Matki, żony i kochanki - podkarpackie koleżanki (czyli podkarpackie PM cz.3) - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-05, 10:21   #1081
agniecha_17
Zadomowienie

Dot.: Matki, żony i kochanki - podkarpackie koleżanki (czyli podkarpackie PM cz.3)

Cytat:
Napisane przez Aisog1987 Pokaż wiadomość
Cześć kobitki
Muszę się pochwalić, ze wczoraj zaklepaliśmy salę na wesele.
10.08.2013r. - to będzie NASZ dzień
gratulacje!
agniecha_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 10:42   #1082
paula54
Zakorzenienie

Dot.: Matki, żony i kochanki - podkarpackie koleżanki (czyli podkarpackie PM cz.3)

Cytat:
Napisane przez Aisog1987 Pokaż wiadomość
Dziewczyny poradźcie mi coś. Wesele mam w sierpniu, salę w kolorze pomarańczowo, żółto, złotym, firaneczki białe (ale karnisz dodatkowo przyozdobiony jest takim ciemno bordowym cieniutkim materiałem ze złotymi wstawkami) i mniej więcej w tym samym kolorze są meble na sali. I teraz mam problem z kwiatami na stół i do bukietu. Wg mnie idealnie pasowały by słoneczniki do tej tonacji, ale nie wiem czy w sierpniu dostanę słoneczniki i ew w jakiej cenie???? Czy moze zrezygnować z nich na poczet jakiś innych kwiatów? A może w ogóle wybrać kwiaty w zupełnie innym kolorze???? I jeszcze jedne problem. Mój lokal nie dysponuje flakonami na kwiaty. Skąd mam je wziąć? Jest jakaś wypożyczalnia czy będę zmuszona kupić????
Z góry dzięki za doradę.
Słoneczniki powinny być! Popytaj w kwiaciarni, dobra kwiaciarka sprowadzi Ci kwiaty nawet wtedy, kiedy ich na giełdach nie ma (mają swoje dojścia ). Dodatek słoneczników do tych kolorów powinien pasować całkiem fajnie
A co do wazonów - jeśli masz catering, np. nasz catering zapewniał wazony, jeśli nie - są wypożyczalnie, ale koszt pożyczenia często jest wyższy niż kupna takich wazonów nawet w sklepie. Np. huta szkła Krosno oferuje bardzo ładne i nie drogie wazony. Warto się zastanowić, czy opłaca się kupić czy pożyczyć

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
Talk - powiem ci, że te podkarpackie pm-ki stały się częścią mojego życia
U mnie tak samo i mój stary też się śmieje, że ja to zamiast o nim to o Was myślę

Cytat:
Napisane przez talkative2 Pokaż wiadomość
Dzisiaj u mnie w galerii pojawi się plener
W końcu idę oglądać
paula54 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 11:05   #1083
Malgos_12
Zakorzenienie

Kate Noir - ja miałam nie tak daleko Rzeszowa w hotelu Ines i cena to było 148zł za osobę 3 dania gorące, obiad na półmiskach (nie wydzielony), pokoje dla gości weselnych 30% taniej i z czystym sercem mogę polecić ten lokal. A w samym Rzeszowie niestety dokładnie nie wiem ale pewnie w granicach 150-160zł (tak płacił mój znajomy)

Aisog - słoneczniki będą najlepiej dostępne właśnie w sierpniu i dlatego pewnie najtańsze, ja miałam w czerwcu, ale sali nie stroiłam tylko miałam z nich bukiet, więc to musisz rozmawiać z florystami a i oni w tym momencie dokładnie ci nie powiedzą jakie będą ceny

Talk - teledysk to za dużo powiedziane heheh ale taki filmik z podróży i przed trochę nakręcimy
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 11:27   #1084
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Witajcie
witam się nieśmiało,bo mieszkam w województwie podkarpackim ale bardzo blisko granicy z małopolskim i ślub jest w podkarpackim a wesele już w małopolsce nie wiem więc czy się kwalifikuję do Waszego grona zwłaszcza, że na codzień mieszkam w Krakowie a u rodziców jestem raz na dwa tygodnie

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 11:39   #1085
paula54
Zakorzenienie

mala_czarna - witaj. My tu też po części podkarpacko-małopolskie (ja i Talk pochodzimy z Krosna, mieszkamy w Krakowie ).
Stary 2012-11-05, 11:42   #1086
bluesky89
Zakorzenienie

Gosia, mam do Ciebie Kochana pytanie, czy Ty pamiętasz, gdzie zamawiałaś fotoksiążkę?
Stary 2012-11-05, 11:58   #1087
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paula54 Pokaż wiadomość
mala_czarna - witaj. My tu też po części podkarpacko-małopolskie (ja i Talk pochodzimy z Krosna, mieszkamy w Krakowie ).

dzisiah jechałam do Krakowa właśnie, objazdami bo korek za korkiem...

mam ptanie na dzień dobry, możecie mi polecić kamerzystę i fotografa który dojeżdża w okolice Dębicy-Tarnowa i jest w miarę cenowo przystępny?

2015 - 38
Stary 2012-11-05, 12:17   #1088
paula54
Zakorzenienie

my jechaliśmy wczoraj wieczorem. O dziwo dojechaliśmy w 3h ale koleś tym busem zaiwaniał równo. Tyle, że przez Gdów i te inne ciemne za

Talk - oglądałam zdjęcia! Daj znać, jak już będzie plener na razie mi się baardzo podobają pięknie ten nasz kościółek wychodzi na zdjęciach. Aż mnie ściska, że ja nie mam żadnego takiego
Stary 2012-11-05, 12:39   #1089
talkative2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość

dzisiah jechałam do Krakowa właśnie, objazdami bo korek za korkiem...

mam ptanie na dzień dobry, możecie mi polecić kamerzystę i fotografa który dojeżdża w okolice Dębicy-Tarnowa i jest w miarę cenowo przystępny?
Heloł Witaj i czuj się jak w domu
Właściwie każdy kamerman i fotograf przyjeżdża wszędzie Tylko czasami proszą o pokrycie całości bądź części kosztów podróży, jeśli jest bardzo duża odległość

Cytat:
my jechaliśmy wczoraj wieczorem. O dziwo dojechaliśmy w 3h ale koleś tym busem zaiwaniał równo. Tyle, że przez Gdów i te inne ciemne za

Talk - oglądałam zdjęcia! Daj znać, jak już będzie plener na razie mi się baardzo podobają pięknie ten nasz kościółek wychodzi na zdjęciach. Aż mnie ściska, że ja nie mam żadnego takiego
Oooo to szybko dojechaliście
No nasz kościółek to podobno sprawiał wiele trudności. Może i ładnie wyszedł ale to zasługa fotografa wg mnie przede wszystkim, bo jednak jest ciemny, drewniany, nie łatwo w nim zrobić dobre zdjęcia Ale ja go i tak lubię i w innym w życiu bym nie chciała Wolę malutkie kościółki a nie takie wielkie molochy , z sufitem na 50 metrów w górę i urządzone w myśl zasady - im więcej złota i przepychu tym lepiej - ugh...

Dam znać jak będzie plener

talkative2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 12:51   #1090
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Cytat:
Heloł Witaj i czuj się jak w domu
Właściwie każdy kamerman i fotograf przyjeżdża wszędzie Tylko czasami proszą o pokrycie całości bądź części kosztów podróży, jeśli jest bardzo duża odległość
dziękuję
no w zasadzie to racja, a nie macie kogoś do polecenia? Foto lub video bo już mam dość tego szukania....

2015 - 38
Stary 2012-11-05, 13:01   #1091
talkative2
Zakorzenienie

No ja mam, ale nie wiem do jakiej kwoty Cię interesuje foto.

Stary 2012-11-05, 13:06   #1092
paula54
Zakorzenienie

właśnie wiem, że nasz kościół jest ciemny i słabo wychodzi. U nas jeszcze wyszło tak dziwnie, że słońce mocno świeciło przez te okienka i była taka smuga światła na nas, a reszta była nie oświetlona. Więc jak chcę wyodrębnić jakieś zdjęcie z materiału filmowego to ciężko trafić na takie, na którym wyraźnie widać i nas, i gości
Stary 2012-11-05, 13:18   #1093
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiulka_22 Pokaż wiadomość
Kate Noir >> witaj
w wielu lokalach jest tak: że jesli decydujesz sie na wesele u nich to jako gratis mogą np. dodać kilka pokojów dla gości + znizka na pozostałe. tylko oczywiście lokal musi być połaczony z hotelem, wszystko kwestia dogadania się / ustalenia z menagerem.
di 2014 r, ceny oczywiście się zmienią..... my np. płacilismy: 150zł/os/ w tym placki, owoce, tort / dostaliśmy w cenie również 4 pokoje, 2 os/
co do wyboru lokalu to oczywiście chętnie doradze( jestem z rzeszowa).
czyli rozumiem ze przyszły mąz z naszych okolic??
Tak TŻ pochodzi z Rzeszowa a ja jestem Pałuczanką... wiec dzieli nas kilka województw i obyczaje W Rzeszowie byłam tylko kilka razy i gdyby ktoś wysadził mnie w środku miasta to nie miałabym pojęcia jak wrócić do jego domu Wiem tylko, że po prawej stronie Wisłoku. A czy mogę zapytać gdzie miałaś wesele bo cena wydaje się przystępna. Jak byś miała czas to proszę, napisz mi coś o lokalach. Interesują mnie takie z dobrym jedzeniem, jasnymi ścianami i jedną salą - nie chciałabym osobnej do tańczenia. Będę wdzięczna za wszelką pomoc

---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

Cytat:
Kate Noir - ja miałam nie tak daleko Rzeszowa w hotelu Ines i cena to było 148zł za osobę 3 dania gorące, obiad na półmiskach (nie wydzielony), pokoje dla gości weselnych 30% taniej i z czystym sercem mogę polecić ten lokal. A w samym Rzeszowie niestety dokładnie nie wiem ale pewnie w granicach 150-160zł (tak płacił mój znajomy)
Dzięuję już sprawdzam
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 13:20   #1094
talkative2
Zakorzenienie

Cytat:
właśnie wiem, że nasz kościół jest ciemny i słabo wychodzi. U nas jeszcze wyszło tak dziwnie, że słońce mocno świeciło przez te okienka i była taka smuga światła na nas, a reszta była nie oświetlona. Więc jak chcę wyodrębnić jakieś zdjęcie z materiału filmowego to ciężko trafić na takie, na którym wyraźnie widać i nas, i gości
Jakby właśnie był profesjonalny sprzęt i ktoś z pomysłem to z taką smugą by mogło wyjść cudeńko , tak sobie myślę
A Ty Paula też się podzielisz tymi fotnecjami?
Btw - wczoraj się dowiedziałam, ze moja ciocia nagrywała aparatem koncert, który nam zrobili kuzyni TŻ Także jak już dostanę film, to też na pewno wrzucę.. O ile Wam się już nie znudzi

Stary 2012-11-05, 14:02   #1095
Aisog1987
Rozeznanie

Talk - no własnie nie mam zdjęc sali. Będę je mogła zrobić dopiero w styczniu. Strony www tez nie mają więc nie mam skąd zdjęć wziąć...

Małgoś - a mogła byś mi pokazać zdjęcie swojego bukietu?????
Stary 2012-11-05, 14:05   #1096
talkative2
Zakorzenienie

a próbowałaś wygooglać? Ja np znalazłam zdjęcia mojej sali po remoncie na necie , podczas kiedy na stronie były jeszcze zdjęcia sprzed remontu Po prostu była na niej studniówka i było mnóstwo zdjęć na stronie jakiegoś LO

Stary 2012-11-05, 14:26   #1097
paula54
Zakorzenienie

Cytat:
Jakby właśnie był profesjonalny sprzęt i ktoś z pomysłem to z taką smugą by mogło wyjść cudeńko , tak sobie myślę
A Ty Paula też się podzielisz tymi fotnecjami?
Ja już dawno temu zdjęcia wrzucałam. Podejrzewam, że gdzieś jeszcze w klubie albo na poczcie wiszą
Masz rację, mogło wyjść cudo i foto mówił, że coś próbował. Oczywiście tym aparatem, który nawalił, niestety....
A filmów nigdy nie za dużo. Może i w końcu ja swój ogarnę
Stary 2012-11-05, 14:30   #1098
talkative2
Zakorzenienie

a z kościoła też? bo ja słabo pamiętam z kościoła... Pamiętam przed kościołem, to zbiorowe z balkonu, z sali, a ze mszy kiepsko... Muszę sobie odświeżyć Najlepiej pamiętam te filmy co wrzucałaś - te takie skróty-miksy-teledyski

Stary 2012-11-05, 14:38   #1099
Aisog1987
Rozeznanie

Talk - no własnie goglowałam, ale widze tylko stare zdjęcia sprzed remontu
Stary 2012-11-05, 15:17   #1100
talkative2
Zakorzenienie

aaa zapomniałam Wam powiedzieć Ponieważ sukcesywnie ślepnę, idę dzisiaj na poszukiwanie okularów zażyczyłam to sobie w ramach prezentu na Mikołaja od rodziców (zaklepałam już teraz, żeby niczego nie kupowali) , więc sporo mi się dołożyli już teraz, żebym mogła się rozglądnąć Może już nawet dzisiaj uda mi się coś wyłapać I oby mnie nie puścili z torbami, bo jak kiedyś byłam kupować to za oprawki policzyli mi 90 zł , a ze szkłami chcieli mnie oskubać z prawie 800 zł oczywiście nie kupiłam... Mam ten problem, że mam dosyć sporą wadę, więc muszę wybierać mega cienkie szkła, żeby to nie było widoczne. No a takie szkła kosztują...

Stary 2012-11-05, 15:24   #1101
agniecha_17
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Wiolinkax Pokaż wiadomość
Ślub mamy 27.07.2013 termin już zaklepany u księdza, poza terminem to mamy już restaurację, orkiestrę, kucharkę, kamerzyste, fotografa i dekoratorkę, póki co jestem na etapie robienia zawieszek na wódkę a jak mnie wena nie opuści to może i zaproszeń Zrobiliśmy też sobie we wrześniu weekendowy kurs u Dominikanów w Rzeszowie, a tak poza tym to buszuje po necie poszukując jakichś fajnych atrakcji weselnych czy pomysłu na pierwszy taniec i tak trafiłam do Was A może pochwalicie się jakie Wy miałyście swoje pierwsze tańce? Do jakich piosenek tańczyliście, czy był stresik, czy się wcześniej uczyliście tańca itp?
gratulacje! my z tż nie ćwiczyliśmy piosenke wybraliśmy dwa dni przed ślubem i raz zatanczyliśmy zeby sprawdzic czy da sie do tej piosenki coś zatanczyc. Tż powiedział żebym sie nie martwiła bo on mnie bedzie prowadził każdy mojego męża chwali jak fajnie tańczy wiec nie obawialismy sie pierwszego tancu nie chcielismy miec wyuczonego układu bo czesto widac jak para sztucznie tanczy wyuczone kroki nie koniecznie do rytmu. ale to wiadomo kwestia gustu jedni wolą na spontana drudzy chodzic na kurs

[QUOTE=talkative2;37402045]jeeeeeloł

A potem.... kto chce zobaczyć 59 zdjęć ze ślubu? Na razie mam skrót z przygotowań i ceremonii. Do kilku dni ma być gotowa całość (będzie dostępna pod tym samym linkiem) Wrzucam link na pocztę

[QUOTE]
no i doczekałas sie na zdjęcia pewnei ciagle przeglądasz;p hehe najbardziej podoba mi sie zdjęcia z pod koscioła jak twój dłuuugi welon wiatr unosi az mi szkoda ze takiego długiego nie miałam;p choc nie bardzo pasowałby do mojej sukni

Cytat:
Ale mam nowe dwie pary butów i jestem prze mega szczęśliwa z tego powodu (a jeszcze bardziej, bo jedne kosztowały 59 a drugie 69 zł - botki i muszkieterki ). Ahh jak ja kocham buty
ja uwielbiam buty pierwsza rzecz jaka kupiłam po przeprowadzce do tż to był stojak na buty bo tyle tego mam a nie było gdzie pomiescic;p

Cytat:
Napisane przez Wiolinkax Pokaż wiadomość
Kochana możesz mnie oświecić gdzie to wrzucacie te Wasze piękne dzieła? Też bym ogladnęła Twoje zdjątka Ooo proszę czyli słynna miejscowość M góruje Ja mam w pawilonie ogrodowym, aż się boje co to za pogoda będzie wtedy ehh...
oliwcia miała tam ślub pięknie wygląda ten pawilon ogrodowy

Cytat:
Talk - powiem ci, że te podkarpackie pm-ki stały się częścią mojego życia
ja też sie uzależniłam

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
Witajcie
Wszystko składa się na to, że wkrótce do Was dołączę Dzisiaj rozmawiałam z TŻ i możliwe, że wesele będzie w Rzeszowie (2014r) - ja sama jestem z północnej Polski i zupełnie nie znam Rzeszowa. Czy mogłybyście mi napisać jak oscylują się ceny za osobę w przykładowych salach? Może być również gdzieś w bliskiej okolicy. Chciałabym porównać gdzie będzie taniej - u mnie czy w Rzeszowie. Będę musiała również zorganizować 40 miejsc noclegowych dodam, że zależy mi na niskich kosztach. Na tą chwilę to mnie przeraża. Proszę, doradźcie coś!
Pozdrawiam
witaj! ale ostatnio dużo nowych pm sie pojawia
ja też jestem z rzeszowa i moge ci zawsze coś doradzić bo czesto chodze na wesela do różnych lokali w rzeszowie
ja miałam w restauracji hibiskus 10 km od rzeszowa http://www.hotelhibiskus.com.pl/impr...cja-wesel.html
sala jest piękna goscie byli zachwyceni bardzo im sie podobała sala, okrągłe stoły parkiet do tanczenia przy stołach, jedzenie bardzo dobre, obsługa świetna jak najbardziej polecam jesli chcesz cos wiecej wiedzec to pisz
ogólnie sala jest duża, ja miałam wesele na ok 190 osób i nie było ciasno
dodatkowym atutem jest hotel w tym samym budynku na 44 osoby

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
Witajcie
witam się nieśmiało,bo mieszkam w województwie podkarpackim ale bardzo blisko granicy z małopolskim i ślub jest w podkarpackim a wesele już w małopolsce nie wiem więc czy się kwalifikuję do Waszego grona zwłaszcza, że na codzień mieszkam w Krakowie a u rodziców jestem raz na dwa tygodnie
witamy i zapraszamy chetnie pomożemy!
agniecha_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 16:15   #1102
Wiolinkax
Zadomowienie

[QUOTE=Aisog1987;37429187]Dziewczyny poradźcie mi coś. Wesele mam w sierpniu, salę w kolorze pomarańczowo, żółto, złotym, firaneczki białe (ale karnisz dodatkowo przyozdobiony jest takim ciemno bordowym cieniutkim materiałem ze złotymi wstawkami) i mniej więcej w tym samym kolorze są meble na sali. I teraz mam problem z kwiatami na stół i do bukietu. Wg mnie idealnie pasowały by słoneczniki do tej tonacji, ale nie wiem czy w sierpniu dostanę słoneczniki i ew w jakiej cenie????

Myślę, że słoneczniki jak najbardziej pasuja do tej gamy kolorów co podałaś, byłam na weselu koleżanki która miała podobne kolory przewodnie do Twoich i na stolikach były bukiety właśnie ze słoneczników, ślicznie to razem się komponowało, a wesele to było w sierpniu (na początku gdzieś). Kwiatów nie kupowała wtedy tylko dostała dzien wcześniej od znajomych, cioteczek, które miały działeczki i grządki ze słonecznikami Także Kochana popytaj może i u Ciebie w rodzinie ktoś miły się znajdzie kto będzie sadził słoneczniki

agniecha_17 to cudownie, że się podobał Wasz taniec właśnie ja jestem na etapie poszukiwań piosenki do której zatańcze razem z TŻ ale coś mi to mizernie idzie ;( wogóle nie mam pomysłu, może coś doradzicie?

Edytowane przez Wiolinkax
Czas edycji: 2012-11-05 o 16:23
Wiolinkax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 16:18   #1103
paula54
Zakorzenienie

Cytat:
a z kościoła też? bo ja słabo pamiętam z kościoła... Pamiętam przed kościołem, to zbiorowe z balkonu, z sali, a ze mszy kiepsko... Muszę sobie odświeżyć Najlepiej pamiętam te filmy co wrzucałaś - te takie skróty-miksy-teledyski
Bo właśnie z kościoła wielu zdjęć nie ma. Może łącznie będzie z 7-8 szt... Masakra. Teledyski i zdjęcia ciągle wiszą na yt i picassie, więc powinny wchodzić z poziomu klubu bezproblemowo. Nie sprawdzałam dawno tylko czy wchodzą

Cytat:
aaa zapomniałam Wam powiedzieć Ponieważ sukcesywnie ślepnę, idę dzisiaj na poszukiwanie okularów zażyczyłam to sobie w ramach prezentu na Mikołaja od rodziców (zaklepałam już teraz, żeby niczego nie kupowali) , więc sporo mi się dołożyli już teraz, żebym mogła się rozglądnąć Może już nawet dzisiaj uda mi się coś wyłapać I oby mnie nie puścili z torbami, bo jak kiedyś byłam kupować to za oprawki policzyli mi 90 zł , a ze szkłami chcieli mnie oskubać z prawie 800 zł oczywiście nie kupiłam... Mam ten problem, że mam dosyć sporą wadę, więc muszę wybierać mega cienkie szkła, żeby to nie było widoczne. No a takie szkła kosztują...
Bzdura, że kosztują. Moja młoda ma całkiem dużą wadę i kupuje zawsze okulary z prasowanymi szkłami. Może takie ceny dlatego, że szukasz w Krk? Rozejrzyj się w Krośnie w Optyku na rondzie i koło franciszkanów. Tam mają na prawdę fajne oprawki i niskie ceny. Ja za normalne (nie prasowane) szkła + powłoka do komputera (zapomniałam, jak to się nazywa) + oprawki (fioletowe ) dałam tam łącznie niewiele ponad 300 zł. I jestem zadowolona strasznie. Jak mi jakaś śrubka wypadnie czy noski zżółkną jadę i wymieniają od ręki. A i same okulary robią całkiem szybko.

Cytat:
Napisane przez agniecha_17 Pokaż wiadomość
ja uwielbiam buty pierwsza rzecz jaka kupiłam po przeprowadzce do tż to był stojak na buty bo tyle tego mam a nie było gdzie pomiescic;p
Mi też się marzy taki stojak, a najlepiej cała szafa. Ale na razie nie mam gdzie takiej szafy trzymać, więc muszę się pocieszać kartonami poupychanymi w szafie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-11-05, 17:03   #1104
asiulka_22
Zakorzenienie

mala_czarna_21 >> witaj !!!!!
Kate Noir - my mielismy w Nowym Dworze - sala wiedeńska http://www.hotelnowydwor.pl/pl/wesela-zaczernie
jeśli chcesz jasne wnętrze to z pewnością :Hibiskus >> http://www.hotelhibiskus.com.pl/impr...cja-wesel.html
=================
p.s zaglądnij również na : http://forumslubne.az.pl/ >> sa tam sokładnie opisane lokale
asiulka_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 18:40   #1105
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Cytat:
No ja mam, ale nie wiem do jakiej kwoty Cię interesuje foto.
2 tys około

Cytat:

witamy i zapraszamy chetnie pomożemy!

jak na razie szukam foto i video i osobę do pieczenia ciasta ale kiepsko mi to idzie
Cytat:
Napisane przez asiulka_22 Pokaż wiadomość
mala_czarna_21 >> witaj !!!!!

wróciłam z zajęć jeden fotograf mi właśnie odpisał i chce 5800zł za zdjęcia

2015 - 38

Edytowane przez mala_czarna_21
Czas edycji: 2012-11-05 o 18:45
Stary 2012-11-05, 19:10   #1106
talkative2
Zakorzenienie

Cytat:
Bzdura, że kosztują. Moja młoda ma całkiem dużą wadę i kupuje zawsze okulary z prasowanymi szkłami. Może takie ceny dlatego, że szukasz w Krk? Rozejrzyj się w Krośnie w Optyku na rondzie i koło franciszkanów. Tam mają na prawdę fajne oprawki i niskie ceny. Ja za normalne (nie prasowane) szkła + powłoka do komputera (zapomniałam, jak to się nazywa) + oprawki (fioletowe ) dałam tam łącznie niewiele ponad 300 zł. I jestem zadowolona strasznie. Jak mi jakaś śrubka wypadnie czy noski zżółkną jadę i wymieniają od ręki. A i same okulary robią całkiem szybko.
O widzisz! To polecę przy następnej okazji. Byłam teraz tez patrzeć ale same oprawki koło 300 zł stały, więc Szkoda, że w Krośnie będę dopiero na Święta...

---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ----------

Aaaa moje zdjęcia z sesji będą dopiero jutro (jakieś problemy rodzinne u fotografa). Jak ja wytrzymam?

---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ----------

mala czarna - no to mój za drogi :/

Stary 2012-11-05, 19:27   #1107
RoXi_7
Zadomowienie

Dziewczyny na poczcie są nasze zdjęcia ze ślubu. Miłego oglądania

Edytowane przez RoXi_7
Czas edycji: 2012-11-05 o 19:38
RoXi_7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 19:50   #1108
talkative2
Zakorzenienie

Pędzę

---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ----------

Roxi - ślicznie wyglądałaś - skromnie i z klasą - w moim guście fajny motyw z tą łódką! A te ruiny nie powtarzały się już u którejś z naszych PM? Ciekawiło mnie gdzie one są, bo są świetne na sesje Blue tam nie miała czasami?

A i obrączki mieliście chyba identyczne, jak my

Stary 2012-11-05, 20:05   #1109
Wiolinkax
Zadomowienie

Jejuuu dziewczyny ale mi ,,ślinkę" robicie co do tych Waszych foteczek ślubnych, napewno są mega cudne już się nie moge doczekać tego dostępu do poczty

Co do obrączek to dziś byliśmy z TŻ na wywiadzie jubilerskim, oj chyba spać nie będę z wrażenia...

Edytowane przez Wiolinkax
Czas edycji: 2012-11-05 o 20:07
Wiolinkax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 20:11   #1110
talkative2
Zakorzenienie

Wioli - i co? coś zwróciło Waszą uwagę?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości