|  2012-11-05, 08:58 | #1801 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-02 
				 | 

Dot.: Scent Bar XLV

Cytat: 

__________________ Gdzieś tu chyba zakpił los. Ona brzydka, brzydki on... A taka ładna miłość... | |
|     | 
|  2012-11-05, 10:07 | #1802 | 
| To ja :) Zarejestrowany: 2008-11 
				 | 

Zaraz mnie coś trafi... Mam już kasę na PayPalu, ale jak chcę zapłacić, ciągle żądają ode mnie numerów karty kredytowej!! Wrrrr!!! Za to dentysta już załatwiony   
				__________________ - Chciałem powiedzieć [...], że na tym świecie jest chyba coś, dla czego warto żyć. Śmierć zastanowił się przez chwilę. -KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE. Terry Pratchett, Czarodzicielstwo | 
|     | 
|  2012-11-05, 10:26 | #1803 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-01 
				 | 

Cytat: 
  Masz już zęba?    Znad ulewy   
				__________________ Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa.  Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. | |
|     | 
|  2012-11-05, 10:30 | #1804 | 
| Piers do przodu Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Mursz ale masz nówkę sztukę nie śmiganą w uśmiechu??   Jeny ale leje  brrrr .... 
				__________________ Dying is easy it's living that scares me to death .  | 
|     | 
|  2012-11-05, 10:32 | #1805 | |
				 | 

Cały czas miałam, tylko, że tak powiem -luzem   Nic mi się nie chce, cały dzień mi rozwaliła akcja dentystyczna... Chyba przez to nie pójdę na jogę, bo karnetu nie miałam jak odebrać... ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Cytat: 

__________________ - Chciałem powiedzieć [...], że na tym świecie jest chyba coś, dla czego warto żyć. Śmierć zastanowił się przez chwilę. -KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE. Terry Pratchett, Czarodzicielstwo | |
|     | 
|  2012-11-05, 10:40 | #1806 | |
				 | 

Cytat: 
  Zapłacił za reperację?   
				__________________ Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa.  Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. | |
|     | 
|  2012-11-05, 10:43 | #1807 | 
				 | 

Żartujesz teraz, prawda??   Ale wp***dol mu spuściłam aż dymiło   
				__________________ - Chciałem powiedzieć [...], że na tym świecie jest chyba coś, dla czego warto żyć. Śmierć zastanowił się przez chwilę. -KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE. Terry Pratchett, Czarodzicielstwo | 
|     | 
|  2012-11-05, 10:48 | #1808 | 
				 | 

Nie, a czemu   No chyba, że działał w obronie własnej    Pogrubione - chociaż tyle    
				__________________ Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa.  Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. | 
|     | 
|  2012-11-05, 11:10 | #1809 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2011-02 
				 | 

Cytat: 
  Mi ostatnio na Yebayu kupujący przelał kasę, a po przewalutowaniu zeżarło mi 15 złotych  Zdzierstwo. | |
|     | 
|  2012-11-05, 11:21 | #1810 | |
				 | 

Cytat: 
  A może to dlatego, że mam jeszcze niezweryfikowane konto? No na Boga, Rasasi przyjedzie przez to dzień później!!! AAAAAAAA!!!! 
				__________________ - Chciałem powiedzieć [...], że na tym świecie jest chyba coś, dla czego warto żyć. Śmierć zastanowił się przez chwilę. -KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE. Terry Pratchett, Czarodzicielstwo | |
|     | 
|  2012-11-05, 11:28 | #1811 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-01 
				 | 

| 
|     | 
|  2012-11-05, 11:32 | #1812 | ||
				 | 

Cytat: 
 Cytat: 

__________________ - Chciałem powiedzieć [...], że na tym świecie jest chyba coś, dla czego warto żyć. Śmierć zastanowił się przez chwilę. -KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE. Terry Pratchett, Czarodzicielstwo | ||
|     | 
|  2012-11-05, 11:45 | #1813 | ||||||
| Panaroja Zarejestrowany: 2011-05 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Znad dejszczu   1.na zimę *foch* w butelkach po soczkach Herbapolu i Łowicza z etykietkami  2.znalazły się    niw wytrząsnął mażłon dokładnie zawartości sakwy rowerowej - były zaplątane w ortalionowe przeciwdeszczowe portki      Ale mieli zdrowotną przebieżkę przed spaniem , na drugi raz będą sprawdzać dokładniej  moi Tune , Oberschlesien i Łoniewski . Cytat: 
  pokojową ekspansyję trza uskuteczniać oraz współżycie między narodami , ażeby zgoda kwitła w naszej pięknej krainie  Cytat: 
  Cytat: 
     2.ach jakiż smutek    Cytat: 
    Cytat: 
  dlatego ja chodzę jak tylko cos mi zaczyna byc , chromolę  kiedyś chciałam byc dobrym pracownikiem i jak nie poszłam na zwolnienie , to chodziłam chora przez dwa miesiące   Cytat: 
  o , chyba przestało padać   
				__________________ Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa  -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P.  | ||||||
|     | 
|  2012-11-05, 11:46 | #1814 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-07 
				 | 

ohooo tu o zymbach a Tezy ni ma    Cytat: 
  Jak dla mnie to bez sensu   
|  2012-11-05, 11:47 | #1815 | |
				 | 

Cytat: 
  a skoroś waleczna to tym bardziej -nie ma jak silna i zdecydowana głowa państwa     
				__________________ Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa  -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P.  | |
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2012-11-05, 11:49 | #1816 | |
				 | 

Cytat: 
   Może przybędzie   
|     | 
|  2012-11-05, 11:51 | #1817 | |
				 | 

Cytat: 
  Lekki na wspomnienie jest... Serio musi być podpięta?? A tak krzyczą, że nawet, jak karty nie mam, mogę płacić  Syf normalnie... ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Nie, nie zaczęłam  Ale skończyłam spektakularnie dość...   
|     | 
|  2012-11-05, 11:52 | #1818 | |
| Piers do przodu Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Cytat: 
  niestety - warto sprawdzić przelicznik przed doładowaniem konta PayPalowego - na głównej stronie po zalogowaniu masz link po prawej stronie na górze Konwerter walut kliknij a zobaczysz jile złotówek wg PayPala to Twoja kwota w walucie   
				__________________ Dying is easy it's living that scares me to death .  | |
|     | 
|  2012-11-05, 11:54 | #1819 | ||
				 | 

Cytat: 
  Może i jestem ostatni Jadwing i to bez potomka, ale nic to  A faktem jest, że moja ekspansja i gwałty, choć spektakularne, to pokojowe som - ma się ten wrodzony wdzięk...  Cytat: 
   | ||
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2012-11-05, 11:57 | #1820 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-07 
				 | 

Cytat: 
  No ja też czytałam i myślałam że nie musi    
|  2012-11-05, 12:00 | #1821 | |
				 | 

Cytat: 
  znaczy w pokoju gwałcisz , nie na łonie natury   
				__________________ Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa  -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P.  | |
|     | 
|  2012-11-05, 12:00 | #1822 | 
				 | 

Ale zostały mu jakieś zęby?   
				__________________ Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa.  Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. | 
|     | 
|  2012-11-05, 12:03 | #1823 | |
				 | 

Cytat: 
  ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- Tak, pozwoliłam mu je zabrać ze sobą   
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2012-11-05, 12:05 | #1824 | ||
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
   | ||
|     | 
|  2012-11-05, 12:19 | #1825 | 
				 | 

Kazał mi dopłacić 50, po czym pożarł 3... Nie, no Allegro przyjemniejsze w obsłudze...

|     | 
|  2012-11-05, 12:34 | #1826 | 
				 | 

Allegro przyjemniejsze, ale podnoszą prowizje za sprzedaż do granic absurdu   Póki co na polskim ebaju nic się nie płaci, ale jak chciałam coś wystawić na brytyjskim, to chciało nawet 2-3 funtki za samo wystawienie aukcji   | 
|     | 
|  2012-11-05, 12:38 | #1827 | 
				 | 

Utknął mi w gardle patyk z czerwonej herbaty   żegnajcie na wypadek , gdybym nie znalazła niczego do przepchnięcia   
				__________________ Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa  -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P.  | 
|     | 
|  2012-11-05, 12:38 | #1828 | |||
| BAN stały Zarejestrowany: 2007-02 
				 | 

Znad kawy i postępującej beznadziei   Dobra, czuję się przekonany  Już wysłane   Cytat: 
   Cytat: 
    Cytat: 
     | |||
|     | 
|  2012-11-05, 13:17 | #1829 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-01 
				 | 

czy bardzo się mijam z prawdą jeśli podejrzewam ze to luksusowe mleko do kąpieli po prawej w najnowszych KWC to po prostu mleko w proszku plus zapach? tzn tak pisze w składzie ale czy osiągnę te same właściwości kupując zwykłe mleko w proszku w spożywczaku? są też smakowe moze zarydzykuję   nie są tanie również ale przynajmniej pojemnosć większa | 
|     | 
|  2012-11-05, 13:40 | #1830 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-08 Lokalizacja: San Escobar 
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
 link?   
				__________________ today's rain is tomorrow's whisky | ||
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Perfumy | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:39.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)