|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#5461 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
|
|
|
|
|
#5462 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
U mnie jakieś pół roku po zaczęciu brania hormonów też porobiły się jakieś zgrubienia w piersiach - onkolog obejrzał, stwierdził, że to prawdopodobnie zgrubienia tłuszczu związane z braniem hormonów, jeśli nie rozejdzie się przez następne 3-4 miesiące, to wtedy usg. Na szczęście się rozlazło i mam do dziś spokój, ale też spanikowałam na początku
Mam nadzieję, że okaże się u Ciebie tak jak u mnie coś totalnie niegroźnego No jutro dzwonię się zapisać, bo zaczynam schizować. Muszę się tylko wstrzelić w termin, bo USG robi się w określone dni, a u mnie ciężko będzie stwierdzić, bo biorę ciągiem dwa opakowania pigułek (zmiana). |
|
|
|
#5463 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5464 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5465 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dobranoc cycolinki ![]()
07 grudzień 2012 Dr B. D'H (Belgia) ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png Edytowane przez kicia_nh Czas edycji: 2012-11-04 o 23:34 |
|
|
|
|
#5466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hihi Tzn znam taki przykład - ale to była nieudana operacja Ale mi chodziło całkiem o co innego w poprzedniej wypowiedzi- nie zrozumiałyśmy się po prostu i mówimy o różnych sprawach. Dobra i ja życzę wszystkim dobrej
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2012-11-04 o 23:58 |
|
|
|
|
#5467 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#5468 |
|
Zadomowienie
|
Cycatka twoja odp jest troche" od czapy". Ja nie pisze o Tobie, tylko ogolnie ustosunkowalam sie do zagadnienia powodowrobienia operacji a scislej nadziejiz nia zwiazanymi. Chyba wiadomo ze bardziej kobieco sie mozna czuc, ale ja pisam zupelnie o czymsi
Innym. Moze przeczytaj jeszcze raz dokladnie. Ja tez sie czuje dobrze sexiwnie z cyckami ale nie ma to przełożenia ani na moje zycie prywatne ani zawodowe. Cycki mi zycia nie ulozyly. A czasami niektore babki pisza w taki sposob jakby oczekiwaly ze operacja bedzie wich zyciu przelomem. A nie bedzie.
|
#5469 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale mam zamiar sobie trochę nogi i pupę wymodelować jakoś oraz łapki brzuch fajnie zrobić ![]() wiem, że jak się chudnie to nie częściowo a pierwsze co zawsze się spala(ło? ) to biust a pierwsze co tyje to pupa i nogi. przynajmniej ja tak mam ![]() powiem Ci, że jak mi teraz napisałaś o tym to zaczęłam się zastanawiać.. a co mi się może z nimi stać? poza tym ja z góry raczej nie mam co spalać... jestem gruszka i mam wielki dół więc mam nadzieję, że to poleci ![]() ---------- Dopisano o 01:26 ---------- Poprzedni post napisano o 01:14 ---------- Cytat:
.. bardziej + niż - ale ważyłam się jakiś miesiąc temu a przez ten czas mam jakiś szał na jedzenie wszystkiego... i teraz boję się wejść na wagę. ostatnio o północy zjadłam słoik nutelli (gramatura ok 0,5kg )... zawsze tak mam na zimę i to jest straszne bo się nie pilnuję ale muszę pomału zacząć jeść normalnie bo to co wyprawiam to mnie przeraża
|
||
|
|
|
#5470 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie wszystkie Cycolinki po i przed w ten deszczowy poranek i miłego dnia
|
|
|
|
#5471 |
|
Zadomowienie
|
Ja tez witam się z rana
![]() U mnie wprawdzie bez deszczu (Polska zachodnia), ale szaro buro i ponuro. Saba, Już tak sobie umowilam kosmetyczke...przyjechala i przesiedziala bez sensu ponad godzine, bo akurat mala najpierw jadla, potem krzyczala, a potem to Pani miala inna klientke. Więc jej zaplacilam tylko za przyjazd i czas ![]() Pr2dpo, Ja jednak pozostane przy jasnym blondzie, bo juzx sprawdzilam, ze w innych wygladam niekorzystnie...chyba, ze nikomu nie udalo się odpowiednio dobrac koloru. Teraz robie sama..wlosy zdrowsze, mniej zniszczone...tylko delikatnie ocieplam kolorek ![]() Toniu, Ty się orientujesz w systemie cwiczen...jeśli chce dolaczyc do pol godziny vacu wibre-10 minut, to zrobic to podczas jednego wejscia, czy raczej jeden dzien vacu, drugi wibra?
|
|
#5472 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#5473 |
|
Raczkowanie
|
Orany dziewczyny.. Wczoraj napisalam tak dlugiego powitalnego posta, ktory chyba trafil do moderatora do sprawdzenia, ze nie wiem czy on sie kiedykolwiek tu pojawi..
|
|
|
|
#5474 | ||||
|
Zadomowienie
|
u mnie LEJEEE i ciemno jakoś
![]() ZABULEK zapodaj nam tu troche słońca Cytat:
---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- Cytat:
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-11-05 o 09:29 |
||||
|
|
|
#5475 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
) I to co najważniejsze w tym wszystkim. Życie rodzinne i zawodowe miałam ułożone przed operacją. Operacje w niczym tutaj nie miały mi pomóc. Zrobiłam je z potrzeby swojej i męża. Nie ukrywam, że to mąż poprosił o piersi, bo ja jakoś przez ciąże, późniejsze karmienie nie zauważyłam, że po tym wszystkim jest tak tragicznie. Nie miałam czasu się nad tym rozwodzić. A nos zrobiłam, bo to było takie zawsze nierealne marzenie i tak trochę przy okazji. Teraz jestem świeżutko po. I powiem, że mimo bólu, niedogodności czuję się sexy. I zrobiłabym to jeszcze raz i jeszcze raz, aby się tak czuć! (no może nie dwie naraz, bo to jest jednak ogromne wyzwanie dla organizmu) Nie mam poczucia, że gdybym zoperowała się wcześniej moje życie byłoby lepsze. Pozdrawiam Was Dziewczynki
|
|
|
|
|
#5476 |
|
Zakorzenienie
|
od dziewczynki widze dyskuja sie rozpoczela po moim poscie
Mya tu juz nie chodzi o wielkosci, to zawsze mozna poprawic. W mojej glowie siedzi ten kompleks i mysle ze go nie sie pozbede. I juz tu nie mowie o tym ze przed operacja myslalam ze jak cycki sobie zrobie to bede mega super, bo tak nie bylo ![]() gwen jak dla mnie duzym problemem bylo miec plecy z przodu i z tylu. Moze nie borykalam sie przez to z 60 lat, Mya masz racje ![]() ale troche lat to musialam znosic i gdzies w mojej psychice zostalo. Oczywiscie nie uwazalam ze jak zrobie cycki to kazdy bedzie klanial sie mi i ze wszystko w zyciu pojdzie mi latwo ale kazda tutaj z Nas zrobila sobie piersi bo nie lubila swoich. Ja robilam piersi dla siebie-myslalam ze w mojej glowie troszke sie pouklada, ze nie bede chowac sie pod bluzkami pod szyje, ze chociaz to sie zmieni. Niestety tak nie jest. I w sypialni pod wzgledem cyckowym tez nic nie uleglo zmianie. Chyba tylko ja mam nierowno pod sufutem moglam przed operacja skonsultowac sie z jakim psychiatra---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- belseno tak przeczytalam że Ty gruszka, ja tez zastanawiam czym ja jestem ale dosc nie moge
|
#5477 |
|
Wtajemniczenie
|
czy Wy musicie tyle płodzić jak mnie nie ma
![]() Olivko wg tych dwóch Pań Trini Srini to chyba jesteś dzbanem. masz bioderko, talie ale dość szerokie ramiona.
|
|
#5478 |
|
Raczkowanie
|
Hihihi szerokie ramiona to ja mam, a i talię ciężko znaleźć ale co tam, jestem jaka jestem
|
|
|
|
#5479 |
|
Zadomowienie
|
Napisałam posta i go skasowałam... bo chyba nie chce juz tłumaczyc o co mi chodziło z tym poczuciem wartości. W sumie, macie rację, zależy co wpływa na to, ze postrzegamy siebie tak a nie inaczej. Bo to jak wyglądamy widzimy codziennie w lusterku, ale to jak się czujemy chyba nie tylko jest uzaleznione od tego. Zawsze dobrze sobie zadac sobie pytanie "co zrobiłam dla siebie w tym roku, jaki zrobiłam w zyciu progress, jak się zmieniłam?" Ja tak robię, staram się zeby nie były to tylko odp np "zrobiłam sobie piersi, usta, zmienilam kolor włosy i zredukowałam cellulit przykleiłam sobie piękne rzesy".... wyobrazmy sobie syt....No więc jestem już taka piękna ładna wygładzona, idę na spotkanie do znajomych, spotykam fajnego faceta tylko jakoś gadka się nie klei bo ostatnie co robilam przez ostatni czas to było dietowanie i doprowadzanie się do tego pięknego wyglądu... Fakt można być pewną siebie jak cholera.
|
#5480 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki
leje od samego rana również uważam ze piersi miały i powinny pomóc tylko w naszych głowach tak naprawdę, byc moze w jakis sposob wydaje sie nam ze pomagają w innych sferach,ale to dlatego ze dostając taką "pewność siebie" czujemy się lepiej, jestesmy bardziej odważne, śmiałe itp,więc więcej nam wychodzi Olivko, cycuchy masz cudne,a na wiosnę to myślę że niezły szał będzie mimo tych ciemnych chmur, życzę wszystkim miłego dnia
|
#5481 |
|
Rozeznanie
|
Witam dziewczyny i milego popołudnia
celina777 12.11- 6 ![]() Alexo912 12.11- 6 ![]() ania31 21.11-15 ![]() lauren25 28.11- 22 ![]() kicia_nh 12.12- 37 ![]() Matti 14.12- 39 ![]() Paularetka 03.01- 59 ![]() PRZEDPO 28.03- 143
|
#5482 | |
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczynki
Buuuu, jak ciemno i pochmurno Cytat:
Gratuluję cycuszków i od razu Ci napiszę, że z 260 ml na pewno nie będziesz miała dużych piersi. Tak Ci się teraz wydaje, ponieważ są opuchnięte. Co do staników - najlepiej, jeśli dr Ci powie, jakie staniki powinnaś nosić
|
|
#5483 |
|
Raczkowanie
|
belseno tylko ze ja nie mialam na mysli zaraz po operacji gubic 3kilogramow no moze 5 ale pozniej tylko ze niewiem czy to nie zaszkodzi cyckom a zdrowo to ja sie nigdy nie odzywialam wiec i teraz pewnie przezyje tzn po op hehe tak sobie mysle ze5kg to chyba jakos strasznie nie zaszkodzi cycuniom co??
|
#5484 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#5485 |
|
Zadomowienie
|
Z tego co wiem, lekarze radzą, żeby w czasie operacji mieć "docelową" wagę, bo każde wahania wagi mogą zniszczyć efekt operacji. No ale wiadomo, że nie da się przewidzieć przyszłości, tak samo jak nie każdy może schudnąć przed operacją. trochę zakręciłam, ale chyba sens zachowany
Miłego wieczoru!
|
|
|
|
#5486 |
|
Raczkowanie
|
Saba jak u Ciebie? Czujesz już stresa czy raczej na luzie?
|
#5487 |
|
Raczkowanie
|
ok rozumie to jak maja uszkodzone piersi kobiety majace implant i zachodza w ciaze ???przeciez sila rzeczy cos przybiera sie na wadze apo porodzie gubi sie czesc tego nadprogramu prawda?chyba musze zapytac horo jak to u niej bylo.celinko wiem ze piersi dostaja w dupe jak chudniemy ale czy tak drastycznie to wyglada po operacji tez o to mi chodzilo ale chyba raczej sprawdze na sobie bo widze ze ty rowniez jestes jeszcze przed operacja a mnie interesuje ten temat wlasnie po.
|
#5488 |
|
Raczkowanie
|
Anika: dziekuje za przyjecie
Chyba jestem jedyna tutaj z tak malymi implantami i jedyna, ktora sie martwi ze sa za duze Dzis juz bol jest znosny, wzielam w ciagu dnia tylko jedna sztuke przeciwbolow i dzialam, nawet glowe umylam (chociaz tak nie do konca chyba .Z inicjalow podejrzewam ze robilam u tego samego doktora co Olivka, jest nas wiecej tutaj? |
|
|
|
#5489 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#5490 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Na pewno dobrze by byli uregulowac wage do operacji, zamiast się zastanawiac co bedzie jak schudniesz później.
Dance like a Queen Fight like a King! - 18.04.2011 Dr ES 325 Hp ESy florESy (.)(.) Edytowane przez gwendolinka Czas edycji: 2012-11-05 o 19:49 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:22.

Mam nadzieję, że okaże się u Ciebie tak jak u mnie coś totalnie niegroźnego
a dzisiaj miały swój ostatni dzień... założyłam je a potem chciałam założyć skarpety i jak się schyliłam to szlag je trafił

celina777 12.11- 6