Żonki 2009 cz. XXXIV - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-04, 14:16   #3331
india83
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz. XXXIV

Witam w niedziele

jestem w trakcie robienia kremówek papieskich, ale już mam watpliwosci czy wyjda dobre (dodam tylko, ze to te z kartonika ihih) jednak nie powinnam się brac za pieczenie- juz jestem nerwowa.

Marta, Gucia zazdroszcze waszego spotkania

Magda super Wam idzie ze spłata kredytu... ja też o tym myśle, aby nadpłacać i mam nadzieje, że gdzies za 2 lata w końcu zaczniemy
Stary 2012-11-04, 16:48   #3332
ania20m
Wtajemniczenie

Witam weekendowo
Przyszłam się pochwalić, mamy pierwszy ząbek wczoraj w nocy Kuba tak marudził i popłakiwał a dzisiaj rano znalazłam w jego buźce ząbek

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/

Edytowane przez ania20m
Czas edycji: 2012-11-04 o 16:50
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-04, 17:08   #3333
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
cześć gadułki

nadrobiłam Was od deski do deski

Katuniu konkurs Ci się udał

Marta dzięki za typowanie szkoda, że nie weszłam na wizaż wcześniej, może bym się dokulała Tych i spiknęła z Wami

Patryka Waszego kocham, taki Mały, ale jakie ma poczucie humoru-płakałam ze śmiechu

SRR witaj

Żabciu dobrze, że u Was wszystko ok

Samba Ty kujonie TY, jak Ty to robisz? z tym niemieckim, żeby od lipca szprechać jak rodowita Niemka ??

Basiu czyli Ty też skropion ?

Guciu co z tym Twoim ciśnieniem? mam nadzieję, że to był chwilowy spadek formy

my w zeszły weekend byliśmy na Słowacji, moczyliśmy dupki w Tatralandii - pojechaliśmy w ciemno bez rezerwowania noclegu i trafiliśmy w fajne miejsce ( dodam w k. info) potrzebny nam był taki wypad, byliśmy ze przyjaciółmi - to była ich podróż poślubna i postanowili nas zabrać
i wszystko do sobotniej późnej nocy było super, przed 24 przyszedł sms, że zmarł brat wujka... samo życie jedni się bawią, na innych przychodzi czas...

ok, nie smęcę już
u nas dziś na drugie placki ziemniaczane - iście niedzielna potrawa
aaa tam do rodowitej to mi jeszcze baaaaardzo daleko... ale powoli sie rozkrecam za 2 tygodnie mam egzamin na B1 - zobaczymy czy zdam

przykro mi z powodu wujka a jak sie skonczyla historia z twoim bratem i rozbitym samochodem? ty masz tylko 1 mlodszego brata? on na stale pracuje w holandii?

wypadu do tatralandii zazdraszczam tez bym gdzies pogrzala dupke... nawet myslelismy zeby sie wybrac na sylwestra do tropical island ale jak zobaczylismy ceny to nam sie odechcialo... za samo wejscie od 100-200 euro od osoby, czyli za jakas w miare wypasiona wersje trzebaby bylo liczyc z 300 euro za 2 osoby + nocleg gdzies... my mozebysmy i mogli sie na to szarpnac ale watpie by jacys nasi znajomi z pl z nami pojechali przy takich kosztach... pojedziemy w jakis normalny dzien

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
Witam weekendowo
Przyszłam się pochwalić, mamy pierwszy ząbek wczoraj w nocy Kuba tak marudził i popłakiwał a dzisiaj rano znalazłam w jego buźce ząbek
gratuluje zabka
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-04, 18:36   #3334
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Zależy to głównie od upierdliwości promotora
a to nie wiem jak mój
ale pewnie będzie chciał, bo jak pokazywał przykładowe to było
a później jest w tym jakiś cel? do czegoś to służy?

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
jestem dzis z siebie dumna niech mi ktos powie ze nie umiem komunikatywnie niemieckiego to zatluke hahaha jakies 2 tygodnie temu moj maz zamowil sobie cos na polskim allegro z wysylka tutaj, w sumie 2 paczki... i w jeden dzien przyszlo jedno awizo, w drugi dzien drugie... tz poszedl odebrac ale babka dala mu tylko jedna paczke, a 2 powiedziala ze to jakas pomylka i takiej nie maja i zabrala mu to awizo... nio nic to czekalismy dalej, ale ile mozna... wczoraj bylam na poczcie pytac czy cos dla nas nie lezy, ale niby niczego nie bylo... wiec kazalam tztowi pisac do tego sprzedawcy o numer przesylki... przyslal nam numer i pisze jak byk ze przesylka lezy od 23,10 na naszej poczcie... wiec poszlismy znow... a babka twierdzi ze paczki nie ma, a do tego ze skoro miala byc 23,10 to na pewno ja juz odeslali z powrotem ale ona nie moze sprawdzic w komputerze gdzie jest ta paczka tak ja opierdzielilam ze paczka od razu sie znalazla jestem the best hahaha
no teraz to Ci już nikt nie podskoczy
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-04, 19:46   #3335
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Samba

Ktosiu super, że wieczór udany.

SSr tak barliśmy na 30 lat, ale po roku udało nam się troszkę kasy odłożyć i spłaciliśmy częśc i zostało nam 15 lat do spłaty. Działkę kupiliśmy sobie z oszczędność z Holandii więc już była. Teraz mamy troszkę kasy na lokacie ze ślubu (na 3,5 roku wpłacone) więc w lutym sie kończy. Będzię na częśc wydatków budowlanych a na resztę weźmiemy kredyt. Jak szaleć to szaleć Tak stwierdziliśmy, ze lepiej teraz jak Maja jest mała i będzie mogła sobie skorzystać z tego niż za 10 czy 20 lat jak mi już prawie pójdzie na studia i zostaniemy w nim sami
Jest w tym dużo racji, aczkolwiek ja jako dziecko wychowane w domu z własnym podwórkiem stwierdzam, że miałam duuuuuużo uboższe dzieciństwo niż mój mąż na blokowisku Z punktu widzenia rodzica - dom z ogródkiem jest idealnym miejscem dla dziecka, zaś z punktu widzenia dziecka wcale niekoniecznie

Cytat:
Witam weekendowo
Gratulacje!!!
Stary 2012-11-04, 19:55   #3336
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Witam weekendowo

no to gratulacje dla zębusia

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Jest w tym dużo racji, aczkolwiek ja jako dziecko wychowane w domu z własnym podwórkiem stwierdzam, że miałam duuuuuużo uboższe dzieciństwo niż mój mąż na blokowisku Z punktu widzenia rodzica - dom z ogródkiem jest idealnym miejscem dla dziecka, zaś z punktu widzenia dziecka wcale niekoniecznie

Gratulacje!!!
no i tu się zgodzę
Stary 2012-11-04, 20:51   #3337
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
aaa tam do rodowitej to mi jeszcze baaaaardzo daleko... ale powoli sie rozkrecam za 2 tygodnie mam egzamin na B1 - zobaczymy czy zdam

przykro mi z powodu wujka a jak sie skonczyla historia z twoim bratem i rozbitym samochodem? ty masz tylko 1 mlodszego brata? on na stale pracuje w holandii?

wypadu do tatralandii zazdraszczam tez bym gdzies pogrzala dupke... nawet myslelismy zeby sie wybrac na sylwestra do tropical island ale jak zobaczylismy ceny to nam sie odechcialo... za samo wejscie od 100-200 euro od osoby, czyli za jakas w miare wypasiona wersje trzebaby bylo liczyc z 300 euro za 2 osoby + nocleg gdzies... my mozebysmy i mogli sie na to szarpnac ale watpie by jacys nasi znajomi z pl z nami pojechali przy takich kosztach... pojedziemy w jakis normalny dzien
(...)
Masz smykałkę do nauki języków, ja po prawie 3 miesiącach pobytu w dojczach siłą rzeczy się osłuchałam i naumiałam języka, ale niestety "nie lubię niemieckiego..."

zdasz zdasz co masz nie zdać, trzeba było nagrać ochrzan na poczcie jaki zaserwowałaś pracownicy i myślę, że do egzaminu mogłabyś nie podchodzić
odnośnie wujka - dziękuję

a co do reszty odpiszę w k.

Tatralandia boska w grudniu otwerają Tropical Paradise więc dodatkowe atrakcje, planujemy częstsze wypady na Słowację, z noclegami problemu nie ma więc spokojnie można jechać w ciemno, choć przed sylwkiem lepiej coś mieć nagranego

dla nas to były spóźnione wakacje w pigułce
Stary 2012-11-04, 21:29   #3338
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
a ja jeszcze dodam, że lepiej być wychowanym w jednym środowisku blok/domek niż się przemieszczać w trakcie dojrzewania
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-04, 21:43   #3339
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Czeszko

ja tez nie zejde sama do piwnicy w duzym bloku w bielsku czy tym bardziej w dabrowie nie bylo o tym w ogole mowy haha a nawet tutaj jak schodze (a w budynku mieszka raptem 6 rodzin ) to czuje dreszczyk emocji ale tutaj chodze sama bo w piwnicy mamy pralke i przetwory od babci haha

jestem dzis z siebie dumna niech mi ktos powie ze nie umiem komunikatywnie niemieckiego to zatluke hahaha jakies 2 tygodnie temu moj maz zamowil sobie cos na polskim allegro z wysylka tutaj, w sumie 2 paczki... i w jeden dzien przyszlo jedno awizo, w drugi dzien drugie... tz poszedl odebrac ale babka dala mu tylko jedna paczke, a 2 powiedziala ze to jakas pomylka i takiej nie maja i zabrala mu to awizo... nio nic to czekalismy dalej, ale ile mozna... wczoraj bylam na poczcie pytac czy cos dla nas nie lezy, ale niby niczego nie bylo... wiec kazalam tztowi pisac do tego sprzedawcy o numer przesylki... przyslal nam numer i pisze jak byk ze przesylka lezy od 23,10 na naszej poczcie... wiec poszlismy znow... a babka twierdzi ze paczki nie ma, a do tego ze skoro miala byc 23,10 to na pewno ja juz odeslali z powrotem ale ona nie moze sprawdzic w komputerze gdzie jest ta paczka tak ja opierdzielilam ze paczka od razu sie znalazla jestem the best hahaha

Martucha zazdraszczam spotkania z Guciolem

my mamy dosc intensywny weekend, wczoraj po poludniu wielkie zakupy, dzis rano znowu bo tz potrzebowal kurtke, teraz gotuje leczo na jutro, a jeszcze sie trzeba dojcza uczyc, chociaz ja juz chyba nie musze hahaha

buziaki
za akcje na poczcie
moja bratowa prawie 2lata była w uk zanim zaczęła się uczyć języka

Cytat:
cześć gadułki

nadrobiłam Was od deski do deski

Katuniu konkurs Ci się udał

Marta dzięki za typowanie szkoda, że nie weszłam na wizaż wcześniej, może bym się dokulała Tych i spiknęła z Wami

Patryka Waszego kocham, taki Mały, ale jakie ma poczucie humoru-płakałam ze śmiechu

SRR witaj

Żabciu dobrze, że u Was wszystko ok

Samba Ty kujonie TY, jak Ty to robisz? z tym niemieckim, żeby od lipca szprechać jak rodowita Niemka ??

Basiu czyli Ty też skropion ?

Guciu co z tym Twoim ciśnieniem? mam nadzieję, że to był chwilowy spadek formy

my w zeszły weekend byliśmy na Słowacji, moczyliśmy dupki w Tatralandii - pojechaliśmy w ciemno bez rezerwowania noclegu i trafiliśmy w fajne miejsce ( dodam w k. info) potrzebny nam był taki wypad, byliśmy ze przyjaciółmi - to była ich podróż poślubna i postanowili nas zabrać
i wszystko do sobotniej późnej nocy było super, przed 24 przyszedł sms, że zmarł brat wujka... samo życie jedni się bawią, na innych przychodzi czas...

ok, nie smęcę już
u nas dziś na drugie placki ziemniaczane - iście niedzielna potrawa
przykro mi z powodu brata wujka i zazdraszczam wypadu

Cytat:
Witam weekendowo

Cytat:
Masz smykałkę do nauki języków, ja po prawie 3 miesiącach pobytu w dojczach siłą rzeczy się osłuchałam i naumiałam języka, ale niestety "nie lubię niemieckiego..."

zdasz zdasz co masz nie zdać, trzeba było nagrać ochrzan na poczcie jaki zaserwowałaś pracownicy i myślę, że do egzaminu mogłabyś nie podchodzić

Tatralandia boska w grudniu otwerają Tropical Paradise więc dodatkowe atrakcje, planujemy częstsze wypady na Słowację, z noclegami problemu nie ma więc spokojnie można jechać w ciemno, choć przed sylwkiem lepiej coś mieć nagranego

a gdzie dokładnie otwierają?

my jutro mamy ciężki dzień, Karola idzie do żłobka ;(

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-04, 21:47   #3340
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
(...)przykro mi z powodu brata wujka i zazdraszczam wypadu
(...)

Dziękuję, a następnym razem pojedziemy do Tatralandii przez Opole

Śliweńko Tropical Paradise to część integralna z Tatralandią, to wszystko będzie ze sobą połączone

http://www.tatralandia.sk/nowosci-tr...-paradise.html

trzymam kciuki za jutro, będzie ciężko, ale dacie radę
Stary 2012-11-04, 21:54   #3341
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:

Śliweńko Tropical Paradise to część integralna z Tatralandią, to wszystko będzie ze sobą połączone

o ja cie!
kiedyś muszę TŻ naciągnąć
bo Besenovą był zachwycony
chciałam go kiedyś też wyciągnąć pod Berlin do tropical bo jak czytałam to pisało że w urodziny za free a my oboje w ten sam dzień urodzeni więc tylko dojazd byśmy musieli zapłacić

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018

Edytowane przez śliweńka
Czas edycji: 2012-11-04 o 21:56
Stary 2012-11-04, 23:16   #3342
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
a ja jeszcze dodam, że lepiej być wychowanym w jednym środowisku blok/domek niż się przemieszczać w trakcie dojrzewania
To na pewno. O ile jednak jest to jedno miasto, to można do tej szkoły dojeżdżać i nie stracić kontaktów z koleżankami i kolegami, gorzej jeśli to przeprowadzka gdzieś dalej.

Cytat:
za akcje na poczcie

Kciuki za jutro! Jak długo będzie jutro w żłobku? Na cały dzień, czy tylko tak zapoznawczo?
Stary 2012-11-05, 08:01   #3343
śliweńka
Zakorzenienie

od pon do śr po godzince, a od czw do pt od 8 do 12 ;(
i w pt powiedzą czy kolejny tydzień na krócej, czy już na cały dzień

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2012-11-05, 08:41   #3344
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

Samba planujemy, ale jeszcze nie teraz Zresztą znowu nie umiemy się z mężem dogadać w tej kwestii On chce niedługo, ja chce poczekać.

Aniu przykro mi

India raz nam sie tak udało. Spłaciliśmy 20 % a odsetek ile przy tym poleciało Liczy tez na to, ze jak sie juz pobudujemy i sprzedamy mieszkanie to znowu spłacimy większość kredytu i nie będzie tak źle

Aniu gratulacje ząbka.

Ktosiu może i tak. Ja tez 13 lat mieszkałam w bloku.

śliweńko powodzenia, daj znać jak zniosła żłobek.

Zostawiałam Maję na macie, poszłam sobie zrobić śniadanie, wracam a tu Majki nie ma. Patrzę a ta za firankami leży i ciąga je Skubana na brzuszku tak się czołga.

Edytowane przez Madzialenka12344321
Czas edycji: 2012-11-05 o 08:52
Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 09:23   #3345
Gucia0987
Zakorzenienie

Bajusia super, że jednak miałaś wolne w piątek!

Aniaaaa współczuję
ale cieszę się, że wypad udany!

Co do mojego ciśnienia, to ja w ogóle mam niskie, a od czasu do czasu spada poniżej normy i wtedy jestem pitoma Ale już czuję się bardzo dobrze. Teraz przez weekend jeszcze miałam jeden spadek ale za to tętno miałam strasznie wysokie, więc muszę to skontrolować. Pogadam z moją lekarką

Ktosiu Marcelinka widać jest bardzo towarzyską dziewczynką!

Ssr mam nadzieje, że Łucji już tak zostanie z tymi nockami

Martucha cieszę się, że lepiej się poczułaś, bo miałam już wyrzuty sumienia, że za długo siedziałyśmy i że mogłaś wcześniej się wyleżeć. Dziękuję za wczoraj

Ana i jak pisanie pracy? Pisałaś?

Ania wyglądasz w makijażu super! Zdecydowanie Ci pasuje i nie jest za ciemny ! Kochana, Ty ciemnego makijażu nie widziałaś bardzo dobrze Ci tak jest!

Śliweńko powodzenai dzisiaj w żłobku!

JAK JA NIE CIERPIĘ DESZCZOWYCH PONIEDZIAŁKÓW!!!!!!!

Witajcie

Jak już wiecie spotkanie z Martuchą w piątek zdecydowanie się udało! I na pewno nie będzie ostatnie! Juz dawno nie miałam chrypki po spotkaniu I to był piątek! A w sobotę miałam spotkanie z osobami z LO... wróciłam przed 4 do domu... zapomniałam, że tak świetnie się bawiliśmy w swoim towarzystwie A wczoraj jak już wróciłam do męża tak się cieszyliśmy sobą, bo w końcu 4 dni się nie widzieliśmy - CZAD

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 09:27   #3346
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 09:30   #3347
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Gucia super

Stary 2012-11-05, 09:45   #3348
aniaaa84
Zadomowienie

cześć

Cytat:
o ja cie!
chciałam go kiedyś też wyciągnąć pod Berlin do tropical bo jak czytałam to pisało że w urodziny za free a my oboje w ten sam dzień urodzeni więc tylko dojazd byśmy musieli zapłacić
No to nic tylko siadać i jechać
my jak byliśmy po ślubie udało nam się trafić na promocje jedna osoba płaciła 15 euro, a druga wchodziła za 1 euro czyli jakby dwie po 8 euraków.
Teraz płaciliśmy 19 euro za osobę i siedzieliśmy praktycznie cały dzień.
Na koniec listopada mają fajną promocję na rozpoczęcie sezonu zimowego - za wejście płaci się 2 euro, a za śmiganie na stoku 1 euraka
nie wiem czy nas nie poniesie przypadkiem
no i promocje są też przy wynajmie kwater prywatnych, mnóstwo jest ofert, że jeśli wynajmiesz u kogoś nocleg t0 masz zniżkę do 30-40 % albo do Tatralandii albo Basenovej
aaa i w Tatralandii otwarta jest strefa SPA i ceny mają bardzo przystępne

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
(...)Aniaaaa współczuję
ale cieszę się, że wypad udany!

Co do mojego ciśnienia, to ja w ogóle mam niskie, a od czasu do czasu spada poniżej normy i wtedy jestem pitoma Ale już czuję się bardzo dobrze. Teraz przez weekend jeszcze miałam jeden spadek ale za to tętno miałam strasznie wysokie, więc muszę to skontrolować. Pogadam z moją lekarką
(...)
JAK JA NIE CIERPIĘ DESZCZOWYCH PONIEDZIAŁKÓW!!!!!!!

Witajcie

Jak już wiecie spotkanie z Martuchą w piątek zdecydowanie się udało! I na pewno nie będzie ostatnie! Juz dawno nie miałam chrypki po spotkaniu I to był piątek! A w sobotę miałam spotkanie z osobami z LO... wróciłam przed 4 do domu... zapomniałam, że tak świetnie się bawiliśmy w swoim towarzystwie A wczoraj jak już wróciłam do męża tak się cieszyliśmy sobą, bo w końcu 4 dni się nie widzieliśmy - CZAD
Guciu dziękuję

ja też jestem niskociśnieniowcem i niestety musimy uważać bo to jest nie mniej niebezpieczne jak wysokie ciśnienie
weekend miałaś udany

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
cześć

leje jak z cebra!!!nie chce się nosa z domu wyściubiać
Stary 2012-11-05, 09:59   #3349
ktosia86
Zakorzenienie

Dzień dobry!

Pogoda przepaskudna Ale za to jak dobrze mi sie spało! Nawet mężowego budzika nie słyszałam Marcelusia teraz dosypia, ja już po śniadanku, ubrana, obiad od wczoraj, więc pełen relaks Tylko znowu mam furę prasowania

Śliweńko powodzenia w żłobku!

Guciu oj tak, towarzyska to ona jest!
Super, że miałaś taki udany weekend!
Stary 2012-11-05, 10:21   #3350
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
cześć

No to nic tylko siadać i jechać
my jak byliśmy po ślubie udało nam się trafić na promocje jedna osoba płaciła 15 euro, a druga wchodziła za 1 euro czyli jakby dwie po 8 euraków.
Teraz płaciliśmy 19 euro za osobę i siedzieliśmy praktycznie cały dzień.
Na koniec listopada mają fajną promocję na rozpoczęcie sezonu zimowego - za wejście płaci się 2 euro, a za śmiganie na stoku 1 euraka
nie wiem czy nas nie poniesie przypadkiem
no i promocje są też przy wynajmie kwater prywatnych, mnóstwo jest ofert, że jeśli wynajmiesz u kogoś nocleg t0 masz zniżkę do 30-40 % albo do Tatralandii albo Basenovej
aaa i w Tatralandii otwarta jest strefa SPA i ceny mają bardzo przystępne

Guciu dziękuję

ja też jestem niskociśnieniowcem i niestety musimy uważać bo to jest nie mniej niebezpieczne jak wysokie ciśnienie
weekend miałaś udany

cześć

leje jak z cebra!!!nie chce się nosa z domu wyściubiać
my akurat jak byliśmy w Besenovej to mieszkaliśmy w hotelu z kompleksu, więc mogliśmy dowoli sobie chodzić

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2012-11-05, 10:22   #3351
kasiaher
Wtajemniczenie

hej wam wszystkim

dla mnie ten długi weekend był straszny, nawet nie chce m i się gadać co się działo przez te 4 dni bo chyba z krzeseł byście pospadały , ale stwierdzam jedno matka mojego tż jest nie poczytalna

marta , gucia
fajnie że sie spotkałyście
ania rzeczywiście zupełnie inaczej wyglądasz w makijażu, świetnie bardzo mi sie podoba
magda teraz to się dopiero zacznie pilnowanie
zabcia dobrze że już po wszystkim , powiem ci że stresa miałam jak oglądałam wiadomości

india miałabym pytanie do ciebie , nie wiem czy uda ci się mi pomóc, ale byłabym wdzięczna nawet za pokierowanie mnie co mam robić albo gdzie iść, czy miałabyś cos przeciwko żebym ci wysłała wiadomość na priva ?

SRR ja pamiętam że Dominik też miał takie akcje i też bardzo długo trwała taka sytuacja , u mnie było to spowodowane tym że Dominikowi wyszła ta alergia i nie mógł w nocy spać, ale potem robił dalej tak jak u ciebie kładł sie spac o 19 lub 20 wstawał około 23 i potrafił nie spać do 6 rano , albo wstawał co godzinę , ale potem mu to wszystko przeszło samo , zaczął coraz rzadziej wstawac w nocy, aż w końcu budził się tylko raz a potem już spał całą noc, ... może to jakiś taki skok , nie wiem cięzko to wytłumaczyć

Edytowane przez kasiaher
Czas edycji: 2012-11-05 o 10:26
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 10:41   #3352
ania20m
Wtajemniczenie

Cześć,
dzisiaj kursu nie mam, przyszłyśmy wszyatkie normalnie na 8 rano i czekałyśmy pod drzwiami, dopiero po pół godzinie łaskawia przyszli nam powiedzieć że babki nie będzie i możemy iść do domu, mieliśmy mieć fizjoterapie dzisiaj z jakąś babką z którą jeszcze nie mieliśmy nic i nie przyjechała sobie.

Kasiuher współczuję takiego weekendu

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 10:51   #3353
aniaaa84
Zadomowienie

Kasia teściowa tak bez zapowiedzi umiliła Ci weekend?

Ania trochę nieodpowiedzialne podejście babeczki, mogła dać znać wcześniej, żeby z kolei ktoś mógł powiadomić Was.

...miałam iść do lidla przed pracą kurtkę mierzyć, ale chyba zrezygnuję
Stary 2012-11-05, 11:08   #3354
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Kasiu oj tak Kochana co się dzieje??

Stary 2012-11-05, 11:38   #3355
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
Cześć,
dzisiaj kursu nie mam, przyszłyśmy wszyatkie normalnie na 8 rano i czekałyśmy pod drzwiami, dopiero po pół godzinie łaskawia przyszli nam powiedzieć że babki nie będzie i możemy iść do domu, mieliśmy mieć fizjoterapie dzisiaj z jakąś babką z którą jeszcze nie mieliśmy nic i nie przyjechała sobie.

ale bezmyślność z ich strony

Cytat:
Kasia teściowa tak bez zapowiedzi umiliła Ci weekend?

Ania trochę nieodpowiedzialne podejście babeczki, mogła dać znać wcześniej, żeby z kolei ktoś mógł powiadomić Was.

...miałam iść do lidla przed pracą kurtkę mierzyć, ale chyba zrezygnuję
bez zapowiedzi to nie , ja byłam z mężem i Dominikiem u niej , a tam było piekło , tz wrócił wczoraj a ja w sobotę przyjechałam do domu

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Kasiu oj tak Kochana co się dzieje??
szkoda gadać , paranoja , nawet nie będe opisywac tego tutaj az się włos na głowie jerzy , ale stwierdzam że ta baba jest nie poczytalna, cos jej się w głowę dzieje i nie mam zamiaru nigdy więcej sie z nia widzieć a napewno nie ma prawa zbliżać sie do mojego syna
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 13:06   #3356
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Kasiu no to ostro

Stary 2012-11-05, 13:40   #3357
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:

Gratulacje!!!
zgadzam sie w 100%!!... chociaz teraz i tak dzieci juz nie spedzaja tak fajnie dziecinstwa jak my jak bylismy mali... ja pamietam ze wpadalam do domu tylko cos zjesc i zostawic torbe ze szkoly i fruuu juz mnie nie bylo... a teraz dzieci zamiast bawic sie na dworze siedza caly dzien przed kompem... dla rodzicow to moze wygodne bo wiedza ze dziecko jest bezpieczne w 2 pokoju, ale potem taki malec jest uzalezniony i nie umie bez kompa funkcjonowac...

Cytat:

ja tez nigdy nie lubialam niemieckiego... zaluje, bo gdybym bardziej sie przykladala w liceum to pewnie niezle bym juz smigala... teraz podchodze do tego bez emocji... chcemy to mieszkac to trzeba umiec sie dogadac a ty tez jestes niezla jak za 3 miesiace zalapalas, ja tu jestem juz 4

my w zeszlym roku mielismy takie wakacje w pigulce w tatralandii... a byliscie w strefie saun?? my sie dlugo zastanawialismy nad wydaniem tych kilku euro dodatkowo bo ogolnie to saun nie lubimy i myslelismy ze wejdziemy i po 10 minutach bedziemy mieli dosc... a tu 3 godziny okazalo sie za malo i w ogole nie zalowalismy ze sie zdecydowalismy... zrelaksowalismy sie jak nigdy... najbardziej nam sie podobalo w tych saunach gdzie sie lezalo na lezaczkach w niezbyt wysokiej temperaturze i lecialy takie odprezajace melodie... albo mi sie tez podobalo w takiej jednej goracej gdzie sie siedzialo w zimnej wodzie maly minus ze obowiazuje nagosc... ale jak juz sie przelamalismy to nam to nie przeszkadzalo plus taki ze nie bylo starych oblesnych babek i dziadkow tam... sami mlodzi ludzie

Cytat:
za akcje na poczcie

nio ja mam to szczescie ze moge sie uczyc... gdybym np musiala isc od razu do pracy, bo nie mielibysmy za co zyc to tez pewnie z jezykiem nie bylo by tak kolorowo... wiadomo, ze w nawet byle jakiej pracy tez jezyk jest potrzebny, ale jak juz wiesz co masz robic to bywaja dni ze w ogole nic sie nie odezwiesz... zwlaszcza jak nie wiesz jak i masz bariere... ja zaluje tylko ze nie mam takiej mobilizacji by jeszcze po kursie przychodzic do domu i siedziec w ksiazkach i powtarzac... to by mi jednak duzo dalo... ale nie chce sie... zawsze wymysle cos zeby sie nie uczyc...

trzymam kciuki za Karole da rade a kiedy ty wracasz do pracy?

Cytat:

oooo fajnie wiedziec musimy sie znow tam wybrac

Cytat:
o ja cie!
nam sie w tatralandii znacznie bardziej podobalo niz w basenovej... basenowa zapamietalam jako wielkie skupisko staruszkow w basenach... a w tatralandii jest mnostwo rozrywek dla mlodych osob...

pomysl z wejsciem za free w dniu urodzin w waszym wypadku jest jak najbardziej super

Cytat:
super weekend

Cytat:
Cześć,

nie ma to jak lekcewazenie kursantow wrrrrrr.....

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość

bez zapowiedzi to nie , ja byłam z mężem i Dominikiem u niej , a tam było piekło , tz wrócił wczoraj a ja w sobotę przyjechałam do domu

szkoda gadać , paranoja , nawet nie będe opisywac tego tutaj az się włos na głowie jerzy , ale stwierdzam że ta baba jest nie poczytalna, cos jej się w głowę dzieje i nie mam zamiaru nigdy więcej sie z nia widzieć a napewno nie ma prawa zbliżać sie do mojego syna
sciskam mocno

a ja za chwile jade do lekarza... trzymajcie kciuki zeby wyniki byly w porzadku i zebysmy mogli sie starac o dzidziusia obliczylam ze moje dni plodne przypadaja w dzien egzaminu takze zamiast sie uczyc bede baraszkowala... miejmy nadzieje

dzisiaj pisalismy na kursie egzamin probny napisalam najlepiej ze wszystkich... tylko 2 osoby poza mna zdaly jeszcze na B1, a reszta na A2 lub wcale.... zeby tylko jeszcze ustny poszedl mi tak dobrze to bedzie super
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 13:50   #3358
śliweńka
Zakorzenienie

Samba ja wracam w przyszły czw ;( no w Besenovej był jeden basen przez staruszków okupowany ha ha

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2012-11-05, 14:14   #3359
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Samba gratulacje.

Stary 2012-11-05, 16:56   #3360
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
a to nie wiem jak mój
ale pewnie będzie chciał, bo jak pokazywał przykładowe to było
a później jest w tym jakiś cel? do czegoś to służy?
metodologie miała służy do sprawdzania wyników przy badaniach- np masz prace o wytworach plastycznych dzieci i wskaźnikiem jest liczba użytych kolorów kredek etc - dzięki temu wiesz czy punkt zwany "kolor" zaliczyć czy nie

Cytat:
zgadzam się

Cytat:
bajecznie

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość

uuu współczuje..

SAMBA gratuluje, co jak co ale masz łeb do językow, oby tak dalej!

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2012-11-05 o 16:57
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości