|
|
#691 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.VI
Cytat:
Vit. C Rutinoscorbin Nasivin - krople Prenalen - syrop Prenatal Gripcare Apap Panadol.
Edytowane przez ewadylewska Czas edycji: 2012-11-05 o 11:29 |
|
|
|
|
#692 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Brzuszek śliczny, Badzia u Ciebie też ![]() Cytat:
Delicjanka, Bokeh to kciuki za wizytę i czekamy na wieści ![]() Ja dla siebie też jeszcze nic nie mam, chcę się wyrobić ze wszystkim do połowy grudnia, teraz brakuje mi tylko kilka rzeczy dla Małej i będzie koniec W ogóle od kilku dni odczuwam ten słynny ucisk na przeponę i nie mam czym oddychać. Non stop okno otwarte, grzejniki zakręcone i nawilżacz włączony, ale to mało daje. Ponadto jak się kładę na boku to te duszności w ogóle nie mijają, muszę wstać, trochę pochodzić itd.
|
||
|
|
|
#693 |
|
Raczkowanie
|
dzieki!!
|
|
|
|
#694 |
|
Lurker ;)
|
Dzien dobry
Dzis juz po wizycie, lacznie przytylam juz 12!! kilo ![]() Moja gin proponowala innowacyjna szkole rodzenia ktora prowadzi- jedyne 500 zl... Plus dostalam skierowanie do poradni, bo glukoza wyszla za wysoka. Tyle stresow w weekend, ze do teraz cisnienie mialam podwyzszone. Wychodzi na to, ze z byla TZta spotkamy sie w sadzie, w sprawie ograniczania kontaktow z jego synkiem Ona i jej fagas odwalili nam taki numer, ze mialam ochote ich bardzo mocno skrzywdzic...
|
|
|
|
#695 |
|
Rozeznanie
|
Witam mamusie. Nadrobiłam troszkę. Ale pędzicie. Ja zjadłam śniadanko i odpoczywam po tych świętach za dużo ruchu, gości i braku snu.
Dziś na 15 wizyta. Wreszcie. Tak piszecie że w 32 tyg pakować torbę to aż się przeraziłam. Zostało mi jeszcze 1,5tygodnia ![]() Muszę w domku posprzątać a takiego mam lenia że szok. Chyba na jutro odłożę tą robotę.
|
#696 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko u niej to inna kwestia jest. Jej się z niczym nie spieszy, miała szukać w piwnicy jakiegoś starego zniszczonego łóżeczka bo po co kupować. Pytana o imię odpowiada "coś się na porodówce wymyśli" Takie jakieś wrażenie odnoszę, że to dziecko nie jest za bardzo wyczekiwane i strasznie mi go szkoda.
|
|
|
|
#697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#698 |
|
Zakorzenienie
|
Maluchna fajny wózeczek i śliczna kołyska. Pamiętam że taką miała moja siostra dla starszego synka, ale ktoś jej kiedyś z garażu ukradł razem z bujaczkiem
Black za to moi teściowie wcale się nie interesują. Nie mają nawet pojęcia co mamy już dla dziecka a czego nam brakuje. Ale w sumie wolę to niż nadmiar zainteresowania ![]() Marsi jeśli poczuła byś się lepiej jak się nam wygadasz to się nie krępuj! Trzymam kciuki za szybką przeprowadzkę, a teściową olej ciepłym moczem |
|
|
|
#699 |
|
Zakorzenienie
|
My kupiliśmy wózek od mojej koleżanki: mutsy 4rider. Tż jest zachwycony
jak go przywieźliśmy to cały wieczór robił pokazówę co i jak |
|
|
|
#700 |
|
Zakorzenienie
|
Nie no bez jaj, wlasnie dzwonilam do zusu, mija juz miesiac i powinnam miec juz dzis kase, a baba mi mówi że jest w opracowaniu
kur$#@na.
|
|
#701 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Za 3 dni mój bratanek kończy 2 latka a pamiętam jak dopiero się urodził i jechałam do szpitala go zobaczyć, miał wtedy godzinę a teraz już taki mały łobuz chyba zaczynam się bać porodu
|
|
#702 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
hej
ktoś mi popsuł humor z rana, bo mnie przelicytował i nie mam chusty ![]() allegro przejrzałam, i tablicę, a do ikei mi baaardzo nie po drodze (ponad 100 km) Cytat:
Cytat:
Cytat:
niestety do najbliższej mam daleko, ale może mąż będzie jechał po swoją siostrę na lotnisko w grudniu, to po drodze wstąpi, jak nic do tej pory nie znajdę; dzięki za radyCytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Cytat:
Cytat:
|
|
#703 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mi lekarz nic nie mówił o rozwarciu, ale jak poczuje jakiś ból przypominający ten przy okresie, to no-spa czym prędzej. Cytat:
ja mam tylko leżeć, ewentualnie wstać na siku i zrobić sobie herbatkę i coś do jedzenia, a później znów leżenie. Lewy bok już mnie boli na samą myśl o leżeniu ale jak trzeba to trzeba. najważniejsze, żeby nasza niunia za prędko z brzucha nie wyszła.Cytat:
Warszawa szara, smutna, co chwilę pada... i co tu robić? chyba pół biblioteki przeczytam
|
|||
|
|
|
#704 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
materacyka nie mam, rożka, kosmetyków dziecięcych
|
|
#705 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() mi powiedzieli, że leżeć całkowicie to jeszcze gorzej, ale lajtowy tryb życia! a propos wózków, to my decydujemy się na taki zestaw: http://www.bobowozki.com.pl/product_...5&%3CosCsid%3E
Edytowane przez ewadylewska Czas edycji: 2012-11-05 o 12:12 |
|
|
|
|
#706 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam ciuszki, łóżeczko i wózek w drodze
|
#707 |
|
Zakorzenienie
|
|
#708 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
U mnie godzinę temu zaczęło lać ![]() Jest szaro, buro i ponuro ...Wczoraj spędziłam miłą niedzielę z mężem. Jakoś stwierdził, że za mało czasu mi poświęca,i wyjątkowo nie poszedł od razu do kompa Dziś mi leci bo łuskam orzechy, mam 2 skrzynki i najwyższa pora było się za nie wziąć Co do wyprawki to ja nie mam nic, tzn. brakuje artykułów kosmetycznych dla mnie i małej. No i łóżeczka też jeszcze nie mamy. Jak się cieszę, że ten wózek kupiliśmy. Na drugi tydzień planuję zacząć prać ciuszki, i muszę kogoś wynająć do prasowania, bo ja na pewno tyle przy desce nie wystoję Aaa to już 30 tydzień ciąży............ ![]() |
|
|
|
#709 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się
mi brakuje jeszcze glownie kosmetykow dla mnie i maluszka, lozeczko i kolyske mam miec od kolezanek... aa no i cos do lozeczka, kolyski wlasnie trzeba bedzie dokupic i tyle
|
#710 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
OOO, ja mam to samo! ciagle brak mi tlenu, a jak się położę na plecach to juz sie nawet nie chce mówic wręcz się duszę, za jakąs chwilkę to mija ale początkowe kilkadziesiat sekund na plecach to istne tortury ![]() Cytat:
na tym że trzeba zapłacic 500zl? duza za duża wyszła Ci ta glukoza? pamietaj o skierowaniu od rodzinnego, wtedy bedziesz miec wizyty za darmo no i refundowane recepty! O kurcze, to az do tego stopnia wyprawia cyrki żeby w sadzie sie spotkac?! co to za matka! ![]() Cytat:
![]() Super ten wózek, i to za taką cenę! znajoma ma Tako i bardzo sobie chwali co do glukozy to nie wiem niestety czy mozna pic... na wszelki wypadek ta butelczynę weź ze soba i najwyzej na miejscu zapytasz się jakiejs kompetentej osoby czy mozna se golnąć
|
|||
|
|
|
#711 |
|
Zakorzenienie
|
elllmi Ty robiłaś wymaz w Promedzie? Trzeba się umawiać, czy numerek?
|
|
|
|
#712 |
|
Zakorzenienie
|
nie trzeba się umawiać - przychodzisz, płacisz i czekasz; tylko sprawdź sobie w jakich dniach i godzinach pobierają, bo jakoś różnie chyba jest; no i tydzień na wynik czekasz
|
#713 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
my zdecydowaliśmy się na Jedo Fyn - on ma skrętne kółka z przodu. Fajnie, leciutko się prowadzi ![]() My również planujemy zakupić fotelik maxi cosi cabrio fix
|
|
|
|
|
#714 |
|
Zakorzenienie
|
hah kupiłam wózek
![]() bexe, 3w1 plus parasolka i torba, za 500 zl , tylko czarny kolor ale to w zime nie ma znaczenia w sumie, a na lato zobaczymy, no i używama 4 msce
Edytowane przez bokeh Czas edycji: 2012-11-05 o 12:51 |
|
|
|
#715 |
|
Zakorzenienie
|
ale ze teraz ?
![]() jaki ??? ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- a wlasnie.. trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty koniecznie dajcie znac jak po
|
#716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już zedytowałam jaki
|
|
#717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pokaż
|
|
#718 |
|
Zakorzenienie
|
No
jest więcej zdjęć ale jedno sobie skopiowałam tylko zreszta przeciez moge wam wkleić aukcje http://allegro.pl/show_item.php?item=2767554573
Edytowane przez bokeh Czas edycji: 2012-11-05 o 12:58 |
|
|
|
#719 |
|
Raczkowanie
|
witam
![]() Sporo czasu mnie nie było. hope ja przeczytałam że chcesz się na numerek umówić. Heh he głodnemu chleb na myśli ![]() Ja po jutrze mam wizytę znów u diabetologa potem 15-tego wizyta u gina. Dzisiaj pobiłam rekord-cukier wyszedł mi po śniadaniu 174 ![]() My z wyprawki mamy tylko ubranka (nie wszystkie) parę pieluszek i kocyk. Wszyscy mnie uczulają że jeszcze czas itd. A zostało jakieś 14 tygodni.Nie wiem czy zdążymy w tym tempie Znajomym podobno urodzi się chore dziecko. On olał ją jak się dowiedział ze jest w ciąży. Dał 3 stówki i stwierdził że do porodu jej wystarczy. Ona za tą kasę kupiła tabletki w necie żeby poronić. Ciąża okazała się zbyt silna i dzidziuś chory . Boże widzisz i nie grzmisz
|
|
|
|
#720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:04.

Nie chce sie niczym faszerowac, wiecie co oprocz czosnku, miodu, soku malinowego mozna brac?

Ona i jej fagas odwalili nam taki numer, ze mialam ochote ich bardzo mocno skrzywdzic...

kur$#@na.
chyba zaczynam się bać porodu
w ikei
Roboty mam tyle, że nie wiem za co się brać najpierw...więc zaczęłam od wizażu
ale jak trzeba to trzeba. najważniejsze, żeby nasza niunia za prędko z brzucha nie wyszła.

na tym że trzeba zapłacic 500zl?
koniecznie dajcie znac jak po