |
|
|
|
|
#4015 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Wiem mam za swoje ... bo od rozstania mi powtarzał,że wybrał inną bo ja mu kazałam ... W tym roku miał być nasz ślub cywilny
Edytowane przez Onnaa88 Czas edycji: 2012-11-04 o 21:22 |
|
|
|
|
#4016 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak strasznie tesknie i wciaz jest mi bardzo bardzo bliski, wlasciwie to nie sklamie piszac ze go kocham. ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Cytat:
.Mimo, tego wciaz uwazam ze warto walczy o cos co dla nas wazne i wartosciowe. Jesli myslisz, ze to co bylo jest do naprawienia, to moze faktycznie sprobuj malymi kroczkami. |
||
|
|
|
#4017 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ex mimo wszystko jest obecny wszędzie,za dużo wspólnych lat,za dużo wspomnień ... Ja mu napisałam,że jeżeli chce jeszcze ze mną w ogóle rozmawiać to ma wrócić i zostawić swoją dziewczynę z którą teraz jest.Nie zostawił jej nie przyjechał,dla mnie jednoznaczne to jest ... Ja zrobiłam już dużo,bo pisałam do niego wiele miesięcy po rozstaniu żeby się opamiętał,a on wybrał inną drogę,wybrał ją ... Edytowane przez Onnaa88 Czas edycji: 2012-11-04 o 21:29 |
|
|
|
|
#4018 |
|
Raczkowanie
|
ja też chciałam walczyć, on wszystko przekreślił bez żadnych prób naprawy
|
|
|
|
#4019 |
|
Raczkowanie
|
Dlaczego kochamy nie tych co trzeba?
Dlaczego oni nas nie kochaja? |
|
|
|
#4020 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:56.

a szkoda bo jestem ciekawa waszych rad/opinii

chyba ze na odwrót hehe

beznadzieja, i dokładnie to samo sobie pytanie zadaje "co to za życie?" I nie mogę uwierzyć, że on wybrał życie beze mnie