|
|
#391 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice już po 60-tce. Część 61.
Cytat:
![]() specjalnie nie zaszalelismy bo produkty na obiad i kolację ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No i kciuki mocne trzymam! Cytat:
![]() niby prysznic ma głęboki brodzik więc za małą wannę mógłby robić, ale co z tego skoro nie maja do niego zatyczki ![]() Cytat:
![]() jak się epoka podobała? Cytat:
![]() Gotka, fotograf kuzynki to chyba bije rekordy
|
||||||
|
|
|
#392 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też taki miałam ![]() Cytat:
Głowa mi pęka i zastanawiam się, czy brać tabletkę, czy pic druga kawę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Też ostatnio czesto dodaję imbir do herbaty, albo do grzanego wina Kolega mi polecił i tak jakoś mi zostało
I tak płynie czas... I dzień do dnia niepodobny... Edytowane przez magda2109 Czas edycji: 2012-11-05 o 09:23 |
||||
|
|
|
#393 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I oby Twoje przeczucia się spełniły Szybko zleci Sama zobaczysz. Dziękuje ![]() Cytat:
A współlokator zaczyna szkołę przetrwania ![]() Oby tak było ---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- Cytat:
Słyszeć o tym to jeszcze nic- to trzeba zobaczyć Mój Młody wraca kiedyś z zajęć i drze się z korytarza: WRÓCIŁEM! Talerz mi myć bo jestem głodny. Oczywiście żartował, żeby mu myć talerz- poza tym chyba nikt nie jest tak głupi, żeby drugiemu myć talerz, skoro sam może Nikt oprócz... No właśnie ![]() Albo raz bym się zabiła o miskę przy łóżku bo współlokator uczynnie postawił Młodemu, żeby miał jak wróci z imprezy A co do fotografa- zdolny koleś
|
|||
|
|
|
#394 |
|
Zakorzenienie
|
Głowa mi pęka. pogoda do d. Najchętniej bym dziś nosa za drzwi nie wystawiała.
|
|
|
|
#395 |
|
Zakorzenienie
|
a my mamy malego lokatora w domu - Lilith na razie na niego prycha tylko. Ale fajny maly jest
tak smiesznie piszczy
|
|
#396 |
|
Zakorzenienie
|
arra pokaaa
|
#397 |
|
Zakorzenienie
|
jestem nienormalna - wlasnie wlalam sobie do kawy sok pomaranczowy zamiast mleka bo stal obok i mi sie kartoniki pomylily ![]() ---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- na raazie sie maly oswaja - pozniej moze porobimy fotki jakies to wrzuce .Na razie zwiedza moj pokoj a Lilith go obserwuje z kata i ma focha
|
|
#398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przyszły właśnie do mnie kremy Bandi Zamówiłyśmy sobie z szefową takie same z kwasami Przesyłka była za darmo, ale za dwa kremy dałam 119 zł, chyba zwariowałam Ale może w końcu moja twarz się oczyści i będę piękna Odstawiłam anty 1,5 roku temu, a moja twarz nadal reaguje wysypem "hormonalnym", pełno grudek pod skórą i ogólnie niedoskonałości...
|
|
#399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Daj znać jak się spisują
|
|
|
|
|
#400 | ||||
|
Zakorzenienie
|
heja
Cytat:
Ale fajne Macie niezły przeskok metrażowy ![]() Hmmmmm Jutsin powiadasz może to by nawet niezła partia była dla niej ![]() fajnie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Też jeszcze nie mam pomysłów na prezenty. Właśnie zaczęłam myśleć na ten temat, ale mi nie idzie jakoś. Może jak przestanie mnie mdlić, to będę mieć jaśniejszy umysł ![]() Obcięłam włosy w sobotę i w porównaniu z tym jakie były, to mam krótkie ale mogę związać. I dobrze się z nimi czuję, bo już za długie chyba miałam. A wczoraj pojechaliśmy do Łowicza na wycieczkę (szok - autostradą jechaliśmy nie całą godzinę ). Kupiliśmy Mrówce łowicką lalę, kupiliśmy sobie bombki na choinkę, dostałam korale, a tż sobie zafundował klepsydrę 5-minutową. Potem poszliśmy na obiad i spacer i wróciliśmy do domu, bo się ściemniło. Masakra z tym ściemnianiem teraz. Dzisiaj rano z kolei byłam na badaniach o 7 rano, a już czekałam w kolejce do pobrań. Ale najważniejsze, że się wyrobiłam przed pracą tż. A generalnie, to mam chandrę :/
|
|
#401 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A po pokrzywie też zawsze miałam mega wysyp na twarzy, robiłam dwa podejścia do jej picia, ale nie dało sie po prostu, bo okropnie wyglądałam. Choć podobno to tak ma być i jak się bedzie piło dalej, to twarz się oczyszcza w ten sposób i potem jest OK, ale ja nie próbowałam... ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- A w ogóle czy znacie się na sprzęcie narciarskim? Ekipa, z którą byłam z Ex-em na Sylwestra w Zakopanem rok temu zadzwoniła, czy nie chce z nimi jechać w tym roku znowu... W tamtym roku pojechałam całkowicie nieprzygotowana, bo nie mam ubrań na zimę w góry. Wczoraj dzwonili do mnie, że mnie będą na nartach uczyc jeździć, więc postanowiłam skompletować chociaż jakieś amatorskie ubrania, w Lidlu są teraz akurat i zastanawiam się czy wziąć spodnie białe, czy czarne, a kurtkę czarno-różową, czy turkusową? Ale mam dylemat Pomóżcie ![]() I wiecie może jak z rozmiarami? Mam wziąć większe o rozmiar, czy normalne?
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#402 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() ale dziś straszny dzień, nic mi się nie chce, kompletnie, najchętniej przeleżałabym go pod kołdrą, a muszę posprzątać, bo przychodzą do mnie znajomi z roku, żeby rbić projekt
|
#403 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie miej
![]() Trochę ![]() Co do koloru to który Ci się bardziej podoba Ja mam czarne spodnie i biało-szaro-czarną kurtkę. Wyglądam trochę nudnawo![]() Co do rozmiaru to załóż na siebie mały polar i idź przymierz i weź ten rozmiar który będzie dobry - nie będzie się wpijał ani spadał
|
|
|
|
#404 |
|
MBZ♥
|
dzień dobry
![]() Magdzik jak dla mnie czarne spodnie i turkusowa kurtałka Aniołku co nakupowaliscie?przeżyłam wypicie glukozy-blech, obrzydlistwo:/ |
|
|
|
#405 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Współczuję glukozy, mimo że jestem słodyczożercą, dla mnie też była za słodka, bleeeeeeeeeee
|
|
#406 |
|
Zakorzenienie
|
by a ja slyszalam ze dorosli ludzie nie czuja za bardzo smaku glukozy takiej do wypicia z wodą :P
a zapomnialam wam sie pochwalic ze bigo wyszedl taki super ze taki wielki kociołek goscie zjedli prawie cały, stali w kuchni i wyzerali wieczorem musiałam isc i szybko odlozyc troche dla nas na obiad bo by nic nie zostawili zarłoki a dzisiaj robię barszczyk bo zostalo troche wedzonego i zwyklego miesa bo za duzo kupilam do bigosu takze tż dzisiaj bedzie zachwycony
|
#407 | |
|
Zakorzenienie
|
czołgiem jestem choraaaaaaaaaaaaa
Cytat:
probowalam i dupa
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#408 |
|
Zakorzenienie
|
co takie pustki dzisiaj?
|
#409 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no niestety, jak mu powiedziałam w urodziny, że miałam nadzieję, to mi powiedział: "wiem, kochanie, ale nie mogę tego zrobić w żadne święto, bo to będzie oklepane i będziesz się spodziewać". niech się faka. teraz to ja biorę każdy dzień Cytat:
Cytat:
Witojcie!!! nadrobiłam po łebkach, na szybko. By, chciałabym iść na nowego bonda lubię takie filmy w kinie oglądać i też nie mam orientacji w terenie za grosz gocia - moje gratulacje! i wszystkim dziękuję za kciuki i liczenie na mnie, a raczej na konkubenta, ale nic to nie da, niestety. Jestem rozgoryczona - minął miesiąc od rocznicy, od tekstu "wynagrodzę Ci to" i co? I idę zaraz, bo obiadek szykujemy
|
|||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#410 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Świetne mieszkanie!
![]() Jak słodko Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Gratuluję i życzę wielu kolejnych szczęśliwych lat ![]() No właśnie? Ale przynajmniej udało mi się nadrobić kilka ostatnich dni ![]() Wy już myślicie o prezentach, może ja też powinnam...
Powód do śmiechu dał mi Bóg Rdz 21,6 Edytowane przez Hawwa87 Czas edycji: 2012-11-05 o 16:12 |
||||
|
|
|
#411 |
|
Zakorzenienie
|
Już w domku
![]() Choji no w przyszłym tygodniu ograniczy jedną pracę. ale mnie coś noga boli
|
#412 |
|
Zakorzenienie
|
Wiedziałam że życie byłoby zbyt piękne jakby nic się nie spieprzyło.
Po super weekendzie 'miła' wiadomość na starcie- w czwartek pogrzeb wujka. Tychy welcome again... A jeszcze tydzień temu wujek mówił że się na święta spotkamy... |
|
|
|
#413 |
|
Zakorzenienie
|
Choji współczuję
ja już w tym roku mam dość pogrzebów.
|
#414 |
|
Zakorzenienie
|
Choji współczuję
|
|
|
|
#415 |
|
Zakorzenienie
|
Choji, przykro mi
|
#416 |
|
Zakorzenienie
|
Choji, moje kondolencje
![]() Naj, mocno przytulam Ja jednak mam wizję twoich świąt w stanie narzeczeńskim Ze mną już całkiem OK. Serducho mi nawala. Spróbuję się gdzieś do kardiologa dostać, może nie będzie 2mies terminu... Poza tym weekend minął fajnie, ale dzisiaj trochę się zdołowałam. Nie pytajcie (A,)
|
|
#417 |
|
MBZ♥
|
Choji bardzo mi przykro
![]() Karo to spróbuj glukozy i potem pogadamy ![]() Gothka gratulacje Najeczko ![]() Med co się dzieje? ![]() przez Was rozmyślam nad prezentami ale weny brak
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#418 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny...
![]() Med, tulę mocno... :
|
|
|
|
#419 |
|
Zakorzenienie
|
Med nie smutaj
|
|
|
|
#420 |
|
Zakorzenienie
|
hej
przytulam wszystkie potrzebujące
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:24.

I wypisuje do mnie, kiedy wracam do Rz. bo jak w poniedziałek to on tez i na zajęcia nie pójdzie 

Głowa mi pęka i zastanawiam się, czy brać tabletkę, czy pic druga kawę 

Zamówiłyśmy sobie z szefową takie same z kwasami 

co nakupowaliscie?
bo zostalo troche wedzonego i zwyklego miesa bo za duzo kupilam do bigosu takze tż dzisiaj bedzie zachwycony