![]() |
#871 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz. III
hej
![]() jestem na 22 stronie wiec mam trochę do nadrobienia ![]() Ptaszysko to dzisiaj te kciuki mamy trzymać prawda ![]() ![]() ![]() a u mnie tż się pochorował wczoraj, być moze ze zaraziłam go anginą bo miał wysoką temp ![]() ![]() Dziś idziemy do lekarza i on i ja z Julką bo Julce zaczeły schodzić paznokcie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() to ide do kolejnej strony ![]()
![]() |
![]() |
#872 | |
Rozeznanie
|
hej dziewczyny..
![]() i po weekendzie.. miałam męża 4 dni w domu więc czasu na wizaż nie za bardzo.. z tego co pamiętam to chanel coco butki śliczne! ![]() ![]() a jeśli chodzi o prezent dla 2 latki to potwierdzam wszelkiego rodzaju sprzęty domowe, moja codziennie bawi się kuchnią, jest szał.. ![]() ja za to potrzebuję pomocy z prezentem dla chłopca.. prawie 4 latka.. może któraś podpowie..? ![]() oczywiście kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty!! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ---------- Cytat:
będzie dobrze.. ![]() ![]() wszystko będzie ok! ![]() trzymam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i kopniaczek w tyłeczek na szczęście.. ![]()
![]() |
![]() |
#873 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#874 | |
Zakorzenienie
|
Kochana, mocno Cie sciskam!!!!! Bedzie dobrze. Nerwy w konserwy i usmiech na buzie! niech moc bedzie z Toba!!!!!
Cytat:
A ja zaraz musze wyjsc, bo sobie zapomnialam z bankomatu skorzystac... alez stres...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#875 |
Rozeznanie
|
dziewczyny a tak trochę z innej beczki to ile ZUS ma czasu na wypłacenie kasy, załóżmy że L4 mam do dziś 5 listopada, to kiedy mogę się spodziewać pieniędzy?
![]() |
#876 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#877 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przeprzepiekne! Chyba i ja zaczne kupować coś, bo juz nie wytrzymam, oprócz kocyka, który kupiłam miesiąc temu i gratisów z targów "moda na brzuszek" nie mam jeszcze nic;p Cytat:
Cytat:
3mam kciuki za doktorat i wizyty dzisiejsze! A i jeszcze może jakis pomysł na prezent dla 9-cio latka? w maju idzie do komuni- taki ni to duży ni mały....Ma 2 starsze siostry to moze gra planszowa? Kolejki, tory, ksiązki, auta zdalnie sterowane, rzutki juz byly... Edytowane przez klementyna1 Czas edycji: 2012-11-05 o 08:26 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#878 |
Zadomowienie
|
Witam!
![]() Monika czyli jednak pamięć mnie zawodzi ![]() ![]() ale już znalazłam posta i wiem, że to Villga szukała świątecznych wzorów na kartki Ptaszysko powodzenia na obronie ![]() ![]() OtTakaJa trzymaj się dzielnie, na pewno wszystko będzie dobrze. Dawaj znać jak się czegoś dowiesz ![]() ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- A! przypomniało mi się - dostałam niedźwiadka z bebilonu ![]()
![]() |
#879 | ||||||
Zakorzenienie
|
![]() u mnie tak samo ![]() mam nadzieję że wszystko będzie dobrze ![]() Cytat:
Więc poród również ze znieczuleniem ![]() Cytat:
![]() ![]() super butki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() zdrówka dla was szybko zdrowiejcie ![]() Cytat:
![]() ![]() Wojjj nadrobiłam was w końcu ![]() teraz już będę zaglądać częściej bo miałam intensywny weekend i nie dałam rady. Byliśmy na urodzinach 4 latka i jak pisałam kupiliśmy kolejkę z torami, światłąmi dźwiękiem i dymem... mały był zadowolony ![]() ![]() A do tego szwagierka(żona brata Tżta) jest też w ciąży i jej siostra też i obie mają termin na 12 marca ![]() ![]() Ale dzień leje całą noc aż do teraz , no a ja wyłażę z wyrka i idę na śniadanko ![]() ![]() Wracam potem... Aha ![]() ![]() (moja w środę ![]() Ptaszysko i dl Ciebie za Twoją obronę ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#880 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#881 | ||
Zakorzenienie
|
ok trzyamy kciuki
bedzie dobrze ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() czyli dziś 6 wizyty, Liwka juz na wizycie, wiec czekamy na wiesci o Michalince. ![]()
![]() |
![]() |
#882 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() porażka.. Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#883 |
Rozeznanie
|
jeju dziewczyny ale mnie wystraszylyscie, juz myslalam, ze ja tez od ZUSu bede dostawac. Na szczescie nie... W malych firmach tak jest... To jest jakas masakra, jak mozna od lipca komus nie wyplacac, jak niby czlowiek ma wyzyc, tragedia i nie wiem czy zaklad pracy ma prawo odmowic zaniesienia L4 i kazac czlowiekowi samemu, nie wydaje mi sie :/ ale jak ma w ogole nie zaniesc, to moze juz lepiej samemu ku pewnosci
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#884 |
Wtajemniczenie
|
Bry
![]() Kolejny piękny dzień przed nami, czekamy na wieści z wizyt i ze szpitala ![]() A te butki Coco to chyba na jakieś większe dzieci, czy małym dzieciakom też się zakłada takie buty ? po co ![]() A co do czekania na kasę z ZUS to masakra ![]()
![]() |
#885 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#886 |
Zakorzenienie
|
W Lublinie chalapa i ciapa, ale ide po chabaninę, bo nie ma co na chleb położyć!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#887 | |
Zakorzenienie
|
![]() trzymam kciuki zeby wszystko było dobrze ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#888 | ||||
Zakorzenienie
|
cześć
![]() ja właśnie nadal szukam fotek akwarium ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a co do wizyty wróżki to mamy taki zwyczaj,że oczywiście wkłada ząbek pod poduszkę na noc ,a rano znajduje pieniążek + duży pieniążek czekoladowy..... wyobrażcie sobie ,że kuba całaą noc czuwał ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
jak kuba miał rumień to tylko wysypka i koniec.... a tu paznokcie??? skóra schodzi??? ![]() Cytat:
![]() a co do prezentów dla dzieci to ja przyznję ,że to trudne.... mój kuba od początku prawie dinozaury, książki (teraz to już takie popularno- naukowe o planetach , kosmosie ,ciele człowieka),bohaterzy i lego ,lego ,lego...... a ninka to dinozaury,bohaterzy, pieski, lego,lego ,buty,buty ,ciuchy ,książki.... i oboje jeszcze szczególnie bardzo uwielbiają rysować -kochają wręcz!!! więc kredki w każdej ilości ..... ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- ptaszysko - ![]() ![]() ![]() i ![]()
![]() |
![]() |
#889 | |||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() wizyty: LiwkaO - 9.00 pani22ka - 10.00 Mokka83 - 14.40 Moderna - 16.00 Mi6ka - po 17.00 maria28 - 18.00 Trochę się ich nazbierało ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#890 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#891 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o ja bym zjadła ![]() [QUOTE=nestelle;37418210 teraz obmyśla plan jak w nocy złapać wróżkę zębuszkę.... a ja kombinuję jak się nie dać złapać..... ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#892 |
Rozeznanie
|
Bo to wiekszy zaklad pracy niz 20 osob - wtedy placi Ci pracodawca i sam rozlicza ZUS, dzieki Bogu ... Bo jak to uslyszalam ile sie czeka, to malo zawalu nie dostalam, ja bym nie dala rady tak, bo akurat u nas TZ zmienial prace i moje zarobki byly bardzo bardzo wazne :/ tragedia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#893 | |
Zakorzenienie
|
nom wesoło
![]() ![]() ![]() ![]() nom ja właśnie się z tym problemem borykałam i dziewczyny mi tu radziły klocki, książki, i kolejkę m.in i ja w sumie od początku o tej kolejce myślałam bo samochodów wszelkiej maści, koloru i rozmiaru to ma dużo z resztą zawsze tylko samochody albo traktory więc kolejka zdaje się być dobrym pomysłem ![]() ![]() Cytat:
![]() szwagierki to drugie a siostry trzecie dziecko... ![]() ale mają wcześniejsze dzieci z jednego roku tylko miesiąc dwa różnicy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#894 | ||||
Zakorzenienie
|
mi też
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#895 |
Zakorzenienie
|
gdzie ta Liwka bo nie będę mogła pojśc ze spokojem na dworzec.
pani22ka też by mogła zdążyć wrócić przed moim wyjsciem hehe po pozniej przez tel to kiepsko sie cytuje. a tak w ogóle to jestem strasznie głodna od wczoraj. manadrynki nie wystarczyły trzeba kanapki wcinac heh ![]()
![]() |
#896 |
Wtajemniczenie
|
to ja od razu uprzedzam, że nie wracam prosto po wizycie do domku, tylko jedziemy do teściów, bo dziś Elżbiety
![]() ![]() Tak więc pojawię się wieczorem z meldunkiem ![]()
![]() |
#897 | |
Zakorzenienie
|
świetne
![]() ale sodkie ![]() ![]() Cytat:
![]() to czekam na przepis na ciasteczka ![]() dla 2 latki to moze być jak któraś pisała kuchnia albo zestaw naczynek kubeczki+talerzyki+dzbanu szek (u nas do tej pory to w obiegu) albo puzzle, albo lalka +butelka+nocnik(Julka takie dostała i tez do tej pory sie tym bawi)
Ten znalazł swoje miejsce na ziemi, kto znalazł miejsce w sercu drugiego człowieka ![]() ![]() ![]() K ![]() W ![]() Edytowane przez Malpka Czas edycji: 2012-11-05 o 10:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#898 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny ja dopiero się z łóżka podniosłam wczoraj wieczorem tak mi dziąsło spuchło, a dzis rano buzi nie moge domknąć
![]() ![]() ide gotować z babcia pierogi ![]() pisałyście o prezentach ja mam 2 chrzesniaków i to z jednego roku w odstępie urodzin 3 miesiące ! Chłopcy mają 5 lat, jeden jest za granicą ale znów drugi ma brata który ma jeszcze w grudniu urodziny wiec wyobraźcie sobie jak ja sie musze głowić na święta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#899 |
Rozeznanie
|
hej dziewczyny ja wpadłam na moment bo lecę zaraz na wizytę do dentysty
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#900 |
Zakorzenienie
|
no pani22ka kto u ciebie siedzi??? Torres czy Torresowa?
Edytowane przez Dragusia88 Czas edycji: 2012-11-05 o 10:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:20.