Ogłaszamy koniec obijania-przed nami czas pieluszek przewijania - Mamusie XI-XII 2012 - Strona 107 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-05, 09:32   #3181
EdziaO
Zakorzenienie

Dot.: Ogłaszamy koniec obijania-przed nami czas pieluszek przewijania - Mamusie XI-XI

Hej

Która do rodzeniaja nieeeeeePogoda u nas obrzydliwa i nic mi się nie chce. Musze coś zorganizować dla małego, tylko jakoś zebrać się nie mogę.

Gratulują wszystkim naszym mamuśkom

Każdorazowo jak wchodzę wypatruję nowych wiadomości

Mam pytanie do marti-możesz mi powtórzyć jaka zamówiłaś nianię???pamiętam że avent ale 510?520????

„Błogosławiony, który daje swoim dzieciom korzenie i skrzydła”
EdziaO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 09:32   #3182
Lonia89
Raczkowanie

Dot.: Ogłaszamy koniec obijania-przed nami czas pieluszek przewijania - Mamusie XI-XI

Cytat:
Napisane przez asia84 Pokaż wiadomość
Ja też jestem za taką kolejnością. Czarno-białe najładniejsze

Dziewczyny wklejam fotki naszego kącika dla Helutki. W tej części sypialni ściany są różowe, reszta sypialni jest beżowa. Oczywiście na zdjęciu psiak - nasza suczka kochana
jaki sliczny kącik, jak rózowo słodko, ja tez chciałam te naklejki ale tż oczywiscie mnie zniechęcił;/
Cytat:
Napisane przez marti86 Pokaż wiadomość
moze to zwiastun porodu???

wiem ze Was mecze fotkami ale jedna chce Wam pokazac w ktoej sie zakochanalm i w pozostalych 2 chce Was prosic o porady odnosnie ktore ujecie wybrac??mam powysylane fotki w malych formatach w podobnych ujeciach i musze zdecydowac ktore-a ja nie wiemjak juz bede miala komplet to wtedy wrzuce do albumu calosc no musze sie pochwalic bo ja uwielbiam zdjecia zyje nimi i mi sie strasznie podobaja wybaczcie ze zanudzamale Wy jak moj drugi maz
Boze jaka ty jestes laska, sexi no normalnie za toba w tej ciazy to bankowo sie wszystkie chłopy rozgladaja:P na mnie to pewnie patrzają i sobie myslą "jaki waleń sie zatacza" mni sie wszystkie fotki mega podobaja, ale tak naj naj to chyba ta 1 jest taka sexi, tak troszke zakrywa troszke odkrywa no i tak kuszaco:lov e:

Cytat:
Napisane przez weronika23 Pokaż wiadomość
leeeeeeeeeee dziewcyzny co wy robicice ze tak malo tyjecie ja jakos nie moge tego pojac jak mozna taaaak maloooooooo
masakraaaa jednym slowem
oj bede musiala sie ugadac z lonia justysia i karolcia na zrzucanie
No ja jestem za ,ale weronika ty po 1 dziecku schudłas ze byłas jeszcze chudsza jak przseed ciąza to i bankowo teraz wszystko tez ci spadnie masz porówananie,, a ja to nie mam pewnosci zadnej ,ale wiem na pewno ze bede sie głodzic zeby to wszystko poszło sobie w cholere;/ ☠☠☠☠a tyle ile ja przytyłam to szok 20 kg a moze teraz juz ze 22;/ ja ☠☠☠☠☠☠☠e jestem słoniem, ale wiem ze niektóre laski tyle tyjac 20 a nawet 30kg, to po porodzie wszystko im spadło a nawet wiecej i były chudsze niz przed ciąża, może i ja bede do nich należała:brzyd al:, z dnia na dzien czuje sie coraz bardziej ociezała i napompowana jak balon, niech to juz nastapi noooo, chce juz dzidzie poza brzuszkiem sobie głaskac i chce juz widziec te spadajace kg anie tylko podnoszace sie. zrobiłam sie zrzeda straszna, tztowi ciagle narzekam ze jestem gruba, a on ciagle gada ze nie, ale wkoncu musze przestac tak gadac bo sam zacznie mi racje przyznawac ajednak wole zeby alej twierdziłm ze nie jestem gruba;p

Wstalam dzis stopy dalej spuchniete tylko mniej, pojechałąm do labo i oddałam siurki, mam nadzieje ze nic wnich nie ma. Jeszcze moja mądra głowa wstaął o 4 poszła wyszczała sie a potem musiałąm wstac o 6 a tu sikac mi sie nie chciało , wiec czekałąm sobie na głodniaka i bez picia az mi ie za chce, na szczescie sie zachciało znowu i oddałam o 8 mocz, władoiwąłm sie bez kolejki mochery oczywiscie juz pod drzwiami stały i gapiły sie tak zeby tylko mnie nie wpuscic, aja sie tym nie przejełam pielegniarki mówiły odrazu ze ciezarne maja wchodzic bez i tak tez zrobiłam

12.01.2008 - nasz początek*
28.07.2010- zaręczyny
16.07.2011- ŚLUB;*
28.03.2012 - dwie wymarzone kreseczki
29.11.2012- Nasz termin
Lonia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 09:35   #3183
EdziaO
Zakorzenienie

czarna jak czytam o teściowej to normalnie mi Cię żal. Ale Ci się trafiła zołza

---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ----------

Mój suwaczek mówi do mnie 18 days to go

Stary 2012-11-05, 09:36   #3184
gk7
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Dorisp Pokaż wiadomość

Ja przytyłam 16 kg, ale w ostatnim miesiącu tylko 2, a zazwyczaj było ok 4. a jestem w końcówce 36tyg. Także może nie będzie tak źle, może trochę wyhamujesz;-) Do kiedy pracujesz?
Wiesz co mam nadzieję, że się uspokoi ta waga, bo wydaje mi sie, że nie objadam się. A pracuję do czasu, aż nie będę w stanie się zwlec z łóżka. Ja na dzisłalności jestem, a na zwolnienie nie idę. Nie ma tragedii. Rano odprawiam Małą do przedszkola, zawożę ją i prosto do pracy. W domu bym się zanudziła, a tak to czas szybciej leci. Kończę przeważnie o 15 i znowu przedszkole. W każdy poniedziałek do naszej wschodniej Stolicy jeżdżę z córą na balet.
gk7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 09:39   #3185
emylka86
Zakorzenienie

dzień dobry!
co tam. jak noc? ja dziś pospałam ; p wstałam o 9 : )
ale nie powiem, że to była w 100% wygodna i przespana noc ; p

idę sobie zrobić śniadanko

Borysek 09.10.2015

zapraszam do klików w banerek
emylka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 09:39   #3186
Dojotka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ma_majka Pokaż wiadomość
Myślisz że taki posłuszny Synuś? Naiwna
zglaszam spam a zeby Ci tak na zlosc zrobil i sie urodzil dzis szczerze mowiac to jak widze pogode to nie wiem czy chce mi sie jechac na porodowke
Stary 2012-11-05, 09:41   #3187
EdziaO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dojotka1987 Pokaż wiadomość
zglaszam spam a zeby Ci tak na zlosc zrobil i sie urodzil dzis szczerze mowiac to jak widze pogode to nie wiem czy chce mi sie jechac na porodowke
mnie się nie chce

Stary 2012-11-05, 09:43   #3188
anett234
Zadomowienie

GG do anett234

Cytat:
Napisane przez gk7 Pokaż wiadomość
Hej Laski

My dziś zaczynamy 34 tydzień. Kurczę już naprawdę ciężko mi się robi. Mam 20kg na plusie i boję się co będzie dalej.
U nas też leje od samego rana. A ja już w pracy siedze. Światła pozapalane bo noc normalnie.

Wszystkiego najlepszego dla naszej solenizantki

Milenka śliczne zdjęcia

34 tc a Ty w pracy,masakra
ja wtedy już plackiem leżałam w łóżku i nie wstawałam
Stary 2012-11-05, 09:44   #3189
Dojotka1987
Zakorzenienie

Dzieci odczuwają stany emocjonalne dorosłych "przez skórę".
Wcale nie musimy krzyczeć, płakać czy nerwowo gestykulować, by dziecko poczuło nasze zdenerwowanie. Maluch współodczuwa stan emocjonalny osoby, która się nim zajmuje. Świeżo upieczona mama opiekuje się dzieckiem przez cały dzień. Jest niewyspana, zmęczona i poddenerwowana, gdyż to jej pierwsze dziecko i nie wie, czy postępuje właściwie. Dziecko współodczuwając emocje też jest rozdrażnione i cały dzień płacze.

Wieczorem tata wraca z pracy, bierze je na ręce, a ono natychmiast się uspokaja, gdyż wyczuwa spokój ojca. Mama pozostaje w przekonaniu, że jest kiepskim rodzicem, który nie potrafi uspokoić własnego dziecka. Następny dzień rozpocznie z jeszcze większym niepokojem, które natychmiast wyczuje maluch. Aby przerwać to koło, mama przede wszystkim musi o tym wiedzieć. Powinna mieć okazję, by na chwilę odpocząć, w miarę możliwości zrelaksować się, chociażby poprzez spokojne oddychanie i uśmiech na twarzy. Dopiero teraz może wziąć malucha na ręce. To jedyna droga.

http://mamdziecko.interia.pl/wychowa...eci,nId,645823
Stary 2012-11-05, 09:45   #3190
karolamankowa
Zadomowienie

Lonia,
Kochana - naprawdę pięknie wygladasz wiec głowa do góry już niedługo bada kg lecieć w dół...możemy sie dopingować razem, tym bardziej ze termin mamy zblizony

Lecę...pakować torbę do szpitala
Stary 2012-11-05, 09:45   #3191
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

wróciłam, ale ciemno, normalnie jakby się wieczór robił do tego deszcz :rolleys: aż mi cała chęć dzisiejsza do pracy odeszła

Cytat:
Napisane przez AnnaEf Pokaż wiadomość
Heeej
Lecę Was poczytać, potem muszę wydepilować drugą nogę zrobić obiad, poodkurzać i uporządkować kosmetyki bo się burdello zrobiło. Jeeezu a pogoda nie energetyzuje
mam podobne plany na dziś zobaczymy co mi z tego wyjdzie

Cytat:
Napisane przez EdziaO Pokaż wiadomość
[/COLOR]Mój suwaczek mówi do mnie 18 days to go
mój mówi o 10
Stary 2012-11-05, 09:45   #3192
dyltharra
Raczkowanie

Dzien dobry!
M. wyszedl dzis troszke pozniej do pracy, wiec sie nawet wyspalam. Pogoda jest fatalna! Powinnam podejsc na poczte, a tak mi sie nie chce... Prosze mnie w tylek kopnac

Co robicie dzisiaj na obiad? Jakos pomyslu nie mam.

Madzius - sto lat!
za nowe tygodnie i mocne za wizyty!
21.11.12 22:40 52cm 3,09kg 10pkt
dyltharra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 09:46   #3193
Dorisp
Rozeznanie

GG do Dorisp

Cytat:
Napisane przez AnnaEf Pokaż wiadomość
Heeej

Muszę Was zmartwić, ale ja dziś spałam całą noc nie obudziłam się nawet kiedy mąż do pracy wychodził chyba zbieram siły na poród

Dorisp ale Ty masz ładny avatar

Lecę Was poczytać, potem muszę wydepilować drugą nogę zrobić obiad, poodkurzać i uporządkować kosmetyki bo się burdello zrobiło. Jeeezu a pogoda nie energetyzuje
Oj bardzo nas zasmuciłać Depilacja na raty? Może i ja się pokuszę dzisiaj chociaż na jedną nogę
A dzięki, też czekam na resztę professional zdjęć;-)

Cytat:
Wiesz co mam nadzieję, że się uspokoi ta waga, bo wydaje mi sie, że nie objadam się. A pracuję do czasu, aż nie będę w stanie się zwlec z łóżka. Ja na dzisłalności jestem, a na zwolnienie nie idę. Nie ma tragedii. Rano odprawiam Małą do przedszkola, zawożę ją i prosto do pracy. W domu bym się zanudziła, a tak to czas szybciej leci. Kończę przeważnie o 15 i znowu przedszkole. W każdy poniedziałek do naszej wschodniej Stolicy jeżdżę z córą na balet.
No to rzeczywiście, nie ma co rezygnować z pracy. A z domu pracujesz?
Z waga to mówię ci, zwolnisz trochę. Ja też już się tak nie objadam więc i kg troszę mniej przybywa. Landi o ile pamiętam chyba schudła nawet teraz?!
Córcie na balet... super sprawa. Ja długo tańczyłam tańce towarzyskie, całą podstawówkę i pół liceum. Dzięki temu nie mam chociażby problemów z kręgosłupem co przy moim wzroście jest częste. Ale bardzo miło wspominam.
Stary 2012-11-05, 09:47   #3194
gk7
Raczkowanie

[QUOTE=Lonia89;37431457

☠☠☠☠a tyle ile ja przytyłam to szok 20 kg a moze teraz juz ze 22;/ ja ☠☠☠☠☠☠☠e jestem słoniem, ale wiem ze niektóre laski tyle tyjac 20 a nawet 30kg, to po porodzie wszystko im spadło a nawet wiecej i były chudsze niz przed ciąża, może i ja bede do nich należała:brzyd al:, z dnia na dzien czuje sie coraz bardziej ociezała i napompowana jak balon, niech to juz nastapi noooo, chce juz dzidzie poza brzuszkiem sobie głaskac i chce juz widziec te spadajace kg anie tylko podnoszace sie. zrobiłam sie zrzeda straszna, tztowi ciagle narzekam ze jestem gruba, a on ciagle gada ze nie, ale wkoncu musze przestac tak gadac bo sam zacznie mi racje przyznawac ajednak wole zeby alej twierdziłm ze nie jestem gruba;p

Wstalam dzis stopy dalej spuchniete tylko mniej, pojechałąm do labo i oddałam siurki, mam nadzieje ze nic wnich nie ma. Jeszcze moja mądra głowa wstaął o 4 poszła wyszczała sie a potem musiałąm wstac o 6 a tu sikac mi sie nie chciało , wiec czekałąm sobie na głodniaka i bez picia az mi ie za chce, na szczescie sie zachciało znowu i oddałam o 8 mocz, władoiwąłm sie bez kolejki mochery oczywiscie juz pod drzwiami stały i gapiły sie tak zeby tylko mnie nie wpuscic, aja sie tym nie przejełam pielegniarki mówiły odrazu ze ciezarne maja wchodzic bez i tak tez zrobiłam[/QUOTE]

Lonia ja jestem tego przykładem. W pierwszej ciąży przytyłam równiutkie 30kg i spadło mi wszystko w niecałe 3 miesiące. Wiadomo nad samym brzuchem musiałam długo pracować, bo rozstępy mi zostały i rozciągnięta skóra. Rok po porodzie ważyłam już 10kg mniej niż przed zajściem w ciążę. Ja mam taki organizm, że tyję jak głupia, ale i chudnę szybko. Teraz startowałam z wagą identyczną jak w pierwszej ciąży i już 20kg na plusie, więc dziewczyny mnie nie przebijecie. Fakt, że inaczej wygląda 20kg u osoby mającej 160cm wzrostu, a inaczej u 178cm, tak jak u mnie, ale mimo wszystko te cyferki na wadze działają na głowę bardzo źle
Stary 2012-11-05, 09:48   #3195
EdziaO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gusiak23 Pokaż wiadomość
wróciłam, ale ciemno, normalnie jakby się wieczór robił do tego deszcz :rolleys: aż mi cała chęć dzisiejsza do pracy odeszła

mam podobne plany na dziś zobaczymy co mi z tego wyjdzie

mój mówi o 10
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaa

---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

Cytat:
Napisane przez dyltharra Pokaż wiadomość
Dzien dobry!
M. wyszedl dzis troszke pozniej do pracy, wiec sie nawet wyspalam. Pogoda jest fatalna! Powinnam podejsc na poczte, a tak mi sie nie chce... Prosze mnie w tylek kopnac

Madzius - sto lat!
za nowe tygodnie i mocne za wizyty!
ja mam z wczoraj śląskie z sosem i mięskiem oraz pomidorową

Stary 2012-11-05, 09:49   #3196
karolla12
Rozeznanie

Cytat:
To dużo zależy od wyjściowej wagi,bo np.Weroniczka przytyła dużo ale na początku ciąży ważyła tyle co nic...Ja niby nie przytyłam dużo bo tylko 6 kilo ale moja waga wyjściowa to 64 kg,teraz ważę 70. i druga sprawa to odkładanie wody w organizmie,niektóre kobiety bardzo puchną,ale po porodzie na szczęście ta woda schodzi.Ja na szczęście nie spuchłam,ale na prawdę nie wiem od czego to zależy
karolla12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 09:50   #3197
judkama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez landi0909 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

ja nie spałam całą noc, a teraz jadę na ten głupi powtórny wymaz. I tradycyjnie zaś będzie infekcja jestem padnięta, jeszcze ten deszcz

później do Was zajrzę. Buziaki
za wymaz

Cytat:
Napisane przez Pokrzywka19 Pokaż wiadomość
Hej Mamuśki
My już od 6 na nogach byłam zawieść siuśki do badania
Dziś na 17 wizyta

Cytat:
Napisane przez Gabi2 Pokaż wiadomość

dzisiaj zaczynam 36 tydzien czyli 9 miesiąc
A co do aktywności Małej to moja 22-23 szaleje...wczoraj nie mogłam zasnąć przez te wiercenia chociaż i tak każdy ruch mnie rozczula

Cytat:
Napisane przez anett234 Pokaż wiadomość
Witam
Dziś na 15 mam wizytę tzn samo ktg i pobranie wymazu ale gin ma mnie tam gdzieś znaleźć i mamy zdecydować kiedy rodzimy.I tak będzie bo nie wyjdę stamtąd dopóki nie będę wiedziała kiedy i o której - co do minuty!
Więc proszę o kciuki
To już nie jest ciąża to są męki!!!

Cytat:
Hej Laski

My dziś zaczynamy 34 tydzień.

Cytat:
Napisane przez karolla12 Pokaż wiadomość
Sama też mam wizytę z ktg i usg mam być między 15-17.Muszę umyć włosy bo wieczorem mi się nie chciało

Hejo laseczki

Madzius Wszystkiego Najlepszego Szybkiego i bezbolesnego porodu, oczywiście uwieńczonego orgazmem

Ja tez juz powoli mam dosc, ile mozna chodzi w nocy sikac, albo probowac na inny bok sie przekrecic, juz ten kregoslup mnie wykancza nawet stac nie moge

kurka nie wiem czy mala jakos sie mi nie przekrecila ze jest poprzecznie czkawke czuje z lewej strony brzucha a nie jak dotychczas na dole
i jak sie wypina to mam i z lewej i z prawej wybrzuszenia, mam nadzieje ze tylko sie mi wydaje

aaaa i mam dzis wizyte po 15, pewnie pobierze w koncu ten wymaz
prosze o kciuki

synuś
córeczka
synuś
judkama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 09:50   #3198
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

Cytat:
Napisane przez dyltharra Pokaż wiadomość
!
ja baaardzo niezdrowo, schabowy, frytki i surówka Ale dziś tż urodziny, to niech chłop ma to co lubi

Cytat:
Lonia ja jestem tego przykładem. W pierwszej ciąży przytyłam równiutkie 30kg i spadło mi wszystko w niecałe 3 miesiące. Wiadomo nad samym brzuchem musiałam długo pracować, bo rozstępy mi zostały i rozciągnięta skóra. Rok po porodzie ważyłam już 10kg mniej niż przed zajściem w ciążę. Ja mam taki organizm, że tyję jak głupia, ale i chudnę szybko. Teraz startowałam z wagą identyczną jak w pierwszej ciąży i już 20kg na plusie, więc dziewczyny mnie nie przebijecie. Fakt, że inaczej wygląda 20kg u osoby mającej 160cm wzrostu, a inaczej u 178cm, tak jak u mnie, ale mimo wszystko te cyferki na wadze działają na głowę bardzo źle
no właśnie mnie ten brzuch zastanawia, jak ta skóra zachowa się po porodzi
Stary 2012-11-05, 09:51   #3199
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

hej kochane deszcz dzisiaj leje

Gratuluję nowych tygodnie i trzymam kciuki za wizyty!!

Boże ale jestem wypompowana dzisiaj i tak cieżko mi się oddycha dzisiaj

Marti piękne zdjęcia

P

Szymonek
Pani_Jasiowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 09:52   #3200
Dorisp
Rozeznanie

GG do Dorisp

Dojotka - Święta racja!!!!

Lonia
- przecież nie roztyłaś się z lenistwa!!! Masz dzieciątko w sobie!!! Nie martw się, każda z nas jest dużo wieksza, będziemy razem się dopingować żeby wrócić do poprzedniej wagi, przynajmniej troche zbliżonej. Poza tym chciałam ci powiedzieć że i tak wyglądasz przepięknie!
Stary 2012-11-05, 09:52   #3201
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

Cytat:
Napisane przez judkama Pokaż wiadomość

prosze o kciuki
Stary 2012-11-05, 09:54   #3202
Dojotka1987
Zakorzenienie

Cytat:

kurka nie wiem czy mala jakos sie mi nie przekrecila ze jest poprzecznie czkawke czuje z lewej strony brzucha a nie jak dotychczas na dole
i jak sie wypina to mam i z lewej i z prawej wybrzuszenia, mam nadzieje ze tylko sie mi wydaje
kurcze, moze nie... ja czkawke czuje na dole po prawej stronie...
Stary 2012-11-05, 09:56   #3203
Dorisp
Rozeznanie

GG do Dorisp

Cytat:
Napisane przez Dojotka1987 Pokaż wiadomość
kurcze, moze nie... ja czkawke czuje na dole po prawej stronie...
jak czujecie czkawkę? Takie pikanie regularne, jakby kopniaczki?
Stary 2012-11-05, 09:57   #3204
martaj9
Rozeznanie

Dzien dobry!
Pogoda mnie dobija...

Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982 Pokaż wiadomość
: love:

a ja mam wk..rwa uwaga
bylismy u babci tża, no bo tam od wczoraj śpi mama tż , u nas spala w piatek.i nawet wam pisalam,ze taka mila dla mnie i wogole
i ch...j
siedzimy , tz wyszedl do piwnicy na chwile, ja zostlam z babcią bo tesciowa tez poszla gdzies..no i tż wraca mowi wychodzimy no to ja mowie ale dlaczego a ze cos tam mi nawet na reke bylo bo juz zmeczona bylam...
wchodzimy do auta a mo9j tż ze jego mama powiedziala mu ze uwaga:MAMY W DOMU BALAGAN i jestesmy nieprzygotowani na dziecko, moj tż sie wk..,rwil, powiedzial jej ze juz jej nie zaprosimy..sprztaalismy caly piatek na jej przyjazd!!!dla dziecka mmay wszystko k..rwa
az sie poplakalam, tż tez sie wkur..ił

Ugryzłaby sie w język- jędza jedna

marti nie dziwię się że mąż Cie nie wypuszcza z ramion. Sama bym Cię przeleciała
Ostatnie ujęcie najładniejsze.
A biuscik jaki kuszący

Cytat:
Napisane przez asia84 Pokaż wiadomość

Dziewczyny wklejam fotki naszego kącika dla Helutki. W tej części sypialni ściany są różowe, reszta sypialni jest beżowa. Oczywiście na zdjęciu psiak - nasza suczka kochana
Śliczniutki. I strażniczka już czujna

Cytat:
Napisane przez landi0909 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

ja nie spałam całą noc, a teraz jadę na ten głupi powtórny wymaz. I tradycyjnie zaś będzie infekcja jestem padnięta, jeszcze ten deszcz

później do Was zajrzę. Buziaki
Biedactwo Za wymaz

Pokrzywka, anett, karolla za wizyty

Cytat:
Napisane przez Gabi2 Pokaż wiadomość
za wizytę
Wczoraj nikt nie urodził, no chyba ze jeszcze wyjdzie ta info
Pogoda dobija, w ogóle przez to ze o 16 juz jest ciemno zaczyna łapać mnie dół...każdy listopad jest taki ciemny

dzisiaj zaczynam 36 tydzien czyli 9 miesiąc
A co do aktywności Małej to moja 22-23 szaleje...wczoraj nie mogłam zasnąć przez te wiercenia chociaż i tak każdy ruch mnie rozczula

Cytat:
Hej Laski

My dziś zaczynamy 34 tydzień. Kurczę już naprawdę ciężko mi się robi. Mam 20kg na plusie i boję się co będzie dalej.
U nas też leje od samego rana. A ja już w pracy siedze. Światła pozapalane bo noc normalnie.

Wszystkiego najlepszego dla naszej solenizantki

Milenka śliczne zdjęcia

19.11.2012 Moje szczęście- Mikołajek
martaj9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 09:57   #3205
gk7
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anett234 Pokaż wiadomość

34 tc a Ty w pracy,masakra
ja wtedy już plackiem leżałam w łóżku i nie wstawałam
Wiesz przynajmnie mam motywację, żeby rano wstać, make upa sobie strzelić, pazurki zrobić i cały dzień w dresach nie chodzić, co dobija mojego męża jak mamy wolne. Ja plackiem nie wyleżę w domu, bo tam ciągle coś do zrobienia jest, a zaległości w pracy trudno będzie z maluchem nadrobić.

Cytat:

No to rzeczywiście, nie ma co rezygnować z pracy. A z domu pracujesz?
Z waga to mówię ci, zwolnisz trochę. Ja też już się tak nie objadam więc i kg troszę mniej przybywa. Landi o ile pamiętam chyba schudła nawet teraz?!
Córcie na balet... super sprawa. Ja długo tańczyłam tańce towarzyskie, całą podstawówkę i pół liceum. Dzięki temu nie mam chociażby problemów z kręgosłupem co przy moim wzroście jest częste. Ale bardzo miło wspominam.
W domu nie pracuję. Mam 2 km do biura, więc bliziutko samochodem śmigam.
Wiesz z Landi to inna historia. Ona schudła bardzo dużo na początku ciąży i Laska teraz mnie tu zdjęciami zarzuca z oszukanym centymetrem
MOja Mała jest w balecie zakochana, już drugi rok tańczy i na każdej imprezie szpagatami się chwali.
Stary 2012-11-05, 09:59   #3206
anett234
Zadomowienie

GG do anett234

Cytat:
za wymaz

prosze o kciuki

Jak dla mnie to za późno sie za te wymazy zabierają
mam mieć dzisiaj pobierany,a za nim wysieją i zanim coś urośnie to ze trzy dni trzeba czekac.Ataki stan w jakim teraz jestem to te trzy dni są dla mnie za długie.Liczyłam/liczę na to,że w tym tygodniu urodzę.Dłużej nie noszę pier.....ę
Stary 2012-11-05, 09:59   #3207
emylka86
Zakorzenienie

sto lat Madziu!

Borysek 09.10.2015

zapraszam do klików w banerek
emylka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 10:01   #3208
Lonia89
Raczkowanie

Cytat:
No to ty nie masz sie co teraz nawet przejmowac kobito jak ty tak w 1 ciazy schudłas to i teraz zleci z ciebie moment. Ale własnie te cyfry na wadze o Boze masakra;/ ja mam 168cm wzrostu i waga wyjsciowa około 53kg było a teraz te ponad 70cos mnie rozwala. Tez bym chciała zeby tak zleciało ze mnie no nic bdziemy sie dopingowac najgorsza jest ta koncówka dla psychiki;/ bo sie widzi juz tylko w lustrze okrągłe wilekie monstrum;p

12.01.2008 - nasz początek*
28.07.2010- zaręczyny
16.07.2011- ŚLUB;*
28.03.2012 - dwie wymarzone kreseczki
29.11.2012- Nasz termin
Lonia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 10:01   #3209
martaj9
Rozeznanie

judkama za wizytę

Sto lat madzius

Cytat:
jak czujecie czkawkę? Takie pikanie regularne, jakby kopniaczki?
Ja czuje takie pikanie

19.11.2012 Moje szczęście- Mikołajek
martaj9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 10:03   #3210
karolla12
Rozeznanie

Cytat:
MOja Mała jest w balecie zakochana, już drugi rok tańczy i na każdej imprezie szpagatami się chwali.
Ooo jak mi się balet podoba,a te małe tańczące dziewczynki może moja Lila też zakocha się w balecie Starsza córka tańczy taniec nowoczesny,właśnie w piątek wyjeżdża na pokazy do Bielska.
karolla12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości