|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1081 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Matki, żony i kochanki - podkarpackie koleżanki (czyli podkarpackie PM cz.3)
|
|
|
|
#1082 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Matki, żony i kochanki - podkarpackie koleżanki (czyli podkarpackie PM cz.3)
Cytat:
). Dodatek słoneczników do tych kolorów powinien pasować całkiem fajnie ![]() A co do wazonów - jeśli masz catering, np. nasz catering zapewniał wazony, jeśli nie - są wypożyczalnie, ale koszt pożyczenia często jest wyższy niż kupna takich wazonów nawet w sklepie. Np. huta szkła Krosno oferuje bardzo ładne i nie drogie wazony. Warto się zastanowić, czy opłaca się kupić czy pożyczyć ![]() Cytat:
i mój stary też się śmieje, że ja to zamiast o nim to o Was myślę ![]() W końcu idę oglądać
|
||
|
|
|
#1083 |
|
Zakorzenienie
|
Kate Noir - ja miałam nie tak daleko Rzeszowa w hotelu Ines i cena to było 148zł za osobę 3 dania gorące, obiad na półmiskach (nie wydzielony), pokoje dla gości weselnych 30% taniej i z czystym sercem mogę polecić ten lokal. A w samym Rzeszowie niestety dokładnie nie wiem ale pewnie w granicach 150-160zł (tak płacił mój znajomy)
Aisog - słoneczniki będą najlepiej dostępne właśnie w sierpniu i dlatego pewnie najtańsze, ja miałam w czerwcu, ale sali nie stroiłam tylko miałam z nich bukiet, więc to musisz rozmawiać z florystami a i oni w tym momencie dokładnie ci nie powiedzą jakie będą ceny Talk - teledysk to za dużo powiedziane heheh ale taki filmik z podróży i przed trochę nakręcimy |
|
|
|
#1084 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
witam się nieśmiało,bo mieszkam w województwie podkarpackim ale bardzo blisko granicy z małopolskim i ślub jest w podkarpackim a wesele już w małopolsce nie wiem więc czy się kwalifikuję do Waszego grona zwłaszcza, że na codzień mieszkam w Krakowie a u rodziców jestem raz na dwa tygodnie
|
|
#1085 |
|
Zakorzenienie
|
mala_czarna - witaj. My tu też po części podkarpacko-małopolskie (ja i Talk pochodzimy z Krosna, mieszkamy w Krakowie
).
|
|
|
|
#1086 |
|
Zakorzenienie
|
Gosia, mam do Ciebie Kochana pytanie, czy Ty pamiętasz, gdzie zamawiałaś fotoksiążkę?
|
|
|
|
#1087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzisiah jechałam do Krakowa właśnie, objazdami bo korek za korkiem... mam ptanie na dzień dobry, możecie mi polecić kamerzystę i fotografa który dojeżdża w okolice Dębicy-Tarnowa i jest w miarę cenowo przystępny?
|
|
|
#1088 |
|
Zakorzenienie
|
my jechaliśmy wczoraj wieczorem. O dziwo dojechaliśmy w 3h ale koleś tym busem zaiwaniał równo. Tyle, że przez Gdów i te inne ciemne za
![]() Talk - oglądałam zdjęcia! Daj znać, jak już będzie plener na razie mi się baardzo podobają pięknie ten nasz kościółek wychodzi na zdjęciach. Aż mnie ściska, że ja nie mam żadnego takiego
|
|
|
|
#1089 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witaj i czuj się jak w domu ![]() Właściwie każdy kamerman i fotograf przyjeżdża wszędzie Tylko czasami proszą o pokrycie całości bądź części kosztów podróży, jeśli jest bardzo duża odległość ![]() Cytat:
![]() No nasz kościółek to podobno sprawiał wiele trudności. Może i ładnie wyszedł ale to zasługa fotografa wg mnie przede wszystkim, bo jednak jest ciemny, drewniany, nie łatwo w nim zrobić dobre zdjęcia Ale ja go i tak lubię i w innym w życiu bym nie chciała Wolę malutkie kościółki a nie takie wielkie molochy , z sufitem na 50 metrów w górę i urządzone w myśl zasady - im więcej złota i przepychu tym lepiej - ugh... ![]() Dam znać jak będzie plener
|
|
#1090 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no w zasadzie to racja, a nie macie kogoś do polecenia? Foto lub video bo już mam dość tego szukania....
|
|
|
#1091 |
|
Zakorzenienie
|
No ja mam, ale nie wiem do jakiej kwoty Cię interesuje foto.
|
#1092 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie wiem, że nasz kościół jest ciemny i słabo wychodzi. U nas jeszcze wyszło tak dziwnie, że słońce mocno świeciło przez te okienka i była taka smuga światła na nas, a reszta była nie oświetlona. Więc jak chcę wyodrębnić jakieś zdjęcie z materiału filmowego to ciężko trafić na takie, na którym wyraźnie widać i nas, i gości
|
|
|
|
#1093 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W Rzeszowie byłam tylko kilka razy i gdyby ktoś wysadził mnie w środku miasta to nie miałabym pojęcia jak wrócić do jego domu Wiem tylko, że po prawej stronie Wisłoku. A czy mogę zapytać gdzie miałaś wesele bo cena wydaje się przystępna. Jak byś miała czas to proszę, napisz mi coś o lokalach. Interesują mnie takie z dobrym jedzeniem, jasnymi ścianami i jedną salą - nie chciałabym osobnej do tańczenia. Będę wdzięczna za wszelką pomoc ![]() ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Ty Paula też się podzielisz tymi fotnecjami? Btw - wczoraj się dowiedziałam, ze moja ciocia nagrywała aparatem koncert, który nam zrobili kuzyni TŻ
|
|
#1095 |
|
Rozeznanie
|
Talk - no własnie nie mam zdjęc sali.
Będę je mogła zrobić dopiero w styczniu. Strony www tez nie mają więc nie mam skąd zdjęć wziąć... ![]() Małgoś - a mogła byś mi pokazać zdjęcie swojego bukietu????? |
|
|
|
#1096 |
|
Zakorzenienie
|
a próbowałaś wygooglać?
Ja np znalazłam zdjęcia mojej sali po remoncie na necie , podczas kiedy na stronie były jeszcze zdjęcia sprzed remontu Po prostu była na niej studniówka i było mnóstwo zdjęć na stronie jakiegoś LO
|
#1097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Masz rację, mogło wyjść cudo i foto mówił, że coś próbował. Oczywiście tym aparatem, który nawalił, niestety.... A filmów nigdy nie za dużo. Może i w końcu ja swój ogarnę |
|
|
|
|
#1098 |
|
Zakorzenienie
|
a z kościoła też? bo ja słabo pamiętam z kościoła... Pamiętam przed kościołem, to zbiorowe z balkonu, z sali, a ze mszy kiepsko... Muszę sobie odświeżyć
Najlepiej pamiętam te filmy co wrzucałaś - te takie skróty-miksy-teledyski
|
#1099 |
|
Rozeznanie
|
Talk - no własnie goglowałam, ale widze tylko stare zdjęcia sprzed remontu
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1100 |
|
Zakorzenienie
|
aaa zapomniałam Wam powiedzieć
Ponieważ sukcesywnie ślepnę, idę dzisiaj na poszukiwanie okularów zażyczyłam to sobie w ramach prezentu na Mikołaja od rodziców (zaklepałam już teraz, żeby niczego nie kupowali) , więc sporo mi się dołożyli już teraz, żebym mogła się rozglądnąć Może już nawet dzisiaj uda mi się coś wyłapać I oby mnie nie puścili z torbami, bo jak kiedyś byłam kupować to za oprawki policzyli mi 90 zł , a ze szkłami chcieli mnie oskubać z prawie 800 zł oczywiście nie kupiłam... Mam ten problem, że mam dosyć sporą wadę, więc muszę wybierać mega cienkie szkła, żeby to nie było widoczne. No a takie szkła kosztują...
|
#1101 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
[QUOTE=talkative2;37402045]jeeeeeloł ![]() A potem.... kto chce zobaczyć 59 zdjęć ze ślubu? Na razie mam skrót z przygotowań i ceremonii. Do kilku dni ma być gotowa całość (będzie dostępna pod tym samym linkiem) Wrzucam link na pocztę ![]() [QUOTE] no i doczekałas sie na zdjęcia pewnei ciagle przeglądasz;p hehe najbardziej podoba mi sie zdjęcia z pod koscioła jak twój dłuuugi welon wiatr unosi az mi szkoda ze takiego długiego nie miałam;p choc nie bardzo pasowałby do mojej sukniCytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja też jestem z rzeszowa i moge ci zawsze coś doradzić bo czesto chodze na wesela do różnych lokali w rzeszowie ja miałam w restauracji hibiskus 10 km od rzeszowa http://www.hotelhibiskus.com.pl/impr...cja-wesel.html sala jest piękna goscie byli zachwyceni bardzo im sie podobała sala, okrągłe stoły parkiet do tanczenia przy stołach, jedzenie bardzo dobre, obsługa świetna jak najbardziej polecam jesli chcesz cos wiecej wiedzec to pisz ogólnie sala jest duża, ja miałam wesele na ok 190 osób i nie było ciasno dodatkowym atutem jest hotel w tym samym budynku na 44 osoby Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1102 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=Aisog1987;37429187]Dziewczyny poradźcie mi coś. Wesele mam w sierpniu, salę w kolorze pomarańczowo, żółto, złotym, firaneczki białe (ale karnisz dodatkowo przyozdobiony jest takim ciemno bordowym cieniutkim materiałem ze złotymi wstawkami) i mniej więcej w tym samym kolorze są meble na sali. I teraz mam problem z kwiatami na stół i do bukietu. Wg mnie idealnie pasowały by słoneczniki do tej tonacji, ale nie wiem czy w sierpniu dostanę słoneczniki i ew w jakiej cenie????
Myślę, że słoneczniki jak najbardziej pasuja do tej gamy kolorów co podałaś, byłam na weselu koleżanki która miała podobne kolory przewodnie do Twoich i na stolikach były bukiety właśnie ze słoneczników, ślicznie to razem się komponowało, a wesele to było w sierpniu (na początku gdzieś). Kwiatów nie kupowała wtedy tylko dostała dzien wcześniej od znajomych, cioteczek, które miały działeczki i grządki ze słonecznikami Także Kochana popytaj może i u Ciebie w rodzinie ktoś miły się znajdzie kto będzie sadził słoneczniki![]() agniecha_17 to cudownie, że się podobał Wasz taniec właśnie ja jestem na etapie poszukiwań piosenki do której zatańcze razem z TŻ ale coś mi to mizernie idzie ;( wogóle nie mam pomysłu, może coś doradzicie?
Edytowane przez Wiolinkax Czas edycji: 2012-11-05 o 16:23 |
|
|
|
#1103 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1104 |
|
Zakorzenienie
|
mala_czarna_21 >> witaj !!!!!
Kate Noir - my mielismy w Nowym Dworze - sala wiedeńska http://www.hotelnowydwor.pl/pl/wesela-zaczernie jeśli chcesz jasne wnętrze to z pewnością :Hibiskus >> http://www.hotelhibiskus.com.pl/impr...cja-wesel.html ================= p.s zaglądnij również na : http://forumslubne.az.pl/ >> sa tam sokładnie opisane lokale
|
|
|
|
#1105 | |
|
Zakorzenienie
|
2 tys około
Cytat:
jak na razie szukam foto i video i osobę do pieczenia ciasta ale kiepsko mi to idzie ![]() wróciłam z zajęć jeden fotograf mi właśnie odpisał i chce 5800zł za zdjęcia
2015 Edytowane przez mala_czarna_21 Czas edycji: 2012-11-05 o 18:45 |
|
|
|
|
#1106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- Aaaa moje zdjęcia z sesji będą dopiero jutro (jakieś problemy rodzinne u fotografa). Jak ja wytrzymam? ![]() ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- mala czarna - no to mój za drogi :/
|
|
#1107 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny na poczcie są nasze zdjęcia ze ślubu. Miłego oglądania
Edytowane przez RoXi_7 Czas edycji: 2012-11-05 o 19:38 |
|
|
|
#1108 |
|
Zakorzenienie
|
Pędzę
![]() ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- Roxi - ślicznie wyglądałaś - skromnie i z klasą - w moim guście fajny motyw z tą łódką! A te ruiny nie powtarzały się już u którejś z naszych PM? Ciekawiło mnie gdzie one są, bo są świetne na sesje Blue tam nie miała czasami?A i obrączki mieliście chyba identyczne, jak my
|
#1109 |
|
Zadomowienie
|
Jejuuu dziewczyny ale mi ,,ślinkę" robicie co do tych Waszych foteczek ślubnych, napewno są mega cudne
już się nie moge doczekać tego dostępu do pocztyCo do obrączek to dziś byliśmy z TŻ na wywiadzie jubilerskim, oj chyba spać nie będę z wrażenia... Edytowane przez Wiolinkax Czas edycji: 2012-11-05 o 20:07 |
|
|
|
#1110 |
|
Zakorzenienie
|
Wioli - i co? coś zwróciło Waszą uwagę?
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:46.

nie wiem więc czy się kwalifikuję do Waszego grona zwłaszcza, że na codzień mieszkam w Krakowie a u rodziców jestem raz na dwa tygodnie

oczywiście nie kupiłam... Mam ten problem, że mam dosyć sporą wadę, więc muszę wybierać mega cienkie szkła, żeby to nie było widoczne. No a takie szkła kosztują...
Na razie mam skrót z przygotowań i ceremonii. Do kilku dni ma być gotowa całość (będzie dostępna pod tym samym linkiem)