Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIII - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-04, 22:40   #271
Maliniarka
Zakorzenienie

Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIII

Cytat:
Napisane przez zyskowa Pokaż wiadomość
może troszkę, ale jak masz troszkę rozwarte usta to widać aparat
a wyobraź sobie co ja mam, skoro ja jestem nieco dziubkowata naturalnie
nic nie poradzę
ojejku jak masz naturalnie to normalne ale dzióbki mi się kojarzą z czymś takim raczej, trochę mnie to zaskoczyło, że ktoś tak napisał
prawie-hejt
ale jeszcze jestem za mało popularna na prawdziwego hejtera

KLIK!

Cytat:
też bym podeszła poważnie jakby mi ktoś tak mącił w biznesie
co racja, to racja!
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Maliniarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-04, 22:41   #272
moniiikaaa89
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez _polly_ Pokaż wiadomość
TŻ mi obiecuje, że jak odłożymy trochę kasy, to polecimy, znajomych swoich odwiedzi, pokaże mi co nieco.
A mi po cichu się marzy na stałe wybyć za granice.
a ja wręcz przeciwnie, nie chce się nigdzie wyprowadzać, za granicą nie jest tak kolorowo jak nam Polakom się wydaje.

Teraz odkładam na wyjazd do Niemiec, co by np. wstąpić też do DM
moniiikaaa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-04, 22:44   #273
_polly_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniiikaaa89 Pokaż wiadomość
a ja wręcz przeciwnie, nie chce się nigdzie wyprowadzać, za granicą nie jest tak kolorowo jak nam Polakom się wydaje.

Mieszkałam za granicą, więc wiem jak jest.

Ja do Niemiec akurat daleko nie mam.
80 km do Frankfurtu.

Mam dobrą figurę. Koło to też figura.
_polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-04, 22:45   #274
Maliniarka
Zakorzenienie

Cytat:
jeden z lepszych powodów do wyjazdu
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Stary 2012-11-04, 22:46   #275
moniiikaaa89
Rozeznanie

Cytat:
Mieszkałam za granicą, więc wiem jak jest.

Ja do Niemiec akurat daleko nie mam.
80 km do Frankfurtu.
no to bliziutko . A gdzie mieszkałaś?
Stary 2012-11-04, 22:49   #276
_polly_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maliniarka Pokaż wiadomość
Nie można zapomnieć o niemieckich słodyczach!
Dla mnie obowiązkowo musi być jeszcze ketchup z curry i remulada.
Cytat:
no to bliziutko . A gdzie mieszkałaś?
W Holandii.

Stary 2012-11-04, 22:53   #277
moniiikaaa89
Rozeznanie

Cytat:
przecież żartuje

polly długo byłaś w Holandii?
Stary 2012-11-04, 22:57   #278
_polly_
Zakorzenienie

Cytat:
przecież żartuje

polly długo byłaś w Holandii?
Wspominałam wyżej. Pół roku, ale wróciłam dla TŻ

Stary 2012-11-04, 23:00   #279
asiaasia58
Wolę prosto!

Ale mi się ciśnienie podniosło na sam koniec dnia...mamy w tym semestrze projekt z gospodarki wodnej w przemyśle i jestem w sekcji z dwoma innymi osobami. Temat projektu już dość dawno był wydany i jedna z dziewczyn powiedziała nam już na starcie, że mamy się tym projektem w ogóle nie przejmować, bo ona ma już gotowy projekt, bo ktoś znajomy na innej specjalce robił, więc tylko dane trzeba wpisać nasze i przygotować własny referat. Referować mamy w środę, więc już przed weekendem zaczęłam gonić laskę, że ma mi ten projekt przesłać, to ja go uzupełnię o dane i coś do prezentacji zacznę robić, żeby na środę było gotowe. Dzisiaj dostaję maila, otwieram i normalnie k&#$^ umarłam...Temat był zgodny tylko z jednym (JEDNYM) słowem - zakład przemysłowy to BROWAR. Kompletnie inny temat, bo nawet nie o wodzie tylko o ściekach. Mamy zrobić projekt, który opiera się na wyliczeniach ile wody krąży po zakładzie (do mycia, do produkcji itd.), a ja dostaję projekt, w którym słowem o wodzie nie jest wspomniane, tylko cały projekt, z góry do dołu, jest na temat ścieków...W dwa dni nie ma szans, żeby zrobić ten projekt od podstaw, a babka z tego przedmiotu jest raczej z gatunku tych, które nie lubią przekładania (i trudno jej się dziwić w sumie). Jesteśmy tak głęboko w pupie jak to jest tylko możliwe, jak dorwę tę dziewczynę, która rzekomo miała gotowy projekt to ją po prostu zabiję. Nie wiem co mam teraz zrobić, zwłaszcza, że to nie pierwsza tego typu sytuacja, na laborkach też jestem z tą laską w sekcji, w ogóle nie interesuje się tym co się robi na zajęciach, musimy z przyjaciółką wszystko robić praktycznie same (chcesz coś zrobić dobrze, zrób to sam), o sprawozdania się nawet nie pyta bo z góry zakłada najwyraźniej, że zrobimy to my...Poważnie myślę nad tym, żeby po prostu wywalić ją z sekcji i tu i tu i niech sobie radzi sama skoro taka mądra. Choćbym miała najnormalniej w świecie ją podkablować, że koleżanka ma generalnie wszystko głęboko w poważaniu. Za projekt się oczywiście będę musiała wziąć ja, więc spania przez najbliższe 72 godziny nie przewiduje Nienawidzę takich ludzi....

Sorki za taką epopeję, ale musiałam się wygadać, bo inaczej coś rozwalę..aż mi się niedobrze z tego wszystkiego zrobiło...
Stary 2012-11-04, 23:01   #280
moniiikaaa89
Rozeznanie

Cytat:
Wspominałam wyżej. Pół roku, ale wróciłam dla TŻ
a, przepraszam nie zauważyłam . Ja chyba za bardzo tęskniłabym za krajem i rodziną.
Stary 2012-11-04, 23:03   #281
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Cytat:
Ja bym chciała Anglia albo Holandia, w Holandii mieszkałam pół roku, ale wróciłam dla TŻ.
A TŻ mówi, że jak już się wyprowadzić, to do Stanów.
do Stanów? Tam już nic nie ma
Cytat:
nic nie poradzę
ojejku jak masz naturalnie to normalne ale dzióbki mi się kojarzą z czymś takim raczej, trochę mnie to zaskoczyło, że ktoś tak napisał
prawie-hejt
no ja nie wiem czy normalne a do tego jak się skupię na czymś to jeszcze bardziej robię dzióbka
Stary 2012-11-04, 23:06   #282
_polly_
Zakorzenienie

Cytat:
a, przepraszam nie zauważyłam . Ja chyba za bardzo tęskniłabym za krajem i rodziną.
Ja nie jestem mocno związana ze swoją rodziną, zwłaszcza, że zawsze robili mi pod górkę.

Cytat:
Jemu nie wytłumaczysz.

Stary 2012-11-04, 23:13   #283
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Cytat:
Napisane przez asiaasia58 Pokaż wiadomość
Ale mi się ciśnienie podniosło na sam koniec dnia...mamy w tym semestrze projekt z gospodarki wodnej w przemyśle i jestem w sekcji z dwoma innymi osobami. Temat projektu już dość dawno był wydany i jedna z dziewczyn powiedziała nam już na starcie, że mamy się tym projektem w ogóle nie przejmować, bo ona ma już gotowy projekt, bo ktoś znajomy na innej specjalce robił, więc tylko dane trzeba wpisać nasze i przygotować własny referat. Referować mamy w środę, więc już przed weekendem zaczęłam gonić laskę, że ma mi ten projekt przesłać, to ja go uzupełnię o dane i coś do prezentacji zacznę robić, żeby na środę było gotowe. Dzisiaj dostaję maila, otwieram i normalnie k&#$^ umarłam...Temat był zgodny tylko z jednym (JEDNYM) słowem - zakład przemysłowy to BROWAR. Kompletnie inny temat, bo nawet nie o wodzie tylko o ściekach. Mamy zrobić projekt, który opiera się na wyliczeniach ile wody krąży po zakładzie (do mycia, do produkcji itd.), a ja dostaję projekt, w którym słowem o wodzie nie jest wspomniane, tylko cały projekt, z góry do dołu, jest na temat ścieków...W dwa dni nie ma szans, żeby zrobić ten projekt od podstaw, a babka z tego przedmiotu jest raczej z gatunku tych, które nie lubią przekładania (i trudno jej się dziwić w sumie). Jesteśmy tak głęboko w pupie jak to jest tylko możliwe, jak dorwę tę dziewczynę, która rzekomo miała gotowy projekt to ją po prostu zabiję. Nie wiem co mam teraz zrobić, zwłaszcza, że to nie pierwsza tego typu sytuacja, na laborkach też jestem z tą laską w sekcji, w ogóle nie interesuje się tym co się robi na zajęciach, musimy z przyjaciółką wszystko robić praktycznie same (chcesz coś zrobić dobrze, zrób to sam), o sprawozdania się nawet nie pyta bo z góry zakłada najwyraźniej, że zrobimy to my...Poważnie myślę nad tym, żeby po prostu wywalić ją z sekcji i tu i tu i niech sobie radzi sama skoro taka mądra. Choćbym miała najnormalniej w świecie ją podkablować, że koleżanka ma generalnie wszystko głęboko w poważaniu. Za projekt się oczywiście będę musiała wziąć ja, więc spania przez najbliższe 72 godziny nie przewiduje Nienawidzę takich ludzi....

Sorki za taką epopeję, ale musiałam się wygadać, bo inaczej coś rozwalę..aż mi się niedobrze z tego wszystkiego zrobiło...
tak wspaniale znam ten problem, że gdybym się znała na tym, to spędziłabym pół nocy na tym aby Ci pomóc, już nie raz okazało się, ze jestem jedyną osobą, której zależy, a przez wykładowców nie jestem uważana jako ta solidna i ucząca się osoba

---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ----------

Cytat:
Ja nie jestem mocno związana ze swoją rodziną, zwłaszcza, że zawsze robili mi pod górkę.

Jemu nie wytłumaczysz.
ja też jakoś niespecjalnie są gorsze i lepsze chwile, ale przyszłość widze za granicą
Stary 2012-11-04, 23:29   #284
asiaasia58
Wolę prosto!

Cytat:
tak wspaniale znam ten problem, że gdybym się znała na tym, to spędziłabym pół nocy na tym aby Ci pomóc, już nie raz okazało się, ze jestem jedyną osobą, której zależy, a przez wykładowców nie jestem uważana jako ta solidna i ucząca się osoba
Heh, dzięki za zrozumienie Najlepsze jest to, że to ja jedna się denerwuję, ja jedna mam normalną trzęsawkę, bo mi zależy na tym żeby być na bieżąco, zwłaszcza teraz, jak na grudzień/styczeń się szykują obrony, egzaminy inżynierskie i o ile na pierwszym roku można się nie spieszyć to teraz naprawdę nie ma czasu na obijanie się...Przyjaciółka mnie trochę uspokoiła, jutro się mamy spotkać i będziemy to trzaskać, a na tej drugiej to chyba po prostu popełnię zbrodnię, no najwyżej pójdę siedzieć, trudno ...
Stary 2012-11-04, 23:36   #285
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
a słyszałyście to: http://www.youtube.com/watch?v=JvxG3...ure=plpp_video
dp, ale od dwóch dni to podśpiewuję
wyświetlenia pewnie dlatego są w takiej ilości, bo niektórym się dziewczyny z teledysku podobają i oglądają ileś razy

Mnie boli stylizacja tego śpiewającego pana- szczególnie te kolczyki i okulary i nie mogę na to patrzeć aż.

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Ja mam takie drewniane szufladki na kosmetyki http://lusterko-em.blogspot.com/2012...zechowuje.html i podobają mi się niepomalowane.
Kiedyś sama nad nimi myślałam, ale tż mi odradził - teraz nie wiem czy jednak były warte uwagi czy nie.

Chyba jednak wolę segregatory do szuflad- nawet muszę się pochwalić idzie mi odkładanie na miejsce
Żeby tak samo mi się chciało inne rzeczy odkładać jak kosmetyki to miałabym porządek na bieżąco zawsze.

Cytat:
Melduję się i ja Wczoraj popołudniu wybyłam z domu, wracam, a tu nowy wątek :P
Widziałam, ze coś o serialach plotkowałyście wczoraj, ja oglądam zdecydowanie za dużo :P Polskich wcale, za to zagranicznych się sporo nazbierało - Big bang theory (uwielbiam ), How I met your mother (ostatni sezon już kiepściutki, staczają się po równi pochyłej), Pamiętniki wampirów, Chirurdzy, PLL, True Blood, Prywatna praktyka, Supernatural..oglądałam też House'a oczywiście
Ale i tak moim najulubieńszym serialem pozostaną Przyjaciele, widziałam całość już chyba z 3 razy, po prostu kocham ten serial

Też lubię chirurgów I prywatną praktykę - szkoda, że ten sezon taki krótki będzie... i że to już ostatni sezon.
Dobrze, że chociaż Chirurdzy wraz z tym sezonem się nie skończą.

Dr house'a oglądam czasami- ale jestem dopiero w 1 sezonie, jeszcze jeden odcinek mi został, do Chirurgów się moim zdaniem nie umywa

Z aktualnych sezonów śledzę jeszcze 90210 i Plotkarę, z seriali z którymi jestem jeszcze nie na bieżąco oglądam Mad Men i The Good Wife (nie wiem jak to jest u nas tłumaczone oficjalnie)

Szkoda, że się skończyły gotowe na wszystko Brakuje mi czegoś w poniedziałki.

Z seriali, które mi nie podeszły to np Glee- ledwo jeden odcinek wytrzymałam.
Przyjaciele też mi nie podeszli- ale to tylko z takiego powodu, że nie cierpię sitcomów- ten śmiech publiczności w tle to dla mnie istna tortura.

Cytat:
Napisane przez Annaluka Pokaż wiadomość

Idę sprzątać łazienkę. Lubię to. Mam taki fetysz, że sobie oglądam te wszystkie kosmetyki, wycieram z kurzu, ustawiam równiutko Też tak robicie? Powiedzcie, że nie jestem sama, bo się zmartwię, że coś ze mną nie tak...
Ja staram się nie trzymać za wielu rzeczy w łazience- nie licząc aktualnie ulubionych szamponów, odżywek itd; kremy, sera, balsamy- w pokoju w komodzie. Po prostu ani łazienka moim rzeczom nie służy, ani mi się właśnie wycierać tego nie chce :Admin:

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Komentuj u innych. I koniecznie inaczej niż "Fajny blog. Zapraszam do mnie: xxxtestuje-testujexxx.blogspot.com". Jeżeli chcesz zostawić adres to musisz wiedzieć, że ktoś prędzej wejdzie na twojego bloga, jeżeli obok adresu pojawi się komentarz na temat notki, pod którą jest zostawiony. Zwykle jednak nawet zostawianie adresu nie jest konieczne - jeżeli twój komentarz będzie sensowy, to autor notki i tak zajrzy na twój profil i poszuka linka do bloga. Przynajmniej ja tak robię .
Tylko znowu widać po niektórych, że komentują tylko dlatego, że chcą żeby się odwzajemnić- szczególnie można to uświadczyć na tych najbardziej popularnych blogach.

Cytat:
Napisane przez Rodzynka1989 Pokaż wiadomość

Pytanie za 100pkt - czy lubicie jeśli ktoś wzbogaca recenzję danego produktu analizą składu? czy jest Wam to totalnie obojętne?
Pytam, bo zrobiłam sobie jedną prowizoryczną analizę i nie wiem czy ją dodać, czy olać i zachować tylko dla siebie, bo nikt tego nie będzie czytać
ja lubię

A jak nie analizę to chociaż sam skład wypisany- mistrzem biochemii nie jestem, ale chociaż widzę czy jakiś krem ma coś z mojej listy składników zakazanych.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2012-11-04 o 23:42
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-04, 23:39   #286
Maliniarka
Zakorzenienie

Cytat:
przecież żartuje
ja też
Cytat:
no ja nie wiem czy normalne a do tego jak się skupię na czymś to jeszcze bardziej robię dzióbka
nic strasznego, niektórzy jak się skupiają wywalają jęzor na brodę
Cytat:
a na tej drugiej to chyba po prostu popełnię zbrodnię, no najwyżej pójdę siedzieć, trudno ...
oddychaj Asiu, oddychaj!
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Stary 2012-11-05, 01:36   #287
Sondrina
BAN stały

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Mnie zadziwia jak ta firma rozwinęła się. Pamiętam, że kiedyś ich kosmetyki można było kupić w kioskach ruchu i raczej była to taka najniższa z możliwych półek cenowych. Używałam kilka lat podkładu matującego Oil Free. Teraz mają ogromny wybór, szkoda, że już nie sprzedają ich stacjonarnie.
Mi też Mariza kojarzy się z kioskami, dlatego się zdziwiłam, jak znalazłam na Wizażu wątek o zamawianiu kosmetyków tej marki u konsultantki. Myślałam, że mi się nazwy pomieszały, ale widzę, że nie
Cytat:
Napisane przez Czarna Orchidea Pokaż wiadomość
O matko czy tylko ja gdy udzielam rad na meila czy odpowiadam na pytania i nawet dziękuje nie usłysze jakby to był mój obowiązek...
Ja chyba jestem szczęściarą, bo mi zawsze dziękują i piszą, czy się sprawdziło To jest bardzo miłe Lubię doradzać Chyba minęłam się z powołaniem
Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Moi rodzice też są hałaśliwi
Moja mama zawsze tak się trzaska rano, że budzi mnie z kamiennego snu. Ona tylko bierze swój krem z szafki, a robi przy tym hałasu, jakby podłączała wiertarkę... Mój tato za to jest cichy i jego obecności nie rejestruję, gdy śpię
Cytat:
Cześć dziewczęta Widzę, że dalej produkujecie jak szalone Mniemam, że nie tylko ja mam weekend pt. "chciałabym się zakopać pod kołdrą i niech nikt mnie nie rusza" Byłam wczoraj na imprezce, niby kupa luda, sami znajomi, ogólnie mogło być fajnie, ale jakiegoś przymuła złapałam i w sumie przez większość imprezy siedziałam z jubilatem na ganku :P Oboje mieliśmy jakiś nastrój do spania i generalnie popijaliśmy i marudziliśmy :P Jednak jak na imprezie jest tak dużo osób to też nie jest dobrze, w mniejszym gronie jakaś taka większa integracja jest, a tu ciężko było z każdym pogadać na takiej dużej przestrzeni. Jeszcze impreza była dość kawałek za miastem, transport dopiero rano busem albo kierowcami jakby wytrzeźwieli, a ja tak chciałam do łóżka :P Na szczęście jeden kolega co nie pił się zlitował i nas po 4 rzucił do domu
Też wolę kameralne imprezy A najlepiej bawię się w gronie 3-4 osób. Najlepiej wspominam całonocne imprezy z moimi kumplami i koleżanką. Atmosfera była taka rodzinna I każdy z każdym mógł pogadać

Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
Też wczoraj byłam na imprezie, tylko w klubie. Ludzi co nie miara, faceci po alkoholu jak to faceci - przylepy, musiałam się odganiać. Nawet mój pierścionek wzięty przezornie jako niby "pierścionek zaręczynowy" do odstraszania potencjalnych desperatów nie pomagał, tylko wręcz nakręcał bardziej Ale zwinęłam się po 1:00 bo poduszeczki w stopach mi się odparzyły od butów (10cm obcas)...
Może myśleli, że się pobawią bez zobowiązań.... Czasem ten pierścionek może zostać opacznie zinterpretowany...

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Na mój blog notorycznie zagląda jakiś fetyszysta, ciągle wyszukuje mnie po gołych obojczykach
Matko, skąd się tacy ludzie biorą i pytanie, czy ślinią się do zamieszczanych przez nas zdjęć...

Cytat:
Ja bym chciała Anglia albo Holandia, w Holandii mieszkałam pół roku, ale wróciłam dla TŻ.
A TŻ mówi, że jak już się wyprowadzić, to do Stanów.
Swego czasu też myślałam o wyjeździe do Anglii, ale mi przeszło. Teraz mam inne plany i pomysł na siebie

Cytat:
Współczuję... Niektórzy lubią żerować na pracy innych... Najlepszym przykładem jest moja koleżanka, która bardzo chciała robić referat z moją kumpelą. Weekend przed oddaniem referatu nie odbierała telefonów, nie odpowiadała na SMSy. Wiedziała, że moja kumpela i tak to zrobi. Na koniec bezczelnie kazała się dopisać do pracy. A na laborkach to też mnie czasem coś trafia... Jak jestem w grupie z chłopakami, to wszyscy robimy po równo. Ale jak kiedyś trafiłam do grupy z samymi dziewczynami, to czułam się jak kopciuch wśród księżniczek. One sobie siedzą i plotkują, a ja mam zasuwać za wszystkie... Dlatego gdy nie jestem w grupie z kumpelą i jej facetem, to dołączam do chłopaków, bo ci chociaż mnie nie będą wykorzystywać. Ba, na dodatek sami zadeklarują mycie szkła, czego szczerze nie znoszę
Sondrina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 06:04   #288
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a
Konto usunięte

Cytat:
no niestety prawda leży pośrodku pewnie

super, że mnie zrozumiałaś, to znaczy, że jeszcze nie zapomniałam zasad ortografii itp. a czasami jest ciężko

jakoś nie wierzę, że to jakiś Kamil
Ja też średnio w to wierzę

Cytat:
miłego spotkania!

serio wyglądam jakbym dzióbek robiła?
nie cierpię tego
Dziękuję bardzo
Troszeczkę tak, ale zupełnie nienachalnie Poza tym, masz powód

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
pewnie i tak ją kupię bo to limitka
a u nas tak sobie było... widziałam, że fotki takie jakby pochmurne były i dlatego tak myślałam
Najlepszy argument

Cytat:
nic nie poradzę
prawie-hejt

KLIK!

co racja, to racja!
Padłam! Co za obrazek

Cytat:
Dla mnie obowiązkowo musi być jeszcze ketchup z curry i remulada.

W Holandii.
Też uwielbiam ten ketchup z curry, świetny jest

Cytat:
Ale mi się ciśnienie podniosło na sam koniec dnia...
Przykro mi, Asiu... Też wiem jak to jest Dlatego najlepiej liczyć na siebie, ja jak tylko mogę to robię prace samodzielnie, bo każda praca grupowa źle się kończy Współczuję Ci teraz bardzo, mam nadzieję że uda Ci się to w miarę sprawnie zrobić...

Cytat:
No to piona...

Nie mogłam dzisiaj zasnąć, od północy do piątej leżałam i gapiłam się w sufit... A o 5:10 trzeba wstać... Czuję się jak zombie, a dzisiaj tyle do zrobienia...

Edytowane przez 5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a
Czas edycji: 2012-11-05 o 06:09
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 06:43   #289
kaarooo
Zakorzenienie

Cytat:
Heh, dzięki za zrozumienie Najlepsze jest to, że to ja jedna się denerwuję, ja jedna mam normalną trzęsawkę, bo mi zależy na tym żeby być na bieżąco, zwłaszcza teraz, jak na grudzień/styczeń się szykują obrony, egzaminy inżynierskie i o ile na pierwszym roku można się nie spieszyć to teraz naprawdę nie ma czasu na obijanie się...Przyjaciółka mnie trochę uspokoiła, jutro się mamy spotkać i będziemy to trzaskać, a na tej drugiej to chyba po prostu popełnię zbrodnię, no najwyżej pójdę siedzieć, trudno ...
Asia A hmm.. musisz ją dopisać do projektu, skoro go nie zrobiła?

Cytat:
Jak nie ma, jak jest

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Też lubię chirurgów I prywatną praktykę - szkoda, że ten sezon taki krótki będzie... i że to już ostatni sezon.
Ja właśnie nadrabiam Chirurgów. I strasznie pewne osoby działają mi na nerwy

[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37430050]
Padłam! Co za obrazek [/QUOTE]
Nie wiem czemu, byłam przekonana, że zaraz coś wyskoczy zza jej pleców

Dzień dobry. Kawa mi się skończyła. Od godziny nie śpię, paskudna pogoda jest. Ale wtorek zapowiada się ciekawie Poranna kawa w towarzystwie B. a potem wieczorem kino

kaarooo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 08:44   #290
aSHa85
Zadomowienie

ależ ten weekend szybko minął... i znowu do pracy rodacy :/

Cytat:
Napisane przez Sondrina Pokaż wiadomość
Przebierz się za Bukę:P Wystarczy tylko prześcieradło

Cytat:
Napisane przez Rodzynka1989 Pokaż wiadomość
aaa, i wszystko jasne
mi też się właśnie całkiem inaczej skojarzyło
też o czymś innym pomyślałam
Stary 2012-11-05, 08:49   #291
asiaasia58
Wolę prosto!

Cytat:
Napisane przez kaarooo Pokaż wiadomość

Dzień dobry. Kawa mi się skończyła. Od godziny nie śpię, paskudna pogoda jest. Ale wtorek zapowiada się ciekawie Poranna kawa w towarzystwie B. a potem wieczorem kino
Dopisać nie muszę, potem tylko będzie zamieszanie jak na zajęciach laska stanie z nami w kolejce żeby oddać projekt i zobaczy, że jej na nim nie ma Ale chyba tak zrobię, żeby to było pierwszy raz to może bym odpuściła, no niby każdy się może czasem pomylić, ale ta laska jest wyjątkowo bezczelna, to laboratorium, które mam takie długie i męczące z grzebania w ziemi mamy niby w poniedziałki, ale jeszcze w środę i piątek trzeba tam podskoczyć żeby podlać ziemię bo musi być stała wilgotność do badań - najpierw cały czas chodziłam ja z moją przyjaciółką to robić, mimo, że tamta mieszka praktycznie zaraz koło uczelni i zajęłoby jej to 5 minut Raz jak chciałyśmy żeby ona skoczyła bo wyjątkowo ani ja ja ani moja psiapsióła nie mogłyśmy to napisałyśmy do niej, ale najpierw nie odpisywała, a potem wyłączyła telefon ;] I pomiarów tego dnia nie ma wcale...Także mówię Wam - nic tylko kurde znaleźć kawałek twardej ściany i walnąć głową...
Stary 2012-11-05, 08:50   #292
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Cytat:

Może myśleli, że się pobawią bez zobowiązań.... Czasem ten pierścionek może zostać opacznie zinterpretowany...
No właśnie niestety nie zadziałał tak, jak powinien... Jeden z nich, największy desperat powiedział mi dodatkowo, że: "Uwielbia mężatki i zaręczone", a widząc moją zniesmaczoną minę zaczął gadać mojej przyjaciółce, że ona to jest średnia, ale ja mu się podobam, niemniej najchętniej "wziąłby nas obie". A także wspomniał, że "bardzo godnie zarabia". W momencie byłam zniesmaczona... A moja przyjaciółka jest pyskata (i mężatka ), więc się odczepił.

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.

Edytowane przez trustmyself
Czas edycji: 2012-11-05 o 08:52
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 08:57   #293
asiaasia58
Wolę prosto!

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość

Dr house'a oglądam czasami- ale jestem dopiero w 1 sezonie, jeszcze jeden odcinek mi został, do Chirurgów się moim zdaniem nie umywa

Z aktualnych sezonów śledzę jeszcze 90210 i Plotkarę, z seriali z którymi jestem jeszcze nie na bieżąco oglądam Mad Men i The Good Wife (nie wiem jak to jest u nas tłumaczone oficjalnie)

Szkoda, że się skończyły gotowe na wszystko Brakuje mi czegoś w poniedziałki.

Z seriali, które mi nie podeszły to np Glee- ledwo jeden odcinek wytrzymałam.
Przyjaciele też mi nie podeszli- ale to tylko z takiego powodu, że nie cierpię sitcomów- ten śmiech publiczności w tle to dla mnie istna tortura.
Oj takich seriali, których nie zmogłam też jest sporo, jak choćby wspomniane przez Ciebie Glee A co do Chirurgów - House'a - ja najpierw oglądałam House'a, a dopiero w te wakacje zaczęłam Chirurgów (chyba w dwa tygodnie walnęłam te 8 sezonów :P) i wtedy dopiero zobaczyłam, że House to w sumie nic specjalnego

---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ----------

Cytat:
oddychaj Asiu, oddychaj!
No staram się...Mam tylko nadzieję, że jej dzisiaj nie spotkam, lepiej dla niej by było żebym jej nie spotkała

---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ----------

Cytat:
Też wolę kameralne imprezy A najlepiej bawię się w gronie 3-4 osób. Najlepiej wspominam całonocne imprezy z moimi kumplami i koleżanką. Atmosfera była taka rodzinna I każdy z każdym mógł pogadać

Współczuję... Niektórzy lubią żerować na pracy innych... Najlepszym przykładem jest moja koleżanka, która bardzo chciała robić referat z moją kumpelą. Weekend przed oddaniem referatu nie odbierała telefonów, nie odpowiadała na SMSy. Wiedziała, że moja kumpela i tak to zrobi. Na koniec bezczelnie kazała się dopisać do pracy. A na laborkach to też mnie czasem coś trafia... Jak jestem w grupie z chłopakami, to wszyscy robimy po równo. Ale jak kiedyś trafiłam do grupy z samymi dziewczynami, to czułam się jak kopciuch wśród księżniczek. One sobie siedzą i plotkują, a ja mam zasuwać za wszystkie... Dlatego gdy nie jestem w grupie z kumpelą i jej facetem, to dołączam do chłopaków, bo ci chociaż mnie nie będą wykorzystywać. Ba, na dodatek sami zadeklarują mycie szkła, czego szczerze nie znoszę
Co do pierwszego - lepiej bym tego nie ujęła Kiedyś jak byłam młodsza to bardziej mnie kręciły takie imprezy, że dużo ludzi było, szło się gdzieś do klubu czy coś, teraz na starość to takie kameralne domówki zdecydowanie bardziej lubię Do tego jeszcze herbatka i kapcie hahah
Co do drugiego - też zazwyczaj byłam w sekcji z moją przyjaciółką i facetami jak się dało i wtedy wszystko było ok, teraz nam się grupa trochę zmieniła, bo doszły specjalności itd. więc automatycznie jakieś rotacje się porobiły i to niestety na gorsze...Szkło mogę myć, no problem, ale jak przez 6 godzin zapierniczam jak mały motorek bo ktoś przez całą laborkę robi to co inni kończą po godzinie a potem sobie siedzi, to też mnie trafia..
Stary 2012-11-05, 09:02   #294
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Cytat:
nic strasznego, niektórzy jak się skupiają wywalają jęzor na brodę
na szczęście mi się to nie zdarza, w ogóle ja nie otwieram ust bez powodu nawet nie zdarza mi się spać z otwartymi ustami, nie wiem czemu, ale nawet jak śpię na plecach i to normalne, że usta się otwierają, to ja czasami się budzę, bo boli mnie szczęka, tak mam ściśnięte zęby
Cytat:
Moja mama zawsze tak się trzaska rano, że budzi mnie z kamiennego snu. Ona tylko bierze swój krem z szafki, a robi przy tym hałasu, jakby podłączała wiertarkę... Mój tato za to jest cichy i jego obecności nie rejestruję, gdy śpię
moi rodzice zachowują się cicho, za to ja im ciszej chcę się zachowywać tym głośniej wychodzi
Cytat:
Napisane przez kaarooo Pokaż wiadomość
ja ostatnio jak robiłam projekt za grupę 9 osób to aż mi przykro było jak musiałam je wszystkie wpisać, bo tak naprawdę tylko ja spędziłam tydzień na robieniu tego i nikt mnie nawet nie zapytał jak mi idzie i czy trzeba mi pomóc
ale to już nie pierwszy raz. Szkoda mi tylko TŻ, bo spędza swój wolny czas pomagając mi za te wszystkie wredne @@@
chyba sama jestem sobie winna, bo zależy mi na dobrych ocenach i wiadomo, że zrobię to czy tamto
Stary 2012-11-05, 09:10   #295
Patalus
Zakorzenienie

pochwalony z rana
która już godzina, a mi się oczy kleją jeszcze
próbuję kota oswoić, bo taki gówniarz do mnie na korytarz przychodzi i jego matę podkarmiam, to może dadzą się oswoić
Stary 2012-11-05, 09:27   #296
lele
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez panna mrau Pokaż wiadomość
Jakich dziwnych macie tych facetów mój to sam dba o to, żeby w mieszkaniu paliły się świeczki i kominki z olejkami
Mój też lubi jak w domu ładnie pachnie. Wczoraj gdy tylko wróciliśmy do domu i się rozpakowaliśmy zapytał się dlaczego czacha się jeszcze nie pali
Cytat:
Napisane przez Aniusia1408 Pokaż wiadomość
Hej
Niestety wróciłam już do Olsztyna ;(
Ja też. I do dziś czuję niewyspanie. Mimo, że wczoraj spaliśmy od 17 chyba. No z przerwami.

Cytat:
Dla mnie obowiązkowo musi być jeszcze ketchup z curry...
Uwielbiam
Cytat:
Nie lubię takich ludzi.

Miłego dnia!
lele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 09:30   #297
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
No właśnie niestety nie zadziałał tak, jak powinien... Jeden z nich, największy desperat powiedział mi dodatkowo, że: "Uwielbia mężatki i zaręczone", a widząc moją zniesmaczoną minę zaczął gadać mojej przyjaciółce, że ona to jest średnia, ale ja mu się podobam, niemniej najchętniej "wziąłby nas obie". A także wspomniał, że "bardzo godnie zarabia". W momencie byłam zniesmaczona... A moja przyjaciółka jest pyskata (i mężatka ), więc się odczepił.
na wieczorze panieńskim mojej koleżanki pojechałyśmy na kilka godzin na dyskotekę, miałyśm królicze uszy, więc się wyróżniałyśmy ludzie składali jej życzenia, a jeden koleś podszedł i zapytał czy nie ma ochoty na ostatni skok w bok. Koleżanka mówiła, że żałuje, ze nie dała mu po mordzie, ale była w ogromnym szoku i stała tylko jak wryta
Stary 2012-11-05, 09:39   #298
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

Cytat:
na wieczorze panieńskim mojej koleżanki pojechałyśmy na kilka godzin na dyskotekę, miałyśm królicze uszy, więc się wyróżniałyśmy ludzie składali jej życzenia, a jeden koleś podszedł i zapytał czy nie ma ochoty na ostatni skok w bok. Koleżanka mówiła, że żałuje, ze nie dała mu po mordzie, ale była w ogromnym szoku i stała tylko jak wryta
Mnie na moim panieńskim też jakiś gość 'podrywał'... aż żal opowiadać, choć na szczęście nie był tak bezpośredni jak ten, o którym pisałaś.

mam dziś tyle roboty, że aż mi się nie chce zaczynać... muszę przygotować dokumenty październikowe w pracy, powinnam się oprócz tego pouczyć i dokończyć pisać pracę, o 16 wychodzę na portugalski, potem o 18 mam salsę, potem następne zajęcia, kończę przed 21, a jeszcze później obiecałam znajomym pójść z nimi na imprezę. Jak dożyję jutra to będę mistrzem.
Eh, i jeszcze laptop na którym pracuję nie chce mi się uruchomić...
panna mrau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 09:50   #299
_polly_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lele Pokaż wiadomość

Uwielbiam
Aż sobie ochoty narobiłam na ten ketchup.
TŻ coś mi się rozchorował.

Stary 2012-11-05, 09:57   #300
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez Annaluka Pokaż wiadomość

Jakbym mojego chłopaka słyszała... Tylko mój wchodzi do pokoju i ostentacyjne zaczyna kaszleć, prychać, że go dusi, że musi wyjść, że jak ja mogę siedzieć w tym pokoju... Pfff!

.
To ja na jakiś wyjątek trafiłam, który sam lubi takie rzeczy. Ba, nawet kadzidełka sam pali.
Ja akurat od kadzidełek wolę olejki zapachowe/świece.

Mój tata znowu nic do zapachu nie miał, tylko wszędzie widział pożary

---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ----------

Cytat:
Napisane przez Malwina_89 Pokaż wiadomość
Normalnie pada dzisiaj u mnie rekord wyświetleń bloga w ciągu doby Jak dla mnie ponad 400 to duuuużo
gratuluje

Cytat:
Napisane przez Myszołapka Pokaż wiadomość

Co do wosków YC to kupiłam sobie chyba z 6 sztuk i leżą, bo nie mam jeszcze kominka do roztapiania ich. Muszę się zaopatrzyć w takie cudo w najbliższym czasie
Ja mam różne i najbardziej lubię z flo, bo ma zdejmowaną górę- łatwo zapalić podgrzewacz.

A w naturze patrzałaś? Tam zwykle jakieś są.

Cytat:
O jezu ania z zielonego wzgórza w telewizji normalnie jakbym znowu miała kilka lat
Film mi się nie podobał.
Ale książki czytałam wielokrotnie- ach te czasy bez internetu

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Annaluka, nie przesadzaj, Warszawa to miasto jak każde inne, nie ma się czego bać. Potem będziesz żałować, że stchórzyłaś.
Dokładnie
Znaleźć przesiadkę na dworcu to żaden problem- tak jak w każdym mieście(a nawet łatwiej się zorientować niż w Poznaniu, bo tam kiedyś dwa pociągi z jednego toru potrafiły odjeżdżać), a jeszcze złote tarasy blisko

Cytat:

może świeczka stała na zimnie?
Np, a też folia aluminiowa różnie działa w zależności od tego po której stronie jest część błyszcząca, a po której matowa.

Cytat:
O matko czy tylko ja gdy udzielam rad na meila czy odpowiadam na pytania i nawet dziękuje nie usłysze jakby to był mój obowiązek...
I powiedz, że to jeszcze takie rady- że gdyby komuś się chciało poświęcić chwilę na bloga to by sam wszystko znalazł?

Podziwiam niektóre blogerki, które nie dość że poświęcają sporo czasu na bloga to jeszcze chce im się po raz 1500100900 odpowiadać na powtarzające się pytania.

Bo po co poświęcić swój czas- lepiej napisać- mam takie i owakie włosy/cerę, pomóż pani!

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2012-11-05 o 10:16
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości